موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
نمیدونم چرا همه اینقدر نگرانن.البته کمی حق میدم.اما اگه تایپیک سالهای قبل رو بخونید میبینید که این نگرانی هر سال در ماههای مشابه برای بچه های اون سال وجود داشته و از خوندن مطالبشون کاملا میشه نگرانیشون رو دید.اما شکر خدا همشون کارنت شدن و رفتن مصاحبه.فقط اونهایی که دیر اقدام کرده بودن این آخریها کلیرشون طول کشید و نگرانن.اما میخوام بگم انشااله همه میرن مصاحبه.منم خیلی نگران بودم اما وقتی اینهارو خوندم خیلی از نگرانیم کم شد.همتونو به خدا میسپارم.به امید دیدار در سرزمین عدالت
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-16 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-16 ساعت 12:30 توسط samijoon.)
دوستان.....با توجه به اينكه تعداد بيشتري از داوطلبين در اكتبر قرعه كشي ميشن و اعلام ميشن بعنوان برنده( من با استناد اينو ميگم) ؛ يعني هنوز همه برنده ها اعلام نشدن ديگه؟درسته؟
و اونا خودشونم منتظرن تا 2012اي ها تموم بشن و برن سراغ 2013اي ها كه اگه بازم ظرفيت داشتن اول اكتبر سري دوم را اعلام كنن! پس بنظرم امسال يعني ورودي هاي 2013 شانس بيشتري دارن و تعداد بيشتري قبول ميشن...ولي اصل ماجرا كارنت شدن و اخذ ويزاست...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر:**2013AS001-تاریخ رویت قبولی: 1/می/2013-تاریخ فرستادن مدارک با پست TNT: چهار روز بعد-محل مصاحبه:آنکارا-دریافت ویزا:یک ضرب بدون مشکل 
-بعدشم که USA,Minnesota
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر میکنم که همه کارنت بشن ولی نگرانیم از اینه که چون امسال یه تعداد بیشتری قبول شدن در مصاحبه کمی سخت گیری کنن . اگه نظری دارین لطفا بگین که از نگرانیمون کم بشه .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 20:37)Given نوشته: (2012-08-15 ساعت 19:05)mandana12 نوشته: (2012-08-14 ساعت 10:53)Given نوشته: من یک خواهش از همه دوستان دارم .... اونم اینه که ...بدون مطالعه اظهار نظر نکنن .... اگه به شماره هایی که دوستمون ensan بالا نوشته دقت کنین میبینید که ماه های آخر همه شماره ها کارنت شده .... و همینطور باید اینو یادمون باشه ...سیستم نوبت دهی که KCC داره واقعا یه الگوریتم پیچیده است که تا حالا هیچ کس نتونسته تجزیه اش بکنه و نمی تونه چرا که : هر چقدر هم زرنگ باشیم نمی تونیم به راز منبعی که داره این گونه علوم رو تو دنیا بسط می ده پی ببریم ... در ضمن من می دونم باید واقع نگر بود . ولی این داستان ها که امکان داره اصن کارنت نشیم و این برنامه ها پارسال هم بوده ... ولی خوشبختانه همه کارنت شده ، مصاحبه شده و ویزا گرفتن ( یادتون باشه هر کسی شرایط کامل رو نداره ، مشکل داره ، دنبالش نمی ره ، اصن یادش نمی یاد ثبت نام کرده )... البته اگر تاپیک های سال های قبل رو مطالعه کرده باشین ..... پس تو راهی که دارین می رین ...استرس ندین ..... یه روالی هست ..... باید مطابق این روال کار ها رو پیش ببریم ... خلاص ...... حالا این که بیایم هی بگیم ....امکان داره نشه .... نمی شه و این برنامه ها فاز منفیه ..... پس لطفا فاز منفی (اظهار نظر نادانسته) نکنید . دلیل این که اینقدر هم دپرسین اینه که امیدوار بودین حداقل تا 5000 کارنت بشه .... کما اینکه هممون ته دلمون می دونستیم با این کیس نامبر هایی که امسال آسیا داره عمرنات پتاسیم بالای 2000 کارنت بشه .... پس منطقی فکر کنید و دپرس نباشید ... به حرف هیچ بنی بشری هم گوش ندین ...... نهایت نهایتش هم اینه که نمی شه دیگه آقا جان ...... نمی کشنمون که ...... از قدیم ندیما می گن ...: گر خداوند ببندد ز حکمت دری ز رحمت گشاید در دیگری ....شایدم بالعکس.... به قول یه بنده خدایی : دیگه نباید این قضیه رو این قدر کشش بدین .... D:
موفق و سلامت باشین
دوستان یک سوالی که بعد از خوندن نوشته های شما به ذهن من می رسه اینه که آیا تمام شما وقتی لاتاری شرکت کردید، بهش به عنوان یک راه مطمئن برای مهاجرت نگاه کردید و الان کاملا آمادگی شو دارید که نهایتا ظرف یک سال اینده ایران رو ترک کنید؟ برای همیشه؟ چون حتی کسانی که طی یک پروسه طولانی مثلا از یک کشوری مثل کانادا مهاجرت می گیرن و براش برنامه ریزی کردند هم ماههای آخر شلوغ پلوغن و به موقع به کاراشون نمی رسن. این راهی هم که ما داریم میریم یک جورایی بدون بازگشته. چون بعد از گرفتن گرین کارت نمی تونی هی بیای و بری و لااقل سه و نیم سال از پنج سال اول رو باید اونجا زندگی کنی-و بیشتر از شش ماه هم از خاک امریکا بیرون نباشی- تا بتونی سیتیزن شی. فلذا آیا این که زودتر کارنت شیم و بریم مصاحبه و ویزا بگیریم خوبه؟ سخت نیست یه خورده به نظرتون؟
یه سوال داشتم ماندانا جان .... اونوقت این چه دخلی به حرف های من داشت ؟ اگه منظورت اینه که سختم نیست برم .... باید بگم نه .... اینجا هیچ دلبستگی جز خانواده ندارم ...در عین حال می دونم هم اونجا برام فرش قرمز پهن نکردن ، پی همه چیز رو هم به تنم مالیدم .... در واقع 5 6 سالی هست مالیدم ....حاضرم کارگر محترم تو یه جامعه باشم تا مهندس توسری خور از یک عده آدم بی سواد و نادون ...هر کسی شرایط خودش رو داره .... شما به شرایط خودت فکر کن ... ببین سختته بری ؟
هدف من از این چنین نوشتن آرامش دادن به بچه هاست ..... شما منظورت رو واضح بگو .... من متوجه نشدم .... شاید سوء تفاهم شده ......
خوب شما میگی 5-6 ساله داری روش کار می کنی که بری. قطعا برات شرایط خوبیه. چون نسبت به سایر روشها کم هزینه تر هم هست. ولی برای ما اینطور نبود. بدون برنامه خاصی شرکت کردیم. الان که برنده شدیم باید خیلی هزینه کنیم - با دو تا بچه و زندگی ای که دیگه رو روال افتاده اینجا- که بریم. ولی باز هم وسوسه اش اونقدری هست که ازش نگذریم. ولی ترجیح میدیم زمان بیشتری داشته باشیم تا بتونیم زندگی مونو جمع و جور کنیم. البته من نباید مطلبم رو در پاسخ به نوشته شما می نوشتم. واقعا هم ربطی نداشت. کلا داشتم به همه می گفتم انقدر عجله دارند برای کارنت شدن فکر اینو هم کردن که خیلی زود باید برن؟
ضمنا اینجا چقدر زود همه لحن عصبیت و ناراحتی به خودشون مگیرن. دعوا که نداریم. منظور من هم خیلی پیچیده و غامض نبود.
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
امسال سهمیه ایران اضافه شده . بر طبق سخنان مسول بخش آسیا سهمیه بنگلادش کلا حذف شده و سهمیه ایران اضافه شده است .
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد
etroit
A journey of thousand miles begins with a single step