موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد این که همه کیس نامبرها زیر 10000 است من فکر میکنم که اولاً اونا میخوان با تراکم و فشار کمتری کارها رو انجام بدن و ثانیاً اینکه فکر میکنم میخوان که اگر از بین برندگان اعلام شده کسی مراحل بعدی رو دنبال نکرد حذف بشه و یه نفر دیگه جایگزین اون بشه و در دور دوم اسمش اعلام بشه. ضمناً من نمیدونم بعضی از دوستان بر چه اساسی میگن که هر ماه قرار هست که یه تعداد از برندگان معرفی بشن. آخه کجای سایت لاتاری چنین چیزی گفته شده؟؟؟!!! خود سایت دقیقاً این رو نوشته:
.More entries will be selected in early October 2012, so please keep your confirmation information until at least that time
بنابراین همه چیز واضح و مشخصه دیگه. تا اون زمان یعنی اول اکتبر 2012 باید صبر کرد. و اینجوری نیست که تا اول اکتبر به صورت ماهیانه برندگان جدید اعلام بشن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میدونم که نباید کیس نامبر بزنم واسه گرفتن نتیجه!!!! میگم میشه با کیس نامبر با kcc مکاتبه کنم که این مشکل برام پیش اومده؟یا باید حتما کانفرمیشن نامبر هم داشته باشم؟تا کی مهلت داریم واسه ارسال مدارک؟اگه چند ماه دیگه بفرستیم مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگه شانس من هست بعید میدونم اکتبر هم قبول بشم ولی باز هم امیدوارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی جواب من رو بده!!!!!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من میگم شاید اصلا قرعه کشی انجام نشده چون لینک جدید واسه چک کردن نتایج باز نشده و در ضمن خودشون گفتن اول اکتبر نتایج اعلام میشه ولی چون روشون نشده باز مثل پارسال نتایجو باطل کنن صداشو در نیاوردن و واسه رد گمکنی یک تعدادو قبول کردن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
احتمالا باید در روزهای اینده منتظر خبرهای جدید از kcc باشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من از فرم ثبت نام لاتاری 2013 یک نسخه داخل کامپیوترم ذخیره کرده ام . حالا که نتایج اعلام شده هر چه مشخصاتم را وارد میکنم میزنه اطلاعات وارد شده صحیح نیست حتی اطلاعات را کپی و پیست هم میکنم باز اطلاعات نادرست است میده .
کمکم کنید از این بلاتکلیفی در بیام . چیکار کنم . کلافه شدم .
پیشاپیش از شما ممنونم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من که می گم دیگه خیلی واسه اکتبر انرژی نذارین. اینا اصلا کارشون معلوم نیست. من همه زندگیم مختل شد سر این سری انقدر که حرص و جوش خوردم آخرم بعد 4 سال نشد!!!!
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
سوالی در رابطه با شرایط ثبت نام در لاتاری دارم که ممنون میشوم اگر میدانید جواب بدهید.
من خواهرم که سیتیزن میباشد سال 2009 پیش برایم در خواست گرین کارت کرده ولی مثل اینکه خیلی پروسه طولانیه. حالا سوالم اینکه با وجود این پرونده میتوانم در لاتاری شرکت کنم .و در صورت قبولی یا عدم قبولی موجب باطل شدن قبولی و یا بدتر از ان ازدست دادن پروسه قبلی ام میشود یا خیر.
با ارزوی توفیق