موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دروود بر شما دوستان
لطفا لینک های مفید برای پیدا کردن اپارتمان در لس انجلس را بنویسید
ممنون
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-01 ساعت 17:02)Sanazdk نوشته: سلام . 35 ساله ساله هستم و مقیم دانمارک . خیلی خیلی دوست دارم که به همراه پسرم 4 ساله و همسرم حدود 50 سال به آمریکا مهاجرت کنیم . خیلی دلم میخواد بدونم هزینه ی یک زندگی خوب در یک محل خوب در لوس آنجلس چقدر هست .
خیلی پرسش و پاسخ در سایت هست واسه همین اگر کسی از دوستان خلاصه برام بنویسه ممنون میشم .
در ضمن ما هر 3 نفر پاسپورت دانمارکی داریم .
شوهرم 3 تا تاکسی داره و خودم مدیر خانه ی سالمندان هستم با 10 سال سابقه ی مدیریت و فوق لیسانس مدیریت بهداشت از دانشگاه کپنهاگ .
بی نهایت ممنون میشم بهم اطلاعات بدهید .
بنظرم همون دانمارک بهتر است.... میدانید که دانمارک بهترین کشور برای بزرگ کردن بچه شده؟.... مخصوصا که حالا شما در همون کشور جا افتادید.... نمیدونم... شاید هم اشتباه کنم... برای خودتان که میتونید در پانسیونهایی که اینجا برای سالمندان و حالا یا در کامیونیتی ایرانی ها است کار بگیرید.. اجاره خانه هم بستگی به محدوده دارد... آپارتمان 2 خوابه در ال ای از 1600 تا به بالاست... الان که دیگه اجاره ها خیلی بالا رفته... اطراف لوس آنجلس هم خوبه ... من اطرافش زندگی میکنم.. در آرکدیا... راضی هستم... تاون هاوس گرفتم و ماهی 1650 تا میدم که همین را در شهر لوس آنجلس باید 2500 تا میگرفتم... خورد و خوراک هم حدود 500 تا ماهی...خرج های دیگه هم هست که دیگه بستگی به انتخاب خودتان دارد.... بنظرم همان دانمارک قشنگتر و بهتر ار لوس آنجلس است.... خود دانید....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز خواهشا جواب بدين
در لس انجلس يا ارواين جايى هست كه ١ ماهه خونه يا اتاق اجاره بده اگه هست كجا ، شرايط ، قيمت و ايا از اينجا ميشه گرفت؟
واقعا ممنون ميشم جواب بدين
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-10 ساعت 03:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-10 ساعت 03:17 توسط Acaro.)
(2012-12-10 ساعت 02:38)Hamed112 نوشته: دوستان عزيز خواهشا جواب بدين
در لس انجلس يا ارواين جايى هست كه ١ ماهه خونه يا اتاق اجاره بده اگه هست كجا ، شرايط ، قيمت و ايا از اينجا ميشه گرفت؟
واقعا ممنون ميشم جواب بدين
برای اینطور موارد بهترین آپشن sublease است سیستم هم به این صورت است که مستاجر برای تعطیلات یا مدت کوتاهی به مسافرت میره و واحدی که اجاره کرده را برای یک مدت کوتاه با تمامی وسایل در اختیار یک شخص دیگه میزاره تا هزینه اضافه برای اجاره تو این مدت پرداخت نکنه ٫ البته با توجه به وسایل موجود یک مقدار Security Deposit می گیره از شما که در زمان تحویل اگر همه چیز سالم باشه اونو به شما برمی گردونه معمولا هزینه اینترنت و Cable , Utility هم باهاشه که خیلی به صرفه است.
از http://losangeles.craigslist.org/apa یا https://www.padmapper.com می تونید دنبالش بگردید. مخصوصا الان که تعطیلات نزدیک است.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-16 ساعت 10:26
سلام ، من فعلا تو سانفرانسیسکو زندگی میکنم و تنها هستم ، تصمیم گرفتم که برم به لس آنجلس و اونجا بمونم ، دنبال یه شهر امن برای زندگی میگشتم و نزدیک کالجی خوب ... اول سانتا مونیکا رو انتخاب کردم میخواستم ببینم اگر نسبت به پولم و تایم کمی که دارم این سمستر سانتا مونیکا جا پیدا نکردم آیا پاسدنا جای خوبی هست ؟ از لحاظ امنیت . اگر نه جایی برای معرفی دارید؟
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2012-12-17 ساعت 20:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-18 ساعت 00:40 توسط nicole.gemini.)
(2012-12-16 ساعت 10:26)arezoowunsch نوشته: سلام ، من فعلا تو سانفرانسیسکو زندگی میکنم و تنها هستم ، تصمیم گرفتم که برم به لس آنجلس و اونجا بمونم ، دنبال یه شهر امن برای زندگی میگشتم و نزدیک کالجی خوب ... اول سانتا مونیکا رو انتخاب کردم میخواستم ببینم اگر نسبت به پولم و تایم کمی که دارم این سمستر سانتا مونیکا جا پیدا نکردم آیا پاسدنا جای خوبی هست ؟ از لحاظ امنیت . اگر نه جایی برای معرفی دارید؟
من در آرکادیا زندگی میکنم.. منطقه بغلی پاسادینا... پاسادینا منطقه خوبی است ولی آرکادیا زیباتر و تمیزتر و خلوت تر و ارومتر است... کالج پاسادینا هم کالج خوبیه.. ایرانی هم مثل سانتامونیکا کالج زیاد داره... من چندسال در خود لوس آنجلس زندگی کردم ولی بخاطر شلوغی و کثیفی و... اش ترجیح دادم بیرون از شهر زندگی کنم... از نظر امنیت هم شهر آرکادیا برای 2 سال مداوم بهترین و امنترین شهر در کالیفرنیا برای بزرگ کردن بچه شده بود... دیگه خودتان حدس بزنید چه شهر آرومیه..
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نیاز به اجاره یک واحد کوچک در لس آنجلس برای یک زوج و یک کودک پنج ساله از بیستم ژانویه تا بیستم سپتامبر با قیمت مناسب. ترجیحاً نزدیک یا با دسترسی آسان به UCLA.