موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگه کیس شما نامزدی باشه بعد از اپروو شدن تا موقعی که نامه مصاحبه برسه دستتون حدود 2 ماه طول میکشه که بعد نوبت رو باز برای حدودا 2-3 ماه بعدش میدن که این بستگی به خلوت با شلوغ بودن سفارت داره.. این زمانها قابل پیشبینی نیستن ولی معمولا 2 ماه طول میکشه. معمولا من دیدم کیسهای نامزدیی fbi chek میخورن یعنی اینکه شما تشریف میبری مصاحبه و اگه ویزای یکضرب نگیرید بهتون یه برگه ابی رنگ میدن و میگن مثلا 6 هفته دیگه سایت رو چک کن و بعد بیا ویزاتو بگیر اگه هم نقص مدرک داشته باشید میکن برید این مدارک رو بیارید..سعی کنید با دست پر تشریف ببرید که خیالتون راحت باشه.. ایشالا که شما ویزاتون رو یکضرب بگیرید
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
توی هر مرحله ممکنه مدارک بیشتر درخواست کنن.. تا زمانی که ویزا دستتون نیست ممکنه مدارک مختلفی ازتون بخوان که از یکی دیگه نخوان.. خودتونو برای ارایه هر گونه مدرکی اماده کنید.. از من nvc مدارکی خواست که تو مهاجرسرا از هیچکس نخواسته بودن..
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
شما که نامزدی هستی فقط uscis ازتون مدارک مختلف خواهد خواست. ولی بعدش دیگه هیچی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نه عزیزم جودی جان و الهه جان ویزای ازدواجی هستن و دیگه ایشالا به زودی وقت مصاحبه شون مشخص میشه. اما واقعا دوران سختیه. نامزد من که مدام
میگه بیشتر با خانواده ت وقت بگذرون بیای اینجا واسه این روزا دلتنگ میشی
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
نه عزیزم من به زودی مدارکم رو ارسال میکنم. یه کم درگیر بودم. من ویزای نامزدی هستم مثل شما
ایشالا کارای شما هم به خوبی پیش بره. معمولا کمتر از 5 ماه طول میکشه اپروو شدن
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیز . من که فکر نمیکنم . ماه قبل فقط شیش روز پیش رفتن . این یعنی یه 5 6 ماه دیگه علاوه بر این دو ماه باید صبر کنم تا اپرو شدن...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-12 ساعت 01:25)poram نوشته: مرسی عزیز . من که فکر نمیکنم . ماه قبل فقط شیش روز پیش رفتن . این یعنی یه 5 6 ماه دیگه علاوه بر این دو ماه باید صبر کنم تا اپرو شدن...
تا جایی که میدونم اینجوری نیست. یه دفعه میپره. ندیدم تاحالا کیس نامزدی
بیشتر از 5 ماه طول بکشه اپرووش.کل پروسه 90% مواقع 8 ماه طول میکشه تا رفتن.یکی از بچه ها که 3 ماه و نیمه اپرووش اومد.
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اینشالا ، ولی من یکی به وحشت افتادم! شما 3 ماه قبل ما مدارک دادین هنوز اپرو نشدین!! وای به حال ما....
دختر و پسر بودن تاثیری نداره؟