موضوعها: 0
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام
من الان يك هفته هم نشده كه اومدم لوس آنجلس
خونه پيدا كردم ، از طريق Zillow
دوخوابه ٢١٠٥ دلار، بدون كرديت بدون ضامن ولي يك ماه اجاره رو به عنوان دپازيت يا همون پول پيش داديم
يك مجموعه آپارتماني هست با كليه امكانات
قيمت استديوهاش هم از ١٦٠٠ شروع ميشه
eaves Warner Center
5727 Canoga Avenue
Woodland Hills, CA 91367
Phone: (818)992-0233
اينم اطلاعاتش براي كساني مثل ما كه ضامن و كرديت ندارند??
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز سلام، خوشحالم که در بدو ورود همه چی براتون جورشده، دوست و آشنا البته کمک بزرگیه ولی فکرکنم پول حرف اول رو میزنه در پیداکردن خونه، من هم دنبال اجاره سوییت هستم حدود ۱۰۰۰ دلار، اگر دوستان موردی تو ساختمانهایی که ساکن هستید میشناسید لطفا به من خبر بدید،
یکی از خصیصه های من اینه که اصلا نا امید نمیشم برای همین هم مرتب این خواسته رو تکرار میکنم?
ممنونم. و برای همه آرزوی موفقیت میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-10-29 ساعت 18:47)Melon2015 نوشته: (2016-10-29 ساعت 13:09)behjat نوشته: دوستان عزیز سلام، خوشحالم که در بدو ورود همه چی براتون جورشده، دوست و آشنا البته کمک بزرگیه ولی فکرکنم پول حرف اول رو میزنه در پیداکردن خونه، من هم دنبال اجاره سوییت هستم حدود ۱۰۰۰ دلار، اگر دوستان موردی تو ساختمانهایی که ساکن هستید میشناسید لطفا به من خبر بدید،
یکی از خصیصه های من اینه که اصلا نا امید نمیشم برای همین هم مرتب این خواسته رو تکرار میکنم?
كي ميخواين بياين لوس آنجلس؟
خود لوس آنجلس گرون تره، اطرافش ارزون تره
فكر نميكنم با ١٠٠٠ تا توي لوس آنجلس بتونيد جاي خوبي پيدا كنيد
من الان همینجا نزدیک Reseda ساکن هستم گفتم شاید دوستان ایرانی جایی سراغ داشته باشند، مستقل باشه ،شرایط دیگش خیلی مهم نیست
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
تجربه ای که من تو این مدت کوتاه بدست آوردم اینه که با توجه به نوع شرایط اجاره مسکن در کالیفرنیا و بخصوص لس آنجلس ، امیدتون رو از دست ندین و با هر قیمتی هر مکانی رو اجاره نکنین و با کمی صبر و تلاش میتونین با قیمت مناسبتر مکان مد نظرتونو پیدا کنین .
نظرات هموطنانمون هم که اینجا ساکنن و تجربه شون از ما بیشتره قابل احترامه ولی فراموش نکنین که اونا از دیدگاه خودشون به مسایل ما نگاه میکنن در کل منظورم اینه که کار خودتون رو انجام بدین و اون کاری که به نظرتون فکر میکنین درسته رو انجام بدین .
با آرزوی موفقییت برای همه دوستان
CN : 5xxx
Per : 4
IV : 6 / April / 2016
ABU DHABI
Status : AP
Updates : 6,17,18,19,21 April ,20 Jun, 11,13 July
Embassy update :14 July
Clearance :13 July
29 Aug : دریافت ویزا
28 Sep : ورود به آمریکا
Los Angeles CA
15 Nov : دریافت گرین کارت
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-29 ساعت 23:33)behjat نوشته: (2016-10-29 ساعت 18:47)Melon2015 نوشته: (2016-10-29 ساعت 13:09)behjat نوشته: دوستان عزیز سلام، خوشحالم که در بدو ورود همه چی براتون جورشده، دوست و آشنا البته کمک بزرگیه ولی فکرکنم پول حرف اول رو میزنه در پیداکردن خونه، من هم دنبال اجاره سوییت هستم حدود ۱۰۰۰ دلار، اگر دوستان موردی تو ساختمانهایی که ساکن هستید میشناسید لطفا به من خبر بدید،
كي ميخواين بياين لوس آنجلس؟
من الان همینجا نزدیک Reseda ساکن هستم گفتم شاید دوستان ایرانی جایی سراغ داشته باشند، مستقل باشه ،شرایط دیگش خیلی مهم نیست
سلام دوست عزیز.همسرم در منطقه رسیدا به اتفاق یکی از دوستانش یه استودیو اجاره کردن به قیمت 1100
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-10-30 ساعت 16:03)sahar2016 نوشته: (2016-10-29 ساعت 23:33)behjat نوشته: (2016-10-29 ساعت 18:47)Melon2015 نوشته: كي ميخواين بياين لوس آنجلس؟
سلام دوست عزیز.همسرم در منطقه رسیدا به اتفاق یکی از دوستانش یه استودیو اجاره کردن به قیمت 1100
سلام عزیزم لطف کردی گفتی، من با شوهرت تماس میگیرم و ازش اطلاعات میگیرم ممنونم، خودت کی میای؟ معلوم هست یا نه؟