موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-01 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-19 ساعت 16:24 توسط byousefi_p.)
سلام دوستان متخصص
من در حال خواندن ارشد مدیریت در دانشگاه آزاد ایران هستم، اهدافی به شرح ذیل داشتم، لطفا راهنمایی کنید.
سفری برای دریافت گرین کارت به آمریکا داشته باشم و با دریافت پاس سفید به ایران برگردم، ارشدم را تمام کنم و به آمریکا مراجعه نمایم، حدود 1-2 سال (اگه قسمتمون بشه) کار کنم و زبانم رو ارتقاء بدم.
بعد برای مقطع بالاتر اقدام کنم.
حالا سوال من اینه، بهترین راه برای رسیدن به اهداف فوق چی میتونه باشه، مخصوصا آخری (برای مقطع بالاتر ...)
پیشاپیش ممنونم
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
سفرنامه
تجربیات
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 16:26)byousefi_p نوشته: عجب پست سوت و کوریه، هیچکس جواب نمیده.
سلام دوست عزیز
من اصلا متخصص نیستم ولی با دیدخودم میتونم نظر بدم خیلی خوبه که هدف دارین و مطمئن باشین موفق میشین ،شرایط افراد و توقعاتشون از زندگی متفاوته شما قصد ادامه تحصیل برای دکترا دارید ادامه تحصیل هزینه بر هست و شما باید درامد کافی برای معاش خودتون رو داشته باشین شرایط مالی شما رو نمیدونم ولی کار و درآمد زایی اونجا راحت نیست به نظر من تحقیق دقیق و لازم روی بازار کار و آینده ای که برای رشته و گرایش شما وجود داره ، سطحی که افراد درامریکا ازین رشته فارغ التحصیل میشن و شرایط پذیرش و اعتبار مدرک خودتونو در دانشگاه مدنظرتون داشته باشین تا اونجایی که من میدونم بعضی افراد بعد از قبولی در امتحان اولیه بعضی از واحد ها رو مجددا باید طی کنن که ممکنه 1 سال هم طول بکشه من فکر میکنم نتیجه تحقیقاتتون میتونه کمکتون کنه شاید به نتایجی برسین که راهتونو عوض کنه همچنین برای پذیرش دردانشگاه سطح زبان شما می بایست خیلی خیلی خوب باشد .
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
شرقی جان، همانطور که گفتم باید تمام دروس ساینس رو حداقل با نمره 70 درصد به بالا قبول بشی تا تازه در لیست دانشجویان متقاضی قرار بگیری. تازه بعد از اون هر کی نمرهاش بیشتره رو اول برمیدارن و به حدنصاب که رسید کلاس دیگه پذیرش قطع میشه. من کسایی میشناسم در کالجمون که یک درس رو علیرغم با C قبول شدن دوباره سه باره!! برداشتن که بلکه B بشن که بلکه این دقعه پذیرش شدن!
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یامی جان
بیا و یه لطفی کن و دلی رو شاد کن:
من خیلی خیلی دلم میخواد که درس بخونم.... لیسانس دارم توی رشتهٔ مهندسی و میخوام که برای ارشد اینجا اگه بشه بخونم..... گرین کارت + SSN هم گرفتم..... دنبال پاس سفید هستم که ۲ سال فرجه داشته باشم
توی یه دانشگاه دولتی در تهران درس خوندم ولی معادله لیسانسم بالا نیست.... حالا به من بگو که چیکار کنم؟ کجا برم؟
هزار بار پیشاپیش ممنون
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتec 2012
ورود مجدد: July 2014
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم کسی باشه بتونه به من کمک کنه.من ایران مهندسی صنایع خوندم و حالا می خوام الان اینجا مهندسی سخت افزار بخونم و به خاطر هزینه ها سالهای اول رو برم کالج. حالا اگه مدرکمو ببرم ممکنه بعضی واحدها رو ترنسفر کنند؟
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-23 ساعت 00:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-23 ساعت 00:13 توسط peimaneh.)
سلام به یامی عزیز
اول از همه ازتون تشکر می کنم که بچه ها را راهنمایی می کنید که با دید بهتری برای ادامه تحصیل در آمریکا اقدام کنند.
چند تا سوال دارم که اگر لطف کنید جواب بدید ممنون می شم
1-من ارشد بیوشیمی دارم از ایران ،الان آمریکا هستم البته هنوز یک سال نشده (حدود 3 ماه هست که اینجام) حالا می خوام اینجا دکترای داروسازی بخونم اما نمی دونم از کجا شروع کنم ؟
پست های دیگران را که خوندم نوشته بودند بهتر از دیپلم شروع کرد بخاطر کمک هزینه تحصیلی و نگیم که مدرک فوق داریم ،می خوام بدونم این صحبت چقدر درست است ؟
2- من همه ریزنمراتم و مدارک تحصیلی را ایران ترجمه کردم و دارم، کجا باید بفرستم برای ارزیابی؟
3-اگر امتحان تافل را پس کنم باز هم نیاز هست که در کالج زبان بردارم؟
باز هم تشکر می کنم .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-22 ساعت 16:11)شرقي نوشته: (2012-12-22 ساعت 13:18)samira t نوشته: امیدوارم کسی باشه بتونه به من کمک کنه.من ایران مهندسی صنایع خوندم و حالا می خوام الان اینجا مهندسی سخت افزار بخونم و به خاطر هزینه ها سالهای اول رو برم کالج. حالا اگه مدرکمو ببرم ممکنه بعضی واحدها رو ترنسفر کنند؟
اگه مدركتون را ببريد، حتما ترنسفر ميشه بعضي واحدها اما ديگه نميتونيد از فاينانشال ايد استفاده كنيد ، همه افرادي كه ميشناسم اكثرا ليسانس دارند از ايران ، اما همه از ديپلم وارد كالج ميشن تا بتونن از اين كمك هزينه تحصيلي هر ترم استفاده كنند، و شما هم اگه هزينه براتون مهم هست بهتره كه اصلا صداشو درنياري كه بالاتر از ديپلم مدرك داري. كشور عجيبيه اينجا
یعنی از fafsa نمی تونم واسه کمک تحصیلی اقدام کنم؟
ARRIVAL DATE: JAN 14
CATEGORY: DV LOTTERY