موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخواستم بدونم میشه با ۲۰۰۰ دلار توی بورلی هیلز یا وست وود یک خونه ۱ خوابه اجاره کرد؟؟
مشکلی نیس توی یه خونه ۱ خوابه ۲ نفر زندگی کنند؟
بعد مسافت بین بورلی هیلز و وست وود از لحاظ زمانی چه قدره؟؟
ممنون میشم کمکم کنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-01-19 ساعت 02:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-19 ساعت 02:27 توسط farshid sobhani.)
سلام به همگی
لیوینگ روم در منطقه سانتا مونیکا نزدیک به مراکز خرید ایرانی و ایستگاه اتوبوس برای مدت کوتاه اجاره داده میشه دوستان اگر اطلاعات خواستن پیام بزارن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک اتاق با امکانات کامل به صورت اجاره ماهانه 500 دلار در ایالت میشیگان، شهر خوش آب و هوا و زیبای Ann Arbor، واقع در مرکز شهر و نزدیک به رودخانه برای دو ماه جولای و آگوست اجاره داده می شود. در صورت تمایل به errore33@yahoo.com ایمیل بفرستید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یک خانواده 3 نفره میتونه یک آپارتمان یک خوابه اجاره کنه؟یا باید حتما دو خوابه باشه.این کار منع قانونی داره یا صاحب خونه یا مجتمع اجاره نمیده.و فرق استدیو با استدیو 1 یا دو خوابه با آپارتمان چیه؟ممنون از پاسختون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من لاتاری 2018 برنده شدم
بنظرتون کدوم شهر برای زندگی در امریکا برای تازه واردان بهتره؟و اولش چقد پول باید داشته باشم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر كسي به دنبال هم خانه اي در كاليفرنيا در اورنج كانتي هست به من خبر دهد .
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
2017-06-23 ساعت 09:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-06-23 ساعت 09:53 توسط behjat.)
(2016-12-25 ساعت 00:46)sky star نوشته: سلام من میخواستم بدونم میشه با ۲۰۰۰ دلار توی بورلی هیلز یا وست وود یک خونه ۱ خوابه اجاره کرد؟؟
مشکلی نیس توی یه خونه ۱ خوابه ۲ نفر زندگی کنند؟
بعد مسافت بین بورلی هیلز و وست وود از لحاظ زمانی چه قدره؟؟
ممنون میشم کمکم کنین
سلام احتمال اینکه با ۲۰۰۰ دلار یک خوابه تو وستوود پیدا بشه کمه، شاید یک استودیو بتونید پیدا کنید،
فاصله زیادی بین بورلی هیلز و وست وود نیست شاید نیم ساعت با اتوبوس یا کمتر
توی آپارتمان یک خوابه سه نفر هم میتونند زندگی کنند، توی استودیو هم دو نفر میشه زندگی کنند موفق باشید دوست عزیز
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
19
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
من تازه با خبر شدم یکی از همکاران شرکتی که در ایران بودم اومده اینجا. گرین کارت و سوشال و کردیت داره.
مرد مجرد حدود 40 ساله. تازه یک کار نیمه وقت پیدا کرده. اگر کسی در لس انجلس یا تورنس یا اطراف نزدیک جایی جهت اجاره داره پیام بده لطفا.
خیلی ممنون
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر •سفرنامه• اندکی صبرسحرنزدیک است
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2016-06-29 ساعت 22:43)NIMA_MOHAMMADI نوشته: سلام من و همسرم ٢ ماهه در ايالت كانتي كات زندگي ميكنيم ولي الان ميخواهيم بياييم سمت لس انجلس و دنبال استوديو ميگرديم اگر موردي سراغ داريد لطفا به من پيام بديد.
ايميل:nima_mohammadi1988@yahoo.com@
سلام من و همسرم یک استودیوی خوب اجاره کردیم که حدود چهار ماه ازش گذشته میخواهیم بقیه اجاره رو واگذار کنیم ۱۲۵۰ دلار اجاره به علاوه ۵۰ دلار هزینه اینترنت میدیم ۷۵۰ دلارهم دیپازیت دادیم محلش نزدیک ایستگاه مترو و اتوبوسه ، اگر تمایل داشتید پیغام بدید تا اطلاعات بیشتری بهتون بدم کمپانی خودش قرارداد رو تمدید میکنه با مستاجر جدید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام