2012-08-14 ساعت 18:24
(2012-08-14 ساعت 18:03)امیر مهاجر نوشته:خدمت امیر آقا و همهٔ دوستان سلام و وقت بخیر،آقا اطاعت امر کردم،اگه توضیحات اضافی لازم هست بد از افطار که انرژی و شارژ گیری کردم حتما خدماتتون ارائه بدم.ارادتمند(2012-08-14 ساعت 17:59)mani.iht نوشته:(2012-08-14 ساعت 17:49)amir82 نوشته: ......
1) خیر. شامل مجموع برندگان اصلی و افراد وابسته کیس میشه. در مثال شما 3 نفر کم میشه.
...
خدمت شما بزرگوار عرض کنم که ۳۵۰۰ سهمیهٔ هست که به تعداد کیس نامبر و افراد برنده جدا از افراد همراه شامل میشود،یعنی افراد همراه شامل ۳۵۰۰ که ۷ % از سهمیهٔ هر کشور برای ویزا گوناگونی هست نميباشد و ملاک ۳۵۰۰ فقط افراد برنده میباشد.
خب حالا که حرفتون شد دو تا از هر دو بزرگوار تقاضا دارم منبع اطلاعات داده شده رو ذکر کنید.
سپاسگزارم.
The congressionally mandated Diversity Immigrant Visa Program makes available up to 55,000 diversity visas (DVs) annually, drawn from random selection among all entries to persons who meet strict eligibility requirements from countries with low rates of immigration to the United States.
To learn about the next DV online registration, visit the Diversity Visa Program Instructions webpage.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه