2015-06-07 ساعت 00:16
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
چگونه بدون داشتن تافل پذیرش و ویزای دانشجویی بگیریم؟
|
2015-06-07 ساعت 00:26
من پیش دانشگاهی هستم دمت جیز داداش!
No one dies a virgin, life f#cks us all...
2015-06-07 ساعت 18:32
سلام و عرض ادب
ادمین جان من علی هستم 27 سالمه هیچ چیزی راجع به گرفتن پذیرش از دانشگاه های امریکا نمیدونم.ولی میخام اینکارو بکنم....فقط واسه این که بتونم ویزا بگیرم....لطفا اگه خودت میتونی یا اگه کسی میشناسی که کمکم کنه و مراحل بهم بگه واقعا ممنون میشم(البته هر هزینه ای داشته باشه تقبل میکنم) فقط میخوام کارم سریع انجام بشه لطفا دوستان کمکم کنید
2015-08-13 ساعت 13:08
salam man dokhtari 27 sale hastam ke madrak fogh lisans daram va 5sal sabeghe kar ,mikham dobare baray fogh dar amrika eghdam konan zabanam motevasetas va ielts nadaram ,mikham bedun in ke madrak zaban begiram baray edam tahsil eghdam konam ,mish lotfan rahnamaim konid az che moasesat zabani va ba chemizan hazinei mitunam ?
2015-08-13 ساعت 20:59
با سلام
برگه معافیت تحصیلی رو از کجا میشه تهیه کرد؟ من حدودا ۱۰ پیش از ایران خارج شدم. یعنی الان از جایی باید درخواست نامه معافیت تحصیلی ۱۰ سال پیش رو بدم؟ لیسانسم رو دانشگاه ازاد تهران خوندم. لطفا کسی اگه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.. بک گراند: خانوم من آمریکایی هست و تقاضای ویزای مهاجرتی داده ایم. حدود ۱۰ سال هست که در تایلند زندگی میکنم و همین جا هم ازدواجم رو ثبت کردم و از سفارتِ آمریکا توی تایلند درخواستِ ویزا کردم. تمام مراحل از جمله مصاحبه با موفقیت انجام شد منتهی سفارت از من درخواستِ وضعیتِ سربازی کرد(به قول خودشون میلیتری رکورد/اینفرمیشن). من بهشون گفتم که معافی تحصیلی دارم و سربازی نرفتم(من وثیقه گذشتم و برای فوق لیسانس اومدم تایلند و دکترام رو هم دارم تو چند ماه دیگه میگیرم که البته چون به ایران وضعیتم رو اطلاع نداده بودم وثیقهام که ۱۵ میلیون بود رو دولت برداشت). مدارکِ وثیقه و رو بهشون نشون دادم و حتی از سفارت ایران هم یه نامه گرفتم که میگفت این آقا همین جور که ادعا میکنه سربازی نرفته. ولی باز هم قبول نمیکنن و میگن تو ایران اگه سربازی رو تموم کنی کارت پایان خدمت میگیری و اگه معافی که کارت معافی میگیری. حالا کارت معافی تحصیلیت رو نشون بده. هرچی بهشون میگم که بابا معافی تحصیلی که کارت نداره بلکه فقط یه اجازست اینا برام همون ایمیلِ قبلی رو میفرستن که کارتِ معافیت رو نشون بعده و رفرنسشون هم سایتِ وزارتِ امور خارجه آمریکاست که میگه هر ایرانی بالای ۱۸ سال باید سربازی بره مگه اینکه معاف باشه. الان من ۷-۸ ماه هست که معطل این مساله هستم و چند ماه دیگه یه سال از باز کردن کیسم میگذره و خود به خود کنسل میشه. من حدسم اینه که این کانسلر آفیسر تاحالا کیس ایرانی که سربازی نرفه و ویزای مهاجرتی میخواد از سفارتِ آمریکا تو تایلند نداشته و نمیفهمه که من چی میگم. تورو خدا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه مخصوصاً اگه کسی تجربهٔ دستِ اول ویزای دانشجویی و سوال در مورد معافیت رو از طرفِ آفیسر داره. با تشکر
2015-08-22 ساعت 15:49
(2012-07-02 ساعت 20:32)amirf_jesus نوشته: God is Love[/align]
شماره کیس: 2016AS3000 / کنسولگری: / تعداد افراد منظور در کیس :2 /ارسال فرمهای سری اول: may 2015/ کارنت شدن کیس: /مصاحبه: / دریافت ویزا:/ورود به آمریکا:
2015-10-29 ساعت 21:45
بچه ها کسی از پذیرش مشروط چیزی می دونه؟
2015-10-30 ساعت 16:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-30 ساعت 16:10 توسط Nasimamatina.)
(2012-04-05 ساعت 05:54)amirf_jesus نوشته: God is Love با سلام تبریک دوست عزیز من یک سوال دارم و البته اگر زود هم پاسخ بدید که ممنون میشم. من دکتری دارم و برای یک پوزیشن استادیاری میخوام اقدام کنم، یک کار دایمی هست و در واقع استخدام. زبان تخصصی هم خوبه، اما عمومی ام بد نیست. البته مدرک خاص زبان اونا عنوان نکردند و من هم ندارم. البته دارم کلاس زبان میرم. رزومه هم خوب هست البته. به نظرتون در اپلیکیشن لترم بنویسم در مورد زبانم بنویسم یا نه؟ منظورم اینه که صداقتم در این مورد به پذیرش بهترم کمک میکنه؟ در ضمن اگر در مورد گرفتن ویزا بدون تافل هم توضیح بدید ممنون میشم. (2012-04-05 ساعت 05:54)amirf_jesus نوشته: God is Love با سلام تبریک دوست عزیز من یک سوال دارم و البته اگر زود هم پاسخ بدید که ممنون میشم. من دکتری دارم و برای یک پوزیشن استادیاری میخوام اقدام کنم، یک کار دایمی هست و در واقع استخدام. زبان تخصصی هم خوبه، اما عمومی ام بد نیست. البته مدرک خاص زبان اونا عنوان نکردند و من هم ندارم. البته دارم کلاس زبان میرم. رزومه هم خوب هست البته. به نظرتون در اپلیکیشن لترم بنویسم در مورد زبانم بنویسم یا نه؟ منظورم اینه که صداقتم در این مورد به پذیرش بهترم کمک میکنه؟ در ضمن اگر در مورد گرفتن ویزا بدون تافل هم توضیح بدید ممنون میشم.
2015-10-31 ساعت 00:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-31 ساعت 00:08 توسط victor2016.)
این که صداقت داشته باشید خوبه ولی مسلما جدا از مدرک زبان اونها حداقل یه مصاحبه تلفنی با شما خواهند داشت تا سطح زبانتون رو بدونن. درضمن همونطور که گفتید برای پوزیشن استادیاری که یک کار دایمی هست باید برای ویزای کارآمریکا اقدام کنید، خبر خوب این که اصلا برای ویزای کار مدرک زبان لازم نیست البته معمولا مصاحبه انگلیسیه. اما خبر بد این که شانس گرفتن ویزای کار برای ایرانی ها اگر نگم صفره، خیلی خیلی پایینه.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی! یکی دیروز و یکی فردا . . .
2016-05-29 ساعت 18:17
(2012-10-22 ساعت 02:15)persian_viper نوشته: من با دقت خوندم پستهای شمارو. سلام شما موفق به دریافت این ویزا شدین ؟ از طریق زبان؟ اقدامی کردین؟ ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین و هر تجربه ای دارین بهم بگین.
2016-06-19 ساعت 12:12
دوست عزیز amirf_jesus اگر ممکنه منو هم راهنمایی کنی ممنون میشم.
چندین سوال داشتم. ممنون میشم اگر اطلاعی دارید پاسخ بدید. من میخواستم در دوره های زبان یکی از دانشگاه های ایالتی کالیفرنیا (Intensive English Program) شرکت کنم و بعدش اگر شد وارد همون دانشگاه بشم (این دانشگاه شرطی داره که اگه شما مدرک آیلتس یا تافل مثل من ندارید باید قبل از شروع درستون تو دانشگاه، کلاس های زبان همون دانشگاه رو بردارید.) مدت زمان دوره زبان حدودا 2 ماه هست و مخصوص دانشجوهای International هست. نوع ویزاش هم F-1 هست. اگر بتونم پذیرش بگیرم چقدر احتمال داره سفارت بم ویزا بده؟ من از 2 نفر پرسیدم و 2 جواب متفاوت بم دادن. یکی گفت سفارت میگه چون تو کشور خودت میتونی زبان بخونی و مدرک بگیری بت ویزا نمیدن. یکی دیگه میگفت وقتی از دانشگاه پذیرش بگیری دیگه سفارت کاری نداره و ویزا میده. و یک سوال دیگه. اگر بخوام اقدام کنم از چند ماه قبلش باید Apply کنم که هم وقت تهیه مدارک داشته باشم هم به وقت سفارت برسم و از دوره عقب نمونم. حالا من واقعا نمیدونم چکار کنم. نمیخوام کاری کنم که اشتباه باشه و Reject بشم که تو سوابقم بمونه.
2018-03-05 ساعت 02:55
سلام. وستان اميدوارم خوب باشيد نيازمند اطلاعات ب روز هستم كسي هست؟؟
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان