موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان و سروران گرامی
از دوستانی که در منطقه ولی یا لس آنجلس ساکن هستند و مایل به شیر کردن خانه یا اطاقشان هستند لطفا پیغام خصوصی بدهند تا بیشتر با هم هماهنگ کنیم. با سپاس
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
لطفاً دوستانی که در لس آنجلس و محدودهاش زندگی میکنن اگر آدرس یا تلفنی از مشاورین املاک ایرانی اون محدوده دارن اونها رو اینجا قرار بدن که خیلی به درد تازه واردها میخوره.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من در شهر لوس آنجلس هستم. دنبال یک هم خونه ی خوب می گردم. پسر مجرد 23 سالمه. تا 10 روز آینده قصد اجاره ی خونه دارم. اگر کسی تمایل داره لطفا پیغام خصوصی بدهند تا برای آشنائی بیشتر شماره تلفن خودم را برای تماس بدهم. ممنون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
میشه دوستان با تجربه بگن که اجاره آپارتمان دوروبر بورلی هیلز برای یه خانواده ۳ نفره حدوداً ماهی چنده؟
میدونم که سؤالم خیلی کلیه و به خیلی از عوامل بستگی داره ولی میخوام یه حدودی برای محاسبهٔ مخارج دستم بیاد
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرا
از دوستانی که در امریکا زندگی میکنند سوال دارم
آیا آپارتمانها برای اجاره همچنان که عکس با وسایل گذاشتند اجاره میدهند؟
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
برای اجاره خانواده 3 نفره حتما باید دو خوابه اجاره کرد یا میشه 1 خوابه هم اجاره کرد؟
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
یکی دو تا سایت خیلی معروف پیدا کردم که خدمات جالبی داره برای اجاره خونه.
www.rent.com
www.apartmentfinder.com
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من و دوستم دو دختر 20 ساله هستیم میخوایم برای اقامت به L.A بریم و نمیدونیم دقیق کدوم شهر از امنیت بالایی برخورداره و این ک ی خونه کوچیک 1 خوابه برای خرید چقدر در میاد البته ی منطقه ای هم باشه ک قیمت ها مناسب باشه
لطفاکمک کنید
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
670 فوت مربع یعنی تقریبا 62 مترمربع.خوبه خیلی عالیه مخصوصا اون صبحانه رایگانش.امکانات کامل یعنی وسایل منزل اعم از مبل و فرش و گاز و جهیزیه؟ )
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من و همسرم به یک اتاق مناسب در هفته اینده به مدت یک ماه نیاز داریم ، از چه راهی بهترین نتیجه رو میگیریم . لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز،راستش یه سوالی دارم دیدم این تاپیک از همه تاپیک ها بروز تره گفتم اینجا مطرح کنم آخه خیلی مهم هست،
میخواستم بدونم کسی میتونه بگه اگه تو لاتاری بنده بشم وبیام آمریکا میتونم با تقریبا 15 میلیون تومان سرکنم تا کار پیدا کنم اونجا؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-08 ساعت 09:34)hs6467 نوشته: سلام دوستان عزیز،راستش یه سوالی دارم دیدم این تاپیک از همه تاپیک ها بروز تره گفتم اینجا مطرح کنم آخه خیلی مهم هست،
میخواستم بدونم کسی میتونه بگه اگه تو لاتاری بنده بشم وبیام آمریکا میتونم با تقریبا 15 میلیون تومان سرکنم تا کار پیدا کنم اونجا؟
سلام دوست گلم. من با چیزهایی که دوستان گفتن شروع میکنم، اول اینکه به اصطلاح آرش جان عزیز باید مثلث طلایی موفقیت رو داشته باشی، (زبان،تخصص،تطابق). دومین مسئله تباش برای پیدا کردن کار هست. که البته شانس هم دخیل هست توش.
15 میلیون با توجه به قیمت پایین ریال، مبلغ قابل توجه ای نمیشه. نهایتا اگر خرج هات رو کم کنی، و با کسی هم هم خانه بشی! فکر میکنم بتونی 3، 4 ماه بدون کار نهایتا دووم بیاری!
اما نا امید نشو و پولهات رو جمع کن، البته مهمتر از پول تخصص و زبان هست که خیلی کمک میکنه اونجا موفق بشی. اما همیشه بخت با آدم یار نیست و ممکنه زود کار پیدا نکنی، ممکن هم هست پیدا کنی. اما به نظرم برای بدترین ها آماده باشه آدم بهتر از این هست که خوشبینانه جلو بره و برای مشکلاتش راه حل و آمادگی نداشته باشه. مثبت بودن خوبه، اما نباید از آماده بودن برای مشکلات کم کنه!
امیدوارم موفق باشید.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done