کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2015-04-15 ساعت 01:36)minanew نوشته:  منظوراز گواهی کار همون جواز هستش؟لطفا اگر دوستان اطلاعاتی درزمینه ارایشگری و کاردراین زمینه درامد ان دارن دریق نکنید.باتشکر
شما کل تاپیک رو مطالعه فرمودید؟ من یادمه در چندتا از صفحات بحث مفصلی راجبه آرایشگری مطرح شده بود، با توضیح شرایط کامل، آموزشگاه،سازمان صادر کنندهء جواز، دستمزد و اینجور مسائل. ولی یادم نیست صفحه یا ارسال چندم بود.
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2015-04-15 ساعت 15:42)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-04-15 ساعت 01:36)minanew نوشته:  منظوراز گواهی کار همون جواز هستش؟لطفا اگر دوستان اطلاعاتی درزمینه ارایشگری و کاردراین زمینه درامد ان دارن دریق نکنید.باتشکر
شما کل تاپیک رو مطالعه فرمودید؟ من یادمه در چندتا از صفحات بحث مفصلی راجبه آرایشگری مطرح شده بود، با توضیح شرایط کامل، آموزشگاه،سازمان صادر کنندهء جواز، دستمزد و اینجور مسائل. ولی یادم نیست صفحه یا ارسال چندم بود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز من تاپیک مطالعه کردم ولی چیززیادی دستگیرم نشد. تنهانکته ای که دیدم این بودکه خانوم سمانه عزیز از هپاتیت و ایدز گفتن و سمت اینکارنرفتن.به هرحال این شغل من هست و فکرمیکنم چون اونجا توریستی و مملواز هتل هست. به این شغل نیاز دارن.نکته دیگه وجود کاشت ناخن سر هرچهارراه بود که بازم اگه لطف کنن دوستان مقداری اطلاعات میخوام.جمع بندی سوالم مربوطه به اینکه ایا مدارک ارایشی ایران قبول دلرن یانه اگه دارن مجوز صدورکاربه چه صورتی هست....اگر ندارن مدت وهزینه کلاسش که مدرک انجارابگیرم به چه صورت هست....ویک جمعبندی از درامد کلی.بسیارسپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980 ، tabim4
(2015-04-15 ساعت 17:17)minanew نوشته:  دوست عزیز من تاپیک مطالعه کردم ولی چیززیادی دستگیرم نشد. تنهانکته ای که دیدم این بودکه خانوم سمانه عزیز از هپاتیت و ایدز گفتن و سمت اینکارنرفتن.به هرحال این شغل من هست و فکرمیکنم چون اونجا توریستی و مملواز هتل هست. به این شغل نیاز دارن.نکته دیگه وجود کاشت ناخن سر هرچهارراه بود که بازم اگه لطف کنن دوستان مقداری اطلاعات میخوام.جمع بندی سوالم مربوطه به اینکه ایا مدارک ارایشی ایران قبول دلرن یانه اگه دارن مجوز صدورکاربه چه صورتی هست....اگر ندارن مدت وهزینه کلاسش که مدرک انجارابگیرم به چه صورت هست....ویک جمعبندی از درامد کلی.بسیارسپاسگذارم
این کار نیازمند گذران دوره درمراکز آموزشی مخصوص داره که فایننشیال وکمک هزینه میشه دریافت کرد این یک مرکزآموزش آرایشگری درلاس وگاس هست که وبسایت برای شما میذارم میتونید وبسایت مطالعه کنید ودرصورت نیاز تماس بگیرید
http://www.ahdvegas.com/
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: minanew ، tabim4 ، Danoosh ، radman87 ، alirezanz
خیلی ممنون الیماجان ولی میخام بدونم بازارکارکه شمامیبینید چطوره جز کارای خوب متوسط یا چیپ.تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-20 ساعت 02:43)minanew نوشته:  خیلی ممنون الیماجان ولی میخام بدونم بازارکارکه شمامیبینید چطوره جز کارای خوب متوسط یا چیپ.تشکر
حرفه خوبی. درآمریکا بیشتر مشاغل حرفه ای از رونق خوبی برخوردار هست بدلیل سیستم اقتصادی . تقاضا معمولا برای بیشتر مشاغل فنی هست
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: minanew ، Hamid_110 ، alirezanz

(2015-04-16 ساعت 10:31)elima1980 نوشته:  این کار نیازمند گذران دوره درمراکز آموزشی مخصوص داره که فایننشیال وکمک هزینه میشه دریافت کرد این یک مرکزآموزش آرایشگری درلاس وگاس هست که وبسایت برای شما میذارم میتونید وبسایت مطالعه کنید ودرصورت نیاز تماس بگیرید
http://www.ahdvegas.com/

اگر در آمریکا هستین که هیچ، ولی اگر در ایران هستین همونطور که گفتم با گذروندن دوره 1200 ساعته فنی حرفه ای از خرج اضافی گذروندن دوره در آمریکا خلاص بشین. و مستقیم بورد آرایشگری رو بگیرین و در یک آرایشگاه شروع به کار کنین. اگر منظور از جواز کار، جواز راه اندازی آرایشگاه هستش نیازمند سابقه کار بیشتر (در هر ایالت متفاوت) و امتحان مجزا می باشد.
در کل شغل مناسبی هستش ولی رسیدن به درآمد خوب (بالای 40هزار) چندسالی باید زحمت بکشین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، asher ، elima1980 ، minanew
این دوره فنی حرفه ای همسرم من گذرانده بود واینجا به صورت کامل موردقبول واقع نشد وباید حتما دردوره های فنی وآرایشگری اینجا شرکت میکرد که به دلیل حضوردرکالج وتحصیل منصرف شد چون نیازمند دریافت فایننشیال بود که همزمان قادربه استفاده دردومرکزآموزشی نیست لذا ممکن هست که این قانون ازایالت به ایالت متفاوت باشه با این حال برای کسب مجوز وشروع به کار داشتن مدرک فنی وحرفه ای ایران وسابقه کار به تنهایی درلاس وگاس پذیرفته نمیشه وحتما باید اینجا مدرک دریافت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، Abdorrezaa ، asher ، minanew ، alirezanz
(2015-03-30 ساعت 23:46)زری وحدتی نوشته:  سلام خدمت همکی دوستان.
خوشحالم برگشتم.دلم براتون تنک شدع بود.شت نمیتونم فارسی تایپ کنم !! عمش غلط در میاد.
من در 3 ماه گذشتع مشگلات زیادی داشتم که نشدسر بززنم یکیش دزدیده شدن همه وسایل و زندکگیم و از جمله لپتاب و هاردم بود که توش همه اطلاعاتم بود.
تا از این شوک و سو استفاده هاش در بیام و به زندکی عائی برکردم ماه ظول کشید.
ختی الان از مدارکی که برای uscic فرستادم عم هیج کچی و چیزی ندارم حز همون ناممه ای که برام اومده بود.
ولی هبر حوش اینگع عرکی رو میشناخنم کیسش اپروو شد.
تو 1 ماع گذشتع خدا رو شکر حدود 20 نقر از دوستایی که مثل من کیس جاموندع بودن اپروو شدن .البته خودم نهشدم چون مدارک رو بدون گرین کارت فرستادم و الان ازم گپی گرین کارت رو خواستن.
چقدر سختتع فارسی تایپ کنم وقتی صفحع اصلا فارسی نداره! برمیگردم سال نو همگی مبارگ

بعد از دنبال کردن گام به گام مراحل سفر شنیدن این پیشامد برای خانم وحدتی تازه وارد در وگاس باعث تاسف است...
امیدوارم با خبر خوش اپرو همسرشان جبران شود.
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، minanew ، elima1980 ، behjat ، mohammadg846 ، alirezanz
من متاعل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم قصد دارم بیام لاس وگاس لطفا بگید حداق هزینه ماهیانه برای یه خانواده 3 نفره چقدره ؟ و کدوم محله برای ما ایرانیها خوبه ؟
و کار من هم حسابداری هستش و 18 سال سابقه کار دارم آیا کار برام پیدا میشه
و درصورتیکه کار گیر بیارم ماهیانه چقدر درآمد میشه ؟

من دارم میام لاس و گاس

(2015-04-28 ساعت 10:33)elima1980 نوشته:  
(2015-04-28 ساعت 08:50)hmahmoudi نوشته:  سلام دوستان من هم تو انتخاب لاس وگاس هنوز تصمیم نگرفتم یکی از دوستان می گفت برای تربیت فرزند جای خوبی نیست دست میگه مگه مشگل تربیتی آنجا چیه دوستان نظر بدن

نمیدونم من فرزندی ندارم ضمن اینکه خانواده های ایرانی زیادی به همراه فرزنداینجا زندگی میکنند.

با تشکر - میشه لطف کنید مهمترین مزایا و مهمترین معایب شهر لاس وگاس رو بگید خیلی متشکرم

دوستان سلا من تا چند ماه دیگه عازم آمریکا هستم شهر لاس وگاس لطفا من را کمک کنید چندتا سئوال داشتم
من 43 سال سن دارم متهل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم میتوانم لیسانس حسابداری دارم و 18 سال سابقه حالا سئوالات من
1- الان که در ایران هستم چه کارهای انجام دهم
2- آیا شهر لاس وگاس برای شروع خوب می باشد از لحاظ کار و فرهنگ مردم و ...
3- اگه خواستم برای خودم کار کنم چه بیزنسی جواب می دهد که الان که تو ایران هستم یاد بگیرم
و در صورتیکه یک کار پیدا کنم ماهیانه چقدر درآمد خواهم داشت
حداقل هزینه در لاس وگاس در یک منطقه متوسط چه مقدار می باشد
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: babisondes ، radman87 ، tabim4 ، minanew ، elima1980 ، bozorg
(2015-04-27 ساعت 14:31)hmahmoudi نوشته:  من متاعل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم قصد دارم بیام لاس وگاس لطفا بگید حداق هزینه ماهیانه برای یه خانواده 3 نفره چقدره ؟ و کدوم محله برای ما ایرانیها خوبه ؟
و کار من هم حسابداری هستش و 18 سال سابقه کار دارم آیا کار برام پیدا میشه
و درصورتیکه کار گیر بیارم ماهیانه چقدر درآمد میشه ؟

من دارم میام لاس و گاس

ماهی دوتا دوهزارو پانصد دلار.درصورت اجاره آپارتمان یک خوابه وصرفه جویی.غرب وجنوب لاس وگاس. درموردکار بستگی به سابقه وسطح زبان اگرمهارت کافی داشته باشید شاید بتونید کاری با ساعتی 10 تا 12 وشاید هم بیشتر پیدا کنید.

(2015-04-28 ساعت 08:50)hmahmoudi نوشته:  سلام دوستان من هم تو انتخاب لاس وگاس هنوز تصمیم نگرفتم یکی از دوستان می گفت برای تربیت فرزند جای خوبی نیست دست میگه مگه مشگل تربیتی آنجا چیه دوستان نظر بدن

نمیدونم من فرزندی ندارم ضمن اینکه خانواده های ایرانی زیادی به همراه فرزنداینجا زندگی میکنند.

(2015-04-30 ساعت 13:19)hmahmoudi نوشته:  
(2015-04-30 ساعت 11:31)shahab2000 نوشته:  
(2015-04-29 ساعت 13:42)hmahmoudi نوشته:  دوستان سلا من تا چند ماه دیگه عازم آمریکا هستم شهر لاس وگاس لطفا من را کمک کنید چندتا سئوال داشتم
من 43 سال سن دارم متهل هستم و یک فرزند 9 ساله دارم میتوانم لیسانس حسابداری دارم و 18 سال سابقه حالا سئوالات من
3- اگه خواستم برای خودم کار کنم چه بیزنسی جواب می دهد که الان که تو ایران هستم یاد بگیرم
با تشکر
hmm

سلام
به شما توصيه مي كنم اگر مي خواهيد كار حسابداري رو ادامه بديد، مدرك cpa بگيريد (البته فوق ليسانس لازم داره).
اگر مي خواهيد در زمينه بازارهاي مالي فعال بشيد، مدرك cfa
و اگر به عنوان مشاوره مالي مي خواهيد فعاليت كنيد مدرك cfp
توضيح اينكه دو مدرك اخير ليسانس مي خواهند نه فوق ليسانس.
بدون داشتن مدارك حرفه اي فوق و مدارك مشابه، فعاليت در زمينه هاي فوق چه به عنوان كارمند و چه بيزينس شخصي، بسيار سخت خواهد بود.
موفق باشيد
با تشکر فراوان آ یا در ایران میشه این مدارک رو گرفت
این مدارک همین جا دوره هاشو بگذرونید ودرامتحاناتش شرکت کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
سلام دوستان من هم تو انتخاب لاس وگاس هنوز تصمیم نگرفتم یکی از دوستان می گفت برای تربیت فرزند جای خوبی نیست دست میگه مگه مشگل تربیتی آنجا چیه دوستان نظر بدن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-29 ساعت 13:42)hmahmoudi نوشته:  دوستان سلا من تا چند ماه دیگه عازم آمریکا هستم شهر لاس وگاس لطفا من را کمک کنید چندتا سئوال داشتم
با تشکر

سلام
به شما توصيه مي كنم اگر مي خواهيد كار حسابداري رو ادامه بديد، مدرك cpa بگيريد (البته فوق ليسانس لازم داره).
بدون داشتن مدارك حرفه اي فوق و مدارك مشابه، فعاليت در زمينه هاي فوق چه به عنوان كارمند و چه بيزينس شخصي، بسيار سخت خواهد بود.
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، feidom30 ، mani.iht
با تشکر
hmm

سلام
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: asher
(2015-05-01 ساعت 00:01)elima1980 نوشته:  
(2015-04-30 ساعت 13:19)hmahmoudi نوشته:  
با تشکر
hmm

سلام
موفق باشيد
این مدارک همین جا دوره هاشو بگذرونید ودرامتحاناتش شرکت کنید
سلام میشه راهنمایی کنید در ایران کجاcpaمیدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان