موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-07 ساعت 22:48)sarafraz نوشته: سلام
من و همسرم به یک اتاق مناسب در هفته اینده به مدت یک ماه نیاز داریم ، از چه راهی بهترین نتیجه رو میگیریم . لطفا راهنمایی کنید
http://www.tripadvisor.com
من پیشنهادم این سایت هست. ببینید امیدوارم نتیجه بگیرید. به کامنت هایی هم که افراد ساکن گذاشتن هم میتونید توجه کنید که چطوری هست مکان مورد نظرتون.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-12 ساعت 00:52)atial نوشته: میشه دوستان با تجربه بگن که اجاره آپارتمان دوروبر بورلی هیلز برای یه خانواده ۳ نفره حدوداً ماهی چنده؟
میدونم که سؤالم خیلی کلیه و به خیلی از عوامل بستگی داره ولی میخوام یه حدودی برای محاسبهٔ مخارج دستم بیاد
دوست عزیزم من براتون نگاهی انداختم در این منطقه و آپارتمان هایی دو خوابه، حداقل 2.500$ رو پیدا کردم. کمتر از این باید منطقه خودتون رو عوض کنید. اینی که گفتم حداقل بود و خیلی بالاتر هم هست. اما میانگین 3.000$ یا 3.500$ هست با توجه به چیزهایی که من دیدم.
موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-08 ساعت 12:27)Rock نوشته: (2014-03-07 ساعت 22:48)sarafraz نوشته: سلام
من و همسرم به یک اتاق مناسب در هفته اینده به مدت یک ماه نیاز داریم ، از چه راهی بهترین نتیجه رو میگیریم . لطفا راهنمایی کنید
http://www.tripadvisor.com
من پیشنهادم این سایت هست. ببینید امیدوارم نتیجه بگیرید. به کامنت هایی هم که افراد ساکن گذاشتن هم میتونید توجه کنید که چطوری هست مکان مورد نظرتون.
https://www.airbnb.com/
http://www.extendedstayamerica.com/hotel...os-angeles
***Case No: 2014000]- کنسولگری: مادرید - تعداد: ۳ نفر - تاریخ رویت: ۹ می - ارسال مدارک: ۱۹ جون - کارنت: نیمهٔ آگوست ۲۰۱۳- تاریخ مصاحبه: 3 دسامبر- ویزا یک ضربمقصد:لوس انجلس-تاریخ ورود :7 آوریل
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بنظر شما لس آنجلس مناسب تر هست یا شیکاگو .چه از نظر آب و هوا وچه از نظر ارزانی؟
تا خدا چی بخواد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-10 ساعت 23:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-10 ساعت 23:45 توسط Rock.)
(2014-03-08 ساعت 23:30)elahe mousavi نوشته: بنظر شما لس آنجلس مناسب تر هست یا شیکاگو .چه از نظر آب و هوا وچه از نظر ارزانی؟
این دو شهر های متفاوتی هستند با هم. کلا هر دو شهر های گرانی هستند. اما لس آنجلس آب هوای گرمی داره و دمای هوا از 10 کمتر نمیشه! در شیکاگو به دلیل نبودن حتی تپه در اطرافش، شهر رو بادخیز کرده . البته سرد هم هست. باز هم سوالتون خیلی کلی هست و من هم سعی کردم کلی جواب بدم. میتونید به تاپیک های این دو شهر هم سری بزنید تا بهتر بتونید اطلاعات بگیرید
این دو تاپیک برای لس آنجلس
اولی
دومی
این هم برای شیکاگو
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-09 ساعت 09:07)hs6467 نوشته: (2014-03-08 ساعت 12:20)Rock نوشته: (2014-03-08 ساعت 09:34)hs6467 نوشته: سلام دوستان عزیز،راستش یه سوالی دارم دیدم این تاپیک از همه تاپیک ها بروز تره گفتم اینجا مطرح کنم آخه خیلی مهم هست،
میخواستم بدونم کسی میتونه بگه اگه تو لاتاری بنده بشم وبیام آمریکا میتونم با تقریبا 15 میلیون تومان سرکنم تا کار پیدا کنم اونجا؟
سلام دوست گلم. من با چیزهایی که دوستان گفتن شروع میکنم، اول اینکه به اصطلاح آرش جان عزیز باید مثلث طلایی موفقیت رو داشته باشی، (زبان،تخصص،تطابق). دومین مسئله تباش برای پیدا کردن کار هست. که البته شانس هم دخیل هست توش.
15 میلیون با توجه به قیمت پایین ریال، مبلغ قابل توجه ای نمیشه. نهایتا اگر خرج هات رو کم کنی، و با کسی هم هم خانه بشی! فکر میکنم بتونی 3، 4 ماه بدون کار نهایتا دووم بیاری!
اما نا امید نشو و پولهات رو جمع کن، البته مهمتر از پول تخصص و زبان هست که خیلی کمک میکنه اونجا موفق بشی. اما همیشه بخت با آدم یار نیست و ممکنه زود کار پیدا نکنی، ممکن هم هست پیدا کنی. اما به نظرم برای بدترین ها آماده باشه آدم بهتر از این هست که خوشبینانه جلو بره و برای مشکلاتش راه حل و آمادگی نداشته باشه. مثبت بودن خوبه، اما نباید از آماده بودن برای مشکلات کم کنه!
امیدوارم موفق باشید.
ممنونم دوست عزیز،راهنمایی کامل و جامعی بود،فقط همین رو میدونم کلا هرکاری فقط سالم باشه میتونم انجام بدم چون همین الان هم توایران هرکاری رو که بگی انجام دادم و پول خوبی هم کسب کردم،زبان هم اینقدر فیلمهای زبون اصلی نیگاه کردم که به لهجشون عادت کردم،الان هم فقط تو فکر معلم خصوصی هستم چون از کلاس زیاد چیزی دستم نمیاد،حرفه اصلیم هم طراحی با اتوکد و تری دی مکس برای معماری هست،انیمیشن،طراحی با فتوشاپ،تسلط کامل به مجموعه آفیس،اسمبل کامپیوتر،ویروس یابی،تسلط کامل به اینترنت و...،و علاقه زیادی هم به کار در رستوران دارم البته اگر انیمیشن راتاتویل (موش آشپزخانه) رو دیده باشید شما هم عاشق اینکارمیشید،خلاصه تخصص و انجام هرکاری برام آر نیست دوست گلم... بازم اگر مشکلی تو حرفام هست لطفا راهنماییم کنید...
خوشحالم که مفید بود حرفام. راستش به نظرم کارهای خیلی خوبی رو میتونید انجام بدید. اما سوال اینجاست! آیا توی این کار انقدر خوب هستید که بتونید کار رو مال خودتون کنید یا خیر؟ این که بتونید کار انجام بدید و براتون هیچ بدی نداشته باشه، خیلی هم برای شروع خوبه! اما زبات همیشه حرف اول رو میزنه! و این پروسه در اولین روزی که برسید حل نمیشه و نیاز به زمان داره تا بتونید جا بیوفتید! چون همیشه اولین روزی که آدم پاش میرسه اونجا هنگ میکنه و تا خودش رو پیدا کنه، کمی طول خواهد کشید. اما بسته به آدم ها زود و دیر جا میوفتید. در آمریکا گارسون شدن یا کار در رستوران نیاز به دوره مربوطه داره! البته کشیر شدن خیر! که اینجور کار هارو هم اکثرا خودشون به دلیل داشتان زبان بهتر میگیرند. ولی دوستان من بودند که تونستند کار بگیرند و برای هر کسی متفاوت هست شرایط. ولی این رو بگم که هیچ چیز غیر ممکن نیست. مخصوصا این چیزها، که حتما از پسش بر خواهید آمد. اما با چشمان باز و آگاه بهترین گزینه است. تاپیک و موضوعات سایت رو مطالعه کنید اگر علاقه دارید، قول میدم جذاب و مفید خواهد بود.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از پونه ی عزیز بایت پاسخشون. حرف های ایشون کاملا درست هست و بنده هم باهاش کاملا موافق هستم. هزینه ی های پنهان در همه جای دنیا زیاد هست. حتی در کشور خودمان. اما خوب در کشوری مثل آمریکا به چشم میاد، چرا که در آنجا ما به تمام خرج ها واقف هستیم. این خرج ها کم هستند، اما پس از مدتی که شما کار کردید و به دلار پول کسب کردید، زیاد خواهند شد نه در هنگام ورود. برای چند ماه اول زندگی این خرج ها کاملا میتونند کنترل شده باشند تا شما به هیچ مشکلی بر نخورید و بتونید دوام آورده تا کار پیدا کنید. با برنامه و با دید باز همه چیز شدنی است.
موفق و پاینده باشید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
پونه ی عزیزم من با حرف های شما موافق هستم. فقط باید ذکد این مسئله را فراموش نکنیم که در بدو ورود هیچکس نمیتونه بدون داشتن حامی به راحتی از پس خودش بر بیاد. حداقل هم 1 ماه برای SSN معطل میشید. گرچه یک هفته ای میاد، اما 21 روز باید از ورود گذشته باشه، پس تقریبا میشه 1 ماه! دوستانی هم که تازه میایند! معمولا به این سرعت به ماشین احتیاج پیدا نمیکنند. چرا که هزینشون رو به شدت بالا خواهد برد. مشکل دوم اینه که ما همیشه مبالغی که خرج میکنیم رو به ریال میسنجیم! که البته حق هم داریم! چرا که پولی که از اینجا بردیم ریال بوده. مالیات هم که در اکثر کشور های غربی چیزی ثابت است. بله مالیات روی 8 درصد است، البته فکر میکنم روی مواد خوراکی این اعمال نمیشه. اما برای بقیه ی چیزها هست. به نظر من برای یک تازه مهاجر بهتر است طبق شرایط، یک شهر را که بهتر با او سازگار است انتخاب کند. که مشکلات برایش کمتر شود. اکثر ایرانی ها به لس آنجلس، هیوستون، و از این قبیل شهر ها میروند. در صورتی که شهر های بهتری هم برای تازه مهاجرین وجود دارد. مثل عمو سعید که در رالی زندگی میکند. باز هم این نظر من هست و نظر شما برایم به شدت محترم پونه ی عزیز!
خوشحال هستم که دوستی مثل شما هست که با این همه اهمیت، این همه مطالب را از تجرباتش در اختیار میگذارد! قصد بنده به هیچ وجه مخالفت با شما نبوده.
ممنون از توجهتون