موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوالی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید. آیا کسی که از طریق ویزای دانشجویی به آمریکا اومده باشه ، می تونه از طریق ازدواج با کسی که گرین کارت داره و آمریکا ساکنه ، اون هم گرین کارت بگیره؟
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
البته که میتونه. ولی باید بعد از اینکه فرد درسش تموم شد برگرده ایران و بطور غیرقانونی توی آمریکا نمونه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-16 ساعت 14:41)الهه سابق نوشته: البته که میتونه. ولی باید بعد از اینکه فرد درسش تموم شد برگرده ایران و بطور غیرقانونی توی آمریکا نمونه
خیلی ممنونم خانم الهه که جواب دادید. ولی فکر می کنم که به طور مشخص متوجه سوالم نشدید. من منظورم این است که فرد دانشجو می تونه از طریق ازدواج با فردی که گرین کارت داره ، گرین کارت بگیره؟
در صورتی که درست باشه و بتونه گرین کارت بگیره می تونه برای همیشه در آمریکا بمونه و لازم نیست که به ایران برگرده. دیگه چرا باید برگرده ایران؟
شماره کیس : 2012AS00052XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه:june 26
تاریخ دریافت ویزا: 29 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 18desember 2012
تعداد نفرات کیس:1
ساکن: کایفرنیا_ارواین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-17 ساعت 01:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-17 ساعت 01:27 توسط الهه سابق.)
من سوالتونو درست جواب ندادم.
ببین شما که اقدام میکنید یه فرمی رو باید اضافه بر بقیه پر کنید به اسم فرم I485 و این فرم رو فقط افرادی که با ویزای غیرمهاجرتی داخل آمریکا هستن و با یه سیتیزن یا گرین کارتی ازدواج میکنن، باید پر کنن.
بنابراین جواب اینه که بله، شما میتونید ازدواج کرده و اقدام کنید و گرین کارتتونو بگیرید.
بهتر که بخوام توضیح بدم به این شرحه:2 راه وجود داره:
1- دانشجو با فرد دارنده گرین کارت ازدواج کنه و بعد از اتمام مهلتش به ایران برگرده تا نوبت مصاحبش برسه و بعد بره مصاحبه و ویزاشو بگیره وبیاد آمریکا
2- دانشجو با فرد دارنده گرین کارت ازدواج کنه و فرم i485 رو پر کنه و دیگه لازم نیست برگرده ایران و یا مصاحبه بشه. ولی در حالت اول پروسه حدود 3 سال طول میکشه ولی حالت دوم فرد خیلی بیشتر از 3 سال طول میکشه تا گرین کارتشو بگیره و خود اداره مهاجرت پیشنهاد میکنه که راه اولو انتخاب کنید. من باشم راه دومو انتخاب میکنم. حالا دیرتر گرین کارت میگیره که بگیره. مهم اینه که آدم پیش همسرشه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کیان عزیز ان وی سی با بچه های نامزدی هیچ کاری نداره و هیچ مدرکی ازشون نمیخواد و به محض اینکه پرونده میرسه دستشون فورا منتقل میکنن به سفارت. الان که پرونده ایشون تازه توی USCIS هستش و باید با اونجا در تماس باشن. البته مرحله USCIS نیاز به پیگیری نداره و خودشون سر وقت که اپروو میشید بهتون اطلاع میدن
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-17 ساعت 23:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-17 ساعت 23:54 توسط shabnam.84.)
سانازی شما با امریکایی ازدواج کردی؟ چرا دفعه اول رد کردنت؟ چه مدارکی کم داشتین مگه؟
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایشان گفت که ازدواج کردن و دارن از طریق ازدواج اقدام میکنن ، حرفتون کاملا درسته . ....USCIS, NVC . مراحلی هست که باید انجام بشه که یک یکسالی طول میکش متاسفانه .
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-18 ساعت 00:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-18 ساعت 00:19 توسط الهه سابق.)
درسته من حواسم نبود، فکر کردم نامزدی هستن. پروسه ازدواجی به شدت شانسیه و هیچ حسابی نمیشه روش کرد. من 5 ماهه اپروو شدم، بچه هایی بودن که 3 ماهه اپروو شدن و 7 ماهه هم داشتیم. من کیس نامبرمو بعد از 57 روز !!!! گرفتم، خیلیا بعد از 2 هفته میگیرن. ان وی سی عکسای منو گم کرد و ایمیل داد که دوباره بفرست و همین کارمو 1 ماهو 1 هفته عقب انداخت.
از کاملا که خودش پتیشنره و ایران زندگی میکنه توضیح خواستن که چرا تکس نداده و 4 ماه بخاطر همین کارش عقب افتاد، شوهر منم که ایران بود و تکس نداده بود، ولی ازش نخواستن که البته حتما توی سفارت ازم خواهند خواست.
یکی به دومیسایلش گیر میدن، یکیو گیر نمیدن
خیلی خیلی شانسیه و غیر قابل پیش بینی بودنش فقط و فقط توی مرحله ان وی سی هستش و متاسفانه ان وی سی چیزیه که خیلی فراتر از کاغذبازیه. خودش یه پروسه تمام عیاره
کسایی بودن که 1 ماهه کارشون توی ان وی سی تموم شده، بقیه اکثرا چندین ماه با ان وی سی درگیرن.
سانازی جان فقط حواست باشه همه چیو کامل بفرستی واسشون و بعد از اپروو شدن دیگه باید پیگیر باشی و با ان وی سی در ارتباط باشی. الان لازم نیست کاری بکنی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم ، در ابوظبی ، بعد از قبولی چند روز طول میکشه که پاسپورت رو با ویزا بفرستن . کسی میدونه ؟