2012-06-16 ساعت 22:52
(2012-06-16 ساعت 22:44)ASALI نوشته:شایرای عزیز بگذاریک چیزی بهت بگویم(2012-06-16 ساعت 22:22)SH1A2R3 نوشته: دوستان چه حس عجیبیه.هم شادی هم دلتنگی برای خانواده.همه چی الان تو ذهنم قر و قاطیه.
بابام به من خیلی وابسته هست از وقتی برادرم رفت حداقل من برای خانوادم بودم.درسته که زیاد وقت نمیکردم بهشون سر بزنم ولی حداقل میدونستن که پیششونم.ولی الان تنها فرزند باقیمونه شون هم داره میره.
امروز وقتی بابام رو دیدم گریه کرد ومنو خیلی تحت تاثیر قرار داد.همیشه از این صحنه که باهاشون خداحافظی کنم وحشت داشتم.حالا کم کم دارم احساسش میکنم.
امروز تازه فهمیدم چه چیزهایی رو مجبورم فدا کنم.
با خودم فکر میکنم ایا ما این حق رو داریم که اونها رو تنها بزاریم.اونهم حالا که به ما احتیاج دارن؟
الان حالم خیلی بده.از یه طرف اینده بچه هام و خودم از طرف دیگه پدر و مادرم.
هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر احساساتی باشم.حالا هم که دارم اینها رو مینویسم اشک تو چشام حلقه بسته.......
دیگه نمیتونم ادامه بدم........
لنگر رو بکشید ... بادبانها در جهت باد ... پیش به سوی ناشناخته ها ...
دوست خوبم چاره ای نیست همه ما مثل تو هستیم و به موقعش اشک ها خواهیم ریخت ولی خواهیم رفت ...چون این موقعیت خاص فقط مال تو نیست نسل بعدی تو هم در آن شریکند ... توکل به خدا کن و اشک بریز و تصمیم درست را با اطمینان بگیر و هیچوقت از گرفتنش پشیمون نشو ... ایرانیم دیگه پر از احساس و معرفت ......
من به مادرم ومادرم به من ازبچگی خیلی وابسته هستیم اونقدرکه برادروخواهرهایم میگویند مامان تورابیشتردوست دارد
حالاحدود یک سال شده این راز بزرگ رادردلم نگه داشتم وبه اونهانگفتم که لاتاری قبول شده ام چون میدونم خیلی غصه اش میگیرد
بعضی وقتهاتوخلوتم دلم میگیره واشکم سرازیرمیشه وقتی زمان خداحافظی ازمادرم تاخواهرزاده دوساله ام راتصورمیکنم.
ولی چه باک باانرژی +++++باآرزوهای +++++ وپشتکارفراوان پیش به جلوراهی باقی نمی ماند.
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زود
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011