موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
خوب اگه برنده اصلی را زده باشیم چی ما تو فرمهامون واسه برنده اصلی N/A زدیم ولی واسه همراهان اسم برنده اصلی رو زدیم؟ حالا چی میشه؟؟
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
بنده در ثبت نام اولیه تاریخ تولدم رو اشتباه وارد کردم (سال تولد). email زدم و این جواب رو گرفتم:
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or make changes to the data that was provided on the original entry to the lottery.
Please complete the forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 with the correct information. Once received at KCC, the information will be included in your case file for review.
اوضاع رو چطور می بینید؟ ممکنه زمان مصاحبه ردم کنند؟ چون ظاهرا DOB مسئله خیلی مهمی هست.. لطفا راهنمایی بفرمایید. مرسی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فرمام پست کردم بعدش میل زدم بهم همین گفتن که حجم ایمیلا بالا.یک سوال دیگه هم دارم اگه اطالاعات فرم ثبت نام با فرما الان یکی نبود(مچ نبود)تو ایمیل که بهمون میدن رسیده فرما بهشون یا نه بهمون میگن فرما مچ یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه یکی از فامیلام فرم اولیه پر کرده همش میترسم اشتباه کرده باشه تا روز مصاحبه نفهمم ردم کنن.مرسی اگه کمکم کنین دوستای خوبم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سال تولد اسم اینا مطمنم درست فقط میترسم روز یا ماه تولدم اشتباه باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من موقع ثبت نام فامیلی با تاریخ تولدمو اشتباه تایپ کردم چه متنی برای کی سی سی بزنم تا برام درستش کنن.ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اگه اینجوری من دو تا مشگل دارم که وووایییییییییییییییییییییی
1-قسمت petitionerاسم خودم نوشتم که برنده بودم اخه تو مهاجر خوندم اسم و ادرس برنده بنویسین
2-اونجا که گفته بود از 16 سالگی کجاها زندگی میکردین.من فقط سال زدم که کجا بودم حواسم نبود ماه را هم میخوان البته تاریخ ماه مدرسه دانشگاه که خواسته بود زدم و تو اونام نشون میده همش تهران بودم
سوالام اینه ایا باید ایمیل بزنم درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا بذارم روز مصاحبه قبل قسم خوردن بگم ببخشید کلی حرف زدم مرسی اگه کمکم کنین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-31 ساعت 16:56)nagoo نوشته: اگه اینجوری من دو تا مشگل دارم که وووایییییییییییییییییییییی
1-قسمت petitionerاسم خودم نوشتم که برنده بودم اخه تو مهاجر خوندم اسم و ادرس برنده بنویسین
2-اونجا که گفته بود از 16 سالگی کجاها زندگی میکردین.من فقط سال زدم که کجا بودم حواسم نبود ماه را هم میخوان البته تاریخ ماه مدرسه دانشگاه که خواسته بود زدم و تو اونام نشون میده همش تهران بودم
سوالام اینه ایا باید ایمیل بزنم درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا بذارم روز مصاحبه قبل قسم خوردن بگم ببخشید کلی حرف زدم مرسی اگه کمکم کنین
قسمت اولو درست نوشتی مشکلی نیست
دومو نمیدونم
**CN:2013AS0000*0
رویت قبولی :3 می 2012
ارسال فرمهای سری اول: 20 می-ارامکس
دریافت تاییدیه دریافت:
سفارت : انکارا
مصاحبه: انشالا..
افرادکیس: 1
هزینه ها :10تومان عکس+ 55تومن ارسال+70 تمدید پاس