موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه های اینجا کسی جدیدا کار پیدا کرده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان... من الآن تقریباٌ 2 سالی میشه که تو دالاس هستم و همچنان دنبال کار... چندین تا مصاحبه هم داشتم، اما (همونطور که دوستان گفتن) به دلیل نداشتن سابقه کاری تو آمریکا نتونستم کار بگیرم... از دوستان اگه کسی تو تگزاس هستش، خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم...
پی نوشت: من از ایران فارغ التحصیل شدم ( از دانشگاه آزاد قزوین و خیر سرم به عنوان یکی از دانشجوهای ممتاز!!! و بعدش کوچ کردیم به سرزمین رویاها!!!)، تازگی واسه فوق لیسانس پذیرش گرفتم و به امید خدا از چند ماه دیگه (زمستان 2012) شروع میشه کلاسام...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
والا من هر راهی رو که به ذهنم خطور میکرده، رو سعی کردم امتحان کنم... فعلاً متاسفانه هیچ کدومش نتیجه نداده... روز اولی که اومده بودم آمریکا، خیلی خوشحال بودم که اینجا همه شرکتهاش اینترنتی رزومه ها رو میگیرن!!! خوشحال بودم از این لحاظ که فکر میکردم خُب میشینم تو خونه و روزی 200 تا رزومه میفرستم به شرکتهای مختلف و بعد از یکی دو ماه صد در صد یه کار پیدا میکنم و... اما بعد از چند مدت فهمیدم که این جریان اینترنتی شدن، خیلی به ضرر کسایی که دنبال کار هستن هستش... در واقع هر شرکتی روزی هزاران تا رزومه دریافت می کنه و اگه اون شخص متصدی استخدام حتی اگه بخواد هم، نمی تونه بشینه همه رزومه ها رو بررسی کنه، رو همین حساب یا باید پارتی داشته باشی که رزومه ات رو از بین همون هزارتا بکشه بیرون و پیگیریش کنه، یا اینکه شانست خوب باشه و کامپیوتر رزومه ات رو انتخاب کنه (سیستم انتخاب رزومه کامپیوتری این شکلیه که کامپیوتر به یه سری از لغات خاص حساس هستش. که اون لغات بر اساس نوع شرکت و نوع نیازایی که داره، متفاوته... واسه همین خیلیا رزومشون رو بر حسب نیازای شرکتی که دارن براش تقاضا میدن، تغییر میدن...) و یا اینکه به کسی به اسم "ری کروتر-recruiter" پول داده باشی که دنبال همه کارات باشه (ری کروتر کسی هستش که در قبال دریافت پول واست شغل پیدا میکنه. بسته به خدماتی هم که بهت میدن، هزینشون از 3000 دلار شروع میشه تا 15000 تا هم من شنیدم!!! من که یه چنین پولی رو حیفم میاد راستش به کسی بدم!!!)... دلیل اینکه دنبال فوق لیسانس رفتم با همه هزینه های بالاش، معمولاً استادای دانشگاهای اینجا، افرادی هستن که یا خودشون شرکت دارن، یا کلی دوست و آشنا تو شرکتهای مختلف... (تمام فامیلام که اینجا هستن، از طریق دانشگاه کارشون رو پیدا کردن)... که خلاصه هدف اصلیم از دانشگاه رفتن، چدای آشنا شدن با معماری آمریکا، پیدا کردن ارتباط خوب با کسایی هستش که تو زمینه معماری فعالیت دارن...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوباره به همگی دوستان،
من رشته ای رو که واسش پذیرش گرفتم، Master of Architecture هستش... دوره لیسانسم از ایران چون Architectural Engineeringبودش و با لیسانس اینا (Bachelor of Architecture که پنج ساله هستش) کلاً متفاونه، مجبور خواهم بود 1-2 ترم اضافه بگذرونم... تافل و جی آر ای هم نیازه برای پذیرش. جی آر ای رو همه بچه هایی که برای فوق لیسانس (معماری، عمران، مکانیک،...) افدام میکنن باید بدن، تافل رو کسایی که زبون مادریشون انگلیسی نیست، باید بدن... دانشگاهی که من براش اقدام کردم، SOP نمی خواست، به جاش Letter of Intent میخواست (که تقریباً میشه گفت خلاصه شده همون SOP هستش تو یک صفحه)... در مورد وقفه بین تحصیل چیزی نپرسیدن (در واقع چنین مسئله ای به دانشگاه ربط نداره... ولی کسی که قراره استخدامتون کنه، میتونه در مورد "وقفه بین دو تا شغل" بپرسه، نه "وقفه بین تحصیل") مهمترین دلیل وقفه بین تحصیل من هم بعد از تقویت زبان، In-State شدن بود... حالا که In-State شدم، هزینه هاش سرسام آوره، چه برسه به Out-of-State!!! مراجعه حضوری هم داشتم به دانشگاه(فقط یک بار) اونم روز قبل از تحویل مدارکم... با استاد خاصی هم ارتباط برقرار نکردم(معمولاً بچه هایی که حضور فیزیکی ندارن تو آمریکا، نیاز به ارتباط برقرار کردن با استاد از طریق ایمیل و... دارن)...
در مورد سئوالی مه درباره رشته های Furniture Design, Construction Management شد، باید بگم که اطلاع خاصی ندارم، چون دنبالشون نبودم... البته یه مدت رفتم دنبال تحقیق در مورد Construction، که بعدش دیدم اونقدر رقابت هستش که به خود آمریکایی های هفت خط اینجا با چندین سال سابقه، کار بندرت میرسه، چه برسه به من نوپا تو این مملکت!!! فقط اینو میدونم که واسه یه چنین رشته هایی، نیاز به مدارک خاصی ندارین، چون اینا رو تو اکثر کالج های اینجا تدریس میکنن با هزینه پایین تر... حتی نیاز به تافل و جی آر ای هم نیست... و اکثرشون هم یا بهتون Associate Degree میدن یا Certificate...
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
چندی پیش یک فارغ التحصیل عمران رو دیدم که ۱۰ سال آمریکاست لیسانس و فوق لیسانس را از آمریکا گرفته بود و ۲ سال دنبال کار میگشته و بعد از اینکه از پیدا کردن کار در عمران نا امید شده برای کار در کامپیوتر اقدام کرده تا توانسته به تازگی توئ یک شرکت کامپیوتری کار پیدا کنه.
آخه این چه وضعیه؟ کسی که همینجا هم درس خونده کار براش نیست!!!! نمیدونم چکار باید کرد. وضعیت ساخت و ساز خیلی راکد هست. کلا به این نتیجه رسیدم عجب اشتباهی کردم معماری خوندم.
شماره کیس:2011as10000 نامه قبولی :may18th,2010 کارنت شدن کیس:November دریافت نامه دوم : nov1t,2010 مصاحبه : dec19th,2010 دریافت کلیرنس:jan4th 2011 سفر اول:july7th 2011 سفر مجدد به آمریکا:jan29th 2012
انجمن معماران مهاجرسرا