موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز منظورتون از اینکه اگر کار در دالاس داشته باشیم چه نوع کاری هست؟ اگر منظورتون کارهای پایین و چیپ هست که باید بگم اینجا در وگاس از ساعتی 12 دلار شروع میشه . معمولا هم کار در هتل هست . من منظور شمارو از کار نگرفتم شاید شما در دالاس شغل و موقعیت خوبی داشته باشید که توی وگاس اصلا اون شغل درامد زا نباشه نمیشه مقایسه کرد .
[/quote]
توضیحاتتون خیلی بدرد میخوره ممنون
اونجا میشه کار کرد مثلا تو همون هتل و همزمان به کالج هم رفت؟از بعد زمانی و از بعد قوانین که کارفرما اعمال میکنه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سمانه نمیخای یه جواب بدی؟
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-15 ساعت 10:19)سمانه777 نوشته: (2013-09-14 ساعت 21:23)abshar_wf نوشته: سمانه نمیخای یه جواب بدی؟
من فکر کردم خودتون دارید توضیح میدید سوال پرسید پس.
بله همزمان با کار میتونید در کالج درس بخونید . ساعت کار اگر در صبح باشه که تا ساعت 5 اگ هم شب باشه که شما صبح ها میتونید به کلاس برید.
اگه صبح باشه تا5 عصر اینجوری که نمیشه کلاس رفت
آدم میتونه ساعت کاری کمتری بگیره تا کالج هم بره؟بعدشم رفتار اونا با شماها وقتی میفهمن ایرانی هستین چجوریه؟یا ایرانی بودنو باید پنهان کرد؟کل مردمو میگم.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-09-16 ساعت 11:14)soli asali نوشته: (2013-09-16 ساعت 09:15)سمانه777 نوشته: (2013-09-15 ساعت 11:40)abshar_wf نوشته: (2013-09-15 ساعت 10:19)سمانه777 نوشته: (2013-09-14 ساعت 21:23)abshar_wf نوشته: سمانه نمیخای یه جواب بدی؟
من فکر کردم خودتون دارید توضیح میدید سوال پرسید پس.
بله همزمان با کار میتونید در کالج درس بخونید . ساعت کار اگر در صبح باشه که تا ساعت 5 اگ هم شب باشه که شما صبح ها میتونید به کلاس برید.
اگه صبح باشه تا5 عصر اینجوری که نمیشه کلاس رفت
آدم میتونه ساعت کاری کمتری بگیره تا کالج هم بره؟بعدشم رفتار اونا با شماها وقتی میفهمن ایرانی هستین چجوریه؟یا ایرانی بودنو باید پنهان کرد؟کل مردمو میگم.
هرکجای آمریکا بخواید کار کنید ساعت کار رو کارفرما تعیین میکنه نه شما مگر اینکه به صورت پاره وقت در مک دونالدز یا ... کار کنید که حقوق کمتری هم خواهد داشت و البته از یهسری مزایا ها بهره مند نمیشید . کلا آمریکایی ها به دو دسته تقسیم میشن یا نمیدونن ایران کجاست یا می دونن و اتفاقا اطلاعات خوبی دارند و برای ما خوشحال میشن
اون مزایایی که شامل نمیشه رو میشه بگید چیه ؟
و برای کار کردن تو هتل و کاز*ینو باز هم به همین روالیه که گفتید یعنی از ساعتی 12$ شروع میشه و ساعت کاری هم دست کارفرماست؟
از شرایط کار تو کاز*ینو اطلاعی دارید
مزایایی مثل بیمه و ...
بله معمولا هتل ها از ساعتی 12 دلار برای شغل هایی مثل هوس کیپری در نظر میگیرن البته ممکن خیلی بیشتر هم باشه ها من حداقل رو میگم
ساعت کار این کارها هم از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر هست و تعطیلاتتون طبق برنامه ای هست که بهتون میدن . بیمه یونیک که بهترین بیمه امریکا هشت رو هم داره .
کار در کازینو اقلب در شب هست بعضی از اونها رو یا گذروندن یه دوره میتونید برید ولی نه در جاهایی که معروف هستند تا یکسال حومه شهر ها .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه و ممنون از راهنمایی هاتون
برای گرفتن گواهی نامه در لاس وگاس میشه امتحان آیین نامرو به فارسی داد مثل لس آنجلس ؟ و اینکه چقدر طول میکشه ؟
2013AS8xxx
کنسولگری: ابوظبی 1 نفر
مصاحبه: june 2 2013
دریافت ویزا: یکضرب
شهر انتخابی : LAS VEGAS
اگر کسی مایل بود برای همسفر و همخانه بودن(اول آبان) پیام خصوصی بگذارید لطفا ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، میخواستم بپرسم لاس وگاس از نظر آب هوا جای سردسیر هست؟ و حداقل دما چقدر هست در لاس وگاس؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز. رومنس جان سلام عزیزم. شما چقدر فعالی بلا.همه جا هستی.
منم براتون از لاس وگاس بگم. من که هنوز ایران هستم ولی همسرم در هندرسون شهر چسبیده به وگاس زندگی می کنه و تازگی داییم هم بهش پیوسته.
شما از راسته استریپ که بیای بیرون شهر در سکوت فرو می ره. شوهر من کلا از این خفه بودن هوا و نوع زندگی مردمش نالونه.
شما اگر 1ذره از شلوغی دور بشی همه چیز سخت تره. در بقیه نقاط شهر چیزی به اسم تاکسی وجود نداره.
شما توی نوادا مالیات ایالتی ندارین. خونه ها فوق العاده ارزونه و بزرگه. ولی مثلا بعضی جاها این ور خیابون با اون ورش کاملا از نظر جوی فرق داره.
من دیدم بچه ها برای کار گفتن، همسر من 2.5 سال در لاس وگاسه. و کلی اپلیکیشن پر کرده برای کار توی هتل ها ولی کار تو امریکا در حال حاضر پارتی می خواد. خوب اونجاهایی که پارتی داشت تونست کار جور کنه.
در تابستون هوا به شدت گرمه و کشته می ده. به هیچ عنوان نمی تونید پیاده جایی برید. الان توی این فصل دایی من از هتل در نمیان چون می گن اصلا نمی شه تو روز بری بیرون.
حالا همه با هم دارن جابه جا می شن که برن کالیفرنیا. من شنیدم که خود امریکایی ها می گن وگاس جای مناسبی برای بچه بزرگ کردن نیست.
اگر بچه ندارین و می خواین پولاتون رو جمع کنین و ماشین هم دارین پس می تونه انتخاب خوبی باشه برای زندگی.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضرب
سفرنامه
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2013-09-21 ساعت 08:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-21 ساعت 09:14 توسط elima1980.)
(2013-09-20 ساعت 20:47)alaleh_al نوشته: سلام به دوستان عزیز. رومنس جان سلام عزیزم. شما چقدر فعالی بلا.همه جا هستی.
منم براتون از لاس وگاس بگم. من که هنوز ایران هستم ولی همسرم در هندرسون شهر چسبیده به وگاس زندگی می کنه و تازگی داییم هم بهش پیوسته.
شما از راسته استریپ که بیای بیرون شهر در سکوت فرو می ره. شوهر من کلا از این خفه بودن هوا و نوع زندگی مردمش نالونه.
شما اگر 1ذره از شلوغی دور بشی همه چیز سخت تره. در بقیه نقاط شهر چیزی به اسم تاکسی وجود نداره.
شما توی نوادا مالیات ایالتی ندارین. خونه ها فوق العاده ارزونه و بزرگه. ولی مثلا بعضی جاها این ور خیابون با اون ورش کاملا از نظر جوی فرق داره.
من دیدم بچه ها برای کار گفتن، همسر من 2.5 سال در لاس وگاسه. و کلی اپلیکیشن پر کرده برای کار توی هتل ها ولی کار تو آمریکا در حال حاضر پارتی می خواد. خوب اونجاهایی که پارتی داشت تونست کار جور کنه.
در تابستون هوا به شدت گرمه و کشته می ده. به هیچ عنوان نمی تونید پیاده جایی برید. الان توی این فصل دایی من از هتل در نمیان چون می گن اصلا نمی شه تو روز بری بیرون.
حالا همه با هم دارن جابه جا می شن که برن کالیفرنیا. من شنیدم که خود آمریکایی ها می گن وگاس جای مناسبی برای بچه بزرگ کردن نیست.
اگر بچه ندارین و می خواین پولاتون رو جمع کنین و ماشین هم دارین پس می تونه انتخاب خوبی باشه برای زندگی.
چه شهری زندگی میکنیم خبر نداشتیم.اتفاقا بهتره که آمریکاییها اینجازندگی نمیکنندشهرکاملا دست مهاجرین وواسه همینه که حداقل حقوق هم 15دلار.آمریکاییها که خودشون با وزن سنگین کارنمیکنند.ازراسته استریپ که سهله شمادرهمه جای این امریکا به این عظمت ازراسته داون تون خارج بشی یه نفرآدم پیاده نمیبینی.آمریکا همینه شما به استثنا نیویورک هرجا بری وسعت وبزرگی شهرها میزنه تو ذوق چون آدمها بسیارپراکنده زندگی میکنند.تمام تاپیکهای ایالتهای مختلف بخون ببین یک نفرنوشته که من تو آمریکا پیاده این طرف به اوون طرف میرم.محاله .تمام تازه واردین ومهاجرین ازسکوت وخلوتی شهرها نالان هستند بعضیهابه مشگلات روحی دچارمیشن.ایرانیها قبل ازورود به آمریکا تصورشون ازاینجا دبی وساحل جمیرا وسیتی سنترو اوون شورشلوغی دبی یا اوون زندگی فعال با نشاط دراستانبول ترکیه یا مردم خون گرم ارمنستان درحالیکه این طور نیست اینجا کشورکارتحصیل پول وآزادی همین وبس.اگردوست وآشنایی هم اینجا نداشته باشید که دیگه هیچی باید درعزلت وتنهایی زندگی کنید.کارتو هتل هم اینطورکه میفرمایید نیست یکی ازدوستان سی روز اومده الان هم درهتل مشغول به کارشده پارتی هم نداشته .توتابستان هم ما اینجا کشته ای ندیدیم .بچه ها اگه امروز اینجا بزرگ نشن وبهترین نقطه آمریکا بزرگ بشن سن 18 سالگی بدون اجازه شما میان لاس وگاس یه دوری میزنند همه جارو هم میبینندشما طبق قانون حق ندارید جلوشون بگیرید.پس اگه اینجا بزرگ بشن خیلی چیزها براشون عادی تلقی میشه من خانواده های زیادی دیدم اینجازندگی میکنند کتابخانه ودانشگاه اینجا لبریزازجوانهای جویای تحصیل بود کمترازقمارخانه جمعیت نداشت.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس