موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با توجه به متن نامه قبولی و میزان کارنت شدن فکر کنم امسال به محض پر شدن سهمیه ایران دیگه کیسی کارنت نشه پس افرادی که کیس نامبراسون با لاست مانند خودم نباید زیاد خوشبین باشیم و هزینه کنیم.
ساکن
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-13 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-13 ساعت 20:47 توسط ETnakhausetelefonien.)
با سلام
دوستان عزيز تقريبا دو ماه پيش تو اولين پست صفحه ٣ همين بولتن روند كارنت شدن امسال رو بطور تقريبي ارايه داده بودم كه البته چند تا از دوستان خيلي ناراحت شدن و بعضا برخورداي نامناسبي هم داشتن. چند تا پست بعد از اون هم(فكر كنم صفحه ٤) توضيحاتي دادم در ارتباط با اينكه چطور به اون اعداد رسيدم. اگه خواستيد مطالعه كنيد.
اما موضوع مهمي كه خيلي نگران كننده بود و خوشبختانه به نظر مياد كه به خير گذشت تعداد زياد برنده هاي ايران بود كه از سقف ويزاهاي مجاز ٢٥٠٠ تا بيشتر بودن. همونطوري كه مي دونيد اگه ٣٥٠٠ تا ويزا پر بشه به بقيه ويزا نمي دن. سابقه نشون مي ده كه اگه يه كشوري برنده هاش بيشتر از تعداد ويزاهاي مجازش باشه و تعداد افرادي كه پروندشون رو پيگيري مي كنن هم به همون نسبت زياد باشه اونا از همون ماه اول مصاحبه هاي اون كشور رو محدود مي كنن و اون كشورها از عدد كارنتي قاره خودشون پيروي نمي كنن.
مثلا فرض كنين از مجموع ٦٠٠٠ برنده ايراني همه تا حالا پرونده فرستاده بودن kcc . در اين شرايط kcc مطمين مي شد كه احتمالا همه اين ايراني ها مي خوان پروندشون رو پيگيري كنن. اما kcc بيشتر از ٣٥٠٠ تا ويزا رو نمي تونه از وزارت امور خارجه درخواست كنه بنا براين مياد مصاحبه هاي ايران رو از اسيا جدا ميكنه و اعلام ميشه "اسيا تا ١٩٠٠ اما ايران استثنا تا ١٢٠٠" و اين خيلي نگران كننده است. اين يعني اينكه شايد به بعضي دوستان اخري ويزا نرسه كه همونطوري كه گفتم اين ماه اين اتفاق نيافتاده و اين خيلي اميدواركننده است كه يعني به احتمال قريب به يقين به همه ويزا ميرسه. البته شايد اگه يه ماه ديگه هم بولتن رو ببينيم بشه مطمين تر اظهار نظر كرد.
بهرحال منظورم اين بود كه دوستان كيس بالا نيمه پر ليوان رو ببينن و مطمين باشن مصاحبه دير يا زود به اونها هم خواهد رسيد.
نهايتا همونطور كه تو پست پيش بيني تو صفحه ٣ هم گفته بودم مطلقا تو سه چهار ماه بعدي منتظر يه همچين رشدي(٢٠٠٠تا) تو كيس نامبرهاي اعلام شده تو بولتن نباشيد. تقريبا مطمين باشيد بولتن اسيا ماه بعد به زور ٢٠٠ يا ٣٠٠ رشد خواهد كرد. كلا اين يه سال خاصيت خوبي كه داره اموزش صبره.
موفق باشيد
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-13 ساعت 19:29)enchantress_boy نوشته: دوستانی که کارنت شدن برن تو سایت Dvlottery.state.gov شماره کانفیرمیشن نامبرشونو بزنن ببینن تاریخ مصاحبشون معلوم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه هنوز همون پیغام برنده شدن هست
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-13 ساعت 20:44)itsmasoud نوشته: دوستان من با توجه به متن نامه قبولی و میزان کارنت شدن فکر کنم امسال به محض پر شدن سهمیه ایران دیگه کیسی کارنت نشه پس افرادی که کیس نامبراسون با لاست مانند خودم نباید زیاد خوشبین باشیم و هزینه کنیم.
منظورتون از کیس بالا حدودن چقدر است ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اگه مثل نسبتهای پارسال باشه
SEP 1900-NOV 2375- DEC 3560 _ JANU 4400_ FEB 5600_ APRIL 6400
فقط نسبت بندی بود اعداد فوق
همگی موفق باشید
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
بله فکد و یاد خدا امید بخش زندگی همه ماست من اگر این نظر و عنوان کردم صرفا جهت اگاه ساری و جلوگیری از تصمیمات خاص است kcc با توجه به عدم مراجعه ایرانیان در سالهای قبل امسال میزان اولیه اعلامی برای ایران و به 2 برابر افزایش داده یعنی ضریب اطمینان گذاشتن و در نامه اولیه به صراحت به این موضوع اشاره کرده پس با توجه به اماره سال قبل فکر نکنم کیس 5500 به بالا اعلام شود
قبلن ارزوی اعلام شدن همه عزیزان و خواستارم
[/quote]
دوست عزیز سال قبل همهٔ کیس نامبرها کارنت شدند وکسانی که کیس نامبرهای بالا داشتن الان دارند به مصاحبه میروند و به برندگانِ سال پیش هم اعلام کرده بوده که ممکن ویزا بهشون نرسه ولی خوشبختانه همه راکارنت کردن.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2012-08-13 ساعت 21:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-13 ساعت 21:37 توسط Ali Sepehr.)
ضمن تبريك به كليه دوستاني كه كارنت شدند شما مي تونيد از هفت الي ده روز كاري آينده از طريق ايميت و سايت اصلي لاتاري متوجه تاريخ مصاحبه بشيد.
بنظر من امسال كليه برندگان آسيايي رو به ترتيب كيس نامبر دادند و الان 1900 كيس از آسيا رو بررسي مي كنند پيش بيني من براي ماه آينده 3000 هست و اميدوارم كه بيشتر از اين باشه.
بنظر من درباره برندگان امسال از ايران تا الان بالاي 6000 نفر برنده شدند كه با توجه به سهميه 7% اي هر كشور (3500) نفر در سال و با در نظر گرفتن احتمال انصراف خيلي ها از اين پروسه ، احتمال ريجكت شدن بعضي ها و ... اگر واقع بينانه ببينيم همين تعداد هم كه برنده شدند اگر ويزا بگيرند بايستي كلاهشون رو بالا بندازند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما زیر 1900 هستیم اما در ورود کانفرمیشن نامبر تاریخ دعوت نشان داده نمی شود
و کارنت نشده ایم
شماره کیس**2013AS000018-قبولی: 2 می-کنسولگری: ابوظبی-ارسال فرم ها26 می-کارنت شدن کیس13 آگوست-مصاحبه:اکتبر تغییر به ژانویه2012-شیرازبه کالیفرنیا--افراد كيس6 نفر
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گلم
اول از همه به تمامی دوستان که تو سری اول کارنت شدن تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت میکنم ایشاله نوبت ماهم بشه، دوم اینکه امیدوارم یک ضربم ویزا بگیرن و با دستانی پر وارد خاک ا.م.ر.ی.ک.ا شوند.برای همه آرزوی موفقیت دارم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-13 ساعت 21:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-13 ساعت 22:07 توسط itsmasoud.)
بله فکد و یاد خدا امید بخش زندگی همه ماست من اگر این نظر و عنوان کردم صرفا جهت اگاه ساری و جلوگیری از تصمیمات خاص است kcc با توجه به عدم مراجعه ایرانیان در سالهای قبل امسال میزان اولیه اعلامی برای ایران و به 2 برابر افزایش داده یعنی ضریب اطمینان گذاشتن و در نامه اولیه به صراحت به این موضوع اشاره کرده پس با توجه به اماره سال قبل فکر نکنم کیس 5500 به بالا اعلام شود
قبلن ارزوی اعلام شدن همه عزیزان و خواستارم
[/quote]
دوست عزیز سال قبل همهٔ کیس نامبرها کارنت شدند وکسانی که کیس نامبرهای بالا داشتن الان دارند به مصاحبه میروند و به برندگانِ سال پیش هم اعلام کرده بوده که ممکن ویزا بهشون نرسه ولی خوشبختانه همه راکارنت کردن.
[/quote]
دوستان من اگر به این موضوع اشاره کردم فقط جهت اطلاع است پازسال نحوه اعلام کیس نامبر هامتفاوت بوده و کسی اماری از تعداد افراد نداره یعنی ممکن یه نفر با کیس نامبر 38000 پارسال نفر 3000 تو لیست ایران بوده باشه در ضمن پارسال تعداد 4,453برگزیده شده بودند ولیی امسال6000 نفر اعلام شدند. در ضمن من خودم شمارم 7xxx هست اگر این نتیچه را بیان میکنم صرفا جهت اطلاع هستش و نه این که به خوام فاز منقی بدم.
sorry anyway
ساکن
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که کارنت شدند تبریک می گم بهتون ، دعا کنید ماها هم زودتر کارنت بشیم تا از استرسمون کمتر بشه