کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2013-09-21 ساعت 15:36)alaleh_al نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 08:56)elima1980 نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:47)alaleh_al نوشته:  سلام به دوستان عزیز. رومنس جان سلام عزیزم. شما چقدر فعالی بلا.همه جا هستی.
منم براتون از لاس وگاس بگم. من که هنوز ایران هستم ولی همسرم در هندرسون شهر چسبیده به وگاس زندگی می کنه و تازگی داییم هم بهش پیوسته.
شما از راسته استریپ که بیای بیرون شهر در سکوت فرو می ره. شوهر من کلا از این خفه بودن هوا و نوع زندگی مردمش نالونه.
شما اگر 1ذره از شلوغی دور بشی همه چیز سخت تره. در بقیه نقاط شهر چیزی به اسم تاکسی وجود نداره.
شما توی نوادا مالیات ایالتی ندارین. خونه ها فوق العاده ارزونه و بزرگه. ولی مثلا بعضی جاها این ور خیابون با اون ورش کاملا از نظر جوی فرق داره.
من دیدم بچه ها برای کار گفتن، همسر من 2.5 سال در لاس وگاسه. و کلی اپلیکیشن پر کرده برای کار توی هتل ها ولی کار تو آمریکا در حال حاضر پارتی می خواد. خوب اونجاهایی که پارتی داشت تونست کار جور کنه.
در تابستون هوا به شدت گرمه و کشته می ده. به هیچ عنوان نمی تونید پیاده جایی برید. الان توی این فصل دایی من از هتل در نمیان چون می گن اصلا نمی شه تو روز بری بیرون.
حالا همه با هم دارن جابه جا می شن که برن کالیفرنیا. من شنیدم که خود آمریکایی ها می گن وگاس جای مناسبی برای بچه بزرگ کردن نیست.
اگر بچه ندارین و می خواین پولاتون رو جمع کنین و ماشین هم دارین پس می تونه انتخاب خوبی باشه برای زندگی.

چه شهری زندگی میکنیم خبر نداشتیم.اتفاقا بهتره که آمریکاییها اینجازندگی نمیکنندشهرکاملا دست مهاجرین وواسه همینه که حداقل حقوق هم 15دلار.آمریکاییها که خودشون با وزن سنگین کارنمیکنند.ازراسته استریپ که سهله شمادرهمه جای این آمریکا به این عظمت ازراسته داون تون خارج بشی یه نفرآدم پیاده نمیبینی.آمریکا همینه شما به استثنا نیویورک هرجا بری وسعت وبزرگی شهرها میزنه تو ذوق چون آدمها بسیارپراکنده زندگی میکنند.تمام تاپیکهای ایالتهای مختلف بخون ببین یک نفرنوشته که من تو آمریکا پیاده این طرف به اوون طرف میرم.محاله .تمام تازه واردین ومهاجرین ازسکوت وخلوتی شهرها نالان هستند بعضیهابه مشگلات روحی دچارمیشن.ایرانیها قبل ازورود به آمریکا تصورشون ازاینجا دبی وساحل جمیرا وسیتی سنترو اوون شورشلوغی دبی یا اوون زندگی فعال با نشاط دراستانبول ترکیه یا مردم خون گرم ارمنستان درحالیکه این طور نیست اینجا کشورکارتحصیل پول وآزادی همین وبس.اگردوست وآشنایی هم اینجا نداشته باشید که دیگه هیچی باید درعزلت وتنهایی زندگی کنید.کارتو هتل هم اینطورکه میفرمایید نیست یکی ازدوستان سی روز اومده الان هم درهتل مشغول به کارشده پارتی هم نداشته .توتابستان هم ما اینجا کشته ای ندیدیم .بچه ها اگه امروز اینجا بزرگ نشن وبهترین نقطه آمریکا بزرگ بشن سن 18 سالگی بدون اجازه شما میان لاس وگاس یه دوری میزنند همه جارو هم میبینندشما طبق قانون حق ندارید جلوشون بگیرید.پس اگه اینجا بزرگ بشن خیلی چیزها براشون عادی تلقی میشه من خانواده های زیادی دیدم اینجازندگی میکنند کتابخانه ودانشگاه اینجا لبریزازجوانهای جویای تحصیل بود کمترازقمارخانه جمعیت نداشت.
دوست با هم که دعوا نداریم. قرارم نیست همو بزنیم که شما با ابن لحن حرف می زنی.
من که زندگی نکردم این چیزاهایی که شنیدم. قرارم نیست که به کسی دروغ بگم که اینجوری برخورد می کنی. انگار مچ یک مجرم گرفتی.
در ضمن هر کسی تجربه خودش رو می نویسه توی تایپیک ها. تجربه همسر من اینجوری بوده.
دوست شما خیلی خوش شانس بوده یا سابقه کار خوبی داشته در آمریکا که اینقدر سریع کار پیدا کرده.
در مورد دانشگاه بله دانشگاه نوادا بسیار دانشگاه معروفیه.
برای کسی که ماشین نداره واقعا مشکل جابه جایی. مثلا توی گرمای تابستون یک مسئله راحتی نیست که شما تا ایستگاه پیاده بری.
خدا رو شکر که شما تجربه خوبی از این شهر داری و اینجوری ازش دفاع می کنی.
ایشالا موفق باشی.

دوستان اگه فکر میکنید که نوشته های بقیه مورد داره بهتره که فقط روی لینک << گزارش>> کلیک کنید و از خشونت پرهیز کنیم. متاسفانه مثل اینکه آقای الیما همیشه از یه جنبه دیگه به سوالات پاسخ میدن !!! همیشه لحنشون تند و زننده است.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
دوستان عزیز،مهاجرسرا جاییه که ما هممون میتونیم ازش اطلاعات مفید و خوبی بدست بیاریم واطلاعاتمون رو با هم دیگه به اشتراک بگذاریم.مهاجرسرا باعث ایجاد دوستی در دنیای مجازی شده و ازش ممنونیم.قرار نیست که دیدگاه همه نسبت به یه شهر و یا ایالت یکی باشه.هستند دوستانی که در یک شهر و ایالت هستند و یکی راضی و دیگری ناراضی.خواهش میکنم به همدیگه و به دیدگاه های همدیگه احترام بگذاریم ودور از هر خشونتی اطلاعاتمون رو با همدیگه به اشتراک بزاریم.از همتون ممنونم و آرزوی موفقیت دارم براتون.در هر شهر و ایالتی که هستید.شاد و بهروز و پیروز باشید.
(مدیران محترم عذر خواهی میکنم که این پست هیچ ربطی به وگاس نداره )
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
من اگر میخواستم با شما دعوا داشته باشم که زیر پست شما تشکر نمیذاشتم .دوست ندارید من هم اینجا پست نمیذارم شماراحت باشید همه با هم خودتون تبادل اطلاعات کنید.اما اطلاعات غلط ندید .اینجا هم شهربه به وچه چه نیست خیلی ایرادداره من هم قبول دارم اما آمریکا مدینه فاضله نیست که فکرمیکنید.الان خودتون آماده کنید که فردا وارداین مملکت شدیدسرخورده نشید.حالا اینجا نیومدیدرفتید دالاس یا هیستون دیدی اونجا هم اون چیزی که فکرمیکرده نیست نظرت عوض شدرفتی کالیفرنیا بازدیدی اونجا هم اوون چیزی که میخواستی نیست .این میشه یه دورباطل وقت تلف کردن.لاس وگاس محل تولد من نبوده من هم هیچ تعصبی به این شهرندارم اما فقط میتونم این بگم که اگه میخواین درآمریکا استارت بزنید با هزینه کم وحاضرید کارهای ساده با حقوق مناسب انجام بدیداینجا خوبه .اگر به دنبال تحصیل درکالج ودریافت سریع کمک هزینه مالی هستید انتخاب خوبی داشتید.اگردنبال شغل تخصصی خاصی وکلاس کاری هستید اینجا خوب نیست .اگرپول کافی دارید وتامین هستید ایالت دیگه انتخاب کنید.اگرمدیریت اخلاقی وافکاری وازتفکرآزادبرخوردارهستید ودرخودتون میبینید که زندگی خانوادگی خودتون براحتی مدیریت کنید این شهرمناسبتون اما اگر فرزندی دارید که فکرمیکنید اینجا بیاد دچارمشگل میشه این تضمین وجودنداره که شهریا ایالت دیگه دچارمشگل نشه اینجا یه مملکت بازوآزاد شما نمیتونید مثل کشورخودمون مدام همه چیزواسه بچه س ا ن س ور کنید اینجا اجتماعش ریموت کنترل تلوزیون نداره که کانال عوض کنید هرجا برید همینه.این شما هستید که میتونید ریموت کنترل بدید دست فرزندتون تا خودش انتخاب کنه.بازهم ممنون که به روضه من گوش کردیداگردوست نداشتید من دیگه روضه نمیخونم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
(2013-09-21 ساعت 22:25)elima1980 نوشته:  من اگر میخواستم با شما دعوا داشته باشم که زیر پست شما تشکر نمیذاشتم .دوست ندارید من هم اینجا پست نمیذارم شماراحت باشید همه با هم خودتون تبادل اطلاعات کنید.اما اطلاعات غلط ندید .اینجا هم شهربه به وچه چه نیست خیلی ایرادداره من هم قبول دارم اما آمریکا مدینه فاضله نیست که فکرمیکنید.الان خودتون آماده کنید که فردا وارداین مملکت شدیدسرخورده نشید.حالا اینجا نیومدیدرفتید دالاس یا هیستون دیدی اونجا هم اون چیزی که فکرمیکرده نیست نظرت عوض شدرفتی کالیفرنیا بازدیدی اونجا هم اوون چیزی که میخواستی نیست .این میشه یه دورباطل وقت تلف کردن.لاس وگاس محل تولد من نبوده من هم هیچ تعصبی به این شهرندارم اما فقط میتونم این بگم که اگه میخواین درآمریکا استارت بزنید با هزینه کم وحاضرید کارهای ساده با حقوق مناسب انجام بدیداینجا خوبه .اگر به دنبال تحصیل درکالج ودریافت سریع کمک هزینه مالی هستید انتخاب خوبی داشتید.اگردنبال شغل تخصصی خاصی وکلاس کاری هستید اینجا خوب نیست .اگرپول کافی دارید وتامین هستید ایالت دیگه انتخاب کنید.اگرمدیریت اخلاقی وافکاری وازتفکرآزادبرخوردارهستید ودرخودتون میبینید که زندگی خانوادگی خودتون براحتی مدیریت کنید این شهرمناسبتون اما اگر فرزندی دارید که فکرمیکنید اینجا بیاد دچارمشگل میشه این تضمین وجودنداره که شهریا ایالت دیگه دچارمشگل نشه اینجا یه مملکت بازوآزاد شما نمیتونید مثل کشورخودمون مدام همه چیزواسه بچه س ا ن س ور کنید اینجا اجتماعش ریموت کنترل تلوزیون نداره که کانال عوض کنید هرجا برید همینه.این شما هستید که میتونید ریموت کنترل بدید دست فرزندتون تا خودش انتخاب کنه.بازهم ممنون که به روضه من گوش کردیداگردوست نداشتید من دیگه روضه نمیخونم
شما قبول کن که لحنت مثل اینهایی بود انگار دارن حقشون می خورن حالا اومدی پس بگیری.
تمام حرفهایی که می زنی من قبول دارم البته در این پست. منظور من هم همین چیزایی بود که شما گفتی ولی با کلمات دیگه.
در مورد بچه ها این چیزی بود که من شنیدم. نرفتم که زندگی کنم و به صورت قطعی بگم این جوریه.
برای شروع واقعا جای خوبیه. خونه ای که تو وگاس با کیفیت عالی می تونی بخری توی کالیفرنیا که سرچ می کردم درشم بهت نمیدن. البته بستگی داره کجاش باشه.
در هر صورت فکر کنم این نوع تفکر که همه آدما چرت می گن در صورتی با ایده های شما یکی نباشه درست نیست.
باید قبول کنین هر کسی یک دیدگاهی داره نسبت به اطرافش و تجربه ها متفاوته.
خوش رو بدون چیزی از انسانیت آدم کم نمی کنه. این اونجا خوب باید یادگرفته باشید
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضربBig Grin
سفرنامه

پاسخ
شما از راسته استریپ که بیای بیرون شهر در سکوت فرو می ره.ولی مثلا بعضی جاها این ور خیابون با اون ورش کاملا از نظر جوی فرق داره.(این چیزی بود که من شنیدم. نرفتم که زندگی کنم و به صورت قطعی بگم این چجوری)
در تابستون هوا به شدت گرمه و کشته می ده.( در هر صورت فکر کنم این نوع تفکر که همه آدما چرت می گن در صورتی با ایده های شما یکی نباشه درست نیست)
دوست عزیزمن جواب شماروازنوشته های خودتون میدم باشنیده ها نمیشه راهنمایی درستی کرد.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ARSHIYA USA ، man.u65a ، اریوبرزن ، abshar_wf ، f_90 ، behnam_mgs ، New York ، we are one
(2013-09-19 ساعت 21:25)کسرا رهنورد نوشته:  سلام دوستان، می‌خواستم بپرسم لاس وگاس از نظر آب هوا جای سردسیر هست؟ و حداقل دما چقدر هست در لاس وگاس؟

زمستان خیلی سردی دارد.من ۲بار رفتم هردوبار ژانویه بود استخونهای ادم درد میگرفت.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
http://www.theculinaryacademy.org/
آکادمی آموزشی نیروهای موردنیازهتلهای لاس وگاس.افرادی که علاقه مند به یافتن شغل درهتلهای لاس وگاس هستند میتوننددردوره های این آکادمی ثبت نام کنند وپس ازگذارندن دوره های کوتاه مدت به کمک همین آکادمی درتهیه رزومه ویافتن کار استخدام بشن.رشته های این آکادمی ازکارهایی مثل هوس کیپری .یوتیلیتی پورتر.بارپورتر....تا آشپزی درهتلها .ضمنا هزینه های دوره های آموزشی بصورت اقساط و فایننشیال قابل پرداخت میباشد.دوستانی که اززبان انگلیسی خوب نمیدونند دراین آکادمی به مدت کوتاهی دوره زبان برگزارمیشه وبعد کلاسهای تخصصی آغازمیشه.اکثردوره های آموزشی یکماه است .
دوستان که ازسطح زبان بهتری برخوردارهستند ودرشناسایی شهرویافتن مسیروآدرس هوش بالاتری دارن میتونندپس ازورودودریافت گواهینامه برای تاکسیرانی لاس وگاس اقدام کنند.تقریبا زمان یک ماهه لازمه برای دریافت کارت تاکسیرانی وشرکت دردوره ها.تعدادزیادی شرکت های تاکسیرانی وجودداره که میتونید ازطریق اونها درخواست کنید
پاسخ
(2013-09-22 ساعت 22:34)elima1980 نوشته:  http://www.theculinaryacademy.org/
آکادمی آموزشی نیروهای موردنیازهتلهای لاس وگاس.افرادی که علاقه مند به یافتن شغل درهتلهای لاس وگاس هستند میتوننددردوره های این آکادمی ثبت نام کنند وپس ازگذارندن دوره های کوتاه مدت به کمک همین آکادمی درتهیه رزومه ویافتن کار استخدام بشن.رشته های این آکادمی ازکارهایی مثل هوس کیپری .یوتیلیتی پورتر.بارپورتر....تا آشپزی درهتلها .ضمنا هزینه های دوره های آموزشی بصورت اقساط و فایننشیال قابل پرداخت میباشد.دوستانی که اززبان انگلیسی خوب نمیدونند دراین آکادمی به مدت کوتاهی دوره زبان برگزارمیشه وبعد کلاسهای تخصصی آغازمیشه.اکثردوره های آموزشی یکماه است .
دوستان که ازسطح زبان بهتری برخوردارهستند ودرشناسایی شهرویافتن مسیروآدرس هوش بالاتری دارن میتونندپس ازورودودریافت گواهینامه برای تاکسیرانی لاس وگاس اقدام کنند.تقریبا زمان یک ماهه لازمه برای دریافت کارت تاکسیرانی وشرکت دردوره ها.تعدادزیادی شرکت های تاکسیرانی وجودداره که میتونید ازطریق اونها درخواست کنید
میدونید درامد راننده های تاکسی چقدره ؟ و چه مدت از دریافت گراهینامه رانندگی شون گذشته میتونن راننده تاکسی بشن ؟
ایا ساعتی هستند ؟
پاسخ
(2013-09-23 ساعت 02:19)شهلا 1346 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 22:34)elima1980 نوشته:  http://www.theculinaryacademy.org/
میدونید درامد راننده های تاکسی چقدره ؟ و چه مدت از دریافت گراهینامه رانندگی شون گذشته میتونن راننده تاکسی بشن ؟
ایا ساعتی هستند ؟
پس ازگرفتن گواهینامه وگذراندن دوره تاکسیرانی میتونن .درآمدخوبی داره وتیپ بالایی هم داره .وبصورت درصدی با شرکت تاکسیرانی کارمیکنندکه هرشرکتی درصدمتفاوتی پرداخت میکنه .اماحتما احتیاج به این هست که شهرومسیرها وخیابان یادگرفت وزبان هم درحدمکالمه با مسافرآشنابود
پاسخ
آقاي اليماميشه منوراهنمايي كنيدلطفا؟راجب بازاركارررشته گرافيك وتبليغات وهمينطوررشته حقوق(البته ازايران)پرسيده بودم ازدوستان.باخواندن مطالب شمااحساس كردم تجربه بيشتري داريد.
پاسخ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﺷﻤﺎ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﭼﻂﻮﺭ ﺟﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﺑﺮاﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ? ﺁﻳﺎ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﺩاﺭﻩ? ﺁﻳﺎ اﻭﻧﺠﺎ ﺁﺏ ﺁﺷﺎﻣﻴﺪﻧﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩاﺭﻩ? ﺧﻮﻧﻪ ﭼﻲ ﺩاﺭﻩ? ﺑﺎﺗﺸﻜﺮ
پاسخ
(2013-09-23 ساعت 11:42)maria2000 نوشته:  آقاي اليماميشه منوراهنمايي كنيدلطفا؟راجب بازاركارررشته گرافيك وتبليغات وهمينطوررشته حقوق(البته ازايران)پرسيده بودم ازدوستان.باخواندن مطالب شمااحساس كردم تجربه بيشتري داريد.
دوست عزیز شما چه اینجا چه هرکجا آمریکا واردبشیدامکان نداره که بتونید کارتخصصی رشته خودتون پیداکنید.به دلایل مختلف .
1.وضعیت اقتصادی خاص آمریکا .که هنوزدچارمشگلاتی هست
2.مشگل زبان .حتما بایدسطح زبان بالایی داشته باشیدوتوانایی مکالمه خیلی خوب وآشنایی زبان با رشته تخصصی خودتون.
3.تخصص ایران دراینجا به دردنمیخوره مگراینکه شما ازیک استعدادخاص تجربه منحصربه فردویا اطلاعات به روزدرکاربه همراه داشته باشید
4.حتمابرای داشتن کاردررشته موردعلاقتون بایداینجاتحصیل کنیدیا حتی دوره های خاصی اینجا بگذرونید.
اینجا نوع شغل وکارمهم نیست .شما اینجا اگر لوله بازکن یا رفتگرشهرداری باشیدودرواقع کاری داشته باشید بسیارباارزشتره که بیکارباشید وپولی برای امرارمعاش دربانک داشته باشید.شغل درآمریکااولین ومهمترین رکن زندگی اینجاازشما کسی سوال نمیکنه خونه .ماشین .فرزندداری یا نه میپرسن شغل داری؟آغازیک زندگی ومهاجرت دراینجاباکارهای بسیارساده .ازشستن ظرف درآشپزخانه تا کاردرفروشگاه وغیره آغازمیشه.شما هرشغلی که داشته باشید ازاحترام ومنزلت اجتماعی برخوردارهستید.با این نوع تفکردرواقع شما قدم محکمی به سوی پیشرفت برداشتید
پاسخ
(2013-09-23 ساعت 22:13)saeedmv نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﺷﻤﺎ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﭼﻂﻮﺭ ﺟﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﺑﺮاﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ? ﺁﻳﺎ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﺩاﺭﻩ? ﺁﻳﺎ اﻭﻧﺠﺎ ﺁﺏ ﺁﺷﺎﻣﻴﺪﻧﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩاﺭﻩ? ﺧﻮﻧﻪ ﭼﻲ ﺩاﺭﻩ? ﺑﺎﺗﺸﻜﺮ

دوست عزیز چند صفحه به عقب برگردین پست های خوب دوستان رو میبینید.با اینکه من نرفتم ولی همسرم اونجا بودن ایشون هم ازش تعریف میکردن.به گفته دوستان هم کالج خیلی خوب داره هم آب هست هم مدرسه و خانه هایی که بسیار ارزان تر کالیفرنیاست.موفق باشید. البته الیما جان و سمانه جان هر دو پیشکسوت وصاحب نظر هستند.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
(2013-09-23 ساعت 22:13)saeedmv نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﺷﻤﺎ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﭼﻂﻮﺭ ﺟﺎﻳﻲ ﻫﺴﺖ ﺑﺮاﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ? ﺁﻳﺎ ﻛﺎﻟﺞ ﻫﻢ ﺩاﺭﻩ? ﺁﻳﺎ اﻭﻧﺠﺎ ﺁﺏ ﺁﺷﺎﻣﻴﺪﻧﻲ ﻫﺴﺖ? ﻣﺪﺭﺳﻪ ﻫﻢ ﺑﺮاﻱ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩاﺭﻩ? ﺧﻮﻧﻪ ﭼﻲ ﺩاﺭﻩ? ﺑﺎﺗﺸﻜﺮ
دوست عزیزمان ازپیشکسوتان لاس وگاس هستند.دوستان سعی کنیدکه تاپیکهای مهاجرسرابادقت بخونیددرواقع شما باخواندن دقیق تاپیکهاهم به پاسخهای سوالهاتون که درگذشته به اونهاپرداخته شده میرسیدوهم سوالات بهترومفیدتری به ذهنتان میرسه وهم باعث افزایش انگیزه امثال دوستمان سعیدبرای نوشتن تجربیات مفیدشان دراینجامیشود
پاسخ
(2013-09-23 ساعت 22:40)elima1980 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 11:42)maria2000 نوشته:  آقاي اليماميشه منوراهنمايي كنيدلطفا؟راجب بازاركارررشته گرافيك وتبليغات وهمينطوررشته حقوق(البته ازايران)پرسيده بودم ازدوستان.باخواندن مطالب شمااحساس كردم تجربه بيشتري داريد.
دوست عزیز شما چه اینجا چه هرکجا آمریکا واردبشیدامکان نداره که بتونید کارتخصصی رشته خودتون پیداکنید.به دلایل مختلف .
1.وضعیت اقتصادی خاص آمریکا .که هنوزدچارمشگلاتی هست
2.مشگل زبان .حتما بایدسطح زبان بالایی داشته باشیدوتوانایی مکالمه خیلی خوب وآشنایی زبان با رشته تخصصی خودتون.
3.تخصص ایران دراینجا به دردنمیخوره مگراینکه شما ازیک استعدادخاص تجربه منحصربه فردویا اطلاعات به روزدرکاربه همراه داشته باشید
4.حتمابرای داشتن کاردررشته موردعلاقتون بایداینجاتحصیل کنیدیا حتی دوره های خاصی اینجا بگذرونید.
اینجا نوع شغل وکارمهم نیست .شما اینجا اگر لوله بازکن یا رفتگرشهرداری باشیدودرواقع کاری داشته باشید بسیارباارزشتره که بیکارباشید وپولی برای امرارمعاش دربانک داشته باشید.شغل درآمریکااولین ومهمترین رکن زندگی اینجاازشما کسی سوال نمیکنه خونه .ماشین .فرزندداری یا نه میپرسن شغل داری؟آغازیک زندگی ومهاجرت دراینجاباکارهای بسیارساده .ازشستن ظرف درآشپزخانه تا کاردرفروشگاه وغیره آغازمیشه.شما هرشغلی که داشته باشید ازاحترام ومنزلت اجتماعی برخوردارهستید.با این نوع تفکردرواقع شما قدم محکمی به سوی پیشرفت برداشتید

ممنون ازپاسخ شما.البته كاملاقبول دارم همينطوره،منم انتظارندارم فرداي مهاجرت ياحتي تاابد(اگرموفق به مهاجرت بشم البته) بامدرك خودم اونجاكارتخصصي انجام بدم.منتهاگاهي ميبينيددوستان بعدازچندسالي باهمت وپشتكار تورشته خودشون مشغول شدن گفتم شايداطلاعات تخصصي بگيرم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان