2012-08-14 ساعت 10:53
من یک خواهش از همه دوستان دارم .... اونم اینه که ...بدون مطالعه اظهار نظر نکنن .... اگه به شماره هایی که دوستمون ensan بالا نوشته دقت کنین میبینید که ماه های آخر همه شماره ها کارنت شده .... و همینطور باید اینو یادمون باشه ...سیستم نوبت دهی که KCC داره واقعا یه الگوریتم پیچیده است که تا حالا هیچ کس نتونسته تجزیه اش بکنه و نمی تونه چرا که : هر چقدر هم زرنگ باشیم نمی تونیم به راز منبعی که داره این گونه علوم رو تو دنیا بسط می ده پی ببریم ... در ضمن من می دونم باید واقع نگر بود . ولی این داستان ها که امکان داره اصن کارنت نشیم و این برنامه ها پارسال هم بوده ... ولی خوشبختانه همه کارنت شده ، مصاحبه شده و ویزا گرفتن ( یادتون باشه هر کسی شرایط کامل رو نداره ، مشکل داره ، دنبالش نمی ره ، اصن یادش نمی یاد ثبت نام کرده )... البته اگر تاپیک های سال های قبل رو مطالعه کرده باشین ..... پس تو راهی که دارین می رین ...استرس ندین ..... یه روالی هست ..... باید مطابق این روال کار ها رو پیش ببریم ... خلاص ...... حالا این که بیایم هی بگیم ....امکان داره نشه .... نمی شه و این برنامه ها فاز منفیه ..... پس لطفا فاز منفی (اظهار نظر نادانسته) نکنید . دلیل این که اینقدر هم دپرسین اینه که امیدوار بودین حداقل تا 5000 کارنت بشه .... کما اینکه هممون ته دلمون می دونستیم با این کیس نامبر هایی که امسال آسیا داره عمرنات پتاسیم بالای 2000 کارنت بشه .... پس منطقی فکر کنید و دپرس نباشید ... به حرف هیچ بنی بشری هم گوش ندین ...... نهایت نهایتش هم اینه که نمی شه دیگه آقا جان ...... نمی کشنمون که ...... از قدیم ندیما می گن ...: گر خداوند ببندد ز حکمت دری ز رحمت گشاید در دیگری ....شایدم بالعکس.... به قول یه بنده خدایی : دیگه نباید این قضیه رو این قدر کشش بدین .... D:
موفق و سلامت باشین
موفق و سلامت باشین
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama