کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-01-17 ساعت 01:51)amir2013 نوشته:  سلام به همه دوستان مخصوصا همسفران آنکارایی که منتظر نامه دوم هستن...
من نمیدونم این آنکارا چرا اینقدر ضعیف ظاهر می شه!به خدا...همه جا یه تکونی خورده بجز آنکاراSad
نظرتون چیه؟
من که صبرم داره لبریز میشه، یعنی ممکنه مصاحبه ها هم دیرتر باشه نسبت به ایروان و بقیه؟؟؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: ensan ، گل نهال ، farshadsh ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 03:04)yasaman1111 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 01:51)amir2013 نوشته:  سلام به همه دوستان مخصوصا همسفران آنکارایی که منتظر نامه دوم هستن...
من نمیدونم این آنکارا چرا اینقدر ضعیف ظاهر می شه!به خدا...همه جا یه تکونی خورده بجز آنکاراSad
نظرتون چیه؟
من که صبرم داره لبریز میشه، یعنی ممکنه مصاحبه ها هم دیرتر باشه نسبت به ایروان و بقیه؟؟؟

خدا نکنه
کیس : **44
تشکر کنندگان: farshadsh ، shani89 ، Tomas
تا امروز هفت روزه كه بولتن ويزا اعلام شده ولي آنكارا تاريخ مصاحبه ها رو اعلام نكرده. منم مثل شماها منتظرم و دلهره دارم.
كيس نامبر:**2013AS000049/تعداد افراد كيس: 1 نفر/تاريخ مصاحبه:هفته دوم مارچ/دريافت ويزا: بك ضرب
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، shani89 ، payampars ، mosi77 ، Tomas ، lilac ، rezagh
دلهره داشتن رفلکس طبیعیه .مهم اینه که این موضوع باعث منفی بینی نشه.این هم میگذره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amir82 ، ensan ، usa lover ، shani89 ، afs ، Tomas ، lilac ، enchantress_boy ، rezagh
(2013-01-17 ساعت 13:09)marj88 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 03:04)yasaman1111 نوشته:  
نظرتون چیه؟

خدا نکنه

بهتره ها...ببخشید البته برای من بهتره...
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: Tomas
دوستان منم به جمع صابرین آنکارا بافزایید.خدا کنه تو عید نیوفته فقط!
تشکر کنندگان: mino2013 ، ensan ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 21:49)mosi77 نوشته:  دوستان منم به جمع صابرین آنکارا بافزایید.خدا کنه تو عید نیوفته فقط!

چرا تو عید نیوفته؟؟؟؟آخه تو تعطیلی باشه بهتره که.....................
(2013-01-17 ساعت 21:57)yasaman1111 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 21:49)mosi77 نوشته:  دوستان منم به جمع صابرین آنکارا بافزایید.خدا کنه تو عید نیوفته فقط!

درسته تعطیله ولی عید هم گرونتره هم من پیشه خانواده بودن رو ترجیح میدم
Cool
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: Tomas ، rezagh
بچه ها من یک سوال داشتم وقتی شمارمون کارنت شد باید چی کار کنیم؟ میشه یک نفر کاملا برای من توضیح بده ممنون میشم
(2013-01-17 ساعت 22:10)mino2013 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 21:57)yasaman1111 نوشته:  

درسته تعطیله ولی عید هم گرونتره هم من پیشه خانواده بودن رو ترجیح میدم
Cool

به نظر من بهترین زمان 22 اسفند تا 30 ام...
تشکر کنندگان: Tomas ، rouzbehdarvishi
(2013-01-17 ساعت 22:12)hosseinz نوشته:  بچه ها من یک سوال داشتم وقتی شمارمون کارنت شد باید چی کار کنیم؟ میشه یک نفر کاملا برای من توضیح بده ممنون میشم
حسین آقا
سئوالت رو یک بار در یک تاپیک بپرس و فرصت بده دوستان به شما جواب بدن. تو امضای من "خلاصه سفرنامه های 2012 (سفارت آنکارا)" یه نگاهی به هر سه قسمت مخصوصاً قسمت اول بنداز یه چیزهایی دستگیرت میشه. الان شما باید دنبال ترجمه و آماده کردن مدارک مربوط به مصاحبه و تکمیل کارت واکسیناسیونت باشی. نامه دوم رو که دریافت کردی برای بلیط هواپیما، گرفتن وقت دکتر و رزرو هتل اقدام کنی.
دوستان من روی سایت سفارت آنکارا چک کردم شماره ها رو و وقتای مصاحبه ها رو. بعضی از بچه های سری 4XXX مشخص هستن که تاریخشون تا 3 مارچ یا 4 مارچ هست البته بچه های سری قبل هستنا. بنابراین فکر کنم مال ما بعد از این تاریخ بیفته. با توجه به شماره ها فکر نمیکنم عده زیادی قبل از عید مصاحبه بشن.

معمولاً واسه هر روز توی سفارت آنکارا 5 تا 7 نفر از لاتاری مصاحبه میشن. و 15 روز قبل از سال داریم که میشه به عبارتی 100 نفر قبل از عید. البته این عدد کاملاً تقریبیه.

من که دوست دارم قبل از عید باشم. اینم انرژی مثبتش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Smile
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: mino2013 ، farshadsh ، گل نهال ، amairmonre ، ensan ، Tomas ، nika ، roeentan ، rouzbehdarvishi
(2013-01-17 ساعت 22:33)arash_r15 نوشته:  دوستان من روی سایت سفارت آنکارا چک کردم شماره ها رو و وقتای مصاحبه ها رو. بعضی از بچه های سری 4XXX مشخص هستن که تاریخشون تا 3 مارچ یا 4 مارچ هست البته بچه های سری قبل هستنا. بنابراین فکر کنم مال ما بعد از این تاریخ بیفته. با توجه به شماره ها فکر نمیکنم عده زیادی قبل از عید مصاحبه بشن.

معمولاً واسه هر روز توی سفارت آنکارا 5 تا 7 نفر از لاتاری مصاحبه میشن. و 15 روز قبل از سال داریم که میشه به عبارتی 100 نفر قبل از عید. البته این عدد کاملاً تقریبیه.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Smile

آرش لینکش رو میدین؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Tomas ، nika
(2013-01-17 ساعت 22:43)yasaman1111 نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 22:33)arash_r15 نوشته:  دوستان من روی سایت سفارت آنکارا چک کردم شماره ها رو و وقتای مصاحبه ها رو. بعضی از بچه های سری 4XXX مشخص هستن که تاریخشون تا 3 مارچ یا 4 مارچ هست البته بچه های سری قبل هستنا. بنابراین فکر کنم مال ما بعد از این تاریخ بیفته. با توجه به شماره ها فکر نمیکنم عده زیادی قبل از عید مصاحبه بشن.

Smile

آرش لینکش رو میدین؟؟؟؟

خواهش میکنم. بله.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: yasaman1111 ، farshadsh ، Tomas ، nika
(2013-01-14 ساعت 23:45)enchantress_boy نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 23:14)amairmonre نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 12:23)amairmonre نوشته:  بچه های مهاجرسرا

فکر کنم اگه بریم تو این قسمتhttps://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw== و شروع کنیم از شماره 1 تا شماره هایی که کارنت شدند رو وارد کنیم میتونیم یه آماری از کسانی که اقدام کردند برا لاتاری و تعداد کسانی که مصاحبه شدند و همچنین تعداد کسایی که ویزا گرفتند یا در مرحله کلیر هستند رو به طور یه مقدار قطعی تر بدست بیاریم ولی این نیاز به صرف زمان بیشتر هستش اگه یک گروه بیست نفره شیم و هر کدوممون 250 تا 250 تا بریم بالا میتونیم تا کیس نامبر 5000 بریم و این میتونه کمک خوبی باشه برا به دست آوردن یه آمار خوب و امیدوار شدن برای آینده.
اگه موافقید این کارو شروع کنیم اعلام کنید 250 تای اول هم خودم هستم اگه نه که هیچ

فکر کنم اونایی که اقدام نکردند مینویسه که هیچ اطلاعاتی وجود نداره به رنگ قرمز ولی اون کیس هایی که اطلاعات میده یعنی اقدام کردند و ...

کسی بها نداد به این نظز من ولی در حالت تهیه جدولی هستم .....

منم به شوخی این نظرو دادم که این کارو بکنیم، ولی نتایجی که ازش بیرون میاد دقیق نیست چون به خیلی از کیس ها که اقدام کردن و حتی وقت مصاحبشوم مشخص شده یا مصاحبه رفتن جواب نمیده و پیغام Your search did not return any data میده.

سلام دوستان،

من کیس نمبر ام، حدود ۶۶۰۰ هست، ولی‌ هرچی‌ که میزنم تو این سایت، می‌زنه شماره اینولید!!

و من قبلان بهشون ایمیل زدم گفتن که شمارهٔ تو برای حدود مارث بولتن می‌شه.. و گفتن بده ۱۵ امّ چک کن، ولی‌ چک کردم، شمارههای قابل من بود!!

آیا من درس چک کردم، کسی‌ میدون کا من چجور دیگه باید چک کنم؟

چون من برای رفتن به ایران واسه اول تا آخر مارچ هم بلیت دارم، می‌خوام از الان مطمئن شم، که چیکار باید کنم،

لطفا اگه کسی‌ میدون منو راهنمایی کنه، یه دنیا ممنون میشم
case: 6600
تشکر کنندگان: Tomas ، nika ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان