موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.کسی راجع به باز کردن حساب شخصی در بانک ولزفارگو آمریکا چیزی می دونه؟به نام شخصی که هنوز ویزا نگرفته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-07 ساعت 07:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-07 ساعت 07:37 توسط shahinmo.)
با سلام : با توجه به مطالب ذكر شده چند تا سوال داشتم لطفاً راهنمايي كنيد :
١. من خواهرم و دامادمون سي تي زن امريكا هستن ولي خواهرم شاغل نيست و فقط دامادمون شاغل هست و بابا و مامان هم گرين كارت دارن كه ميرن و ميان ... و اونجا نيستن معمولاً .. حال براي دريافت اين نوع ويزا اگر ساپورتر خواهرم و يا در حقيقت دامادمون رو معرفي كنم ، رد نميشه درخواستم و مشكل ساز نيست كلاً ؟ در ضمن يكي دو تا دوست تو لوس آنجلس و نيويورك دارم كه سي تي زن هستند و كار مي كنن اونها هم مي تونن كمكم كنن يا نه ؟ كدوم روش براي معرفي ساپورتر بهتره ؟ بهترين ساپورتر و كي و بگم ؟؟
٢. چون ( مدرك فوق ليسانس دارم ) قصد ادامه تحصيل در يك دانشگاه خوب رو دارم واينجا نمي خوام تافل بگيرم و قصد دارم كه پس از گرفتن تافل در اونجا درخواست پذيرش بدم ولي دانشگاهي رو كه خودم دوست دارم انتخاب كنم نه موسسه زباني كه اونجا ميرم ، شدني هست همچنين چيزي يا دانشگاهي رو كه موسسه پيشنهاد ميدن ميتونم برم ؟
٣. چه مبلغ پول در اونجا بايد تو حسابم باشه ؟ يا اگر فقط پرينت حساب بانكي و يا سند ملكي و نامه بيزينسي اينجا رو ببرم قبول مي كنن ؟
٤. اصلاً بگم ؛ مدرك تحصيليم چيه و يا نه فقط بگم مي خوام برم تافل بگيرم ؟!!!!
٥. هنگام سوال و جواب آفيسر سفارت اگر ازم سوالهاي زير رو پرسيد چي جواب بدم :
الف : هدفت از رفتن به آمريكا چيه و كلاً تافل گرفتن ؟؟؟ مي خواي براي چي بري اونجا چرا ايران زبان نمي خواي بخوني و تافل نمي گيري ؟
ب : بعد زبان مي خواي اونجا دانشگاه بري ؟ پس كار و زندگيت تو ايران چي ميشه اگر بخواي دانشگاه بري ؟؟؟ در صورتيكه به قول فرمايش دوستمون نامه از طرف شركت بايد ببرم كه مي خوام برگردم و وعده حقوق بيشتر رو تو ايران بهم دادن در اينصورت پاسخ دادن به اين سوال چي ه ه ه ؟؟؟؟ )
ج : آمريكا كسي و داري از بستگان ؟ ( اگر قبلش نگفته باشم و عنوان نكرده باشم چي جواب بايد بدم ؟ اصلا اسمي از بابا و مامن خواهرم بايد ببرم يا نه !!!؟
د : چرا با مدركت در خواست پذيرش مستقيم ندادي از دانشگاه ؟ ( يعني تو خود ايران چرا تافل نگرفتي تو كه مي خواي بري ادامه تحصيل بدي !! )
ه : اگر ساپورتر دامادمون ( خواهرم ) رو معرفي كنم بگه بري اونجا چون خواهر و پدر و مادرت اونجان و ديگه بر نمي گردي چي بگم ؟
*** چند درصد احتمال شانس گرفتن ويزا رو دارم با اين روش ؟ ***
*من هدفم ارزانترين و سريعترين روش براي گرفتن ويزاست و انشالله برم اونجا پس از تافل و .... تغيير ويزا ميدم*
لطفاً دوستاني كه پروسه مصاحبه سفارت I20 ويزاي زبان را طي كردن ، تجربه شون رو در ميون بگذارن و راهنمايي كنند ما رو .. ممنون
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
تنها نکته ای که عرض کنم shahinmo عزیز اینه که سفارت بسیار به داشتن اقوام نزدیک در آمریکا حساسه. یعنی به طور ضمنی نشون میده که شما با داشتن خواهر سیتیزن و مادر و پدر گرین کارتی قصد اقامت در اونجا رو دارید . برای گرفتن ویزای دانشجویی لازمه ثابت کنید که بعد از تحصیل برمی گردید. شما چطور می خواهید ثابت کنید؟
به ویژه اونکه شما نه پذیرش از دانشگاهی دارید نه تافلی که حتی ذره ای بخواد از مسیر منحرفشون کنه. پس هیچ جای شکی براشون باقی نمی مونه که قصد شما اقامت هست ( حتی اگر واقعا نباشد ! ).
---
حالا پاسخ برخی سوالات:
- بله شما می تونید به عنوان اسپانسر شوهر خواهرتون رو معرفی کنید.
- دوستانتون هم می تونن اسپانسر شما بشن.
- شما نمی تونید چیزی رو در مورد اقوامتون از اونها پنهان کنید. حتی اگر هم مطرح نشه، باز هم تمام بانکهای اطلاعاتی که در لحظه بهشون نشون میده فامیل شما اونجا هستند، در دسترشون هست. پس با پنهان کردن هیچ موردی درست نمیشه.
شما به نظر من بهتره تافلتون رو بگیرید ، پذیرش از دانشگاه هم داشته باشید و بعد اقدام کنید. در این صورت حداقل نشون داید که برای ادامه تحصیل اقدام می کنید.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی تو لوس انجلس یا ارواین از بودن کلاس یا دوره تافل خبر داره یا دانشگاهی میشناسید برای ورود خودشون دوره تافل داشته باشن من خودم امریکا هستم ولی در مورد ورود به دانشگاه هیچ اطلاعاتی ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یک سوال دارم من با داشتن greencard هزینه تحصیلم کمتر میشه؟
رتبه:
39
1 تشکر در 0 ارسال
2014-06-26 ساعت 07:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-30 ساعت 07:51 توسط شهلا 1346.)
پسرم برای ویزای دانشجویی زبان در ایروان اقدام کرد ویزا ندادن و گفتند خوندن زبان در آمریکا توجیح اقتصادی نداره وقتی که در کشورتون بهتر کلاسها را دارین و اگر معلم خصوص هم بگیرید ما تحقیق کردیم بیشتر از 1.5 میلیون در ماه نمیشه .
تعداد کیس : 4 نفر
ارسال مدارک : 91/4/21
نامه دوم :1 آذر مصاحبه: 21 دی
کلیرنس :12/1 تحویل پاس : 12/14
صدور ویزا : 12/17 دریافت ویزا برای 3 نفر : 12/21
ورود آمریکا 92/2/2
پورتلند اورگان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یک نفر به صورت جامع و دقیق نحوه و شرایط گرفتن ویزای دانشجویی(خصوصا برای دوره ی لیسانس) رو بیان کنه؟
No one dies a virgin, life f#cks us all...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه بگین برای اپلای دکتری با مدرک ارشد دانشگاه شاهد مشکل ایجاد میکنه یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقای خطرناک! با تشکر از پاسخ دقیقتون
در مورد اون دانشگاه های مشروط و نحوه ی ورود به کالج آموزش زبان و خرج های هر کدوم و ... یه توضیحی میدین؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کاربر خطرناک ازتون ممنونم بابت جوابتون
من از خانواده جبهه یا ایثارگر نیسم...کلا با کنکور ارشد و مصاحبه وارد این دانشگاه شدم
بیشتر سوئد مد نظرم هس واسه دکتری
اگه من اینجا آیلتس یا تافل رو نمره مقبول بگیرم باز باید حتما کالج زبان برم؟
ممنون از پاسختون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-07 ساعت 00:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 00:21 توسط dadgw.)
اونوقت اگه دانشجو نباشیم مدرکمون دیپلم باشه چی؟