موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من با ویزای نامزدی میام و مطمئن نیستم تا زمانی که گرین کارت ندارم (6-7) ماه بتونم گواهینامه بگیرم. به توصیه دوستان تو این مدت از گواهینامه بین الملل استفاده کنم که تا 3 ماه اجازه رانندگی میده. و یه سوال دیگه اینکه آیا کسی که در لاس وگاس زندگی میکنه، میتونه بره کالفرنیا امتحان بده؟ ضمنا اطلاعاتتون راجع به زبان در کالفرنیا خیلی جالب بود.
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2015-05-19 ساعت 19:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-19 ساعت 19:02 توسط elima1980.)
گواهینامه گرفتن وامتحان آیین نامه بسیارساده است .کمی به خودتون سختی بدید وبااعتماد به نفس کافی ومطالعه دفترچه به همون زبان انگلیسی امتحان بدید.ضمن اینکه ترجمه گواهینامه ومهردادگستری ارزش قانونی برای رانندگی نداره. فقط گواهینامه بین المللی که توسط آژانسهای مسافرتی و یا هیت اتومبیل رانی درایران صادر میشه مورد نظرهست ضمن اینکه صفحه آخر اون گواهینامه ذکر شده که درچه کشورهایی میشه رانندگی کرد اگر آمریکا شامل نشه دراینجا معتبرنیست. ضمن اینکه گرفتن گواهینامه درمجموع اگر 100 دلار هزینه داشته باشه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی اینجا هست که در این مورد اطلاعاتی داشته باشه که آیا درسته که میگن برگزاری مراسم ازدواج در لاس وگاس خیلی آسون و کم هزینه هست؟(به نسبت جاهای دیگه در آمریکا)
No one dies a virgin, life f#cks us all...
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-20 ساعت 14:10)dadgw نوشته: کسی اینجا هست که در این مورد اطلاعاتی داشته باشه که آیا درسته که میگن برگزاری مراسم ازدواج در لاس وگاس خیلی آسون و کم هزینه هست؟(به نسبت جاهای دیگه در آمریکا)
خیلی آسان وقانون جالبی که وجود داره این هست که اگر زوجی دراینجا زادواج کنند ثبت ازدواج درتمام ایالتهای آمریکا معتبر هست.همچنین هم جنس بازها هم میتونند ازدواج کنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود فراوان خدمت همه دوستانی که با دلسوزی فراوان چراغ این تاپیک را روشن نگه داشته اند.چند سوال دارم.ممنون می شوم پاسخ دهید:
1- خانمی 66 ساله دارنده ssn و گرین کارد، قصد اقامتی 3-2 ماهه در وگاس دارد و ابتدا به فرودگاه lax می آید.ساعت رسیدن هواپیما چهار و نیم عصر است.ایشان برای اولین بار در این مسیر و تنها سفر می کنند.چند ساعت معطلی در فرودگاه دارند تا خارج شوند؟آیا می شود از ایران برای معطلی کمتر برای ایشان تا وگاس اتوبوس یا هواپیما رزرو کرد یا این کار غیر ضروری است و معمولاً جا و صندلی خالی موجود است؟
2-برای کارهایی نظیر رزرو بلیط اتوبوس و هواپیما در مسیرهای داخلی آمریکا از ایران آیا کردیت کارد نیاز است و اصولاً باید مبلغ پیشاپیش به حساب شرکت ترابری مذکور وارد شود؟
3-آیا کرایه studio به صلاح ایشان است؟ اگر جواب مثبت است هزینه هایی مثل آب ، برق و ... با همان کرایه است یا جدا محاسبه میشود؟چه نکاتی را هنگام عقد قرارداد باید مد نظر داشت؟(مواظب تحمیل چه هزینه هایی باشند؟)
4-برای اجاره آپارتمان یا کرایه استودیو نشان دادن statement الزامی است؟
5-آیا بیمه Obama Care شامل ایشان می شود؟(ایشان فاقد شغل و درآمدند)
6-آیا پر کردن فرمهای tax برای ایشان الزامی است؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2015-06-04 ساعت 05:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-04 ساعت 05:46 توسط elima1980.)
(2015-06-03 ساعت 20:32)alitahus نوشته: با درود فراوان خدمت همه دوستانی که با دلسوزی فراوان چراغ این تاپیک را روشن نگه داشته اند.چند سوال دارم.ممنون می شوم پاسخ دهید:
۱- خانمی 66 ساله دارنده ssn و گرین کارد، قصد اقامتی ۳-۲ ماهه در وگاس دارد و ابتدا به فرودگاه lax می آید.ساعت رسیدن هواپیما چهار و نیم عصر است.ایشان برای اولین بار در این مسیر و تنها سفر می کنند.چند ساعت معطلی در فرودگاه دارند تا خارج شوند؟آیا می شود از ایران برای معطلی کمتر برای ایشان تا وگاس اتوبوس یا هواپیما رزرو کرد یا این کار غیر ضروری است و معمولاً جا و صندلی خالی موجود است؟
۲-برای کارهایی نظیر رزرو بلیط اتوبوس و هواپیما در مسیرهای داخلی آمریکا از ایران آیا کردیت کارد نیاز است و اصولاً باید مبلغ پیشاپیش به حساب شرکت ترابری مذکور وارد شود؟
۳-آیا کرایه studio به صلاح ایشان است؟ اگر جواب مثبت است هزینه هایی مثل آب ، برق و ... با همان کرایه است یا جدا محاسبه میشود؟چه نکاتی را هنگام عقد قرارداد باید مد نظر داشت؟(مواظب تحمیل چه هزینه هایی باشند؟)
۴-برای اجاره آپارتمان یا کرایه استودیو نشان دادن statement الزامی است؟
۵-آیا بیمه Obama Care شامل ایشان می شود؟(ایشان فاقد شغل و درآمدند)
۶-آیا پر کردن فرمهای tax برای ایشان الزامی است؟
فرودگاه لس آنجلس شامل دو ترمینال بین المللی وداخلی است اما فاصله این دو ترمینال بستگی به نوع پرواز داخلی متغیرممکن زیاد ویا کم باشه به عنوان مثال من مدتی قبل که سفری به ایران داشتم پرواز ورودی من به لس آنجلس ترکیش بود وپرواز خروجی به مقصد وگاس سوت وست وفاصله این دو گیت برای من زیاد نبود اما لازم بود که حتما برای یافتن گیت صحیح ازراهنما سوال کنم اگر ایشون زبان انگلیسی میدونند دراین زمینه مشگلی نخواهند داشت و اگر توانایی پیاده رفتن دارند درصورت فاصله زمانی بین سه تا چهارساعت به پرواز داخلی شون میتونند به پرواز برسند همچنین خارج از فرودگاه شاتل و اتوبوسهای مخصوصی هم وجود دارند که مسافران به گیت مورد نظر منتقل میکنند برای راهنما واطمینان از یافتن صحیح مسیر وگیت میتونید به وبسایت فرودگاه لس آنجلس مراجعه واطلاعات لازم کسب کنید. من خودم دراین فرودگاه اصلا معطلی نداشتم برعکس فرودگاه تگزاس اما ممکن هست زمانیکه من سفر کردم با توجه به اینکه پاییز وفصل لو سیزن بوده معطلی کمتری داشته.
بهترهست که بلیط پروازداخلی رو ازطریق آژانسهای توریستی درایران خریداری کنید ومبلغ اونها براتون پرداخت میکنند البته با هزینه کمی بیشتر.اتوبوس هم توصیه نمیشه. پروازهای قیمت مناسب هم شامل شرکتهای هواپیمایی سوت وست واسپیریت
استودیو بیشتراوقات شامل آب وبرق هم میشه باید دراین مورد سوال کنید
چه مدت از زمان حضوردرآمریکا گذشته وآیا مشغول به کار بودند که فرم تکس پرکنند؟به احتمال زیاد نمیتونند اوباما کر دریافت کنند.درصورت نیاز میتونید ازطریق پیغام شخصی تو ضیحات بیشتری برای من بنویسید تا بهتر راهنماییتون کنم موفق باشید
http://www.lawa.org/welcome_LAX.aspx?id=256
http://www.lawa.org/uploadedFiles/LAX/pd...%20Map.pdf
وبسایت فرودگاه لس آنجلس با نقشه ایرلاینهای داخلی وبین المللی
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
چه حرکت هیجان انگیزی بازخوبه ازاین طرف واردنمیشن ازاون طرف سوسیس کالباس خارج بشن
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من 1 خورده دالان رو درازتر کنند و هنگام خروج 1 بچه هم بدن بغلشون
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.