2012-08-06 ساعت 15:57
(2012-08-06 ساعت 15:39)mehdi.pazoki نوشته:(2012-08-06 ساعت 13:14)rouzbehdarvishi نوشته:شما هر ایمیلی که به کی سی سی میزنید، بلافاصله این ایمیل بصورت اتوماتیک براتون ارسال میشه، معمولاً بین 5 تا 10 روز طول میکشه تا تایید دریافت ایمیلتون رو بدن، نگران نباشید.(2012-08-03 ساعت 12:52)mehdi.pazoki نوشته:(2012-08-03 ساعت 11:02)rouzbehdarvishi نوشته:سلام(2012-07-31 ساعت 17:05)payam62 نوشته: ای کاش دوستان عزیزی که فرم هاشونو با پست ارسال کردند، این کار رو با ایمیل انجام میدادن ( با عنایت به راهنمایی اساتید محترم ) تا با استرس کمتری مواجه میشدن .
ای کسانی که هنوز فرمهاتونو نفرستادین ، برای ارسال از ایمیل استفاده کنین . اون موقعی که من فرستادم 5 روزه جواب میدادن . بحث هزینه نیست ، وقتی خودشون میگن قبول میکنیم با ایمیل ، دیگه چرا با پست میفرستین ؟ کلی هم استرس میکشین که رسید یا نه !
سلام من هنوز فرم ها رو نفرستادم به نظر شما با ایمیل بفرستم بهتره؟
قطعاً ارسال فرمها با ایمیل بهترین و سریع ترین روش، اگر شنبه ایمیل کنی تا پنج شنبه تایید دریافت میکنی.
نحوه ارسال فرمها از طریق ایمیل
موفق باشید
سلام مهذی جان من فرم ها رو دیشب میل کردم.از kcc یه میل خودکار برام آمد.متنشو میزارم.از نظر شما مشکلی نداره.برای شما هم این ایمیل آمد.
The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
ممنون.ببخشيد از اينكه تو نوشتن اسم شما اشتباه كردم.براي پي گيري نياز به زدن ايميل هست؟
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا