موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-25 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-25 ساعت 11:05 توسط maka2.)
بله من pharmasict رو دیده بودم که تو top ten بزینس هستش. ممنون
اساسا به این سایت های مثل cnbc یه forbe که تو بیزینس top ten و top twenty بیزینس ها رو اعلام می کنن میشه اعتماد کرد؟
since 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام میشه جواب من را بدید؟
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ذوستان
من میخوام که تو رشته خودم گرافیک و چاپ ارشد بخونم کدوم دانشگاه مناسبه ؟ البته ما قطد داریم بریم ایالت ایلنویس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-26 ساعت 13:14)abig نوشته: (2012-11-24 ساعت 14:20)mina_s نوشته: سلام بر دوستان گل، من شهر ساكرامنتو هستم و مي خوام در رشته medical technology ادامه تحصيل بدم. كالج مورد نظر من folsom lake cOllege هست، مكان كالج تقريبا ازم دور هست، مي خواستم بدونم كسي از دوستان ميدونه من چه طوري بايد بفهمم مدارك مورد نيازش چيه ، امتحان ورودي داره يا نه؟ هر چي مي گردم چيزي پيدا نميكنم، اينكه مثلا امتحان زبان يا رياضي مي خواد يا نه؟ ممنون
این کالج یکی از کالجهای چهارگانه Los Rios( به اسپانیایی یعنی رودخانه ها) محسوب می شه. خیلی هم فکر نکن دوره(تو آمریکا دور خیلی معنی ش متفاوته با ایران) امتحان ورودی داشتنش که داره ولی بستگی به شرایط شما هم داره. ضمنا" Public هستش و رشته های خیلی خوب و متنوعی هم داره. مدارک رو هم میتونی ایمجا پیدا کنی:
http://www.flc.losrios.edu/student-servi...ords-forms
موفق باشی.
مینا جان همسر من هم کالج folsom campus تو رنچو کوردوا میره چون بهش نزدیکه ازش که پرسیدم گفت گواهی نامه و سوشالتونو میبرین و کپی گواهی نامه و شماره سوشالو میگیرن بعد بهتون یه برگه میدن که روش شماره دانش آموزی هست میتونین از طریق سایت یا حضوری وقت امتحانتونو تعیین کنید و امتحانش فقط زبان هست بعد امتحان بهتون میگن که چه روزی برای نتیجه بیاین و بعدش کلاسهاتونو براتون مشخص میکنن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی درمورد رشته آموزش ابتدایی یا همون تیچینگ اطلاعاتی داره؟کار تو مهدکودک و مدرسه یا حتی نگهداری کودک؟
درمورد سرتیفیکیتش هم اگه کسی میدونه کمک کنه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من توی ایران 119 واحد مهندسی نفت پاس کردم و با ریز نمره هام اومدم بیرون.
میخواستم بپرسم واسه ادامه تحصیل، آیا واحدهای منو تطبیق میدن؟ یا باید از اول برم لیسانس؟
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیزم چندین تا سوال دارم :
اگه کسی اینجا لیسانس داشته باشه و بخواد اونجا از اول لیسانس بگیره چه جوریه ؟ میتونه یه سری درساشو معادل کنه یا نه ؟ با توجه به سطح زبانش یا باید از کالج شروع کنه یا از اول میتونه بره دانشگاه ؟ امتحان ورودی دانشگاه از چی هست ؟
شنیدم یه سری دوره های کوتاه مدت هست مثل دستیاری ها و نمیدونم اصلا دیگه چه چیزایی هست اونا چه جوری هستن و اعتبارشون به چه صورتیه ؟
ممنونم
--------------------------------------------------------------------------------
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-28 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-29 ساعت 16:28 توسط ParsTrader.)
(2012-11-28 ساعت 05:36)yami نوشته: (2012-11-26 ساعت 19:22)sh_60 نوشته: سلام ذوستان
من میخوام که تو رشته خودم گرافیک و چاپ ارشد بخونم کدوم دانشگاه مناسبه ؟ البته ما قطد داریم بریم ایالت ایلنویس
(2012-11-27 ساعت 18:51)escutcheon نوشته: سلام دوستان
من توی ایران 119 واحد مهندسی نفت پاس کردم و با ریز نمره هام اومدم بیرون.
میخواستم بپرسم واسه ادامه تحصیل، آیا واحدهای منو تطبیق میدن؟ یا باید از اول برم لیسانس؟
فقط میتونم بگم متاسفانه حسابی خرابکاری کردین برادر من با این کار. حیف اون همه واحد. من جای شما باشم به هر نحوی تمامش میکنم و بعد ارزشیابی مدرک و بلکه تونستی در صنایع نفت شمال آمریکا کار پیدا کنی. بعید میدونم با تطبیق واحد بکنن. بسیار بعید میدونم.
به خاطر سربازی مجبور شدم بیام بیرون.مدرک هم بهم نمیدادن.تازه در واقع 144 واحد پاس کردم، 119 تاشو،یعنی یک ترم مونده به آخر بهم ریز نمره دادن!
نگو که بیشتر کباب میشم!
الانم 5 ماهه استانبولم منتظر مصاحبه ی سفارت! فکر میکردم اکتبر مصاحبه میشم اما سیستم شماره گذاری امسال فرق داشت و سورپرایزم کردن! نامردا!
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
يامي جان ممنون از وقتي كه ميزاري، يك سوال چرا واسه كار تو صنايع نفت شمال آمريكا رو اسم بردي ، يعني شانسش از تگزاس بيشتره؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-28 ساعت 16:29)yami نوشته: [quote='saba.m' pid='243051' dateline='1354081369']
دوستای عزیزم چندین تا سوال دارم :
اگه کسی اینجا لیسانس داشته باشه و بخواد اونجا از اول لیسانس بگیره چه جوریه ؟ میتونه یه سری درساشو معادل کنه یا نه ؟ با توجه به سطح زبانش یا باید از کالج شروع کنه یا از اول میتونه بره دانشگاه ؟ امتحان ورودی دانشگاه از چی هست ؟
شنیدم یه سری دوره های کوتاه مدت هست مثل دستیاری ها و نمیدونم اصلا دیگه چه چیزایی هست اونا چه جوری هستن و اعتبارشون به چه صورتیه ؟
ممنونم
صبا خداییش حوصله نداشتی تاپیک و از اول بخونی یا یادت رفت!!؟؟
جواب همه سوالاتت با جزئیات قبلا تو همین تاپیک داده شده.
خونده بودم الان هم یه بار دیگه خوندم خوب اااااین آلزایمر نمیذاره دیگه