کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: Tomas ، nika ، mgolchin13 ، farshadsh
اتباع بیگانه که قصد اقامت دائمی در ایالات متحده دارند و یک ویزای مهاجرتی دریافت کرده اند با شروع از ۱ فوریه ۲۰۱۳ باید هزینهٔ مهاجرتی USCIS را بپردازند.
165 دلار.
http://turkey.usembassy.gov/greencard_fee_farsi.html
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، mahdip ، sgkco24 ، Tomas ، nika ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، farshadsh
(2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

اگه منظورتون از کارنت نشدن اینه که نامه دومتون نیومده،خوب آنکارا هنوز به هیچکس نامه دوم رو نداده. 4700 طبق ویزا بولتین کارنت شده محسوب میشه.
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: ensan ، Tomas ، roeentan ، farshadsh
(2013-01-18 ساعت 03:25)ali heydari نوشته:  سلام دوستان عزیز من کیسم حدودا 4700 باید کارنت میشدم ولی نشدم یکی از دوستانم زنگ زد کی سی سی پرسید گفتن مدارک نرسیده نمیدونم تاکی وقت دارم دوستان اگه لطف کنند راهنمایی کنند ممنون میشم

سلام. من متوجه نشدم چي شده. شما ميگيد كارنت نشديد در صورتيكه تا٥٢٠٠ كارنت شده. اگه منظورتون اينه كه مصاحبتون معلوم نشده ميشه بفرماييد ايروان هستيد يا ابوظبي يا آنكارا؟ هنوز كه مصاحبه ي بچه هاي آنكارا معلوم نشده. شما رو چه حسابي ميگيد كارنت نشديد؟ در ضمن آيا بعد از ارسال مدارك بهkcc آيا پيگيري كرده بوديد كه مداركتون رسيده بود يا نه؟ با اين پستتون نگران ترم كرديد لطفا توضيح بديد چه اتفاقي افتاده
كيس نامبر:**2013AS000049/تعداد افراد كيس: 1 نفر/تاريخ مصاحبه:هفته دوم مارچ/دريافت ويزا: بك ضرب
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، Tomas ، nika ، roeentan ، rezagh ، farshadsh
(2013-01-18 ساعت 12:56)yasaman1111 نوشته:  

اگه منظورتون از کارنت نشدن اینه که نامه دومتون نیومده،خوب آنکارا هنوز به هیچکس نامه دوم رو نداده. 4700 طبق ویزا بولتین کارنت شده محسوب میشه.
خب چطور الان باید بدونم که کارنت شدم؟
تاریخ ورود:21/2/2014
اقامت:حومه سنفرانسیسکو
تشکر کنندگان: Tomas ، payampars ، nika
(2013-01-18 ساعت 15:19)ali heydari نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 12:56)yasaman1111 نوشته:  

خب چطور الان باید بدونم که کارنت شدم؟

کارنت شدن فقط به این معنی که کیس شما در محدوده کیس های به جریان افتادست.که الان شما این شرایط رو دارین.‏بین 4300‏ تا 5200 هستین.احتمالا ک سی سی منظورش این بوده که مدارک رو ما فرستادیم به آنکارا نرسیده البته احتمالا.باید منتظر باشین که نامه دوم واستون بیاد همونجایی که نامه قبولی رو دیدین.آخرین و بدترین حالتش اینه که فرمها به دستشون نرسیده باشه که احتمالش خیلی کمه.وقتی فرستادین تو ماه 6 بعدش چک نکردین؟
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
تشکر کنندگان: payampars ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، roeentan ، rezagh ، ali heydari
آب زنید راه را هین که نگار میرسد.

با سلام و درود فراوان بر تمامی دوستان و منتظران نامه دوم آنکارا،
بالاخره نامه های سری جدید کارنتی های آنکارا از راه رسید.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-01-18 ساعت 22:11)رجبعلی نوشته:  آب زنید راه را هین که نگار میرسد.

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
یعنی در حدی که شما هم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ما هم بخاطر هورا شما هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا

رجبعلی جان.
همت کنی سه تا پست دیگه بذاری تو مهاجرسرا (به غیر از تاپیک از هر دری که آرشیو میشه) امضات ظاهر میشه.
قومی رو از حسرت بیرون میاری.
(2013-01-18 ساعت 22:29)امیر مهاجر نوشته:  

رجبعلی جان.
همت کنی سه تا پست دیگه بذاری تو مهاجرسرا (به غیر از تاپیک از هر دی که آرشیو میشه) امضات ظاهر میشه.
قومی رو از حسرت بیرون میاری.

تبریک،بلاخره ما هم کارنت شدیم
هفته آخر مارچ
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
با درود
نامه دوم من هم اومد.
کیس : 2013AS00004000
دوستان عزیزی که سری آخر کارنت شدند {مثل من} آیا باید ایمیلی به کی سی سی بزنیم یا اینکه صبر کنیم خودشون خبر میدهند؟ ظاهرا مال انکارا خیلی داره طول میکشه.خبری از زمان مصاحبه نیستSad
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh
پس چرا نامه من نیومده
خدیااااااااااااSadSadSadSad
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
نامم اومددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد خدایا مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی هممون میریم بچه هاااااااااا حالا دسسسسسسسسسسسسسسست
کیس : **44
یعنی همه ی نامه ها با هم میاد؟
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: roeentan ، Sanna ، رجبعلی ، rouzbehdarvishi ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان