موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-12 ساعت 12:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-12 ساعت 13:00 توسط JOOOJOOO.)
(2012-05-12 ساعت 08:48)smith نوشته: (2012-05-12 ساعت 01:40)Ilia نوشته: دوستان أيا كسى توجيهى براى اختلاف فاحش تعداد برندگان ايران نسبت به تقريبا تمام كشورهاى آسيايى ديگه داره؟؟؟!!!
بله دلیلش اینه که اینجا ایرانه و وقتی ملت میبینن یه سری مردم یه کاری رو دارن انجام میدن بقیه هم بدون اینکه بدونن اون کار چیه ، میرن و انجامش میدن
عین پارسال که اصلا 1000 نفر از برنده های ایرانی حتی چک نکردن که ببینن برنده شدن یا نه
تعداد برنده ها هم رابطه مستقیم به شرکت کننده ها داره
توی ایران از نانوا و بقال گرفته تا دکتر و مهندس همه توی لاتری ثبت نام میکنند
بعد بهش میگن لاتاری تلفظ درستش هم بلد نیستن
10 درصدشون که اصلا نمیدونن باید چجوری چک کنن که برنده شدنشون رو مطلع بشن
اونایی هم که یه جوری فهمیدن برنده شدن 50 درصدشون یا نمیتونن برن آمریکا یا وقتی میرن سفارت REJECT میشن
بله ما اینیم
دقیقا همین طور تنها راه حلشم اینه که پولیش کنن تا کسی واسه سرگرمی ثبت نام نکنه
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 14:46)smith نوشته: (2012-05-12 ساعت 14:41)persian_viper نوشته: خواهشا دیگه این بحث فرسایشی راجب هم وطنانی که قبول شدن اما حتی چک نکردن و نمیدونن که لاتاری چی هست تموم کنید. تو چند تا تاپیک به اندازه کافی در این مورد بحث شده. من هر چند روز یه بار میام اینجا که یه مطلب جدید دستگیرم بشه اما با خوندن اینجور بحثای بی فاید فقط انرژیم گرفته میشه.
این که بعضی ها قبول میشن اما از این موقیعت استفاده نمیکنن درسته دردناکه اما از کنترل ما خارجه پس بحث راجبش بی فایدست. پس بهتر زیاد خودمون رو اذیت نکنیم و به مسال مهمتر بپردازیم.
با چشم بستن به روی واقعیت های تلخ زندگی ، هیچ اتفاقی نمیوفته
پس چشم پوشی بی فایده هستش. فکر کنم نزدیک نیم قرنه که نسل های گذشتمون روی فرهنگ سازی چشم پوشی کردن
اگر یک نفر هم از این حرفهایی که زدیم اخلاقش رو عوض کنه و سعی کنه توی زندگیش حق کسی رو ضایع نکنه دیگه واقعا هنر کردیم
آیا حرف من این معنی رو میداد که چشم به روی واقعیت های تلخ زندگی ببندید؟؟
من نه این حرف رو زدم نه مخالف فرهنگ سازی هستم .بازم میگم از تاپیک شمارش معکوس تا الان ده ها و شایدم صدها پست راجب این به قول شما واقعیت تلخ زندگی زده شده و این موضوع تبدیل به یه بحث فرسایشی شده چون تا الان هممون چند بار این مطلب رو خوندیم و اگه قرار رو کسی تاثیر بذاره تا الان گذاشته و به نظر من از الان به بد دیگه اسپم حساب میشه. اگه میخواید فرهنگ سازی کنید پس یه تاپیک مخصوص این موضوع درست کنید تا کسای که تو تاپیک ''گفتگوهاي مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشي لاتاري 2013'' و *مهم *کانفرمیشن کد خود را تا اکتبر نگه دارید* یا گزارش آماری نتایج لاتاری 2013 تا یه مطلب جدید دستگیرش بشه مدام با ای بحثای فرسایشی و تکراری مواجه نشه.
پس شاید این پیشنهاد تاپیک جدید مفید باشه چون این بحث تو اغلب تاپیکا,موضع تاپیک رو از مسیر اصلی منحرف کرده.
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حسن جان یه جوری میگید بیخیال شید که انگار ما یقیه همو گرفتیم
طوری نشده که من میگم دیگه این بحث تکراری رو کش ندیم اما اسمیت جان میگن باید فرهنگسازی کنیم منم پیشنهاد ایجاد یه تاپیک دادم که دیگه راجب این موضوع تکراری تو بقیه تاپیکا بحث نشه و موضوعات تاپیکای مختلف رو منحرف و حوصله خواننده هارو سر نبره
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آیا این 6029 تارو کامل اعلام کردند؟ چون من نظرم این هست که درصدی از این تعداد رو اعلام کردند و بقیه رو اکتبر اعلام می کنند
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من هم فکر کنم چون برندگان ایران تعدادش زیاد بوده واسه همین به خاطر اینکه سرشون زیادی شلوغ نشه فقط درصدی از این برندگان رو اعلام کردن و بقیه رو اکتبر اعلام میکنن.....در هر حال زمان فقط همه چیز رو معلوم میکنه
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]