موضوعها: 0
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-15 ساعت 01:36)minanew نوشته: منظوراز گواهی کار همون جواز هستش؟لطفا اگر دوستان اطلاعاتی درزمینه ارایشگری و کاردراین زمینه درامد ان دارن دریق نکنید.باتشکر
شما کل تاپیک رو مطالعه فرمودید؟ من یادمه در چندتا از صفحات بحث مفصلی راجبه آرایشگری مطرح شده بود، با توضیح شرایط کامل، آموزشگاه،سازمان صادر کنندهء جواز، دستمزد و اینجور مسائل. ولی یادم نیست صفحه یا ارسال چندم بود.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من تاپیک مطالعه کردم ولی چیززیادی دستگیرم نشد. تنهانکته ای که دیدم این بودکه خانوم سمانه عزیز از هپاتیت و ایدز گفتن و سمت اینکارنرفتن.به هرحال این شغل من هست و فکرمیکنم چون اونجا توریستی و مملواز هتل هست. به این شغل نیاز دارن.نکته دیگه وجود کاشت ناخن سر هرچهارراه بود که بازم اگه لطف کنن دوستان مقداری اطلاعات میخوام.جمع بندی سوالم مربوطه به اینکه ایا مدارک ارایشی ایران قبول دلرن یانه اگه دارن مجوز صدورکاربه چه صورتی هست....اگر ندارن مدت وهزینه کلاسش که مدرک انجارابگیرم به چه صورت هست....ویک جمعبندی از درامد کلی.بسیارسپاسگذارم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-15 ساعت 17:17)minanew نوشته: دوست عزیز من تاپیک مطالعه کردم ولی چیززیادی دستگیرم نشد. تنهانکته ای که دیدم این بودکه خانوم سمانه عزیز از هپاتیت و ایدز گفتن و سمت اینکارنرفتن.به هرحال این شغل من هست و فکرمیکنم چون اونجا توریستی و مملواز هتل هست. به این شغل نیاز دارن.نکته دیگه وجود کاشت ناخن سر هرچهارراه بود که بازم اگه لطف کنن دوستان مقداری اطلاعات میخوام.جمع بندی سوالم مربوطه به اینکه ایا مدارک ارایشی ایران قبول دلرن یانه اگه دارن مجوز صدورکاربه چه صورتی هست....اگر ندارن مدت وهزینه کلاسش که مدرک انجارابگیرم به چه صورت هست....ویک جمعبندی از درامد کلی.بسیارسپاسگذارم
این کار نیازمند گذران دوره درمراکز آموزشی مخصوص داره که فایننشیال وکمک هزینه میشه دریافت کرد این یک مرکزآموزش آرایشگری درلاس وگاس هست که وبسایت برای شما میذارم میتونید وبسایت مطالعه کنید ودرصورت نیاز تماس بگیرید
http://www.ahdvegas.com/
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون الیماجان ولی میخام بدونم بازارکارکه شمامیبینید چطوره جز کارای خوب متوسط یا چیپ.تشکر
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-20 ساعت 02:43)minanew نوشته: خیلی ممنون الیماجان ولی میخام بدونم بازارکارکه شمامیبینید چطوره جز کارای خوب متوسط یا چیپ.تشکر
حرفه خوبی. درآمریکا بیشتر مشاغل حرفه ای از رونق خوبی برخوردار هست بدلیل سیستم اقتصادی . تقاضا معمولا برای بیشتر مشاغل فنی هست
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
این دوره فنی حرفه ای همسرم من گذرانده بود واینجا به صورت کامل موردقبول واقع نشد وباید حتما دردوره های فنی وآرایشگری اینجا شرکت میکرد که به دلیل حضوردرکالج وتحصیل منصرف شد چون نیازمند دریافت فایننشیال بود که همزمان قادربه استفاده دردومرکزآموزشی نیست لذا ممکن هست که این قانون ازایالت به ایالت متفاوت باشه با این حال برای کسب مجوز وشروع به کار داشتن مدرک فنی وحرفه ای ایران وسابقه کار به تنهایی درلاس وگاس پذیرفته نمیشه وحتما باید اینجا مدرک دریافت کنید.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-27 ساعت 14:31)hmahmoudi نوشته: من متاعل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم قصد دارم بیام لاس وگاس لطفا بگید حداق هزینه ماهیانه برای یه خانواده 3 نفره چقدره ؟ و کدوم محله برای ما ایرانیها خوبه ؟
و کار من هم حسابداری هستش و 18 سال سابقه کار دارم آیا کار برام پیدا میشه
و درصورتیکه کار گیر بیارم ماهیانه چقدر درآمد میشه ؟
من دارم میام لاس و گاس
ماهی دوتا دوهزارو پانصد دلار.درصورت اجاره آپارتمان یک خوابه وصرفه جویی.غرب وجنوب لاس وگاس. درموردکار بستگی به سابقه وسطح زبان اگرمهارت کافی داشته باشید شاید بتونید کاری با ساعتی 10 تا 12 وشاید هم بیشتر پیدا کنید.
(2015-04-28 ساعت 08:50)hmahmoudi نوشته: سلام دوستان من هم تو انتخاب لاس وگاس هنوز تصمیم نگرفتم یکی از دوستان می گفت برای تربیت فرزند جای خوبی نیست دست میگه مگه مشگل تربیتی آنجا چیه دوستان نظر بدن
نمیدونم من فرزندی ندارم ضمن اینکه خانواده های ایرانی زیادی به همراه فرزنداینجا زندگی میکنند.
(2015-04-30 ساعت 13:19)hmahmoudi نوشته: (2015-04-30 ساعت 11:31)shahab2000 نوشته: (2015-04-29 ساعت 13:42)hmahmoudi نوشته: دوستان سلا من تا چند ماه دیگه عازم آمریکا هستم شهر لاس وگاس لطفا من را کمک کنید چندتا سئوال داشتم
من 43 سال سن دارم متهل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم میتوانم لیسانس حسابداری دارم و 18 سال سابقه حالا سئوالات من
1- الان که در ایران هستم چه کارهای انجام دهم
2- آیا شهر لاس وگاس برای شروع خوب می باشد از لحاظ کار و فرهنگ مردم و ...
3- اگه خواستم برای خودم کار کنم چه بیزنسی جواب می دهد که الان که تو ایران هستم یاد بگیرم
و در صورتیکه یک کار پیدا کنم ماهیانه چقدر درآمد خواهم داشت
حداقل هزینه در لاس وگاس در یک منطقه متوسط چه مقدار می باشد
با تشکر
hmm
سلام
به شما توصيه مي كنم اگر مي خواهيد كار حسابداري رو ادامه بديد، مدرك cpa بگيريد (البته فوق ليسانس لازم داره).
اگر مي خواهيد در زمينه بازارهاي مالي فعال بشيد، مدرك cfa
و اگر به عنوان مشاوره مالي مي خواهيد فعاليت كنيد مدرك cfp
توضيح اينكه دو مدرك اخير ليسانس مي خواهند نه فوق ليسانس.
بدون داشتن مدارك حرفه اي فوق و مدارك مشابه، فعاليت در زمينه هاي فوق چه به عنوان كارمند و چه بيزينس شخصي، بسيار سخت خواهد بود.
موفق باشيد
با تشکر فراوان آ یا در ایران میشه این مدارک رو گرفت
این مدارک همین جا دوره هاشو بگذرونید ودرامتحاناتش شرکت کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هم تو انتخاب لاس وگاس هنوز تصمیم نگرفتم یکی از دوستان می گفت برای تربیت فرزند جای خوبی نیست دست میگه مگه مشگل تربیتی آنجا چیه دوستان نظر بدن