کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2013-11-17 ساعت 21:47)elima1980 نوشته:  دوست عزیزشما با توجه به اینکه علاوه بر زبان مادری به دو زبان دیگه مسلط هستید طبیعتا این مهارت دریافتن شغل به شما کمک زیادی خواهد کرد معمولا اینجا چون فعالیت تجاری ودرآمدی شهربرپایه صنعت توریسم وهتل داری است بخش زیادی ازمشاغل دراین شهربه این هتلها ونوع کارکرداونها بستگی داره.هرهتل ازمجتمع عظیم وبزرگی تشکیل شده که مشاغل متفاوت ومختلفی درخود مشغول به کارکرده ازجمله رشته های هنری من دراین باره که آیا هتلها به حرفه های موردنظرشما نیازمندهستندیا نه تحقیق نکردم ودرآمریکا با شرایط حاکم براقتصاد فعلی ضمانتی برای یافتن شغل درنظرگرفته شده وموردعلاقه وجودنداره.ممکن هست که شما درجستجوشغلی درزمینه عکاسی باشیدوشغل آرایشگری پیداکنیدوناچارباشید که مدتی این حرفه انجام بدید اما مطمنا وجودیک رزومه خوب وقوی وزبان عالی دریافتن ورسیدن به خواسته بسیارموثرخواهدبود.اما مطمنا یافتن شغل ومخصوصا درهتلهایی که به زبان موردنظرشما نیازمندهستند دربه دست آوردن شغل به شما کمک خواهدکرد.برای راهنمایی بیشتروبسایت یکی ازمجموعه های هتل های اینجاروبرای شما میذارم وشما میتونیدبا بررسی مشاغل مختلف وموردنیازاین مجموعه به سوالهای خودتون وهدفتون نزدیکترباشید.http://www.mgmresortscareers.com/درموردنگهداری حیوانات خانگی مشگلی درنگهداری حتی تنهادرمنزل وجودنداره

خیلی ممنونم از راهنماییتون Smile
خیلی سایت خوبی رو بهم پیشنهاد کردین... خیلی خوب در مورد هر کار و شرایطش توضیح داده... امیدوارم همینطور که گره از سوالات و مشکلات ما باز میکنید ... گره های زندگیتون یکی پس از دیگری باز بشند...
ارادتمند شما
سانی
case number: هزار و چهارصد و خوردِی
تاریخ روءیت قبولی : 4:30 صبح 4 مرداد ماه ( 26 جولای 2013) (خیلی اتفاقی)
تاریخ مصاحبه: 8 ژانویه (سفارت روز مصاحبه وقتمو موکول کرد به روز بعد - دلیل: مدارکمو دیر فرستاده بودم و اونها فرصت مطالعه نداشتند)
آپديت ها:3 نوامبر 2013/ 11 ژانویه 2014/ 12 فوریه 2014/ 3 ژوئن 2014 / 12 ژوئن 2014/23-24 ژوئن 2014/
کلیرنس: 25 ژوئن
پاسخ
با سلام به همه دوستانی که در لاس وگاس زندگی می کنند و مخصوصا با تشکر از خانم الیما که دائما در حال ارائه اطلاعات بسیار مفید به دوستانی که قصد سفر به لاس وگاس رو دارند.. ما بلیط رو هم تهیه کردیم و به امید خدا با هواپیمای قطری در تاریخ 21 فوریه عازم لاس وگاس هستیم.. ولی یک موضوع فکر من رو خیلی مشغول کرده و میخواستم از دوستان مقیم آن شهر جویای اطلاعات شوم این است که طبق آخرین اخبار مندرج در رسانه ها، سازمان انرژی اتمی آمریکا تصمیم گرفته پسماندهای هسته ای موجود در Oak Ridge ایالت تنسی را تا اول سال 2014 به منطقه NYE کانتی که سابقا تست های هسته ای در آنجا انجام می شده انتقال دهد. گرچه این مورد اعتراضات شدید مردم لاس وگاس را به همراه داشته ولی ظاهرا مقامات آمریکا از تصمیم خود منصرف نشده اند. و طبق اخبار رسانه ها, این پسماندهای هسته ای در فضای 12 متر زیر زمین و در منفذهای مخصوص قرار است دفن شود و منطقه ای از این ایالت که قرار است عملیات دفن از اول ژانویه در آن صورت بگیرد فقط 100 کیلومتر با لاس وگاس فاصله دارد. این گزارشی که خدمتتون دارم ارائه میدم در تاریخ 14 نوامبر در رسانه های جهان منتشر شده است. میخواستم از دوستانی که هم اکنون در لاس وگاس زندگی میکنن سوال کنم که آیا مقامات ایالتی ویا حکومتی تصیمیم جدیدی در این مورد اتخاذ کرده اند یا خیر ؟؟ و آیا این تصمیم هنوز پابرجاست؟ البته این رو عرض کنم من خبرنگار هستم و کنجکاوی من باعث شده تا این اواخر به دنبال این موضوع باشم. چون آمریکا تا به امروز حدود 928 آزمایش هسته ای در نوادا انجام داده و هر چه بیشتر در مورد این فعالیت آمریکا در آن منطقه خواندم به اطلاعات جالبتری دست پیدا کردم. ولی چون هنوز نتوانسته ام اطلاعات جدیدی در مورد این اقدام آخر(دفن ذباله های هسته ای) پیدا کنم گفتم شاید دوستان مقیم لاس وگاس در این مورد اطلاعات جدیدی داشته باشند. ضمنا دوستان بر این موضوع می خواهم تاکید کنم که اصلا قصد ترساندن هموطنان عزیز مقیم آن منطقه رو ندارم و خواستار اطلاعات هستم چون خود ما هم عازم هستیم.... با تشکر
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
پاسخ
(2013-11-22 ساعت 12:33)مهرنگار نوشته:  با سلام به همه دوستانی که در لاس وگاس زندگی می کنند و مخصوصا با تشکر از خانم الیما که دائما در حال ارائه اطلاعات بسیار مفید به دوستانی که قصد سفر به لاس وگاس رو دارند.. ما بلیط رو هم تهیه کردیم و به امید خدا با هواپیمای قطری در تاریخ 21 فوریه عازم لاس وگاس هستیم.. ولی یک موضوع فکر من رو خیلی مشغول کرده و میخواستم از دوستان مقیم آن شهر جویای اطلاعات شوم این است که طبق آخرین اخبار مندرج در رسانه ها، سازمان انرژی اتمی آمریکا تصمیم گرفته پسماندهای هسته ای موجود در Oak Ridge ایالت تنسی را تا اول سال 2014 به منطقه NYE کانتی که سابقا تست های هسته ای در آنجا انجام می شده انتقال دهد. گرچه این مورد اعتراضات شدید مردم لاس وگاس را به همراه داشته ولی ظاهرا مقامات آمریکا از تصمیم خود منصرف نشده اند. و طبق اخبار رسانه ها, این پسماندهای هسته ای در فضای 12 متر زیر زمین و در منفذهای مخصوص قرار است دفن شود و منطقه ای از این ایالت که قرار است عملیات دفن از اول ژانویه در آن صورت بگیرد فقط 100 کیلومتر با لاس وگاس فاصله دارد. این گزارشی که خدمتتون دارم ارائه میدم در تاریخ 14 نوامبر در رسانه های جهان منتشر شده است. میخواستم از دوستانی که هم اکنون در لاس وگاس زندگی میکنن سوال کنم که آیا مقامات ایالتی ویا حکومتی تصیمیم جدیدی در این مورد اتخاذ کرده اند یا خیر ؟؟ و آیا این تصمیم هنوز پابرجاست؟ البته این رو عرض کنم من خبرنگار هستم و کنجکاوی من باعث شده تا این اواخر به دنبال این موضوع باشم. چون آمریکا تا به امروز حدود 928 آزمایش هسته ای در نوادا انجام داده و هر چه بیشتر در مورد این فعالیت آمریکا در آن منطقه خواندم به اطلاعات جالبتری دست پیدا کردم. ولی چون هنوز نتوانسته ام اطلاعات جدیدی در مورد این اقدام آخر(دفن ذباله های هسته ای) پیدا کنم گفتم شاید دوستان مقیم لاس وگاس در این مورد اطلاعات جدیدی داشته باشند. ضمنا دوستان بر این موضوع می خواهم تاکید کنم که اصلا قصد ترساندن هموطنان عزیز مقیم آن منطقه رو ندارم و خواستار اطلاعات هستم چون خود ما هم عازم هستیم.... با تشکر
جای هیچ نگرانی نیست دوست من چون دفن زباله های اتمی به صورت کاملا علمی انجام می گیرد به طوری که کوچکترین تشعشعی از آن خارج نمی شود. امواج رادیواکتیو نمی توانند از محفظه های سربی عبور کنند و زیر زمین بودن آن هم فقط به خاطر این است که دور از دسترس باشد. به هر حال الآن با زمان قدیم خیلی فرق می کند چون ابزارهای الکترونیکی ارزانی وجود دارد که حتی تشعشعات بسیار ناچیز رادیواکتیو را هم اندازه گیری می کنند. مطمئن باشید که امواج مضر و احیانا سرطان زا در لاس وگاس به مراتب کمتر از شهری مثل تهران است.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
با سپاس از اطلاعات مفیدی که راجع به این موضوع نوشتید من هم کنجکاوشدم که راجع به این موضوع مطلبی بخونم راستش من به اندازه ای که ازمصرف نوشابه های گازدارومضرات اوون برای مردم اینجا نگران هستم برای این خبرشما احساس ترس نمیکنم.چون وقتی صبح وظهروشب مردم درحال نوشابه خوردن میبینم حالم به شدت ازنوشابه به هم میخوره وباخودم فکرمیکنم که این افرادبعدها با چه عوارضی ازپوکی استخوان وبیماریهای مختلف سروکارخواهندداشت.زندگی درآمریکا یک نکته رابه خوبی به همه آموزش خواهدداداوون هم اینکه قدرامروزرو بدانیدکه فرداهنوزنیامده ودیروز گذشته.احساس من اینه که اینجازندگی درزمان حال جریان داره وگذشته وفردایی وجودنداره.به همین دلیل اصلا نگرانی راجع به این اتفاقات درآینده ندارم .هرچندکه مطمن هستم که دولت آمریکا وسیاستمداران اون وسرمایه داران وافراد با نفوذ فرزندامامزاده نیستندوخیلی دلشون به حال ملت نمیسوزه ودرسته که قانون سخت ومحکمی اینجا جریان داره اما با این حال راههای رسیدن به بی قانونی به اندازه نفوس بشر که فرصت طلبان همیشه ازاوون بهره بردند.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
با سلام به جناب اليما و خانم سمانه
ضمن تشكر از ارسالهاي مفيدتون و راهنمايي هاي ارزنده اي كه انجام مي ديد
مي خواستم در خصوص خريد مسكن در لاس وگاس ( رنج قيمت - بهترين منطقه براي خريد - شرايط وام ) اطلاعات كامل در اختيارمان بگذاريد.

متشكرم
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، سمانه777 ، maria2000 ، shahab2000 ، we are one ، مرآت74
(2013-11-23 ساعت 01:40)elima1980 نوشته:  با سپاس از اطلاعات مفیدی که راجع به این موضوع نوشتید من هم کنجکاوشدم که راجع به این موضوع مطلبی بخونم راستش من به اندازه ای که ازمصرف نوشابه های گازدارومضرات اوون برای مردم اینجا نگران هستم برای این خبرشما احساس ترس نمیکنم.چون وقتی صبح وظهروشب مردم درحال نوشابه خوردن میبینم حالم به شدت ازنوشابه به هم میخوره وباخودم فکرمیکنم که این افرادبعدها با چه عوارضی ازپوکی استخوان وبیماریهای مختلف سروکارخواهندداشت.زندگی درآمریکا یک نکته رابه خوبی به همه آموزش خواهدداداوون هم اینکه قدرامروزرو بدانیدکه فرداهنوزنیامده ودیروز گذشته.احساس من اینه که اینجازندگی درزمان حال جریان داره وگذشته وفردایی وجودنداره.به همین دلیل اصلا نگرانی راجع به این اتفاقات درآینده ندارم .هرچندکه مطمن هستم که دولت آمریکا وسیاستمداران اون وسرمایه داران وافراد با نفوذ فرزندامامزاده نیستندوخیلی دلشون به حال ملت نمیسوزه ودرسته که قانون سخت ومحکمی اینجا جریان داره اما با این حال راههای رسیدن به بی قانونی به اندازه نفوس بشر که فرصت طلبان همیشه ازاوون بهره بردند.

در مورد نوشابه.. برداشت من این است که شرایط یک زندگی مصرفی و عدم فرصت مطالعه درباره این نوع مضرات باعث می شود که انسانها نسبت به مسائل اطرافشون بی توجه باشند مخصوصا شرایط زندگی مصرفی که همراه به کارکردن دائم در آمریکاست این مورد را تشدید میکنه. در مورد امروز فردا و آینده هم به قول معروف:
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift

موفق و پیروز باشین..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
پاسخ
(2013-11-22 ساعت 22:34)rs232 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 12:33)مهرنگار نوشته:  با سلام به همه دوستانی که در لاس وگاس زندگی می کنند و مخصوصا با تشکر از خانم الیما که دائما در حال ارائه اطلاعات بسیار مفید به دوستانی که قصد سفر به لاس وگاس رو دارند.. ما بلیط رو هم تهیه کردیم و به امید خدا با هواپیمای قطری در تاریخ 21 فوریه عازم لاس وگاس هستیم.. ولی یک موضوع فکر من رو خیلی مشغول کرده و میخواستم از دوستان مقیم آن شهر جویای اطلاعات شوم این است که طبق آخرین اخبار مندرج در رسانه ها، سازمان انرژی اتمی آمریکا تصمیم گرفته پسماندهای هسته ای موجود در Oak Ridge ایالت تنسی را تا اول سال 2014 به منطقه NYE کانتی که سابقا تست های هسته ای در آنجا انجام می شده انتقال دهد. گرچه این مورد اعتراضات شدید مردم لاس وگاس را به همراه داشته ولی ظاهرا مقامات آمریکا از تصمیم خود منصرف نشده اند. و طبق اخبار رسانه ها, این پسماندهای هسته ای در فضای 12 متر زیر زمین و در منفذهای مخصوص قرار است دفن شود و منطقه ای از این ایالت که قرار است عملیات دفن از اول ژانویه در آن صورت بگیرد فقط 100 کیلومتر با لاس وگاس فاصله دارد. این گزارشی که خدمتتون دارم ارائه میدم در تاریخ 14 نوامبر در رسانه های جهان منتشر شده است. میخواستم از دوستانی که هم اکنون در لاس وگاس زندگی میکنن سوال کنم که آیا مقامات ایالتی ویا حکومتی تصیمیم جدیدی در این مورد اتخاذ کرده اند یا خیر ؟؟ و آیا این تصمیم هنوز پابرجاست؟ البته این رو عرض کنم من خبرنگار هستم و کنجکاوی من باعث شده تا این اواخر به دنبال این موضوع باشم. چون آمریکا تا به امروز حدود 928 آزمایش هسته ای در نوادا انجام داده و هر چه بیشتر در مورد این فعالیت آمریکا در آن منطقه خواندم به اطلاعات جالبتری دست پیدا کردم. ولی چون هنوز نتوانسته ام اطلاعات جدیدی در مورد این اقدام آخر(دفن ذباله های هسته ای) پیدا کنم گفتم شاید دوستان مقیم لاس وگاس در این مورد اطلاعات جدیدی داشته باشند. ضمنا دوستان بر این موضوع می خواهم تاکید کنم که اصلا قصد ترساندن هموطنان عزیز مقیم آن منطقه رو ندارم و خواستار اطلاعات هستم چون خود ما هم عازم هستیم.... با تشکر
جای هیچ نگرانی نیست دوست من چون دفن زباله های اتمی به صورت کاملا علمی انجام می گیرد به طوری که کوچکترین تشعشعی از آن خارج نمی شود. امواج رادیواکتیو نمی توانند از محفظه های سربی عبور کنند و زیر زمین بودن آن هم فقط به خاطر این است که دور از دسترس باشد. به هر حال الآن با زمان قدیم خیلی فرق می کند چون ابزارهای الکترونیکی ارزانی وجود دارد که حتی تشعشعات بسیار ناچیز رادیواکتیو را هم اندازه گیری می کنند. مطمئن باشید که امواج مضر و احیانا سرطان زا در لاس وگاس به مراتب کمتر از شهری مثل تهران است.

دوست عزیزم حتما همینطور است و درست می فرمائید. ولی وقتی آدم به این موضوع فکر می کنه که دیگر کشورهای پیشرفته چه اشتباهاتی در این مورد کرده انده و چطور به قیمت جان انسان ها تمام شده کمی آدم نگران میشه.. و صد البته همین اشتباه در ایران در شروع وقوع هست و آن رو به یک تابو تبدیل کرده اند. من نمی خواهم با ارائه نمونه و آمارها اعصاب دوستان رو بهم بریزم ولی از دانستن حقایق نباید گریخت. ای کاش موضوع فقط به امواج ختم می شد. ولی این موارد بحثی است که یک ویا چندین نسل از یک نژاد رو تحت تاثیر قرار میده. در جایی که خود مردم لاس وگاس اعتراضات شدید نسبت به این موضوع داشته اند، به نظرم کمی جستجو کردن و تکمیل اطلاعات هیچ ضرری نداره.. و خواهش من این است که این نوع موارد را به خاطر اینکه ما ترک وطن کردیم و یا خواهیم کرد و با مقایسه اینجا و آنجا رفع و رجوع نکنیم. موضوع خیلی مهمتر از انتقادات جنبی نسبت به محیطی است که ما در گذشته در آنجا زندگی می کردیم. باز هم از لطف نظرتون تشکر میکنم و همانطور که گفتم قصدم فقط ضمن گرفتن اطلاعات، به لحاظ وجدانی اطلاع رسانی بوده و هست. شاد و سلامت باشین..
پاسخ
(2013-11-23 ساعت 08:50)آرتا نوشته:  با سلام به جناب اليما و خانم سمانه
ضمن تشكر از ارسالهاي مفيدتون و راهنمايي هاي ارزنده اي كه انجام مي ديد
مي خواستم در خصوص خريد مسكن در لاس وگاس ( رنج قيمت - بهترين منطقه براي خريد - شرايط وام ) اطلاعات كامل در اختيارمان بگذاريد.

متشكرم

اطلاعاتی دراین زمینه ندارم اما مطمن هستم که درعرض دوسال کارکردن میشه اینجا خونه خرید.ازبانک وام گرفت وقیمت خونه ها مناسب چون دوستانی رو دیدم که بعدازدوسال الان دارن خونه میخرن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
(2013-11-23 ساعت 12:50)مهرنگار نوشته:  

دوست عزیزم حتما همینطور است و درست می فرمائید. ولی وقتی آدم به این موضوع فکر می کنه که دیگر کشورهای پیشرفته چه اشتباهاتی در این مورد کرده انده و چطور به قیمت جان انسان ها تمام شده کمی آدم نگران میشه.. و صد البته همین اشتباه در ایران در شروع وقوع هست و آن رو به یک تابو تبدیل کرده اند. من نمی خواهم با ارائه نمونه و آمارها اعصاب دوستان رو بهم بریزم ولی از دانستن حقایق نباید گریخت. ای کاش موضوع فقط به امواج ختم می شد. ولی این موارد بحثی است که یک ویا چندین نسل از یک نژاد رو تحت تاثیر قرار میده. در جایی که خود مردم لاس وگاس اعتراضات شدید نسبت به این موضوع داشته اند، به نظرم کمی جستجو کردن و تکمیل اطلاعات هیچ ضرری نداره.. و خواهش من این است که این نوع موارد را به خاطر اینکه ما ترک وطن کردیم و یا خواهیم کرد و با مقایسه اینجا و آنجا رفع و رجوع نکنیم. موضوع خیلی مهمتر از انتقادات جنبی نسبت به محیطی است که ما در گذشته در آنجا زندگی می کردیم. باز هم از لطف نظرتون تشکر میکنم و همانطور که گفتم قصدم فقط ضمن گرفتن اطلاعات، به لحاظ وجدانی اطلاع رسانی بوده و هست. شاد و سلامت باشین..

البته تحقیق کردن و به دست آوردن اطلاعات بسیار خوب است دوست خبرنگار من ولی در این مورد خاص قضیه یک مقداری متفاوت است زیرا تشعشعات رادیواکتیو با ابزار ارزانی که در امریکا قابل خرید برای افراد معمولی است در حد میکرونی قابل اندازه گیری است. البته ممکن است در گذشته های دور به خاطر عقب بودن تکنولوژی و سهل انگاری های انجام شده مواردی از نفوذ تشعشعات به شهر لاس وگاس صورت گرفته باشد که آن هم هرگز اثبات نشده است و بیشتر خبرهای شنیده شده از منابع زرد منتشر شده اند نه خبرگزاری های علمی و یا معتبر. به هر حال حتی در حال حاضر هر کسی که در شهر لاس وگاس به بیماری سرطان دچار می شود آن را به گردن تشعشعات اتمی می اندازد در حالی که اگر به آمار بیماران سرطانی این شهر و مقایسه آن با دیگر شهرهای امریکا مراجعه کنید تفاوتی در آن مشاهده نمی کنید.
ولی حرف اصلی من این است که چون این یک مقوله علمی است و بسیار قابل سنجش است راحت ترین کار این است که شما یک تشعشع سنج را به دست بگیری و در سطح شهر حرکت کنید. مطمئن باشید که اگر کوچکترین علائمی از تشعشعات در سطح و یا حوالی شهر مشاهده شود رسانه های امریکا غوغا به پا می کنند و از حجم میلیون ها نفر بازدید کننده ای که از این شهر بازدید می کنند کم می شود. در حال حاضر اعتراضاتی که بر علیه کلیه تحولات هسته ای در سطح امریکا انجام می شود توسط حزب سبز سازمان دهی می شود و خوشبختانه خود دولت امریکا هم برنامه درازمدتی برای جایگزین کردن انرژی هسته ای با انرژی سبز دارد ولی علت اصلی آن آلودگی نیست بلکه هزینه بسیار بالای انرژی هسته ای و هزینه های پاک نگه داشتن آن و همچنین دفن زباله های هسته ای باعث شده است که دولت به فکر بستن نیروگاه ها و جایگزینی آنها با انرژی سبز باشد.
به هر حال اگر شما فقط نگران سلامتی خودتان و خانواده تان هستید باید بگویم که نگرانی شما موردی ندارد و با خیال راحت به شهر زیبای لاس وگاس سفر کنید و از آنجا لذت ببرید. بعد هم می توانید یک دستگاه رادیو سنج به قیمت پنجاه دلار بخرید تا خیالتان از این بابت کاملا راحت شود. فقط خطرناک تر از تشعشعات رادیواکتیو قمارخانه های لاس وگاس هستند که باید مواظب باشید مثل برخی از عزیزانی که من می شناسم گرفتار آنها نشوید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
(2013-11-25 ساعت 23:35)rs232 نوشته:  

البته تحقیق کردن و به دست آوردن اطلاعات بسیار خوب است دوست خبرنگار من ولی در این مورد خاص قضیه یک مقداری متفاوت است زیرا تشعشعات رادیواکتیو با ابزار ارزانی که در آمریکا قابل خرید برای افراد معمولی است در حد میکرونی قابل اندازه گیری است. البته ممکن است در گذشته های دور به خاطر عقب بودن تکنولوژی و سهل انگاری های انجام شده مواردی از نفوذ تشعشعات به شهر لاس وگاس صورت گرفته باشد که آن هم هرگز اثبات نشده است و بیشتر خبرهای شنیده شده از منابع زرد منتشر شده اند نه خبرگزاری های علمی و یا معتبر. به هر حال حتی در حال حاضر هر کسی که در شهر لاس وگاس به بیماری سرطان دچار می شود آن را به گردن تشعشعات اتمی می اندازد در حالی که اگر به آمار بیماران سرطانی این شهر و مقایسه آن با دیگر شهرهای آمریکا مراجعه کنید تفاوتی در آن مشاهده نمی کنید.
ولی حرف اصلی من این است که چون این یک مقوله علمی است و بسیار قابل سنجش است راحت ترین کار این است که شما یک تشعشع سنج را به دست بگیری و در سطح شهر حرکت کنید. مطمئن باشید که اگر کوچکترین علائمی از تشعشعات در سطح و یا حوالی شهر مشاهده شود رسانه های آمریکا غوغا به پا می کنند و از حجم میلیون ها نفر بازدید کننده ای که از این شهر بازدید می کنند کم می شود. در حال حاضر اعتراضاتی که بر علیه کلیه تحولات هسته ای در سطح آمریکا انجام می شود توسط حزب سبز سازمان دهی می شود و خوشبختانه خود دولت آمریکا هم برنامه درازمدتی برای جایگزین کردن انرژی هسته ای با انرژی سبز دارد ولی علت اصلی آن آلودگی نیست بلکه هزینه بسیار بالای انرژی هسته ای و هزینه های پاک نگه داشتن آن و همچنین دفن زباله های هسته ای باعث شده است که دولت به فکر بستن نیروگاه ها و جایگزینی آنها با انرژی سبز باشد.
به هر حال اگر شما فقط نگران سلامتی خودتان و خانواده تان هستید باید بگویم که نگرانی شما موردی ندارد و با خیال راحت به شهر زیبای لاس وگاس سفر کنید و از آنجا لذت ببرید. بعد هم می توانید یک دستگاه رادیو سنج به قیمت پنجاه دلار بخرید تا خیالتان از این بابت کاملا راحت شود. فقط خطرناک تر از تشعشعات رادیواکتیو قمارخانه های لاس وگاس هستند که باید مواظب باشید مثل برخی از عزیزانی که من می شناسم گرفتار آنها نشوید.
با درود به دوستان عزیز
من الان در لاس واگاس زندگی میکنم و راضی هستم . در مورد زباله های اتمی درست میفرمایید تست ها و انفجارات اتمی که اوایل 1958 در صحرای نوادا صورت گرفت این ایالت را دارای بیشترین تشعشعات رادیو اکتیو در آمریکا معرفی مینماید .ببین عزیز من هر جایی بروی یک سری نقاط ضعف و قدرت با هم می بینی در فلوریدا سیل و طوفان در تگزاس گردباد در فلان جا طوفان شن در همین لاس واگاس خودمان گاهی وقتها بادهای شدید میوزد که با خود شنهای صحرا را می آورد ولی با همه اینها ما اینجا زندگی میکنیم چرا ؟ برای اینکه با وضعیت ما بهتر میخواند شما هم باید سبک سنگین کنید ببینید کجا با بودجه و روحیات شما سازگار است . در بین ایالتهای آمریکا بهترین جا کالیفرنیا است و اشکال آن اینست که گران است و کار کمتر پیدا میشود ولی مثلا" هوای سان دیه گو را من در کمتر جایی دیده ام . من هم در مینیاپولیس با 38 درجه زیر صفر زندگی کرده ام هم در کالیفرنیا و برای ایرانیان من کالیفرنیا را تجویز میکنم اگرچه اکثرا" اخلاق گندی دارند ولی همه اینطور نیستند و ایرانی های گرم و با محبت نیز کم نیستند .بهر حال ما آمده ایم تا زندگی کنیم .
پاسخ
مدتی بود که مطلب دراین برگ ننوشته بودم ودیدم خیلی تنهاشده بنابراین تصمیم گرفتم دوباره چندنکته روبه دوستانی که برنامه ریزی برای اقامت درلاس وگاس دارند یادآوری کنم .مجدداتاکیدمیکنم که وضعیت اقتصادی آمریکا کم کم داره به سمت بهبودی حرکت میکنه با این حال هنوزدچارمشگلات بیکاری واقتصادی است .حتما نیروی صبرواستقامت وتحمل سه تا پنج ماه بیکاری درخودتون تقویت کنید بودجه مناسبی به همراه داشته باشیدو وعده پبداکردن کاردرمدت زمانی اندک ازذهن خارج کنیدپروسه دریافت سوشال وگرین کارت واپلای مصاحبه وقبولی دریک شغل دراینجازمان زیادی طلب میکنه وگاهی ممکنه بین یک ماه تا 45 روز زمان نیازباشه که یک کمپانی وشرکت با شما تماس بگیره که موردپذیرش قرارگرفتیدوتازه بعدازاوون دوره یادگیری شغل موردنظروبه قولی ترینینگ آغازمیشه وپس ازاون هم ساختن کردیت کاری برای خودتون وکسب اعتباردرشغل پذیرش شده.روزهاوهفته ها وماههای ابتدایی بسیارسخت خواهدبودوتحمل زیادی رومیطلبه.وبعدازخداوندهیچکس بهترازخودتون نمیتونه که به شما کمک کنه هرچقدرآمادگی بهتروبیشتری برای رویارویی با شرایط جدیدداشته باشید زندگی دراینجا سریع ترآغازخواهدشد.
پاسخ
(2013-12-17 ساعت 23:37)elima1980 نوشته:  مدتی بود که مطلب دراین برگ ننوشته بودم ودیدم خیلی تنهاشده بنابراین تصمیم گرفتم دوباره چندنکته روبه دوستانی که برنامه ریزی برای اقامت درلاس وگاس دارند یادآوری کنم .مجدداتاکیدمیکنم که وضعیت اقتصادی آمریکا کم کم داره به سمت بهبودی حرکت میکنه با این حال هنوزدچارمشگلات بیکاری واقتصادی است .حتما نیروی صبرواستقامت وتحمل سه تا پنج ماه بیکاری درخودتون تقویت کنید بودجه مناسبی به همراه داشته باشیدو وعده پبداکردن کاردرمدت زمانی اندک ازذهن خارج کنیدپروسه دریافت سوشال وگرین کارت واپلای مصاحبه وقبولی دریک شغل دراینجازمان زیادی طلب میکنه وگاهی ممکنه بین یک ماه تا 45 روز زمان نیازباشه که یک کمپانی وشرکت با شما تماس بگیره که موردپذیرش قرارگرفتیدوتازه بعدازاوون دوره یادگیری شغل موردنظروبه قولی ترینینگ آغازمیشه وپس ازاون هم ساختن کردیت کاری برای خودتون وکسب اعتباردرشغل پذیرش شده.روزهاوهفته ها وماههای ابتدایی بسیارسخت خواهدبودوتحمل زیادی رومیطلبه.وبعدازخداوندهیچکس بهترازخودتون نمیتونه که به شما کمک کنه هرچقدرآمادگی بهتروبیشتری برای رویارویی با شرایط جدیدداشته باشید زندگی دراینجا سریع ترآغازخواهدشد.

ببخشید البته اگر اشتباه نکنم کار های ساده در بدو ورود مثل صندوق داری و پیشخدمتی و غیره همیشه هست درسته ؟ مثل همه جای دنیا حتی ایران در اوج بحرانش

پندار نیک کردار نیک گفتار نیک
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، msnfx ، shahab2000 ، we are one ، battosai ، زری وحدتی
(2013-12-07 ساعت 12:33)reza123md نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 23:35)rs232 نوشته:  

البته تحقیق کردن و به دست آوردن اطلاعات بسیار خوب است دوست خبرنگار من ولی در این مورد خاص قضیه یک مقداری متفاوت است زیرا تشعشعات رادیواکتیو با ابزار ارزانی که در آمریکا قابل خرید برای افراد معمولی است در حد میکرونی قابل اندازه گیری است. البته ممکن است در گذشته های دور به خاطر عقب بودن تکنولوژی و سهل انگاری های انجام شده مواردی از نفوذ تشعشعات به شهر لاس وگاس صورت گرفته باشد که آن هم هرگز اثبات نشده است و بیشتر خبرهای شنیده شده از منابع زرد منتشر شده اند نه خبرگزاری های علمی و یا معتبر. به هر حال حتی در حال حاضر هر کسی که در شهر لاس وگاس به بیماری سرطان دچار می شود آن را به گردن تشعشعات اتمی می اندازد در حالی که اگر به آمار بیماران سرطانی این شهر و مقایسه آن با دیگر شهرهای آمریکا مراجعه کنید تفاوتی در آن مشاهده نمی کنید.
ولی حرف اصلی من این است که چون این یک مقوله علمی است و بسیار قابل سنجش است راحت ترین کار این است که شما یک تشعشع سنج را به دست بگیری و در سطح شهر حرکت کنید. مطمئن باشید که اگر کوچکترین علائمی از تشعشعات در سطح و یا حوالی شهر مشاهده شود رسانه های آمریکا غوغا به پا می کنند و از حجم میلیون ها نفر بازدید کننده ای که از این شهر بازدید می کنند کم می شود. در حال حاضر اعتراضاتی که بر علیه کلیه تحولات هسته ای در سطح آمریکا انجام می شود توسط حزب سبز سازمان دهی می شود و خوشبختانه خود دولت آمریکا هم برنامه درازمدتی برای جایگزین کردن انرژی هسته ای با انرژی سبز دارد ولی علت اصلی آن آلودگی نیست بلکه هزینه بسیار بالای انرژی هسته ای و هزینه های پاک نگه داشتن آن و همچنین دفن زباله های هسته ای باعث شده است که دولت به فکر بستن نیروگاه ها و جایگزینی آنها با انرژی سبز باشد.
با درود به دوستان عزیز
من الان در لاس واگاس زندگی میکنم و راضی هستم . در مورد زباله های اتمی درست میفرمایید تست ها و انفجارات اتمی که اوایل 1958 در صحرای نوادا صورت گرفت این ایالت را دارای بیشترین تشعشعات رادیو اکتیو در آمریکا معرفی مینماید .ببین عزیز من هر جایی بروی یک سری نقاط ضعف و قدرت با هم می بینی در فلوریدا سیل و طوفان در تگزاس گردباد در فلان جا طوفان شن در همین لاس واگاس خودمان گاهی وقتها بادهای شدید میوزد که با خود شنهای صحرا را می آورد ولی با همه اینها ما اینجا زندگی میکنیم چرا ؟ برای اینکه با وضعیت ما بهتر میخواند شما هم باید سبک سنگین کنید ببینید کجا با بودجه و روحیات شما سازگار است . در بین ایالتهای آمریکا بهترین جا کالیفرنیا است و اشکال آن اینست که گران است و کار کمتر پیدا میشود ولی مثلا" هوای سان دیه گو را من در کمتر جایی دیده ام . من هم در مینیاپولیس با 38 درجه زیر صفر زندگی کرده ام هم در کالیفرنیا و برای ایرانیان من کالیفرنیا را تجویز میکنم اگرچه اکثرا" اخلاق گندی دارند ولی همه اینطور نیستند و ایرانی های گرم و با محبت نیز کم نیستند .بهر حال ما آمده ایم تا زندگی کنیم .
دوستان عزیزم, شهر لاس وگاس و ایالت نوادا دارای بیشترین تشعشعات رادیاکتیو نیست و بیش از چهل سال است که اندازه تشعشعات در این ایالت نرمال و حتی پایین تر از ایالت های دیگر است. لطفا به شایعات بی اساس در این جور موارد اهمیت ندهید. اگر می خواهید میزان تشعشات را در نقاط مختلف امریکا ببینید به لینک زیر از ویکی پدیا و یا دیگر منابع معتبر مراجعه کنید.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:US_fal...posure.png
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ
کارهای ساده هم زمان میبره واحتیاج به سوشال داره .
پاسخ
(2013-11-22 ساعت 22:34)rs232 نوشته:  جای هیچ نگرانی نیست دوست من چون دفن زباله های اتمی به صورت کاملا علمی انجام می گیرد به طوری که کوچکترین تشعشعی از آن خارج نمی شود. امواج رادیواکتیو نمی توانند از محفظه های سربی عبور کنند و زیر زمین بودن آن هم فقط به خاطر این است که دور از دسترس باشد. به هر حال الآن با زمان قدیم خیلی فرق می کند چون ابزارهای الکترونیکی ارزانی وجود دارد که حتی تشعشعات بسیار ناچیز رادیواکتیو را هم اندازه گیری می کنند. مطمئن باشید که امواج مضر و احیانا سرطان زا در لاس وگاس به مراتب کمتر از شهری مثل تهران است.

در تکمیل نظر آرش عزیز عرض می کنم که اگر کسی نگران مواد رادیواکتیو باشه می تونه با مراجعه به یکی از فروشگاه های لوازم فنی مثل Lowe's یک کیت تشخیص گاز رادون را که همان اورانیوم 226 است، به قیمت حدود 12.98 دلار بخره و به آزمایش محیط اطراف، مخصوصا خاک باغچه اش بپردازه و از نگرانی دربیاد. به نظر من این کار در هر جایی ضروریه و به محل دفن زباله های اتمی ربطی نداره.
نام این کیت: First Alert Home Radon Gas Test Kit
من مشابه این کیت را در ایران ندیده ام و چقدر خوبه که در آمریکا همچین چیزی به وفور و ارزان در اختیار مردم هست.

درباره گاز رادون و سرطانزایی آن و غلظت آن در محیط های مسکونی کافیه یک جستجوی ساده در گوگل انجام بدین.
به قسمتی از خبری در این باره توجه کنین:
«...وی با بیان اینکه اورانیوم دارای هسته سنگینی است، ادامه داد: در طول زمان اتفاقات فیزیکی در این هسته سنگین می افتد که تبدیل به هسته های سبک تر و پایدارتر شده به نحوی که باعث جداشدن یک سری مواد رادیواکتیو از این عنصر می شود که یکی از این مواد گاز رادون یا اورانیوم 226 است.

گورانی با تاکید بر اینکه گاز رادون بی رنگ و بی بو و بی طعم و از نظر شیمیایی نیز خنثی است، اضافه کرد: این گاز در دل زمین خودبه خود و با گذشت زمان تشکیل می‌شود و از طریق راههایی همچون وقوع زمین لرزه، شکاف زمین، حفاری از زمین خارج شده و وارد فضای اطراف زمین و زندگی ما می شود.»
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان