کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2014-02-27 ساعت 23:04)yami نوشته:  we are one جان، ما کسی رو نمی ترسونیم. ما واقعیت رو میگیم.
اونی که قراره بترسه، بهتره که اول کار بدونه تا بترسه و اونی هم که نترسه، خوب بهتره که بدونه که قرار نیست بترسه!!
اما بترسه اگه ندونه که کلا نابوده میشه و نترسه هم ندونه ممکنه استرس بیخودی به خودش وارد کنه که آیا در اون حدی مشکلات خواهد بود که بترسم یا نترس باقی خواهم ماند Smile

ایجاد آمادگی برای مواجه شدن با مشکلات کاری منطقی و واقع بینانه بوده ولی نباید باعث بشه اصل کار زیر سوال بره این که مشکلات مطرح بشه خوبه ولی باید با راه حل باشه تا مثبت عمل کنه قطعاً برای هر مشکلی راه حلی و برای دست یابی به موفقیت ابزاری وجود داره که اکثر دوستانی که اونجا هستند این ابزار رو شناختن و شاید دلایلی باعث شده اونها این ابزار رو به دیگران نشون ندن . اما هر کسی میتونه خودش اون ابزار رو طراحی کنه و مسیر رو برای خودش هموار کنه .پس امیدوارانه به استقبال مشکلات بریم . برای شما و همه پرستوهای مهاجر آرزوی موفقیت دارم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
مطمئنم زیاد شنیدین که طرف میگه اگه ایران مونده بودم بیشتر پیشرفت میکردم،بیشتر پول درمیاوردم،خوب پس چرا رفتین؟ جوابشون اینه : ما دنبال آرامش بودیم و از این حرفا...
میگم بهتر نیست آدم توی ایران پول دربیاره و واسه عشقو حال بره خارج؟ اینجوری هم جیبش همیشه پر پوله،هم تفریحشو داره.
یه سوال : بعد از سیتیزن شدن،تا چند سال میشه خارج از آمریکا بود؟ آیا گرین کارت باطل میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، elima1980 ، rs232 ، سمانه777 ، soli asali ، مرآت74 ، msnfx ، amirarsalan20 ، edcxz1
(2014-02-28 ساعت 11:30)we are one نوشته:  مطمئنم زیاد شنیدین که طرف میگه اگه ایران مونده بودم بیشتر پیشرفت میکردم،بیشتر پول درمیاوردم،خوب پس چرا رفتین؟ جوابشون اینه : ما دنبال آرامش بودیم و از این حرفا...
میگم بهتر نیست آدم توی ایران پول دربیاره و واسه عشقو حال بره خارج؟ اینجوری هم جیبش همیشه پر پوله،هم تفریحشو داره.
یه سوال : بعد از سیتیزن شدن،تا چند سال میشه خارج از آمریکا بود؟ آیا گرین کارت باطل میشه؟

بعد از سیتیزنی هر زمانی که خواستین میتونین از آمریکا بیرون باشین.و هر مدتی طول بکشه اهمیتی نداره.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
(2014-02-28 ساعت 11:30)we are one نوشته:  مطمئنم زیاد شنیدین که طرف میگه اگه ایران مونده بودم بیشتر پیشرفت میکردم،بیشتر پول درمیاوردم،خوب پس چرا رفتین؟ جوابشون اینه : ما دنبال آرامش بودیم و از این حرفا...

شما از کجا اینقدر مطمئنی ؟ کسی اینجا برای به اصطلاح عشق و حال نمیره امریکا وگرنه راههای دیگه رو میرفت . امیدوارم جیبت همیشه در ایران پر پول باشه به فکر سیتیزنی هم نباشی .
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
(2014-03-02 ساعت 00:33)yami نوشته:  
(2014-03-02 ساعت 00:28)بازگشت نوشته:  
(2014-03-01 ساعت 19:13)yami نوشته:  we are one عزیز
من که سه سال هست ....

yami عزیز نگرانی تو برای من قابل قبول نیست.بیش از حد حساسیت نشان می دهی.از زندگی لذت ببر .مگر ما چقدر عمر می کنیم که اینقدر شما حساب کتاب می کنی؟؟!!!!در حال زندگی کن.آنهای باید نگران باشند که هیچ هنر و تخصص یا بیزینسی ندارن.به خدا توکل کن و زندگی کن.یک سفر تشریف بیارید ایران دیگه این حرف ها را نمی زنی. Wink

بازگشت عزیز
کاملا متوجه هستم اما کماکان این را با اطمینان میدانم که بین برگشتن به ایران و یک کار دفتری مناسب داشتن و ماندن در اینجا و کار در فست فود و عملگی و کارگری، بدون تردید برگشتن را انتخاب خواهم کرد.
بهمان دلیلی که فرمودید «مگر ما چقدر عمر می کنیم» برای من اینجا خیلی هم خوب است ولی ارزش زندگی در آن شرایطی که تعریفش را کردم ندارد و در این شکی ندارم.
خدا را هزار مرتبه شاکر هستم که از لحظه ای که پایم را به اینجا گذاشته ام حمایتم کرده اما آینده را هم هیچ کسی ندیده.
ظاهرا yami جان شما روحیتون با اونجا جور نیست.اوکی هر جا راحت هستی زندگی کن ولی تورو خدا بیا جاتو با من عوض کن حداقل ثوابی برده باشیBig GrinBig GrinTongue
10101110000010101001001100101001011101110       2018 010100111010010100101101000110110001010101  
پاسخ
داشتن شغل درآمریکا اهمیت داره .علاوه برجبران بخشی ازهزینه های مهاجرت هرروزکارکردن دراینجاهمراه بایادگیری زبان وبخشی ازفرهنگ ونوع زندگی دراینجاست .درواقع یک کالج تحصیلی ودانشگاه اجتماعی وآموزشی است .دربرخوردبا انسانهاست که میشه سبک وراه وروش زندگی درآمریکایادگرفت وازطرفی نوع شغل درایجاداحترام برای افرادنقش تعیین کننده ای نداره همه افرادازحق دریافت احترام ازطرف دیگران برخوردارهستندیک کارگریا راننده ویا رفتگرشهرداری بایدبه بهترین شکل وظیفه خودش انجام بده ودرمقابل کارفرما هم باید ازنیروخودش حمایت کنه درست برخلاف ایران که افرادبا میزان پول وسرمایه وخودرویی که دارند کیفیت احترام متفاوتی دارند.وکارگران وقشرزحمت کش وضعیف جامعه که بارعمده تلاش اقتصادی بردوش این افراد هست ازکمترین حمایت واحترام اجتماعی برخوردارهستند.همچنین کارکردن وداشتن یک شغل اعتباربیشتری برای افراددرآمریکاایجادمیکنه.درکنارکارتحصیل هم ارزش والایی دارد.کاربدون تحصیل وتحصیل بدون کاربرابراست با درجازدن درآمریکا.اینجا همه افرادازسنین کم با کارهای کوچک شروع میکنندودربزرگسالی آمادگی لازم برای پذیرفتن مسولیتهای بزرگتررامی آموزند.نمونه بارزآن فست فوودهاوفروشگاههای بزرگ درآمریکاست که بخش زیادی ازنیروی کارخودراازجوانان دبیرستان ودانشجوتامین میکنند.وضعیت کاردرآمریکاهنوزبه شرایط مطلوب نرسیده وبسیاری ازافراد بیکارهستند پس کاهش سطح توقع دریافتن شغل وشروع یک حرفه امید افراد برای ارتقا ویافتن شغلهای بهتروموردعلاقه افزایش خواهددادوازطرفی بارروانی ذهنی وفشارغربت وتنهایی ودوری ازخانواده ودلتنگی وطن با فعالیت ویادگیری کمترخواهدشد.امیدپیروزی برای همه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
ضمن تشکر فراوان از yami عزیز و دوست داشتنی و همچنین rs232 , elima با توجه به اینکه صحبت هایی که در این تاپیک گفته شد می تواند برای تمامی افراد مهاجر به امریکا و همچنین علاقه مند مهاحرت به امریکا مورد استفاده قرار گیرد . پستهای مربوطه به تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت ! منتقل شدند . از کاربران خوب و فهیم سایت تقاضا می کنم در صورتی که علاقه مند به ادامه این بحث هستند . نظرات خود را در ان تاپیک مطرح نمایند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
سلام.من تایپیک های مربوط به زندگی در کالیفرنیا و لس آنجلس و شهرهای اطرافش رو خوندم،همینطور زندگی در ویرجینیا و کارولینای شمالی.اینطور به نظر میاد که واسه یه مهاجر تازه وارد،لاس وگاس بهترین گزینه باشه.چون اکثزیت دوستان اذعان داشتن که ایالت کالیفرنیا و ویرجینیا از نظر هزینه اجاره خونه و ... بالاست.ولی طبق گفته دوستان،در لاس وگاس میشه با ماهی 500-600 دلار،آپارتمان اجاره کرد.خوب این که خیلی عالیه.البته لاس وگاس در بحث پیدا کردن کار،به نسبت کالیفرنیا تنوعش کمتره ولی اینطوری هم نیست که اصلا نشه کار گیر آورد.
به هر حال من بین لاس وگاس و دالاس،دو دل هستم.البته نیویورک هم بخاطر حمل و نقل عمومی که داره و نیازی به خرید ماشین نداری،میتونه خوب باشه ولی هزینه اجاره خونه رو چکار کنه آدم؟
ای بابا هر چی شهر نام بردیم،یه جاییش میلنگه.
دوستان با تجربه،به نظر شما بین وگاس و دالاس و نیویورک،کدوم شهر واسه تازه مهاجر خوبه؟ اولویت اول :کار زودتر پیدا بشه. دوم : اجاره خونه کم باشه.
دوستان عزیز،ما رو هم دعا کنید تا ایشالا لاتاری 2015 برنده بشیم.بابا بخدا زندگی تو ایران دیگه به بن بست رسیده با این تحریم ها و نرخ بیکاری بالا.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، mahbube ، romance33 ، alirezanz ، msnfx ، مرآت74 ، pari pariaaa
(2014-03-05 ساعت 15:04)we are one نوشته:  سلام.من تایپیک های مربوط به زندگی در کالیفرنیا و لس آنجلس و شهرهای اطرافش رو خوندم،همینطور زندگی در ویرجینیا و کارولینای شمالی.اینطور به نظر میاد که واسه یه مهاجر تازه وارد،لاس وگاس بهترین گزینه باشه.چون اکثزیت دوستان اذعان داشتن که ایالت کالیفرنیا و ویرجینیا از نظر هزینه اجاره خونه و ... بالاست.ولی طبق گفته دوستان،در لاس وگاس میشه با ماهی 500-600 دلار،آپارتمان اجاره کرد.خوب این که خیلی عالیه.البته لاس وگاس در بحث پیدا کردن کار،به نسبت کالیفرنیا تنوعش کمتره ولی اینطوری هم نیست که اصلا نشه کار گیر آورد.
به هر حال من بین لاس وگاس و دالاس،دو دل هستم.البته نیویورک هم بخاطر حمل و نقل عمومی که داره و نیازی به خرید ماشین نداری،میتونه خوب باشه ولی هزینه اجاره خونه رو چکار کنه آدم؟
دوستان با تجربه،به نظر شما بین وگاس و دالاس و نیویورک،کدوم شهر واسه تازه مهاجر خوبه؟ اولویت اول :کار زودتر پیدا بشه. دوم : اجاره خونه کم باشه.
دوستان عزیز،ما رو هم دعا کنید تا ایشالا لاتاری 2015 برنده بشیم.بابا بخدا زندگی تو ایران دیگه به بن بست رسیده با این تحریم ها و نرخ بیکاری بالا.

حتما نیویورک بهتره ولی باید چند وقتی به سختی زندگی کنی
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان: mahbube ، we are one ، alirezanz
(2014-03-05 ساعت 15:04)we are one نوشته:  سلام.من تایپیک های مربوط به زندگی در کالیفرنیا و لس آنجلس و شهرهای اطرافش رو خوندم،همینطور زندگی در ویرجینیا و کارولینای شمالی.اینطور به نظر میاد که واسه یه مهاجر تازه وارد،لاس وگاس بهترین گزینه باشه.چون اکثزیت دوستان اذعان داشتن که ایالت کالیفرنیا و ویرجینیا از نظر هزینه اجاره خونه و ... بالاست.ولی طبق گفته دوستان،در لاس وگاس میشه با ماهی 500-600 دلار،آپارتمان اجاره کرد.خوب این که خیلی عالیه.البته لاس وگاس در بحث پیدا کردن کار،به نسبت کالیفرنیا تنوعش کمتره ولی اینطوری هم نیست که اصلا نشه کار گیر آورد.
دوست عزیز من نیویورک رو دیدیم و تقریبا با محیطش آشنا هستم خود شهر نیویورک رو اصلا برای زندگی نمی پسندم باید بگم تهران خیلی قشنگ تره و اکثر کسانی که در نیویورک کار میکنند در اطراف زندگی میکنند و برای کار به اون شهر میان پس اگر بخواین نیویورک کار کنید و اجاره کمتری بدی باید بیرون شهر زندگی کنی که تقریبا به ماشین نیاز دارید اگه بخواین توی شهر زندگی کنید اجاره واقعاً بالاست حدود 2000 به بالا برای یک خوابه و اکثر کارهای ساده و ابتدایی رو که به تازه مهاجرین میدن ، توسط اسپانیش ها که اکثراً بدون مجوز هستند میدن که با ساعتی 6 دلار سخت کار میکنند حالا میپرسین پس چطور با این حقوق زندگی میکنند پاسخ اینه که اونها بصورت فامیلی یا چندتا دوست در یک آپارتمان کوچیک در محله ی برگن لاین که محله اسپانیش هاست و نزدیک نیویورکه زندگی میکنند که اجاره حدود 1000 تا برای یک دوخوابه هست البته شما نمیتونی اونجا زندگی کنی جای جالبی نیست . تجربه یکی از دوستان مهاجرسرا به نام mory که حدود یکی دو ماه خود نیویورک زندگی کرد و توی آخرین پیامش نوشته داره میره نیوجرسی . اگه بالای 50 هزارتا داری میتونی یک ریسک بالایی بکنی و بری نیویورک و گرنه فکرشم نکن . این رو هم در نظر بگیریم که آزمون و خطا برای مهاجرت جواب نمیده و باید دو نکته رو در نظر بگیری اول این که باید یک زمان ابتدایی رو برای شروع در نظر بگیرید که از یک تا چند ماه متفاوته و توی این مدت باید کمترین هزینه رو داشته باشی .
و دوم این که در ابتدای ورود تقریباً کار تخصصی به ما نمیدن پس باید جایی باشین که این کارها بیشتره . برای شما آرزوی موفقیت دارم.
پاسخ
سلام دوستان عزیز،
به خاطر قوانین سایت مجبورم سوالمو کمی با ابهام مطرح کنم که مطمئنا افراد باتجربه میتونن متوجه منظورم بشم
من دارم از یه روش قانونی وارد آمریکا میشم که ۴ماه طول میکشه تا اجازه کار واسم صادربشه واقامتم قطعی بشه خواستم اول نظرشمارا بدونم راجع به این جورمهاجرت کردن ودوم توی ۴ماه میشه کاری کرد که حداقل مخارج ابتدایی زندگی را واسم تامین کنه باتوجه به اینکه همراه همسرم میام
والبته بین لس آنجلس ولاس وگاس تردید دارم به خصوص واسه چهار ماه اولSadSad
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، romance33 ، pari pariaaa ، sanazdst
جهانگرد عزیز، اونایی که به روش «قانونی تر» هم میان اینجا، چه لاتاری چه ازدواجی، هم برای همان شش ماه اولش هیچ تضمینی ندارند!! و برای همین هست که ما اکثرا اینجا میگوییم که بهتر است مخارج زندگی شش ماه تا یکسال اول را با خودتان داشته باشید.
در ضمن بدون مجوز کار امکان اینکه کار پیدا کنید در حد صفر هست. صرفا مکزیکی ها آنهم از طریق آشنایانشان در بعضی ایالات که نظارت کمتری وجود دارد مشاغل بسیار سخت و طاقت فرسا را بدون مجوز کار ممکن هست موقتی بدست بیارن.
بعد به قول شما گرفتن مجوز کار در 4 ماه، به احتمال زیاد چندین ماه طول خواهد کشید که شما بتوانید کار مناسبی پیدا کنید و البته با حقوق پایه قانون کار پاره وقت (و حتی تمام وقت هم تازه اگر بدهند) نمیشود خانواده اداره کرد و همسرتان هم باید هر کاری شد انجام دهند.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، tabim4 ، we are one ، سمانه777 ، مرآت74 ، Hamid_110 ، el333 ، msnfx ، romance33 ، pari pariaaa ، estreza ، bozorg ، alirezanz
سلام دوستان
کسی هست بتونه لیستی از عناوین شغل هایی که در زمینه هتل و رستوران باشه به همراه حدود دستمزد ارایه بده
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-06 ساعت 03:54)msnfx نوشته:  سلام دوستان
کسی هست بتونه لیستی از عناوین شغل هایی که در زمینه هتل و رستوران باشه به همراه حدود دستمزد ارایه بده
با تشکر

هموطن جان، فقط یک کلمه میخواستم بگم این مشاغل مفتش گرونه.
مهارت بالا، زبان عالی، روحیه شاد، انرژی فراوان، عدم وجود رگ غیرت و گردن کلفتی و زیر بار زور نرفتن!، تمایل به دولا شدن در جلوی مشتری در حد خفن حتی اگه حرف کاملا مفت و بیجا بزنه، و علاقه بی اندازه به این مشاغل خدماتی و "خدمتگزاری دست به سینه" به دیگران میخواد که کلا در ذات ما ایرانیها و خاورمیانه ای ها نیست، ولی در جواب شندرقاز پول میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، msnfx ، ParsTrader ، soli asali ، pari pariaaa ، amirarsalan20
(2014-04-06 ساعت 04:20)yami نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 03:54)msnfx نوشته:  سلام دوستان
با تشکر

هموطن جان، فقط یک کلمه میخواستم بگم این مشاغل مفتش گرونه.
مهارت بالا، زبان عالی، روحیه شاد، انرژی فراوان، عدم وجود رگ غیرت و گردن کلفتی و زیر بار زور نرفتن!، تمایل به دولا شدن در جلوی مشتری در حد خفن حتی اگه حرف کاملا مفت و بیجا بزنه، و علاقه بی اندازه به این مشاغل خدماتی و "خدمتگزاری دست به سینه" به دیگران میخواد که کلا در ذات ما ایرانیها و خاورمیانه ای ها نیست، ولی در جواب شندرقاز پول میدن.
شما خیلی امیدوارانه افرادراهنمایی نمیکنی کمی درپاسخ دادن به افراد دقت کن لطف کن یک مقدارازشغل خوبی که داری وسابقه نحوه بدست آوردن ومیزان فعالیت اگرتمایل داری برای افراد شرح بده تاببینیم که چه شغلی مفتش گرون نیست .خیلی پراکنده ازاین شاخه به اون شاخه بیشتراوقات درپستها توضیح میدی ومشخص نیست که هدفت ازبسط وتوضیح یک مطلب چیه یکی به نعل میزنی یکی به میخ.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: msnfx ، sayeh_m ، battosai ، amirarsalan20 ، ghazal72 ، Seyedehsanhosseini ، merinn ، maniya2 ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان