کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
http://www.needymeds.org/free_clinics.ta...t&state=nv
لیست درمانگاههایی که بعضی ازاونها رایگان هستند وبعضی هم با هزینه کمتر پذیرش میکنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
(2014-02-14 ساعت 05:15)elima1980 نوشته:  http://www.needymeds.org/free_clinics.ta...t&state=nv
لیست درمانگاههایی که بعضی ازاونها رایگان هستند وبعضی هم با هزینه کمتر پذیرش میکنند
ضمن تشکر
الیما جان این کلینیک ها بعضی هاش نوشته رایگان واقعاً رایگانه یا با بیمه رایگانه در هر صورت بسیار جای امیدواریه که این همه کلینیک برای اقشار کم درآمد خدمات میدن . کسی رو میشناسین که از خدمات این کلینیک ها استفاده کرده باشه ؟ واقعاً رایگان بوده ؟ متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، soli asali ، msnfx ، زری وحدتی
(2014-02-14 ساعت 01:22)مرآت74 نوشته:  دوستان اگه اجازه بدین از این موضوع حیات وحش خارج بشیم ...
یکی از مواردی که خیلی استرس زاست بیمه سلامت هست دوستانی که در وگاس هستند یا دیگر مناطق دیگه در این مورد چیکار کردند ؟ اگه بیمه ندارند چطور میشه هزینه درمان رو کاهش داد مراکزی هست که بشه رایگان درمان کرد ؟ میدونید که بدون بیمه بودن ریسک بالائی داره و خیلی مهمه از طرفی هنوز کسی رو پیدا نکردم که بیمه اوباما کر رو گرفته باشه بیشتر اپلای کردند و غیره در هر صورت روی این موضوع اگه اطلاعاتی دوستان دارند محبت بفرمائید .

سلام
من ساکن کالیفرنیا هستم
بیمه اوباما رو من از 13 دسامبر ثبت نام کردم اما به یه مشکل برخوردم و تا هفته پیش هر چی ایمیل میدادم ، زنگ میزدم و میخواست انلاین چت کنم ، نمیشد که نمیشد. اصلا لعنتی انگار طلسم شده. هفته پیش یک نامه از طرف همین بیمه اومد که نوشته حظور شما قانونی نیست و حق بیمه رو باید کامل بدی که حدود ماهی 164$ برای sharp میشه که 5 ستاره هست . و برای شوهرم نوشته که شما چون درامدت پایینه شامل مدیکل میشی و هزینه بیمه اش از $1 هست تا $34 بسته به اینکه کدوم گروه رو انتخاب کنه.
جالبیش هم اینه که من برنده لاتاری شدم و هردو کارمون یکی هست و عین هم حقوق میگیریم . حالا چرا اینجوری شده خدا عالمه.
تعداد اعضا : ۲نفر ، شماره کیس : **۱۲، تاریخ رویت قبولی : ۹ می، ارسال فرمها : جولای، محل مصاحبه : ایروان، تاریخ مصاحبه : ۲۲ دسامبر، تاریخ دریافت ویزا : فوریه، تاریخ مهاجرت : ۲۹ می ۲۰۱۳ ، ایالت ورودی : سن دیگو، کالیفرنیا، زندگی در حال حاظر : استرلینگ، ویرجینیا
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، msnfx ، khder ، battosai ، زری وحدتی ، alirezanz
(2014-02-15 ساعت 04:18)mozhgangh نوشته:  
(2014-02-14 ساعت 01:22)مرآت74 نوشته:  دوستان اگه اجازه بدین از این موضوع حیات وحش خارج بشیم ...
یکی از مواردی که خیلی استرس زاست بیمه سلامت هست دوستانی که در وگاس هستند یا دیگر مناطق دیگه در این مورد چیکار کردند ؟ اگه بیمه ندارند چطور میشه هزینه درمان رو کاهش داد مراکزی هست که بشه رایگان درمان کرد ؟ میدونید که بدون بیمه بودن ریسک بالائی داره و خیلی مهمه از طرفی هنوز کسی رو پیدا نکردم که بیمه اوباما کر رو گرفته باشه بیشتر اپلای کردند و غیره در هر صورت روی این موضوع اگه اطلاعاتی دوستان دارند محبت بفرمائید .

سلام
من ساکن کالیفرنیا هستم
بیمه اوباما رو من از 13 دسامبر ثبت نام کردم اما به یه مشکل برخوردم و تا هفته پیش هر چی ایمیل میدادم ، زنگ میزدم و میخواست انلاین چت کنم ، نمیشد که نمیشد. اصلا لعنتی انگار طلسم شده. هفته پیش یک نامه از طرف همین بیمه اومد که نوشته حظور شما قانونی نیست و حق بیمه رو باید کامل بدی که حدود ماهی 164$ برای sharp میشه که 5 ستاره هست . و برای شوهرم نوشته که شما چون درامدت پایینه شامل مدیکل میشی و هزینه بیمه اش از $1 هست تا $34 بسته به اینکه کدوم گروه رو انتخاب کنه.
جالبیش هم اینه که من برنده لاتاری شدم و هردو کارمون یکی هست و عین هم حقوق میگیریم . حالا چرا اینجوری شده خدا عالمه.
شما به احتمال زیادمدرک گرین کارت وسوشال یا اسکن نکردی ونفرستادی ویا اینکه درمحاسبه درآمدسالانه ات اشتباه کردی .بهتراینه که حضوری ازقبل وقت بگیری وپروندتون بررسی کنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، msnfx ، battosai ، kage.omid
در مورد کلینیک ها خب یه سری خدمات جز زیبایی محسوب میشه مثل دندان یا جراحی های زیبایی ولی یه سری خدمات دیگه مخصوصا ارژانسی ها رو میتونید ادعا کنید که هیچ پولی ندارید یا براتون قسط بندی میکنن یا کلا دولت پرداختش میکنه . کلینیک های رایگان معمولا وقت های دوری برای دیدار دکتر با بیماران مشخص میکنند .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
سلام خدمت دوستای خوبم
من امسال دومین سال که تو لاتاری شرکت میکنم و امیدوارم که قبول بشم ....با توضیحاتی که شما دوستان عزیزم در مورد لاس وگاس دادید به احتمال زیاد به جمع شما میپیوندم(خب البته در صورت قبولی)
فقط یه سوال:به غیر از هاوس کیپری دیگه چه کاری میشه تو هتل پیدا کرد برای اوایل کار با توجه به این که زبانم بد نیست...انتظاراتم زیاد نیست ولی خب هاوس کیپری نمیتونم بکنم!!!Wink
میدونم خیلی از شما ها که اونجا هستید مثل من زندگی نسبتا خوبی تو ایران داشتید ولی خب هر کدوم به یک دلیلی قصد مهاجرت کردید و یا با قبول شدن تو لاتاری تو عمل انجام شده قرار گرفتید و بعد مهاجرت کردید ...من الان در حال تحصیل در مقطع فوق لیسانس معماری هستم و یه بوتیک هم دارم و در آمدم هم در حد زندگی دونفره خودم و همسرم خوبه اما به دلیل حساسیتهایی که به مسائل دور و برم دارم و اینکه به هیچ وجه آدم وابسته ایی نیستم قصد مهاجرت کردن دارم و خودم رو هم برای مشکلات اولیش آماده کردم ....
میدونم گزینه دیگه رانندگیه که اگه کار دیگه ایی تو هتل نتونستم پیدا کنم واسه اون اقدام میکنم...ولی خب سوال اصلیم اینه که به غیر از هاوس کیپری و کارای خدماتی دیگه مثل ظرف شستن و آشپزی میشه بعنوان کارمند - منشی و کلا کارای اداری و نه خدماتی مشغول به کار شد؟؟؟
بازم ممنونم بخاطر وقت گذاشتن و راهنماییهاتون
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، soli asali ، elima1980 ، lighter ، we are one ، romance33 ، سمانه777 ، msnfx ، maria2000
(2014-02-15 ساعت 19:52)r-min نوشته:  سلام خدمت دوستای خوبم
من امسال دومین سال که تو لاتاری شرکت میکنم و امیدوارم که قبول بشم ....با توضیحاتی که شما دوستان عزیزم در مورد لاس وگاس دادید به احتمال زیاد به جمع شما میپیوندم(خب البته در صورت قبولی)
فقط یه سوال:به غیر از هاوس کیپری دیگه چه کاری میشه تو هتل پیدا کرد برای اوایل کار با توجه به این که زبانم بد نیست...انتظاراتم زیاد نیست ولی خب هاوس کیپری نمیتونم بکنم!!!Wink
میدونم خیلی از شما ها که اونجا هستید مثل من زندگی نسبتا خوبی تو ایران داشتید ولی خب هر کدوم به یک دلیلی قصد مهاجرت کردید و یا با قبول شدن تو لاتاری تو عمل انجام شده قرار گرفتید و بعد مهاجرت کردید ...من الان در حال تحصیل در مقطع فوق لیسانس معماری هستم و یه بوتیک هم دارم و در آمدم هم در حد زندگی دونفره خودم و همسرم خوبه اما به دلیل حساسیتهایی که به مسائل دور و برم دارم و اینکه به هیچ وجه آدم وابسته ایی نیستم قصد مهاجرت کردن دارم و خودم رو هم برای مشکلات اولیش آماده کردم ....
میدونم گزینه دیگه رانندگیه که اگه کار دیگه ایی تو هتل نتونستم پیدا کنم واسه اون اقدام میکنم...ولی خب سوال اصلیم اینه که به غیر از هاوس کیپری و کارای خدماتی دیگه مثل ظرف شستن و آشپزی میشه بعنوان کارمند - منشی و کلا کارای اداری و نه خدماتی مشغول به کار شد؟؟؟
بازم ممنونم بخاطر وقت گذاشتن و راهنماییهاتون

با آرزوی قبولی برای شما خدمت شما عرض کنم که این لاتاری عجب عجوبه ایه آرزوی قبولی داری وقتی قبول شدی کلی خوشحالی وقتی مراحل مصاحبه و ... رو داری خوشحالیت تبدیل به زهرمار میشه و وقتی میری امریکا باید چندسالی از صفر شروع کنی و عاقبت به یک آرامش نسبی میرسی انشاا...
در هر صورت شما انگیزه قبول شدن رو داری و کسی که آرزوش باشه حتماً بهش میرسه مثل من که از زمان دبیرستان یعنی 20 سال پیش داشتم و هرسال ثبت نام کردم از زمانی که فرمها کتبی بود و باید میدادیم به یکی که میره امریکا پست کنه که اون هم احتمالا مینداخت تو سطل فرودگاه
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
پدیده یافتن کاردرآمریکا به تخصص .تلاش وکمی هم شانس بستگی داره من چون درموقعیتی نبودم که درموردکارهاومشاغل دیگه دراینجا تحقیق کنم اطلاعات چندانی دراین موردندارم شما میتونیدبه وبسایتهای کاریابی مثلindeed.comمراجعه کنیدوشغل موردنظرتون ازاونجا جستجوکنیدوشرایط استخدام ونحوه گزینش بررسی کنید .اما به یک نکته ایمان پیداکردم که آمریکا مملکت کاروسلام .بهترین شغل ومدارج دانشگاهی وسابقه وتجربه هم داشته باشید زندگیتون با کارگره خورده حتی اگرماهی 5000دلاردرآمد داشته باشید زندگیتون با کارگذشته وچشم بازمیکنید میبینیدروزگارسپری شده مردم سالخورده است.
پاسخ
با سلام من رشته گرافيك خونم ،سوالم اينه كه ميتونم مدركمو كه از دانشگاه اونجا گرفتم ،شغلي مربوط به رشته اي كه دارم پيدا كنم؟؟؟ ممنون ميشم :-)
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، elima1980 ، سمانه777 ، msnfx ، amirarsalan20
(2014-02-19 ساعت 15:54)Mohammad.h.k12 نوشته:  با سلام من رشته گرافيك خونم ،سوالم اينه كه ميتونم مدركمو كه از دانشگاه اونجا گرفتم ،شغلي مربوط به رشته اي كه دارم پيدا كنم؟؟؟ ممنون ميشم :-)
مدرک. زبان .تخصص وتجربه حتما میتونه دریافتن شغل مورد نظرتون کمک کنه
پاسخ
دوستانی هستند که گاهی برای من پیغام خصوصی میفرستند وسوالاتی درباره مهاجرت وزندگی درآمریکا مطرح میکنند .دربیشتراین پرسشها نکته ای رو که دقت کردم اینه که بیشترافرادبه موضوع مهاجرت به عنوان یک امرخیلی ساده وبدون داشتن الزامات کافی نگاه میکنند برخی کمترین وکوچکترین وحداقل اطلاعات لازم برای انجام این پروسه ندارند حتی مطالعه اندکی ازتجربیات افرادی که درگذشته این کارانجام دادند ندارند وزحمتی هم برای خواندن ومطالعه کردن به خودشون ندادند.دوستان مهاجرت کردن به هرقیمتی وبا هرشرایطی ازراه کوه ودره ودریا وبا قایق کهنه وکشتی سوراخ و....تنها برای اینکه ازیک کشورخارج شد درحالیکه مشگل شخصی واجتماعی مهمی نداشتید کارعاقلانه ای نیست .عده کمی هم باتصوراینکه زندگی درخارج ازکشورتشخص واحترام وبا کلاسی خاصی به همراه داره چوب حراج به زندگی عادی وطبیعیه خودشون میزنند وباتخریب پلهای پشت سرراه بازگشت ناهموارمیکنند.
پاسخ
مدتی قصددارم که درباره استخدام وشرایط کاردرتاکسیرانی لاس وگاس ومدارک موردنیازبنویسم پس دوستانی که علاقمندهستند وتمایل دارند که دراین زمینه اطلاعاتی داشته باشند ودرلاس وگاس کارکنندمنتظرباشندوسوالهای مفیدی که درذهن دارندوبه تدریج وپس ازمطرح کردن مطالب اینجا سوال کنند .با آرزوی پیروزی برای همه.
پاسخ
(2014-02-25 ساعت 06:07)elima1980 نوشته:  مدتی قصددارم که درباره استخدام وشرایط کاردرتاکسیرانی لاس وگاس ومدارک موردنیازبنویسم پس دوستانی که علاقمندهستند وتمایل دارند که دراین زمینه اطلاعاتی داشته باشند ودرلاس وگاس کارکنندمنتظرباشندوسوالهای مفیدی که درذهن دارندوبه تدریج وپس ازمطرح کردن مطالب اینجا سوال کنند .با آرزوی پیروزی برای همه.

الیماجان منتظر راهنمایی های با ارزش شما هستیم . شما شروع کن اگه سوالی باشه زحمت میدیم . متشکرم
پاسخ
(2014-02-27 ساعت 06:25)elima1980 نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 00:16)we are one نوشته:  با این توصیف هایی که دوستان میکنند،دیگه آدم مونده چکار بکنه.سی ساله داریم از ایران مینالیم،حالا هم که تجربیات دوستان مقیم آمریکا رو که میخونیم،متوجه میشیم که اونجا هم از ایران بدتره.دلمون خوشه دو ماه دیگه میخوایم لاتاری برنده بشیم.آخه به فرض برنده شدن،با این توصیفات که دیگه لاتاری زهر مارمون میشه.yami عزیز،پس شما موندنت رو شانسی میدونی.یعنی اگه به قول خودت کالج روبروی خونتون نبود،اگه مجرد بودی،اگه زبانت فول نبود،عمرا میتونستی اونجا دوام بیاری.فکر میکنم کسی که میخواد بره آمریکا،باید علاوه بر زبان قوی،جیبشم شدیدا پر پول باشه تا بعد چند سال اونجا جا بیوفته.
لاتاری هم واسه میلیونرهاست،نه مایی که پول اسپانسری رو هم به زور جور میکنیم.
دوست عزیزناامیدنباش من باده هزاردلار30 میلیون پول نقدبرای اسپانسربه همراه همسرم اومدم اینجا خونه وزندگیم وکارم وتمام وسایلم درایران دست نخورده باقی است(که هرزمان که تصمیم گرفتم راهی برای بازگشت داشته باشم) زبانم هم خیلی عالی نبودونیست اما پروردگاروتلاش خودم وکمک یک هموطن مهربان به ما یاری رسوند ودارم اینجا کارمیکنم درس میخونم وزندگی میکنم برای همه مشگلات همیشه راهی وجودداره تنها مرگ که درمان نداره.با کمی خردورزی وکسب آگاهی و نگاه صحیح ودرست به زندگی میتونی به خواسته ات که زندگی دراینجاست برسی اما فقط اینو همیشه درنظرداشته باش آمریکا بهشت موعودنیست اقیانوسی است برای ماهگیری .
تنها یک مشهدی میتونه به یک مشهدی امیدواری بده Wink
خوب وقتی دوستان میگن که توی لاس وگاس میتونی بری کلاس زبان رایگان،پس دیگه چه مشکلیه؟
البته آقای الیما،همشهری عزیز،اون موقع که شما رفتی،دلار چقدر بود که 30 هزار تا واستون کافی بود؟
همین الان که دارم تایپ میکنم،دلار دقیقا 3000 تومنه.معلوم نیست تا سال دیگه چقدر بشه! به نظر شما با قیمت الان،باز هم 30 هزار دلار کافیه؟ منظورم اینه که واسه چند ماه کافیه؟ با احتساب اینکه طرف خیلی خیلی مراعات خرجش رو بکنه.
در ضمن خدمت دوستان عزیز،آقا رضا و yami عرض کنم که حدود دو سه سالی میشه که مسیرهایی رو در پیاده رو به نابیناها و ویلچری ها اختصاص دادن با رنگ و موزاییک مخصوص Big Grin .حتی بین پیاده رو و خیابون،مسیری جداگانه برای دوچرخه سواری اختصاص دادن.
آقا جان پس ما بریم دعا کنیم لاتاری برنده بشیم Cool .اینم یادتون باشه که ما رو از کارهای سخت و کارگری و ... نترسونین! ما هم سربازیمونو توی بدترین جای ایران (اندیمشک) بودیم،هم تا دلتون بخواد تو گرمای 40 درجه اونم با دهان روزه،کارگری کردیم.
پاسخ
(2014-02-27 ساعت 22:58)we are one نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 06:25)elima1980 نوشته:  
(2014-02-27 ساعت 00:16)we are one نوشته:  با این توصیف هایی که دوستان میکنند،دیگه آدم مونده چکار بکنه.سی ساله داریم از ایران مینالیم،حالا هم که تجربیات دوستان مقیم آمریکا رو که میخونیم،متوجه میشیم که اونجا هم از ایران بدتره.دلمون خوشه دو ماه دیگه میخوایم لاتاری برنده بشیم.آخه به فرض برنده شدن،با این توصیفات که دیگه لاتاری زهر مارمون میشه.yami عزیز،پس شما موندنت رو شانسی میدونی.یعنی اگه به قول خودت کالج روبروی خونتون نبود،اگه مجرد بودی،اگه زبانت فول نبود،عمرا میتونستی اونجا دوام بیاری.فکر میکنم کسی که میخواد بره آمریکا،باید علاوه بر زبان قوی،جیبشم شدیدا پر پول باشه تا بعد چند سال اونجا جا بیوفته.
لاتاری هم واسه میلیونرهاست،نه مایی که پول اسپانسری رو هم به زور جور میکنیم.
دوست عزیزناامیدنباش من باده هزاردلار30 میلیون پول نقدبرای اسپانسربه همراه همسرم اومدم اینجا خونه وزندگیم وکارم وتمام وسایلم درایران دست نخورده باقی است(که هرزمان که تصمیم گرفتم راهی برای بازگشت داشته باشم) زبانم هم خیلی عالی نبودونیست اما پروردگاروتلاش خودم وکمک یک هموطن مهربان به ما یاری رسوند ودارم اینجا کارمیکنم درس میخونم وزندگی میکنم برای همه مشگلات همیشه راهی وجودداره تنها مرگ که درمان نداره.با کمی خردورزی وکسب آگاهی و نگاه صحیح ودرست به زندگی میتونی به خواسته ات که زندگی دراینجاست برسی اما فقط اینو همیشه درنظرداشته باش آمریکا بهشت موعودنیست اقیانوسی است برای ماهگیری .
تنها یک مشهدی میتونه به یک مشهدی امیدواری بده Wink
خوب وقتی دوستان میگن که توی لاس وگاس میتونی بری کلاس زبان رایگان،پس دیگه چه مشکلیه؟
البته آقای الیما،همشهری عزیز،اون موقع که شما رفتی،دلار چقدر بود که 30 هزار تا واستون کافی بود؟
همین الان که دارم تایپ میکنم،دلار دقیقا 3000 تومنه.معلوم نیست تا سال دیگه چقدر بشه! به نظر شما با قیمت الان،باز هم 30 هزار دلار کافیه؟ منظورم اینه که واسه چند ماه کافیه؟ با احتساب اینکه طرف خیلی خیلی مراعات خرجش رو بکنه.
در ضمن خدمت دوستان عزیز،آقا رضا و yami عرض کنم که حدود دو سه سالی میشه که مسیرهایی رو در پیاده رو به نابیناها و ویلچری ها اختصاص دادن با رنگ و موزاییک مخصوص Big Grin .حتی بین پیاده رو و خیابون،مسیری جداگانه برای دوچرخه سواری اختصاص دادن.
آقا جان پس ما بریم دعا کنیم لاتاری برنده بشیم Cool .اینم یادتون باشه که ما رو از کارهای سخت و کارگری و ... نترسونین! ما هم سربازیمونو توی بدترین جای ایران (اندیمشک) بودیم،هم تا دلتون بخواد تو گرمای 40 درجه اونم با دهان روزه،کارگری کردیم.
اشتباه متوجه شدیدمن سی میلیون پول گذاشتم توی بانک برای اسپانسروهمون سی میلیون رو هم با دلار 3000تومن ده هزاردلارخریدم اومدم آمریکا .به استثنا بلیط پروازکه تقریبا دونفری شد 2100دلار.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان