موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم ما سری آخر کارنت میشیم و اخر از همه کارمون درست بشه البته شاید دوستان از الان اگه توامریکا بودین چیزی خواستین از ایران براتون بیارم خبرم کنید
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ببخشید این مطلب اینجا میزارم دیدم این فروم شلوغتر اینجا هم این مطلب و گذاشتم من تازه با گروه شما آشنا شدم چون تازه هفته پیش فهمیدم تو سال ۲۰۱۳ لاتاری قبول شدم،اون موقع من Confirmation Number گم کرده بودم و امسال وقتی میخواستم برای سال ۲۰۱۴ چک کنم فهمیدم که گزینهای هست که میشه اون شماره را پیدا کرد ودیدم که قبول شدم حال فرم ها دیروز پست کردم و فردا میرسه دستشون،سوال اصلیم مربوط به سربازی ولی اول باید بگم که من از سال ۲۰۱۰ تو آلمان زندگی میکنم و زمانی که دانشجو بودم از ایران خارج شدم و بعد از ۲،۳ ماه تو آلمان به عنوان پناهنده سیاسی قبول شدم و الان Travel Document Passport دارم،و اینجوری که نامه قبولیم زده احتمالا باید برم فرانکفورت برای مصاحبه.من تو قسمت سوالی که در مورد سربازی بود NO انتخاب کردم حالا سوال من اینه حالا چجوری من اینو توضیح بدم به آفیسر یا اصلا میپرسه وقتی ببین من اصلا پاس ایرانی ندارم؟ یا کلا الان توی فال من پروندم چجوری پیش میره،و با اینکه من فقط ۴ ماه نیم تا پایان سپتامبر وقت دارم میتونم امیدوار باشم که بتونم گرین کارت بگیرم،درضمن میخواستم بگم که من الان اینجا دانشجوم و اقامت دائم آلمان دارم، شماره کیس من هم اینه 2013AS00009*** که الان سایت دیدم کارنت شده تازه برای جولای .ممنون میشم از دوستان اگر بتونین منو راهمنمایی کنید ،مرسی
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظرتون شاید این هفته بیاید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april