کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2014-08-01 ساعت 20:55)azad2k نوشته:  سلام به دوستان مهاجر سرا - من 68 سال دارم و خانمم برنده شده ویزا گرفته ایم وسپتامبر عازم لاس واگاس هستیم . حالا چرا وگاس ؟ چون دخترم از دانشگاه آنجا پذیرش گرفته حالا چند سوال از دوستان خوبم دارم . اولا" اینکه ایا صلاح میدانید با این سن و سال بیایم آمریکا یا همین ایران بمانم دوم اینکه خرید خانه بهتر است یا آپارتمان . قربان همه تان و کمک هایتان .
سلام دوست عزیز
من الان خریدن خونه رو بهتون پیشنهاد نمیکنم وتوصیه میکنم اول یه آپارتمان یا خونه اجاره کنید و یکسال یا بیشتر اونجا زندگی کنید بعد اگه لاس وگاس رو دوست داشتید بعد اقدام به خریدن خونه کنید شاید بعد از اینکه درس دخترتون تموم شد خواستید برید یه ایالت دیگه

پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777 ، kage.omid ، philter
(2014-08-01 ساعت 20:55)azad2k نوشته:  سلام به دوستان مهاجر سرا - من 68 سال دارم و خانمم برنده شده ویزا گرفته ایم وسپتامبر عازم لاس واگاس هستیم . حالا چرا وگاس ؟ چون دخترم از دانشگاه آنجا پذیرش گرفته حالا چند سوال از دوستان خوبم دارم . اولا" اینکه ایا صلاح میدانید با این سن و سال بیایم آمریکا یا همین ایران بمانم دوم اینکه خرید خانه بهتر است یا آپارتمان . قربان همه تان و کمک هایتان .
خریدخونه پیشنهادنمیکنم .امامهاجرت وزندگی کردن دراینجا تجربه بدی نیست به شرطی که پلهای بازگشت به وطن تخریب نشه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، اریوبرزن ، battosai ، kage.omid ، romance33 ، Abdorrezaa ، alirezanz
چرا خرید خونه نه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، اریوبرزن ، romance33 ، alirezanz
آقا اجاره خونه تو یه محل معمولی رو چه رنجی هست
با 800 دلار ماهانه میشه جایی پیدا کرد؟
که دیگه شارژ اضافی ندیم و شامل همه چی باشه واسه یه آدم مجرد
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سمانه777 ، اریوبرزن
(2014-08-02 ساعت 15:05)alisarvareharchiabi نوشته:  چرا خرید خونه نه ؟
دوست عزیز بهتر که اول بیاید ببینید بعد تصمیم بگیرید برای خرید خونه. امریکا شرایط خرید و فروش خونه هاش با ایران فرق داره ممکن شما خونه ای رو بخرید 30 سال هم توش زندگی کنید ولی همچنان قیمتش با همون قیمت اولی که خریدید یکی باشه و در ضمن اگر قصد فروش هم داشته باشید به سختی به فروش میره . اینجا مثل ایران نیست امروز یه خونه 50 متری بخری 100 میلیون فردا بفروشیش 200 میلیون اصلا صرفه اقتصادی نداره . دومین مورد اینکه مسئولیت خراب شدن هرچیزی که تو خونه دارید با خودتون و هزینه اینجور چیزها هم تو امریکا بالاست خراب شدن یه یخچال کلی خرج رو دستتون میزاره . البته اگر قصد موندن ظولانی مدت دارید شاید خریدن خونه بهتر دادن اجاره ماهیانه باشه .

(2014-08-02 ساعت 15:43)amirarsalan20 نوشته:  آقا اجاره خونه تو یه محل معمولی رو چه رنجی هست
با مقداری که شما در نظر دارید توی محله های خوب لاس وگاس خونه چند خوابه و خوبی میشه اجاره کرد . البته از اونجایی که مجرد هستید من بهتون پیشنهاد میکنم همخونه بگیرید .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، battosai ، اریوبرزن ، amirarsalan20 ، romance33 ، philter ، alirezanz
(2014-08-02 ساعت 15:43)amirarsalan20 نوشته:  آقا اجاره خونه تو یه محل معمولی رو چه رنجی هست
بین 600تا700دلار.به استثنا هزینه آب وزباله وبرق.بین 70 تا100دلارهزینه برق و40دلارهزینه زباله وآب
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amirarsalan20 ، اریوبرزن ، romance33 ، philter ، alirezanz
(2014-08-01 ساعت 23:34)اریوبرزن نوشته:  
سلام دوست عزیز
من الان خریدن خونه رو بهتون پیشنهاد نمیکنم وتوصیه میکنم اول یه آپارتمان یا خونه اجاره کنید و یکسال یا بیشتر اونجا زندگی کنید بعد اگه لاس وگاس رو دوست داشتید بعد اقدام به خریدن خونه کنید شاید بعد از اینکه درس دخترتون تموم شد خواستید برید یه ایالت دیگه
سلام : بنظرشما پولی که برای اجاره میدهم اگر برای قسط آپارتمان بدهم بهتر نیست ؟ چون بهر حال بعد از یکسال باید همین کار را بکنم و دیگر اینکه تا درس دخترم تمام شود مدتی طول میکشد و من مانند شما جوانان ( که خداوند همه تان را در دیار غربت تندرست و با عزت نگه دارد ) اهل جابحایی نیستم همانجا که بیایم تا بمیرم همانجا خواهم بود .
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، feidom30
(2014-08-02 ساعت 06:29)elima1980 نوشته:  
خریدخونه پیشنهادنمیکنم .امامهاجرت وزندگی کردن دراینجا تجربه بدی نیست به شرطی که پلهای بازگشت به وطن تخریب نشه

دوست عزیز الیما جان اگر یک جایی برای زندگی نخرم پس چکار کنم چون ما سه نفر هستیم ( پسرم نمی آید ) بنابراین حد اقل یک دو اتاق خوابه باید بگیریم که اگر مبله باشد حد اقل 1500 $ میشود اگر نگیم بیشتر . خب من میتوانم این پول را برای یک آپارتمان " اجاره به شرط تملیک بدهم " . سوال دیگر اینکه ایا من میتوانم برای بازنشستگی اقدام کنم یا نه ؟ میگویند برای 67 سال به بالا تسهیلاتی وجود دارد تو رو خدا بمن بگو چه جیزهایی شامل حال من میشود ( مخصمصا" بیمه ) از اینکه وقت میذاری واسه من خیلی متشکرم .
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777
شما اگر سیتیزن باشید از اون تسهیلات میتونید استفاده کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777 ، romance33
(2014-08-03 ساعت 16:07)azad2k نوشته:  

دوست عزیز الیما جان اگر یک جایی برای زندگی نخرم پس چکار کنم چون ما سه نفر هستیم ( پسرم نمی آید ) بنابراین حد اقل یک دو اتاق خوابه باید بگیریم که اگر مبله باشد حد اقل 1500 $ میشود اگر نگیم بیشتر . خب من میتوانم این پول را برای یک آپارتمان " اجاره به شرط تملیک بدهم " . سوال دیگر اینکه ایا من میتوانم برای بازنشستگی اقدام کنم یا نه ؟ میگویند برای 67 سال به بالا تسهیلاتی وجود دارد تو رو خدا بمن بگو چه جیزهایی شامل حال من میشود ( مخصمصا" بیمه ) از اینکه وقت میذاری واسه من خیلی متشکرم .
با اجازه بزرگترهای سایت شما در آمریکا تا سیتیزن نشید بازنشستگی ندارید و بیمه هم فقط با صرف هزینه شامل حال شما میشود ولی بابت خونه یک آپارتمان دو خوابه الان نزدیک کالج 570 دلار هست و شما میتونید با 2000 تمام وسایل زندگی رو بخرید براش!و تا اونجایی هم میدونم آپارتمان سه خوابه با دو سرویس دستشویی اجاره اش 700 تا هست.در ضمن من فکر نمیکنم تا شما نتونید کردیت بسازید بتونید خونه بخرید حتی اگر از مالک به صورت اجاره به شرط تملیک باشه که خیلی من تا حالا جایی ندیدم.
شماره کیس:2014ASXX - رویت قبولی 6 May - ارسال فرم: 23 June - تاییدیه: 4 Jul- نامه دوم 22 اکتبر- تاریخ مصاحبه : هفته اول دسامبر | آنکارا- ورود به آمریکا فبریه 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، amirarsalan20 ، سمانه777 ، alirezanz

شما میتونیدیک آپارتمان دوخوابه بالوازم ضروری آشپرخانه درمحلی خوب با 800دلاردرماه اجاره کنید.اینجا هزینه اجاره درماه نسبت به ایالتهای دیگه خیلی کمترهست.مدتی اینجازندگی کنیدچنانچه شرایط مناسب بود وتمایل داشتیدآپارتمان یا خونه ای بخرید.هرمهاجری برای خودهدف وبرنامه ای داره من شخصا تمایلی به خریدخونه درآمریکا ندارم ممکن شما نظرمتفاوتی داشته باشیددرموردبازنشستگی من اطلاعی ندارم ازسایردوستان که تجربه بیشتری دارندودرتاپیکهایی که احتمالا دراین موردوجودداره میتونیدسوال کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، سمانه777 ، romance33 ، estreza ، alirezanz
(2014-08-04 ساعت 04:09)ehsancapri نوشته:  

با اجازه بزرگترهای سایت شما در آمریکا تا سیتیزن نشید بازنشستگی ندارید و بیمه هم فقط با صرف هزینه شامل حال شما میشود ولی بابت خونه یک آپارتمان دو خوابه الان نزدیک کالج 570 دلار هست و شما میتونید با 2000 تمام وسایل زندگی رو بخرید براش!و تا اونجایی هم میدونم آپارتمان سه خوابه با دو سرویس دستشویی اجاره اش 700 تا هست.در ضمن من فکر نمیکنم تا شما نتونید کردیت بسازید بتونید خونه بخرید حتی اگر از مالک به صورت اجاره به شرط تملیک باشه که خیلی من تا حالا جایی ندیدم.

احسان جان خدا عمرت بدهد که مرا از اشتباه بیرون آوردی من فکر میکردم با گرین کارت میتوانم از بیمه اوباما استفاده کنم بمن گفته بودند که از 65 سال به بالا دارو رایگان است . اینطور که معلوم است گرین کارت فقط به درد کار کردن میخورد . پس من تا سیتیزن نشوم نمی توانم از امتیازات سینیوری استفاده کنم ؟ این اجاره هایی که نوشتی واقعا" خوبست من رو حرفت حساب می کنما . برای دو هفته هتل luxor را رزرو کرده ایم تا بتوانیم در این مدت جایی برای زندگی گیر بیاوریم . خیلی متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، elima1980 ، سمانه777 ، romance33 ، ehsancapri
دوستانی که لاس وگاس هستن
میشه از شرایط آب هوایی در طول سال هم بگن
خیلی گرم هست اونجا؟؟
آدم از گرما میمیره یا شرایط خوب هست برای زندگی؟
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

(2014-08-03 ساعت 00:36)سمانه777 نوشته:  
(2014-08-02 ساعت 15:05)alisarvareharchiabi نوشته:  چرا خرید خونه نه ؟
دوست عزیز بهتر که اول بیاید ببینید بعد تصمیم بگیرید برای خرید خونه. آمریکا شرایط خرید و فروش خونه هاش با ایران فرق داره ممکن شما خونه ای رو بخرید 30 سال هم توش زندگی کنید ولی همچنان قیمتش با همون قیمت اولی که خریدید یکی باشه و در ضمن اگر قصد فروش هم داشته باشید به سختی به فروش میره . اینجا مثل ایران نیست امروز یه خونه 50 متری بخری 100 میلیون فردا بفروشیش 200 میلیون اصلا صرفه اقتصادی نداره . دومین مورد اینکه مسئولیت خراب شدن هرچیزی که تو خونه دارید با خودتون و هزینه اینجور چیزها هم تو آمریکا بالاست خراب شدن یه یخچال کلی خرج رو دستتون میزاره . البته اگر قصد موندن ظولانی مدت دارید شاید خریدن خونه بهتر دادن اجاره ماهیانه باشه .

با مقداری که شما در نظر دارید توی محله های خوب لاس وگاس خونه چند خوابه و خوبی میشه اجاره کرد . البته از اونجایی که مجرد هستید من بهتون پیشنهاد میکنم همخونه بگیرید .

بخدا من از خدامه هم خونه پیدا کنم
کسی نیست آخه
از کجا باید پیدا کرد این هم خونه رو؟
اگر کسی رو میشناسید به من معرفی کنید
ممنون میشم کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، سمانه777 ، romance33 ، estreza
سلام دوست گرامی من قصد دارم که بیام وگاس ولی فعلا ایرانم اگربرای داشتن هم خونه تمایل دارید پیغام بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، amirarsalan20 ، man.u65a
احسان عزیز به نکته خوبی اشاره کرد برای خرید خونه حتما باید کردیت خوبی داشته باشید . که معمولا بعد از 1 سال کم کم میتونید کردیت ان سکیور رو شروع به ساختنش کنید . درمورد بیمه اوباما هم مثل اینکه کلا در لاس وگاس نمیتونید تا وقتی سیتیزن بشید بیمه بگیرید به ما و دوستان دیگه این چنین گفتن.
گرین کارت در اینجا حکم موقت برگه عبور و زندگی شما در امریکارو داره و تقریبا هیچ کارایی نداره . یه جورایی ویزا بلندمدت
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، romance33 ، amirarsalan20 ، ehsancapri ، man.u65a ، philter ، shanks ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان