موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سمانه جان ممنون از اطلاعاتی که دادی و از بابت نگرانیت برای سلامتی هموطنت هم باز ممنون. میتونید راجع به کلاس های کالینری که گفتی که کوچولو بیشتر توضیح بدی. اگه لینکی چیزی هست ممنون میشم. راجع به تحصیل تو این رشته چی؟ چیزی میدونید؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-18 ساعت 12:52)ashkan.beygi نوشته: بازم ممنون از راهنماییتون راستی مرس از بابت راهنمایی در باره csn من رفتم تحقیق کردم دیدم واسه زبان که اگه بخوایید برید به uni باید از این کالج ها و امثال اینها زبان رو باس کنید. من الان دارم تحقیق می کنم درباره تحصیل تو خود وگاس نه نوادا. رشته ماساز. اگه کسی اطلاعات داشت ممنون میشم از راهنماییش. بازم ممنون که وقتتون رو میزارید
دوست عزیز شما میتونید زبان از csnشروع کنید وبعد ادامه تحصیل بدید وبه unlv واحدهای درسی منتقل کنید.کالینری به مراکزی گفته میشه که دوره هایی رو آموزش میدن وکمک های دولتی برای آموزش اون دوره اعطا میشه وبعدازپایان مدرکی ارایه میشه که شما میتونید دررشته موردنظربه فعالیت بپردازید.من درموردکالینری آشپزی وکاردرهتل وباراطلاعاتی داشتم که درصفحات گذشته درموردش نوشتم شما هم میتونید ازطریق اینترنت دراین موردجستجوکنید شاید که رشته موردنظرتون پیداکنید.این لینک هم درواقع رشته های کالج لیست کرده که میتونید بررسی کنید
http://www.csn.edu/pages/203.asp
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-18 ساعت 08:22)shahab2000 نوشته: سلام دوستان
يه سوال داشتم به ويژه از دوست گرامي و فعال اين تالار elima1980
وضعيت رشته حسابداري اونجا چطور هست؟
به طور مشخص كسي تجربه اي تو زمينه پيدا كردن كار تو اين رشته رو داره؟
من تصميم دارم مدرك cpa (حسابداران رسمي امريكا) بگيرم ولي اول بايد ايالت مورد نظر رو انتخاب كنم.
با توجه به چيزهايي كه از نوادا شنيدم به ويژه پايين بودن هزينه هاي زندگي، يكي از گزينه هاي من اين ايالت هست.
با تشكر
حسابداری رشته خیلی خوبیه .درصورت آشنایی با نرم افزارها وقوانین اینجا وگذرندان یک دوره کوتاه مدت وآشنایی با زبان میتونید کارخوبی پیداکنید این رشته نه تنها دراینجا که درتمام آمریکا اززمینه شغلی خوبی برخورداهست
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
همه اعضا دربیان نظراتشون به شرط رعایت احترام آزاد هستند ومن خوشحال میشم که ازنظریات وتجربیات همه دراین پیج استفاده کنیم با آرزوی پیروزی برای همه مهاجرین وهموطنان درسراسرگیتی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست خوب اليما،يه سوال داشتم براي مني كه زبانم زياد خوب نيست اين كلاساي هتل رو ميشه رفت و كار پيدا كرد؟در ضمن تو لاس و گاس دنبال همخونه ميگردم اگه كسي بود پيغام بده ممنون ميشم
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان عزیز به خصوص الیما و آقاسعید
گفتم شاید دوستان دیگه هم بدونن بد نباشه بنده سه ماه دیگه میام وگاس و بعد خانواده من پس از رفع برخی مشکلات اولیه میان . میخواستم اگر توصیه ای در این مورد دارید بفرمایید هرچند که برخی دوستان کمک های فکری بسیار خوبی کرده اند که از اونه متشکرم . به خصوص الیما و آقا سعید عزیز
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2014-01-23 ساعت 15:07)javid737 نوشته: سلام دوست خوب اليما،يه سوال داشتم براي مني كه زبانم زياد خوب نيست اين كلاساي هتل رو ميشه رفت و كار پيدا كرد؟در ضمن تو لاس و گاس دنبال همخونه ميگردم اگه كسي بود پيغام بده ممنون ميشم
میتونیدشرکت کنیدبه مدت دو هفته برای شما کلاسهای زبان ونحوه صحبت کردن درزمان مصاحبه وکلمات تخصصی رشته کاری به شما آموزش داده خواهدشد اما لازم هست که کمی مکالمه اولیه درحدصحبت درباره خودتون بدونید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
اقایون اگر اندام و هیکلتون روفرم باشه میتونین به فکر کار کردن به عنوان بادی گاردی یا سکیوتری هم باشید و با توجه به کازینوها و کلاپ های زیادی که تو وگاس هس به این جور افراد زیاد نیاز هست من یک دوست هموطنمون که دانشجو بود و شب ها این کار رو میکرد و دیدم که راظی بود و خوبیش اینه که کارش بیشتر شب هاس و مشکلی واسه ادامه تحصیل ندارید.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-23 ساعت 19:45)elima1980 نوشته: (2014-01-23 ساعت 15:07)javid737 نوشته: سلام دوست خوب اليما،يه سوال داشتم براي مني كه زبانم زياد خوب نيست اين كلاساي هتل رو ميشه رفت و كار پيدا كرد؟در ضمن تو لاس و گاس دنبال همخونه ميگردم اگه كسي بود پيغام بده ممنون ميشم
میتونیدشرکت کنیدبه مدت دو هفته برای شما کلاسهای زبان ونحوه صحبت کردن درزمان مصاحبه وکلمات تخصصی رشته کاری به شما آموزش داده خواهدشد اما لازم هست که کمی مکالمه اولیه درحدصحبت درباره خودتون بدونید
مرسي عزيزم اين كلاسها كجا هست تو هتل mgm؟ بعد از دو هفته ميشه كار پيدا كرد ممنون ميشم بيشتر راهنمايي بفرماييد
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
http://www.theculinaryacademy.org/
این سایت مطالعه کنید.هردوشنبه صبح قبل ازساعت هشت افراد درمقابل این مرکزبه صف میاستن وپس ازثبت نام (دوره های مختلف درسایت ذکرشده)که شامل مشخصات فردی است وسوال مبنی براینکه آیا دراین رشته سابقه کاری دارید یا نه(که حتما ذکرکنید که سابقه کاری دارم وحداقل دو یا سه سال اظهارکنید درخارج ازآمریکاودرایران یا هرکشوردیگه ای)یک کلاس یک ساعته تشکیل میشه که برای هررشته کاری درهتل تفکیکه مثلا شما اگرهوس کیپرانتخاب کنید دوست شما بارپورتریا باس پرسون کلاسهای شما تفکیک خواهد شد وبراساس اون رشته به شما آموزش زبان میدن .اون کلاس اولیه برای ثبت نام شامل یک امتحان ساده زبان رایتینگ بسیارساده شامل اینکه اسمتون کشورتون وچرا میخوان این کارانجام بدید قبل ازرفتن به سرکلاس توصیه میکنم که کمی اطلاعات راجع به اون رشته کاری ازاینترنت یادداشت کنیدوبه همراه ببرید تا بتونید اونجا براحتی توضیحات به انگلیسی بنویسید.بعدهم یک مکالمه ساده که بازشامل مشخصات فردی وسوال ازرشته کاری سابق که شامل همون کاری که میخواین انجام بدیدمیشه .وازهفته بعد کلاسهای زبان شما به مدت دو هفته آغازمیشه وپس ازپایان کلاسهای زبان به مدت دو هفته کلاسهای عملی رشته کاری درهتل وپس ازاون یک هفته نحوه نوشتن رزومه کاری وسوالاتی که درمصاحبه ازشما پرسیده میشه به شما آموزش میدن.پس ازپایان دوره یک جشن فارغ التحصیلی برگزارمیشه وبه شما مدرکی داده میشه وازگروه هتلهای mgmدعوت میشه که ازافراد فارغ التحصیل مصاحبه ای انجام بدند واین افراد استخدام کنند.شمادرطول کلاسهای زبان با تمامی راههای پاسخ به سوالهای مصاحبه آشنا خواهیدشد وهمچنین با تمامی کلمات تخصصی رشته کاری موردنظر
.هفته اول که برای کلاسهای زبان شرکت میکنید فرمی داده میشه مبنی براینکه شما هزینه تحصیل چطور پرداخت خواهید کرد که میتونید بگید درآمریکا کاری ندارید ونداشتید واحتیاج دارید که ازکمکهای دولتی استفاده کنید .بنابراین کلیه هزینه های دوره تحصیلی که شامل لباس وکفش کاروجزوه های آموزشی است برای شما پرداخت خواهد شد وهزینه ای ازشما دریافت نمیشه