(2012-08-16 ساعت 17:31)funnybluesolea نوشته:(2012-08-16 ساعت 15:03)HRSH نوشته:(2012-08-16 ساعت 13:42)afs نوشته:(2012-08-16 ساعت 13:28)miladswat نوشته: من فکر میکنم که همه کارنت بشن ولی نگرانیم از اینه که چون امسال یه تعداد بیشتری قبول شدن در مصاحبه کمی سخت گیری کنن . اگه نظری دارین لطفا بگین که از نگرانیمون کم بشه .
به نظر من تنها دلیلی که برای اعلام تعداد نفرات بیشتر وجود داره فقط و فقط اینه که اگر افرادی پیگیر کیسشون نشن، ویزا از دست نره. تجربه سال قبل دقیقا این رو نشون داد و ایمیل زدن به برنده ها برای اینکه پیگیری کنند چیزی که قبلا سابقه نداشته نشون داد که برای اون ها مهمه که سهمیه های در نظر گرفته شده رو پر کنند. از این جهت خیلی دور از انتظاره که خودخواسته بخواند سخت گیری غیرمعمولی انجام بدند و کیس هایی که پیگیرکارهاشون هستند رو رد کنند.
منم با شما کاملا موافقم ، اینهمه تشکیلات هر سال دارن برای ارائه ویزای گوناگونی کار میکنند مطمئن باشید که برای خوده ایالات م.ت.ح.ده هم سود زیادی داره که این روند رو هر سال اجرا میکنه و قطعا بی دلیل هیچ کاری رو انجام نخواهد داد تا یه کیس از دست بره.
البته این رویکرد به نفع همه ماست
شاد باشید
با سلام
اجازه می خوام که نظر و برداشت شخصیم رو دز این مورد بگم.
با شما دوستان عزیزم در این مورد که برنامه قرعه کشی سالیانه برای آمریکا منفعت فراوانی داره موافقم، البته طبق بررسیهاشون زیانهایی هم داره اما با دلایل جامعه شناسانه و آینده نگرانه اقدام به برگزاری این قرعه کشی می کنن. اگر توجه کنید به مردم بعضی از کشورها در بعضی از سالها اجازه شرکت داده نمی شه، به این دلیل که در سالهای قبلی به اندازه کافی افرادی از آن کشورها وارد ایالت متحده شده اند. پس به نظرم یکی از هدفاشون تعادل فرهنگیه، بنابراین براشون مهمه که تعدادی که سالیانه در نظر گرفتن (50000 در سال) وارد کشورشون بشه. به همین دلیل تا پارسال سالیانه 100000 نفر برنده اعلام می شد، تا از بین آنها 50000 افراد واجدالشرایط برای ورود انتخاب کنند و چون احتمالا باز هم این افراد به 50000 نفر نمی رسیدند این قرعه کشی رو 2 مرحله ای کردن تا پس از بررسی شرایط برندگان نسبت به فرمهای اولیه در صورت لزوم تعداد بیشتری رو انتخاب کنند. پس تا اینجا که تعداد بیشتری انتخاب شده اند که ورود 50000 نفر تضمین بشه من هم با شما دوستان گرامی موافقم.
اما اینکه مثلا عمدا از ایران بیشتر انتخاب کردند حدس درستی نیست، این قرعه کشی به صورت رندوم انجام شده، به این دلیل که تعداد شرکت کننده های ایرانی بسیار زیادتر از سایر کشورها بوده و با حذف کشور پرجمعیت بنگلادش که متقاضی زیادی هم برای شرکت در لاتاری داره، طبعا تعداد انتخاب شده های ایرانی بیش از حد بوده. در انتها آرزو می کنم که محدودیتی برای صدور ویزا برای ایرانیها درست نشه.
موفق باشید
سلام به همه ی دوستان عزیزم
در مورد مساله ای که مطرح کردین یه نکته وجود داره.
تعداد قبولیها و در واقع سهمیه ی اولیه ای که از طرف دولت ایالات متحده برای هر کشور اعلام میشه کاملا حساب و کتاب داره.
در مورد اینکه چرا و به چه دلایل غیر سیاسی ممکنه یه کشور سهمیش به صفر برسه اطلاعاتی ندارم. ولی مثلا تکلیف کره شمالی با سهمیه ی صفر مشخصه.
اما در مورد تعداد قبولیها یا همون برندگان مرحله ی اول. این تعداد رابطه ی مستقیم داره با تعداد ویزاهای صادر شده به جز ویزاهای DV و تحصیلی طی سال گذشته. در واقع هرچقدر این ویزاها برای اتباع اون کشور کمتر صادر شده باشه تعداد قبولیها در این طرف بیشتر میشه و بالعکس. کشورهای گروه 8 هم تا پارسال سهمیه ای نداشتن که احتمالا امسال برای به تعادل رسوندن لیست از اون کشورها هم پذیرش انجام میشه.
موفق باشید و زودتر کاسه کوزتون رو جمع کنید و تشریف ببرین آمریکا!!!