موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
الهه جان در فرم 160 سوالی هست که ميپرسه
has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf
فکر کنم اين همون سوالی بود که شما ميگفتی..با توجه به اينکه من فرم 122 و 230 رو امضا کردم چه جوابی بايد به اين سوال بدم..اين قسمت on your behalf يکم برام عجيبه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-26 ساعت 20:42)ehsan99 نوشته: الهه جان در فرم 160 سوالی هست که ميپرسه
has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf
فکر کنم اين همون سوالی بود که شما ميگفتی..با توجه به اينکه من فرم 122 و 230 رو امضا کردم چه جوابی بايد به اين سوال بدم..اين قسمت on your behalf يکم برام عجيبه
آهان. این واسه وقتیه که فرد بستگان درجه یکی توی آمریکا داره و سیتیزن یا گرین کارتی هستن و واسه شخص اقدام میکنن. این بند یعنی تاحالا کسی واستون اقدام کرده؟ که خوب لاتاری جزو این مورد نمیشه. جواب NO هستش. ولی اونجا باید حتما بگید که لاتاری برنده شدید و گرنه بعدا واسه گرین کارتتونه مشکل بوجود میاد
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-30 ساعت 00:23)ehsan99 نوشته: يه سوال .آيا ممکنه نتيجه further processing اينجا باعث بشه که زمان مصاحبه لاتاری ويزای يک ضرب بگيرم?
.اونم چند ماه ديگست
کلیرنس هر فرد یه مدت معینی اعتبار داره نمیدونم 3 ماهه یا 6 ماه. اگه تا اون موقع مصاحبه برید که صددرصد کلیر نمیخورید.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نه کلیرنسش فرقی نمیکنه. من توی همین سایت دیده بودم ولی الان یادم نیست. این سوالو توی تاپیک "کلیرنس برندگان 2012" یا "کلیرنس متقاضیان ویزای خانوادگی" یا تاپیکهای مشابه مطرح کنید زود به جواب میرسید
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-06 ساعت 03:52)ehsan99 نوشته: (2012-06-30 ساعت 14:37)elahenadafy2 نوشته: نه کلیرنسش فرقی نمیکنه. من توی همین سایت دیده بودم ولی الان یادم نیست. این سوالو توی تاپیک "کلیرنس برندگان 2012" یا "کلیرنس متقاضیان ویزای خانوادگی" یا تاپیکهای مشابه مطرح کنید زود به جواب میرسید
راستش رو بخواين با يه وکيلی صحبت کردم و ايشون گفتن.کليرنس همون لحظه که ميآد اعتبارش تموم شده...يعنی فقط به درد همون موردی که بخاطرش کليرنس خورديم ميخوره
احتمالا من در آينده دوباره کليرنس ميخورم اما خوبيش اينه که حداقل ميفهمم چقدر طول ميکشه تا کليرنس بياد...فعلا که نيومده
يه سوال ديگه..بفرض که کليرنس دير اومد و من به کنفرانس نرسيدم ..آيا با اين ويزای B1 ميتونم آمريکا برم يا حتما بايد يه دليل بيزنسی و علمی و اين حرفا داشته باشم و يا اصولا اين ويزا فقط به درد اون کنفرانس ميخورده و اگه من کنفرانس ديگه يا برای کار ديگه برم ممکنه برای کمپانی که اسپانسر من شده بود مشکلی پيش بياد
وکیلتون اشتباه کرده چون توی سایت خود سفارت هم نوشته که کلیرنس یه مدتی اعتبار داره و تا تموم نشده باید از ویزا استفاده کرد.
راستش جواب سوال دومتونو نمیدونم. ولی وقتی ویزاتون اومد میتونید از سفارت بپرسید یا قبلش با ایمیل ازشون بپرسید و اگه گفتن مشکلی نیست برید ویزاتونو بگیرید. ولی قاعدتا نباید مشکلی باشه. البته من الان دیدم که ویزاتون B-1 هست نه B-2. توی این حالت نمیدونم چی میشه و درضمن اون چیزایی که قبلا بهتون گفتم در مورد مدت موندنتون توی آمریکا، واسه ویزای B-2 بود در مورد B-1 نمیدونم همونطوری هستش یا نه.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان عزیز
من و همسرم یک هفته از مصاحبه یمان در ناپل (ایتالیا)میگذره ولی کیس نامبر یا برگه زرد بمون ندادن, میشه دوستان راهنمایی کنن که چقدر طول میکشه تا اف بی آی چک ما بیاد؟
ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ذوستان من چنذ تا سوال راجع به ویزای b1 داشتم. من دانشجوی دوره دکترا در کشور ترکیه هستم. برتی شرکت در یک کنفرانس در امریکا همراه با ارایه مقاله پذیرش گرفتم. قبلا هم ویزای شنگن گرفته بودم. ای سوالات من جواب بدید و راهنمایی کنید ممنون میشم.
1. چقدر شانس گرفتن ویزا رو دارم؟
2. امسال واسه لاتری هم شرکت کردم. تاثیر منفی داره؟
3. من یکبار عقد کردم و جدا شدم اما شناسنامم تغییر دادم و اسم نامزد قبلیم نیست تو شناسنامم. سوال من اینه من تو لاتری نوشتم DIVORCED اما تو فرم DS-160 تا جایی که از مفادش اطللاع پیدا کردم وقتی مینویسی DIVORCED مشخصات اون فرد می خواد اما تو شناسنامه من ذیگه اسم اون فرد نیست که اگه بخوان تطبیق بدن چیکار باید بکنم؟
4.تو فرم DS-160 مدت سفر چقدر بزنم من میخوام اگه بشه 2 ماه بمونم؟
5.نوع ویزا رو فقط b1 بزنم و یا هم b1 b2؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-14 ساعت 21:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-15 ساعت 02:27 توسط الهه سابق.)
1- شانستون زیاده فقط گواهی اشتغال به تحصیلو ببرید
2- یکی از دوستان هم اتفاقا لاتاری برنده شده بود ولی b-1 گرفت. البته ایشون ساکن لندن بود و از لندن اقدام کرده بود
3- خوب نباید توی فرمهای لاتاری مینوشتید طلاق گرفتید. مدارک که واسه لاتاری میخواهید بفرستید میخواهید چکار کنید؟ اونا اصلا واسشون هضم نشده است که یکی طلاق بگیره و بعد اسم شوهرش از شناسنامش پاک بشه. بنظرم اسم اون فرد رو بنویسید و بگید عقد موقت کرده بودید و ثبت قانونی نشده بوده و شما هم نمیدونستید که از نظر قوانین آمریکا عقد موقتی که ثبت نشده، ازدواج محسوب نمیشه. هم به kcc اینو بگید واسه لاتاریتون، هم به سفارت واسه b-1 تون.
4- بین 3-6 ماه میتونید بمونید، بستگی به نظر آفیسر اداره مهاجرت که توی فرودگاه مستقره داره
5- این موردو نمیدونم راستش
یا اصلا بهتره بگید مجرد بودید و کلا قضیه ازدواجو منکر بشید و بعدا برای KCC توضیح بدید که اشتباه پر کردید فرمو. این بهتره
برای حل مشکل اشتباه نوشتن وضعیت تجرد، میتونید به تاپیک زیر مراجعه کنید و تجربیات دوستان رو در این زمینه ببینید
http://mohajersara.com/thread-5187.html
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به سفارت اگه ایمیل بزنید حتما جوابتونو میدن