موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2017-07-14 ساعت 11:38)moonwalk نوشته: (2017-07-13 ساعت 21:29)elima1980 نوشته: (2017-07-13 ساعت 12:17)moonwalk نوشته: سلام
دوستانی که ساکن وگاس هستند اگه فرصت دارید لطفا به سوالم جواب بدین.
میخواستم بدونم با توجه به اینکه شرایط درمانی و بیمارستانی و هزینه هاش تقریبا در همه ایالتها بالاست آیا استفاده از کلینیکها هم تو لاس وگاس به همین شکل هست؟
و یا جاهایی هست که در شرایط بیماری بشه با هزینه کم به اونجا مراجعه کرد؟
و اینکه برای تهیه داروها حالا اگه خاص نباشند مستقیم و بدون نسخه میشه تهیه کرد؟
خیلی ممنون میشم اگه دوستانی لطف کنند و پاسخ بدند.
مراکز درمانی به این شکل که گفتی هست اما من نمیدونم کجاست.
فقط میدونم که جاهایی هست وابسته به چریتی که با هزینه اندک کارهای درمانی انجام میدن
خیلی ممنونم دوست عزیز،
در مورد داروخانه که پرسیدم اطلاعاتی نداشتید؟
دارو مهم مثل دیابت انسولین خیر
داروها معمولی چرا مثل مسکن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
bare manfie bazi commenta enghadr ziade ke kolle angize o hadafe kasaei ke mikhan be vegas move konan ro az beyn mibare, yani hich kas too vegas khoshbakht nist? yani hame daran zajr mikeshan? ye noktei; hame jaye donya khoob o bad dare va in shomaein ke taein mikonin ke bahatoon chetor raftar beshe, omidvaram azin be bad adamaye khoob be postetoon bokhore
bebakhshid ke ba fonte farsi type nakardam, behnevis.com bala nemiad
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اقا این جمله سیاهپوستا کجاش جرمه؟ ازین صد برابر بدتراشو سیاها به سفیدها و بالعکس میگن و چیزی هم نمیشه.
شما در این کشور ازاد هستید که بگید من از این نژاد خوشم نمیاد ولی در عین خوشتان امدن یا نیامدن حق تبعیض قائل شدن را ندارید.
من با اینکه مرد هستم ولی این قضیه سوسکهای وگاس واقعیتش حسابی اذیتم کرد چه برسه به خانمها.
تصورش بکنید که کابینت رو باز میکنید و دو سه تا سوسکی از یه گوشه اش در میره. ادم خوب از تمام ظرف و ظروفی که داخل کابینت هست چندشش میشه که توش غذا درست کنه یا غذا بخوره.
متاسفانه فرقی هم نمی کنه که خانه گران باشید یا ارزان همه وگاس واقعا این مشکل رو داره و بعضی مناطقش تازه مشکل عقربهای کوچک رو هم باید بهش اضافه کرد. من و شما ممکنه با گذاشتن ظروفمان داخل کیسه پلاستیکی و بقول شما لنگه دمپایی حل بشه ولی خیلیها مخصوصا از خانمها ممکنه همین یک دلیل براشون مفایت کنه که بیخیال بشن.
اوج مشکل هم در ماه جون و جولای و اگوست هست که سوسکها از شدت حرارت هوا دیگه حتی داخل لونه هاشونم نمیتونن دوام بیارن و میریزن بیرون و واقعا تهوع اور میشه.
در فلوریدا که بودم بجای سوسک پر از این مارمولکهای دم فرفری بود ولی من مشکلی باهاشون نداشتم چون هم با نمک بودن! هم داخل خانه اصلا نمی امدن مگر سالی یکی دو تا و ثالثا اصلا با خوردن تخم و خود حشرات تازه مفید هم بودن