کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2014-08-04 ساعت 14:54)ali1358 نوشته:  سلام دوست گرامی من قصد دارم که بیام وگاس ولی فعلا ایرانم اگربرای داشتن هم خونه تمایل دارید پیغام بدید

داش علی سلام
منم ایرانم
اگر پایه بودی برنامه من برای رفتن توی وسطای شهریور هست
اگر برنامت قطعی هست هماهنگ کنیم با هم بریم
من هم تنهام
و طبیعتا 2 نفری هم خونه بهتری میشه گرفت و هم هزینه ها کاهش پیدا میکنه
2014ASx1xx ابوظبی، 1 نفر، یکضرب،
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، estreza
این هم خونه هم شده در نایاب
بخدا من پسر خوبیم
کسی بود خبر بده
دارم میرمااا
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، estreza ، alirezanz
(2014-08-06 ساعت 09:19)amirarsalan20 نوشته:  این هم خونه هم شده در نایاب
بخدا من پسر خوبیم
کسی بود خبر بده
دارم میرمااا
شما الان لوس آنجلس نیستی؟!و دنبال همخونه نمیگردی؟اینجا هم دنبال همخونه میگردی؟!
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، elima1980 ، سمانه777
(2014-08-07 ساعت 08:48)ehsancapri نوشته:  
(2014-08-06 ساعت 09:19)amirarsalan20 نوشته:  این هم خونه هم شده در نایاب
بخدا من پسر خوبیم
کسی بود خبر بده
دارم میرمااا
شما الان لوس آنجلس نیستی؟!و دنبال همخونه نمیگردی؟اینجا هم دنبال همخونه میگردی؟!

والا قدیما بودم ولی الان دیگه نه
تصمیمم قطعی برای وگاس شده و بلیط هم رزرو کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777
سلام به همه دوستان
من دقیقا دو روز وقت گذاشتم کل پیج لاس وگاس رو خوندم
یه سری سوال های بچه ها بی پاسخ موند مثل دانشگاه که من اینجا تکمیل میکنم. اما من چکیده کل صحبت بچه ها رو اینجا براتون میگم تا مثل من دو الی سه روز وقت نذارین ظرف کمتر از 10 دقیقه راجب وگاس تقریبا همه چیز رو بدونین.
1. خانه
ظاهرا اجاره خونه توی وگاس نسبت به بقیه جاهای امریکا آسان تر هست. چون سختگیری ها کمتر هست. اینطور نیست که اصلا سخت گیری نباشه اما نسبت به جاهی دیگه راحت تر هست طوری که با پرینت بانک و حسابت میتونی خونه بگیری نه اینکه همه جا بهت خونه میدن ولی میتونی راحت خونه پیدا کنی.
خونه در منطقه غرب و جنوب وگاس طبق صحبت بچه ها از لحاظ امنیت و موقعیت و .. بهتر هست. قیمت خونه بین 500 تا 700 دلار میتونید خونه های با کیفیتی پیدا بکنین که با مراجعه به سایت
http://lasvegas.craigslist.org/
خیلی اطلاعات راجب خونه بدست میارین.
به دلیل اینکه شهر توریستی هست خیلی راحت جاهای ارزون با 20 الی 30 دلار برای چند روز میتونید پیدا کنید تا کارهاتون رو به راه بشه.یه جای رو برای یک هفته میگیرین و راحت دنبال خونه سوشال بانک و .. میرین.
2.آب و هوا
باز طبق صحبت دوستان آب و هوا نسبت به بعضی جاها گرم هست دیگه انتخاب با خودتونه اینجوری نیست که قابل تحمل نباشه به قول بچه های اینجا اکثرا یا محل کاری یا تو ماشین که همه جا کولر هست. ولی در کل تابستون گرم و زمستوناش سوز داره.یک کم از تهران گرمتره
اینم یه سایت که نمودار سالانه وگاس رو از نظر آب و هوا نوشته واسه شخص من که خوبه و بهم سازگار هست
http://weather.sg.msn.com/monthly_averag...c:USNV0049
اینم یکی دیگه
http://www.lasvegas.com/planning-tools/weather/
3.کار
توی امریکا کار پیدا کردن یک کم سخت هست. حالا هر کسی که تجربه داره و واقعا کار بلد هست واسش همه جا کار هست. یه سری از آدم ها مثل شخص من بنا به دلایلی هیچ هنری ندارن و کاری بلد نیستن یا کاری که بلدن بدرد امریکا نمی خوره یا اصلان کار تو هتل و رستوران دوست دارن و یا ... توی وگاس کار های ساده زیاد هست مثل کار تو هتل رستوران و تاکسی و ...
اما تفاوت هایی داره. کار توی هتل مثل هوس کیپری و .. از ساعتی 12دلار شروع میشه به بالا تا 16 تا که اگر 160 ساعت در نظر بگیریم 1900 تا 2500 دلار در ماه در آمده که واسه شخص من برای شروع خوبه که قابل توجه هست فقط ظاهرا کار سختی هست اما وارد این شغل شدن زیاد سخت نیست حتی با زبان بد. طبق صحبت بچه ها یه دوره یه ماه میگذرونی بعد درخواست میدی توی هتل ها و ان شا ا.. استخدام.
البته به این سادگی که من میگم نیست اما زیاد سخت هم نیست و میتونی زود وارد این کارها بشی.
رستوران هم که کل امریکا هست و میشه وارد شد.
نکته خوبی که وگاس داره کار تاکسی هست که ایرانی ها خیلی دنبال این کار هستند که دوستان خوب توضیح دادن
یک ماه که از گرفتن گواهینامه ات گذشته باشه میتونی درخواست بدی در تاکسیرانی و بعد از گذراندن مراحلی استخدام بشی و روزانه بین 150 تا 350 دلار در بیاری به دلیل انعام بالا و شغل خوبیه واسه شروع.
اینم صحبت دوست عزیزمون

نِوادا، لاس وِگاس - این هم یک نمونه از تاکسی های لاس وگاس، همونطور که می بینید اغلب تاکسی ها حامل تبلیغات هتل ها و رستورانها و شو های شهر لاس وگاس هستن.
مسافرها میتونن با کردیت کارت هم کرایه شون رو پرداخت و پرینت رسیدشون رو هم دریافت کنن، البته برای همین منظور 3 دلار اضافی شارژ میشن. ورودی تاکسی در لاس وگاس 3 دلار و پنجاه سنت هست و برای توقف پشت چراغ قرمز و ترافیک هم به ازای هر دقیقه 20 سنت به مبلغ کرایه به خاطر هزینه ی بنزین مصرفی اضافه میشه.
تمام تاکسی ها در لاس وگاس مجهز به دوربین تصویر برداری هستن که همیشه در حال ضبط تصویر و صدا از داخل و خارج ماشین هستن. در صورت ترمز زدن شدید راننده و یا زدن دکمه ی زیر دوربین بیست ثانیه قبل و بعد رو بصورت فایل اختصاصی ضبط میکنه. تاکسی ها دارای یک چراغ سبز در بالای سقف هستن که در صورت وجود مشکلاتی مثل گروگانگیری یا دزدی و غیره راننده با فشار دادن دکمه ای که زیر پاش هست اون رو روشن میکنه و فقط از بیرون ماشین قابل دیدن هست، پلیس یا راننده تاکسی های دیگه با دیدن این چراغ متوجه وجود مشکل در تاکسی میشن . همچنین یک چند چراغ زرد رنگ در اطراف سقف ماشین و شیشه ی عقب ماشین هست که در صورت روشن بودن اون مسافر ها متوجه میشن که این ماشین خالی از مسافر هست و آماده سرویس دادن .
رانندگی تاکسی یکی از مشاغل نسبتن خوب و البته پر دردسر محسوب میشه. لازم به ذکر هست که در آمریکا غیر از هزینه ی کرایه ای که مسافر باید پرداخت کنه مبلغی رو هم به عنوان TIP یا همون انعام پرداخت میکنن که اغلب قشر پرداخت کننده ی تیپ آمریکایی های سفید پوست هستن ، گاهی مبلغ انعام از میزان کرایه هم بیشتر میشه. اکثر استریپ کلاب ها و سالن های ماساژ به ترتیب 45 دلار و 85 دلار به ازای هر مسافری که راننده ی تاکسی به اونجا میبره به راننده انعام میدن. میانگین درآمد روزانه ی یک راننده ی تاکسی در لاس وگاس از 150 تا 350 دلار متغیر هست بسته به روابط اجتماعی و زرنگ بودن شما و اغلب به عنوان شغل دوم هم انجام میشه.
مشروب خوردن در تاکسی ها آزاد هست و غیر از پلیس معمولی پلیس تاکسی هم وضعیت تاکسی ها رو بررسی میکنه. در لاس وگاس سوار کردن مسافر از کنار خیابان بلا استثنا ممنوع هست و حتمن باید در جاهای خاصی که اغلب درب ورودی هتل ها و غیره هست صف ایستاد و مسافر گرفت. تاکسی های چهار نفره، پنج نفره و مخصوص معلولین هم جدا هستن. هیچ کس حق رد کردن مسافر رو نداره مادامی که مسافر فقط چند متر آنطرف تر بخواد بره مگر اینکه طرف خیلی مست باشه و نتونه آدرس خونه یا هتلش رو به راننده ی تاکسی بگه. گاهی هم از طریق بیسیم یا دستگاه دیگه ای که داخل ماشین هست به نام وکتور که موقعیت شما رو به شرکت گزارش میده آدرس هایی برای شما فرستاده میشه که باید برید و مسافر رو از آدرس دریافتی سوار کنید.
هر راننده ی تاکسی بعد از پایان شیفت کاریش موظف هست ماشین رو به کارواش اتوماتیک داخل محوطه ی شرکت ببره، ماشین رو بشوره و داخلش رو هم جارو بکشه .
برای راننده ی تاکسی شدن در لاس وگاس کافی هست که مدت سی روز از اقامت شما در وگاس گذشته باشه و بعد از تست اعتیاد، پیشینه ی تخلفات رانندگی و پیشینه ی کیفری باید به اتاق تاکسیرانی مراجعه کنید و بعد از انگشت نگاری و تست شهر شناسی و قوانین تاکسی در نوادا و طی یک کلاس یکروزه که توسط پلیس انجام میشه به یکی از شرکت های تاکسیرانی مراجعه کنید و بعد از طی مراحل اداری و سه روز دوره ی آموزش و تست رانندگی میتونید شروع به کار کنید
اینم باز صحبت دوستان از مراحل استخدام در تاکسی
1.داشتن گواهینامه لاس وگاس یک ماه گذشته باشه.
2.دریافت کارت سلامت ومعاینات پزشکی
3.تکمیل فرم استخدام دریکی ازشرکتهای تاکسیرانی
4.دریافت کارتTA
بستگی به اینکه درشیفت روز ویا شب فعالیت داشته باشید ویا بصورت پارت تایم ویا فول تایم متفاوت هست.معمولا شیفت شب ازتیپ بیشترودرآمدبالاتری برخوردارهست .که یک دلیل اون بیشتربه خاطر تیپ خوبی هست که بسیارازاستریپ کلابها به رانندگان تاکسی پرداخت میکنند .اگربصورت حرفه ای وفول تایم درپنج روز هفته فعالیت داشته باشید به همراه تیپ میانگین 3000$وحتی بیشتردرطی یک ماه میتونید درآمدداشته باشید
. .
4.کالج و دانشگاه راجب کالج که اکثر دوستان توضیح دادن
کالج سی اس ان هست که خیلی از رشته ها رو داره و با مراجعه به سایتش خیلی راحت میتونید اطلاعات بدست بیارید و از مزایاش اینه که میتونید وام تحصیلی بگیری حتی با اقامت کم در وگاس و این نکته خیلی نکته خوبی هست این هم سایتش:
http://www.csn.edu/
اما چیزی که کسی راجبش نگفت و من میگم راجب دانشگاه ها هست:
http://www.unr.edu/
http://www.unlv.edu/
http://www.sierranevada.edu/aspire-higher-fall-2014/
http://www.gbcnv.edu/
http://www.anthem.edu/reno-nevada/
من فقط راجب یکیش توضیح میدم بقیه تقریبا مثل همینه زحمت مطالعه اش با خودتون
http://www.unlv.edu/
اکثر رشته ها رو داره
از فنی مهندسی حسابداری .. تا دندون پزشکی
واسه مقطع فوق رو که خودم تحقیق کردم رو توضیح میدم.اگر معدلت به اصلاح خودمون پایین باشه به دو سال آخر نگاه میکنن اگر جی پی ای دو سال آخر بالا 3 باشه یعنی 3 از 4 حله. اگر نداشته باشی مثل خیلی از دانشگاه ها به مدرک زبان یا جی آر ای نگاه میکنن که اگر اون خوب باشه حله.
اما با توجه به تجربه شخصی من باز میگم تجربه شخصی من این ها هم نمرت در حد معمول باشه میتونی وارد دانشگاه بشی من شخصا بالای 6 دانشگاه امریکا در سایر ایالت ها حضوری رفتم و بفهمن که واقعا علاقه مند هستی به درس باآدم حتی با معدل پایین نمره جی آر ای در سطح قابل قبول راه میان نهایتا به قول ما یه پیش نیاز میزارن و شما رو بررسی میکنن اگر پیش نیاز یا همون نان متریکولیت رو به خوبی گذروندی میتونی وارد بشی البته همه مدرک زبان و جی آر ای رو میخوان.منظور اینه با معدل کم و مدرک معمول و حداقل تافل و جی آر ای میشه وارد مقطع فوق شد.
مثل اکثر دانشگاه های امریکا معرفی نامه بسته به رشته 2 یا 3 تا
مدارک لیسانس
یه نامه که بگی چرا میخوای ادامه بدی و چرا این دانشگاه
پر کردن فرم ها در زمان مربوطه و دادن مدارک مورد نیاز ریز نمره و تافل و جی آر ای و صبر کردن برای جواب اپلای
یه شرایط رزیدنتی یا این استیتی هست که تقریبا همه جا یکسانه. اگر رزیدنت باشی هم وام میتونی بگیری هم شهریه دانشگاه تقریبا یک سوم میشه
اینم شرایط رزیدنتی
http://graduatecollege.unlv.edu/admissio...dency.html
خلاصه یک کم حوصله کنید وارد دانشگاه میشین. شهریه هم معقول هست نسبت به بعضی جاها گرونتر و بعضی ایالت ها ارزونتر
5. خورد و خوراک
چون شهر توریستی هست مالیات نداره البته مالیاتی ایالتی و غذا نسبت به بقیه ایالت ها ارزونتر هست و یکی از نکات خوب به حساب میاد
6. گردش و تفریح
یکی از مزایای وگاس خیابون استریپ هست که میشه گفت نسبت به بعضی شهرهای امریکا که شبای سوت و کوری داره و تعداد این شهر ها زیاد هست وگاس با وجود این خیابون شب های خوبی داره و دل تنگ شدی میتونی با قدم زدن در این خیابون از دل تنگی در بیای
من شخصا چند تا ایالت بودم و مشکل اصلیم سوت و کوری ایلت ها بوده و این قضیه باعث شد که زود دلتنگ شم چون واقعا شب ها کاری نبود که انجام بدم یا جایی برم اما با وجود خیابان استریپ خیلی از مسایل حله.
لازم به ذکره من هنوز نیومدم وگاس و این اطلاعاتی که گذاشتم از مطالعه این سایت و چکیده حرف بچه ها بوده با یک کمی اضافه تر. باز اگر جاییش اشتباه بود دوستان تصحیح کنند.
دیگه نمیدونم چی بگم.
آهان بچه های خوب و با محبتی داره که بی هیچ منتی کلی کمک میکنن و اطلاعاتشون رو لحظه به لحظه در اختیار همه میزارن.
یا حق
پاسخ
خیلی ممنون ازاینکه یک خلاصه تهیه کردید.متاسفانه خیلی ازدوستان مدام سوالهای تکراری سوال میکنند درحالیکه پاسخ بسیاری ازاین سوالهادراین تاپیک هست وحاضرنیستند زحمتی به خودشون بدند واین تاپیک مطالعه کنند.یک مهاجراگرقرارهست که زحمت وسختی ورنج مهاجرت وزندگی درغربت به خودش بده باید حداقل یک زحمت ورنج مطالعه ده صفحه یک تاپیک به خودش بده نه اینکه همیشه به دنبال یک راحتی وآسایش باشه وکوتاه ترین مسیربرای رسیدن به هدفش باشه البته من ویادیگردوستان خوشحال میشیم ازاینکه پاسخ این دوستان بدیم وبدون منتی این کارانجام میدیدم اما واقعا برای من این جای سوال هست چرا مدام دوستان سوالهایی میپرسند که با وجودتکنولوژی واینترنت وگوگل مپ وپیشرفتهای اطلاعات امروزی اصلا جای سوالی باقی نمیذاره همانند این سوال که مدام به پیغامهای شخصی من ارسال میشه .آب وهوا اونجا چطوری هست؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
دوستان کسی هم خونه توپ خواست واسه شهریور من هستم
در هر حال خودتون ضرر میکنین از من گفتن بود
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، philter ، اریوبرزن ، alirezanz
لطفا برای پیدا کردن همخونه به پیج مربوط مراجعه کنید
قول داده بودم درباره شرایط استخدامی های هتل برای شغل هوس کیپری مطلب بنویسم البته میتونه شامل بیشتر مصاحبه های شغلی بشه
مهم ترین موضوع تهیه رزومه کاری هست رزومه کاری شما باید به ترتیب شامل مراحل تحصیلیتون بشه دقت کنید اگر در ایران پروفسورهای ابیاری گیاهان دریایی دارید و اینجا میخواید در کالج گردگیری کامپیوتر بخونید دیگه اسمی از اون پروفوسورهاتون نیارید . به ترتیب دبیرستان و یا مراحل دانشگاهی از چه سالی تا چه سالی و بعد سراغ سابقه شغلی برید چیزی که اینجا اهمیت داره بیان کردن یه پایه شغلی هم پایه همین شغلی هست که میخواین اپلای کنین برای مثال بگید من برای 5سال در ایران هوس کیپر بودم در هتل فلان حتی میتونید از ادرس و شماره تلفن اون هتل هم استفاده کنید سعی کنید از کمپانی هایی استفاده کنید که بین المللی نباشن امریکایی ها هیچ وقت با اون شرکت تماس نمیگیرن مطمئن باشید اگر بتونید سابقه کاری هم در کشورهای اطراف ایران جور کنید که چه بهتر ( الان همه با خودشون میگن من چقدر دروغگوام ولی واقعا جز این اگر مثل من بی هنر باشید نمیتونید کاری بگیرید )
بعد از همه این موارد و تقریبا پر کردن 30 صفحه از اطلاعات شخصیتون برای اون کمپانی که اپلای کردید و باید منتظر تماس ایمیل یا با چک کردن توی سایت خودشون منتظر خبرشون باشید
متاسفانه اگر در مصاحبه ای رد بشید یا باهاتون بنا به دلایلی تماس نگیرند تا 6 ماه دیگه نمیتونید برای اون کمپانی در لاس وگاس اپلای کنید
قبل از مصاحبه رزومه خودتون رو دوباره بخونید درباره کمپانی که اپلای کردید اطلاعت جامعی تهیه کنید در چه سالی افتتاح شده چند ستاره است ....
درباره اون شرکت هایی هم که توی رزومتون سوری درست کردید هم اطلاعات تهیه کنید حتما
روز مصاحبه حتما زودتر برید اقایون کت شلوار و کروات لازم نیست اما حتما تیپتون رسمی باشه خانم ها ارایش زیاد و زیور الات زیاد ممنوع حتما موهاتون رو سشوار بکشید مرتب برید خیلی ظاهر براشون مهم هست لبخند زدن و نگاه کردن توی چشم طرف یادتون نره
اولین سوال هر مصاحبه ای درباره داشتن تتو هست اگر تتو دارید باید اطلاع بدید و اونا ازش عکس میگیرن ( هنوز دلیل واقعیشو نمیدونم )
معمولا اگر مصاحبه به صورت تک نفره باشه از روی رزومتون سوالاتی میپرسن . وظایف شغل مربوط رو باید تعریف کنید . چرا اون کمپانی رو انتخاب کردید . در جواب تمام این سوالات باید سطح اون کمپانی رو ببرید بالا . اینکه اینجا نامبر وان هرجا میرفتم با اینجا مقایسه میکردم و .... و اینچنین چنان نیش طرف باز میشه که انگار کمپانی مال باباش
در اخر هم ازشون تشکر کنید که وقتشون رو براتون گذاشتن و ازشون سوال کنید کی بهتون خبر میدن
البته اگر مصاحبه گروهی باشه همونجا بهتون میگن مگر نه باید منتظر ایمیل و تماسشون باشید
در تمام طول مصاحبه شاداب و پر انرژی باشید مخصوصا اگر مصاحبه گروهی باشه
سعی کنید برای یه سری سوالات مثال بیارید و همیشه حق رو به مشتری بدید
موفق باشید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
ما با عیال و یه خانواده دیگه از دوستان آخر این ماه سه روز (29, 30, 31) داریم میایم وگاس. اگه پایه هستید یه قرار مهاجرسرایی تو وگاس بذاریم. Big Grin
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
پاسخ
(2014-08-11 ساعت 04:12)ITGuy نوشته:  ما با عیال و یه خانواده دیگه از دوستان آخر این ماه سه روز (29, 30, 31) داریم میایم وگاس. اگه پایه هستید یه قرار مهاجرسرایی تو وگاس بذاریم. Big Grin
ممنون امیدوارم که سفرخوب وخوشی داشته باشید من که به دلیل سفروشرایط کاری وقت ندارم امیدوارم سایردوستان قراری بذارندوبا هم آشنابشن.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، زری وحدتی
سلام دوستان خوبم : میگویند اگر 50 % قیمت خانه نقدا" پرداخت شود دیگر احتیاجی به داشتن کردیت نیست و بقیه را میتوان بصورت قسطی پرداخت کرد . در ضمن دو تا خانه هم پیدا کرده ام طرفهای The Lakes بصورت Rent to Own پنج ساله خواهش می کنم کامنت بدهید .
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777
(2014-08-15 ساعت 21:30)azad2k نوشته:  سلام دوستان خوبم : میگویند اگر 50 % قیمت خانه نقدا" پرداخت شود دیگر احتیاجی به داشتن کردیت نیست و بقیه را میتوان بصورت قسطی پرداخت کرد . در ضمن دو تا خانه هم پیدا کرده ام طرفهای The Lakes بصورت Rent to Own پنج ساله خواهش می کنم کامنت بدهید .
دراین مورداطلاعات وتجربه ای ندارم سایردوستان ایشون راهنمایی کنند
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، alirezanz
با سلام

دوست عزیز در رابطه با سوالتون تا جایی‌ که بنده اطلاع دارم برای خرید خونه اگر دان پیمنت ۵۰ % یا بالاتر و یا پائین‌تر از مبلغ خرید باشه تنها در صورتی‌ کردیت چک نمیشه که شخصی‌ که کردیت اسکر بالایی‌ داره اصطلاحا کوو ساین شما شه.

در رابطه باrent to own و یاrent to lease اصلا توصیه نمیشه اینجا.

در ضمن من نمیدونم شما وگاس تشریف دارین یا نه اما زود عجله نکنین باسهٔ خرید خونه و باعث تشریف بیارین و با صبر و حوصله بررسی و تحقیق کنین تا اصطلاحا خدای نکرده بی گدار به آب نزنین.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، زری وحدتی ، alirezanz
(2014-08-18 ساعت 10:55)mani.iht نوشته:  با سلام

دوست عزیز در رابطه با سوالتون تا جایی‌ که بنده اطلاع دارم برای خرید خونه اگر دان پیمنت ۵۰ % یا بالاتر و یا پائین‌تر از مبلغ خرید باشه تنها در صورتی‌ کردیت چک نمیشه که شخصی‌ که کردیت اسکر بالایی‌ داره اصطلاحا کوو ساین شما شه.

در رابطه باrent to own و یاrent to lease اصلا توصیه نمیشه اینجا.

در ضمن من نمیدونم شما وگاس تشریف دارین یا نه اما زود عجله نکنین باسهٔ خرید خونه و باعث تشریف بیارین و با صبر و حوصله بررسی و تحقیق کنین تا اصطلاحا خدای نکرده بی گدار به آب نزنین.

لطف کردی جواب دادی . من الان ایرانم ولی نوامبر می آییم لاس وگاس منتها ما مثل شما جوانها فرصت آزمون وخطا نداریم با این سن و سال هرجا که بریم باید آنقدر بمانیم تا عمرمان تمام شود . پول آنچنانی هم نداریم که بتوانیم مدت زیادی آپارتمان اجاره کنیم تا جا بیفتیم یعنی ترجیح میدهیم آن مبلغ را در راستای خرید خانه مصرف کنیم . قراردادهای اجاره هم معمولا" یکساله یا 9 ماهه است . ما توقعی نداریم و هر جا که باشد جل و پلاس را پهن می کنیم ولی دخترم هنوز در تفکرات ایران سیر می کند و می گوید من در محله های ارزان قیمت زندگی نمی کنم ....خلاصه بساطی داریم منهم که هی میگویم نمی آیم در آمریکا 60 به بالا یعنی مرده متحرک . آیا راست میگویم ؟ آیا در آمریکا جوانها با پیرها مثل ایران قاطی میشوند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mani.iht ، سمانه777 ، bozorg
ببیند جناب من نظرمو گفتم و همونطور که عرض کردم یه وقت خدای نکرده با یک تصمیم شتاب زده و بدور از سنجش بی گدار به آب نزنین که هم متحمل ضرر مادی و غیر شین.

شما بهترین حالت و تصمیم به نظر بنده اینه که مینیمم شما ۶ تا ۹ ماه مکانی رو اجاره‌ کنید که هم دستتون بیاد همه‌چیز و هم به موقعیت از همه نظر آشنایی پیدا کنید،بودند افرادی که به خاطره مثلا کمتر بودن هزینهٔ وگاس نسبت به لوس انجلس یا شهر‌های دگه اومدن اینجا و بد از مدت کوتاهی‌ خوششون نیومد و کوچ کردند به یه ایالت و شهر دگهٔ.

در مورد منطقه برای زندگی‌ صادقانه خدمتتون عرض کنم اینجا آمریکا امنیت به نظر من مهمترین فاکتور و شما امنیت خودتون و خانواده تون رو نباید فدای ۴۰۰ ۵۰۰ دلار اجاره‌ بیشتر کنین،چون جایی‌ باعث خونه بگرین که حداقل احساس آرامش کنین نه اینکه بخاطر صرف ارزنی اجاره به نسبت جاهای دیگه همش احساس خطر کنید.به همین خاطر توصیه می‌کنم که جایی‌ اقامت کنید که امنیت بالایی‌ داشته باشه و از همه نظر عالی‌ باشه باسهٔ اقامت خودتون و خانوادهٔ محترمتون.

در رابطه با سن شما عرض کنم که خودتون ماشالا پیشکسوتین ولی‌ عرض کنم که اینجا سنّ ملاک نیست و تفاوتی مسن‌ها با جوان‌ها ندارن.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777 ، we are one ، amirarsalan20 ، estreza ، زری وحدتی ، bozorg

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان