موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
تا دو سه روز آینده ویزا بولتن جولای میاد و با چیزایی که من قبلا تو ویزا بولتن خونده بودم اگه اشتباه نکنم هر ماه که ویزا بولتن میاد معمولا اطلاعات مربوط به ماه بعد و بعد ترش رو میدن. و اگه قرار باشه از اگتبر مصاحبه ها شروع شه تو ویزا بولتن جدید کارنتیای سری اول اعلام میشه که واسه اکتبر آماده باشن. پس باید منتطر باشیم تا دو سه روز دیگه که ویزا بولتن بیاد ببینیم پیش بینیم درسته یا نه!!!!
امیدوارم دسرت باشه
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 14:12)ehsansh نوشته: تا دو سه روز آینده ویزا بولتن جولای میاد و با چیزایی که من قبلا تو ویزا بولتن خونده بودم اگه اشتباه نکنم هر ماه که ویزا بولتن میاد معمولا اطلاعات مربوط به ماه بعد و بعد ترش رو میدن. و اگه قرار باشه از اگتبر مصاحبه ها شروع شه تو ویزا بولتن جدید کارنتیای سری اول اعلام میشه که واسه اکتبر آماده باشن. پس باید منتطر باشیم تا دو سه روز دیگه که ویزا بولتن بیاد ببینیم پیش بینیم درسته یا نه!!!!
امیدوارم دسرت باشه
منم به سایت نگاه انداختم....فکر کنم 15 هر ماه کارنتی های اون ماه و ماه بعد رو میگه....به ماه بعد و ماه بعد ترش....ولی خدا کنه شما درست بگی...
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به بچه های خوبه مهاجرسرا من یه تحلیلی در مورد نتیجه امسال دارم میخواستم ببینم این تحلیلم درست هست یا نه و نظر شماها چیه. آیا امکانش هست که امسال قرعهکشی در ۲ تا ۳ مرحله انجام بشه مثلا یه بار اکتبر یه بار چند ماه بعد دوباره قرعهکشی بشه چون امسال من هر چی کیس نامبر میبینم زیر ۱۰۰۰۰ هست امکان داره از اول یه چارچوبی رو تعیین کرده باشن مثلا از هر کشور و قاره ای یه تعداد مشخصی رو تعیین کرده باشن و بعد در چند نوبت قرعهکشی کنن ؟؟!!!!!مثلا در مورد ایران تعداد ۶۰۲۹ نفر تعیین شده باشه و بعد در ۲ یا ۳ نوبت قرعهکشی بشه؟؟؟!!!!! دیگه اینکه این ۱۰۰۰۰۰ نفری که در کل دنیا اعلام شدن همشون کیس نامبرهای برنده هستن یا با اعضای خانوادشون حساب میشن؟؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند وقت نبودم الان از کدام سایت باید ببینم برنده شدم یا نه؟ ایا فیلتر هستش؟
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-12 ساعت 16:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-12 ساعت 16:35 توسط Sunday.)
سلام به همه!
این اولین ارسال من هست، لطفا اگر در جای مناسب نیست ببخشید!
یک سئوال برام پیش اومده که امیدوارم دوستان تصحیحم کنن:
چرا اطلاع رسانی درباره لوتری گنگ و گیجه؟ اطلاعات یا بسیار کم هستن و یا ضد و نقیض. اینکه دولت آمریکا دقیق نیست، تقریبا غیر ممکنه! ولی چرا اطلاعاتی که میدن گیجه؟ مثلا درباره قبولی های امسال توی دو تا لینک زیر دوتا عدد متفاوت هست:
۱
و
۲
یا اینکه یکجا نوشته will be و یکجا نوشته may be برای اعلام نتایج مجدد در اکتبر.
لطفا کسی میدونه؟!!
کیس نامبر: جون مادر اوباما یه دونشم به من نرسید!