موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه چیزی میگم شاید 100% اشتباه باشه شاید هم یک احتمال (ممکنه دیگه)
شاید ظهر امروز قرعه کشی انجام گرفته و وقتی تمام قرعه کشی وارد سایت بشه بعد از اون حتما سایت پیغام میده که مثلا قرعه کشی دوم انجام شده ...
ولی راجع به اونهایی که میگن سایت رو چک کردن و دیدن که قبول شدن (1 یا 2 نفر فک کنم تو همین پستها گفتند) چه نظری میشه داد ؟!!!!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-23 ساعت 02:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-23 ساعت 17:03 توسط Saeedv13.)
من فكر نمي كنم اين طور باشه كه شما مي گید! دوست من امسال قبول شد, بدون داشتن هيچ فاکتور خاصي! يه دانشجوي معمولي ليسانس بدون سابقه ي كار يا هر چیز متفاوتي! شايد سري دوم اعلام شده باشه و ما ها هيچ كدوم نبوده باشيم, اما دستكم براي مرحله قبولي فكر نمي كنم ملاك انتخاب خاصي وجود داشته باشه! براي ويزا شايد همچین چیزي پیش بیاد!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان، من که رفتنی شدم
شب خوش.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه . از قدیم رسم بوده انگار که هرکی برنده میشد امریکا بهشت برین و امریکایی فرشته خدا بوده، اگه طرف برنده نمیشد امریکا آشغالدونی و امریکایی اخ و تف بوده
البته تقصیری نداریم، جایی زندگی کردیم که از صبح که از خواب پا میشیم تا شب که میخوایم بخوابیم تو گوشمون رو با حرف دروغ پر میکنند، واسه همین به همه چیز بدبین هستیم. به همه چیز با دید دایی جان ناپلئونی نگاه میکنیم.
اگه این لاتاری نیست چیه؟ چرا دو دقیقه به حرفای خودمون فکر نمیکنیم؟ مگه امریکا باهامون رودرواسی داره ؟ خب اگه مدرک تحصیلی و چهره شخص براش مهم بود که قانون لاتاری رو نمیزاشت حداقل دیپلم 12 ساله، بجاش میگفت شرایط ثبت نام: حداقل مدرک PHD، شرایط عکس هم مینوشت: چشمان آبی، موهای بور، لبخند زیبا
خیلی احمقن وقتی دنبال افراد تحصیل کرده و زیبا میگردن میان اجازه میدن همه افراد ثبت نام کنن و بعد بشینن از بین همه افراد زشت و زیبا و تحصیل کرده و تحصیل نکرده خوشگلا و تحصیل کرده ها رو گلچین کنن، مگه نه؟
فکر میکنم دوستانی که در شانسی بودن یا نبودن لاتاری شک داشتن چوابشونو گرفتن.
دوستانی هم که قصد ترول بازی دارن و فقط به دلیل اینکه برنده نشدن میخوان جو بحث رو خراب کنند خواهش دارم اعصاب خوردیشون رو جای دیگه و سر افراد دیگه خالی کنن.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نه بابا!!! اگه برنده شده بودم که خوابم نمی برد. تا صبح اینجا به قول آرش پز می دادم که دیگه ما آمریکایی شدیم، عمری آمریکا زندگی کردم و .....
خودم را معتل یک جواب نمی کنم و میرم بخوابم که باید فردا صبح زود بیدار بشم، شب خوش.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بابا آخرش چی شد؟
اعلام کردن؟ میکنن؟ بی خیالشیم ؟نشیم؟ بخندیم یا گریه کنیم؟
چرا ساهاب نداره این اداره یعنی نمیتونن یه وقت و ساعت درست بدن؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خب امشب كه آمريكايي جماعت ما رو سر كار گذشتن_وقتي هم خواب غلبه كنه ديگه بايد كم كم تسليمش بشم
از ميان كساني كه براي دعاي باران به بيايان ميروند،تنها كساني به كار خود ايمان دارند كه با خود چتر ميبرند
لازم است گاهی از خود بیرون آمده و از فاصله ای دورتر به خودت بنگری واز خود بپرسی که سالها سپری شد تا آن بشوم که اکنون هستم. آیا
ارزشش را داشت ...؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-23 ساعت 03:38)RamRain نوشته: (2012-10-23 ساعت 03:16)3rip نوشته: جالبه . از قدیم رسم بوده انگار که هرکی برنده میشد آمریکا بهشت برین و آمریکایی فرشته خدا بوده، اگه طرف برنده نمیشد آمریکا آشغالدونی و آمریکایی اخ و تف بوده
البته تقصیری نداریم، جایی زندگی کردیم که از صبح که از خواب پا میشیم تا شب که میخوایم بخوابیم تو گوشمون رو با حرف دروغ پر میکنند، واسه همین به همه چیز بدبین هستیم. به همه چیز با دید دایی جان ناپلئونی نگاه میکنیم.
اگه این لاتاری نیست چیه؟ چرا دو دقیقه به حرفای خودمون فکر نمیکنیم؟ مگه آمریکا باهامون رودرواسی داره ؟ خب اگه مدرک تحصیلی و چهره شخص براش مهم بود که قانون لاتاری رو نمیزاشت حداقل دیپلم 12 ساله، بجاش میگفت شرایط ثبت نام: حداقل مدرک PHD، شرایط عکس هم مینوشت: چشمان آبی، موهای بور، لبخند زیبا
خیلی احمقن وقتی دنبال افراد تحصیل کرده و زیبا میگردن میان اجازه میدن همه افراد ثبت نام کنن و بعد بشینن از بین همه افراد زشت و زیبا و تحصیل کرده و تحصیل نکرده خوشگلا و تحصیل کرده ها رو گلچین کنن، مگه نه؟
فکر میکنم دوستانی که در شانسی بودن یا نبودن لاتاری شک داشتن چوابشونو گرفتن.
دوستانی هم که قصد ترول بازی دارن و فقط به دلیل اینکه برنده نشدن میخوان جو بحث رو خراب کنند خواهش دارم اعصاب خوردیشون رو جای دیگه و سر افراد دیگه خالی کنن.
ذوست عزیز مشکل خیلی از عزیزانی که لاتاری ثبت نام می کنند اینکه فکر می کنند اگه برنده بشن و برن آمریکا کلی آزادی پیدا می کنند که هر کاری می خوان بکنند یا اینکه فکر می کنند که همین که پاشون رو می زان آمریکا یه قصر مجلل با کلی کلفت و نوکر منتظرشون هستند و یه حساب بانکی پر دلار و یک شغل عالی با حقوق ساعتی یک میلیون دلار بهشون می دن و ... ولی خود من ۳ تا دوست دارم که هر ۳ تاشون زمانی که ویزاشون رو گرفتن و رفتند آمریکا فقط یکیشون موند و ۲ تای دیگه برگشتند و وقتی برگشتند گفتند که بابا کشور فقط ایران!!! تو ایران می تونیم سر هرکی می تونیم کلاه بزاریم، از مالیات فرار کنیم، همیشه سر کار با تاخیر بریم و کل روز رو سر کار به بطالت و ... بگذرونیم ولی آمریکا سر ساعت باید بری سرکار و سر ساعت برگردی و تو تایم کاری حتی نباید یه سیگار هم بکشی و ... بله عزیزان، کشور آمریکا شاید از خیلی جهات برای ما ایرانی ها سخت باشه ولی در یک مورد می شه روش حساب کرد و اونم اینکه شما آینده دارید و به قدر که کار و تلاش کنید و حسن نیت داشته باشید و به اصطلاح یک شهروند محترم باشید موفق می شید، پس به به امید خدا که قبول شدید آماده یه تعقیر اساسی در زندگی و شخصیت و عادات خود باشید.
من با حرف شما کاملا موافقم! دقیقا همینی هست که شما میگی! آمریکا جای کسی نیست که یه عمر با آشنا بازی و پارتی بازی زندگی کرده! اونجا باید مثل یه روبات کار کنی و تلاش کنی وگرنه کارت تمومه! له میشی!
ولی تو ایران اگه کارم بکنی بازم له میشی!
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!