موضوعها: 0
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من بعد از اینکه فرم ها رو میل کردم این میل برام آمده.میخواستم ببینم کسی میدونه معنیش چی می شه؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من به KCC ایمیل زدم ببینم مدارکم رسیده یک ایمیل اتوماتیک فرستادند.
پس حواب اصلی رسیدن مدارک رو کی میفرستند؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-14 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-14 ساعت 13:46 توسط wolfskin.)
هنوز هیچ بررسی روی موارد امسال انجام نمیشه! من ایمیل زدم در پاسخ گفتن که ۱ ماه دیگه دوباره ایمیل برنید.
امسال شلوغ پلوغه!
(2012-08-14 ساعت 01:40)sh91 نوشته: (2012-08-13 ساعت 16:14)tatoole نوشته: (2012-08-12 ساعت 19:46)sh91 نوشته: من به KCC ایمیل زدم ببینم مدارکم رسیده یک ایمیل اتوماتیک فرستادند.
پس حواب اصلی رسیدن مدارک رو کی میفرستند؟
به من 9 روز بعد جواب دادن که رسیده. منتظر باشین جوابتونو میدن
خیلی ممنون
الان 9 روز هم گذشته، ولی خوب صبر می کنیم
به نظر من اگر نمیتونید تحمل کنید.تلفنی چک کنید . همون لحظه اوکی میدن Wink
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
من امشب فرم های مرحله اول بهمراه barcode sheet و عکس رو ایمیل کردم ولی autoreply هم جواب نیومد، کی جواب میدن که به دستشون رسیده و اوکی هست یا مشکلی داره؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-30 ساعت 11:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-30 ساعت 11:28 توسط kavirr.)
(2012-11-30 ساعت 10:45)siyavash نوشته: سلام
من کیس نامبر همسرم حدود 3000 است و تا امروز 30- Nov 2012هنوز فرم های اولیه رو نفرستادم kcc میشه بگین کجای جدولم؟ خیلی اوضام خرابه؟ وقت مصاحبه ام حدودا کی میشه؟ با تاخیری که من دارم اگه وقت مصاحبه ای برام تا شهریور نذارن چی می شه ؟ اصلا تاریخ فرستادن فرم ها اگه خیلی دیر بشه و اونها نتونن تا شهریور وقت مصاحبه بدن . یعنی ............. :-(
میشه منو از نگرانی در بیارین
سلام، شما هنوز کیست کارنت نشده، موقع خوبی اومدی، جای هیچ نگرانی نیست:
۱. فرمهای DS-230 و DSP-122 رو با دقت پر کن (کامل، بدون دروغ، بدون عجله)
۲. فرم هاتو به همراه عکس و صفحه اول نامه قبولی به KCC بفرست. (بهترین راه فرستادن ایمیل هست)
۳. حتما این تاپیک هارو قبل از فرستادن به KCC مطالعه کن :
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
اشتباه در ثبت مشخصات ثبت نام و راهکارهای حل مشکل در زمان مصاحبه
این پست افشین رو برای آماده کردن و ارسال مدارکت با ایمیل بخون.
به هیچ وجه عجله نکن، اصلا دیر نیست من هم فرم هام رو ماه پیش فرستادم.
فقط با دقت فرم هارو جواب بده و فعلا فکرت رو درگیر مسائل دیگه نکن.
فقط ممکنه کمی دیرتر از بقیه دعوت به مصاحبه بشی.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County