موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ویزای b1 گرفتم واسه یک کنفرانس 13 june است اما می خواستم یک ماه قبلش وارد شم و بگردم اما تایپ ویزام فقط b1 است ایا تو فرودگاه اجازه ورود میدن؟؟؟؟؟؟ مشکلی پیش نمی یاد
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه اینو نمیدونم حتما از سفارت بپرسید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم
چند وقت پیش برای ویزای B1 اقدام کردم (از طریق سفارت آمریکا در آنکارا) ولی زمان مصاحبه نمی داد
بنابراین مجبور شدم از طریق دبی اقدام کنم که خدا رو شکر وقت داشتند و زمان مصاحبه گرفتم که سه شنبه همین هفته است
ولی یک مشکلی هست و اونم اینکه من فرم DS- 160 رو برای آنکارا پر کردم
الان تو صفحه confirm ام به عنوان location زده آنکارا ولی مصاحبم در دبی هست
آیا این قضیه مشکلی ایجاد خواهد کرد؟ من باید یک بار دیگه این فرم رو پر کنم...می ترسم پر کردن دوباره فرم مشکل ساز بشه
لطفا راهنمایی کنید
سپاسگزارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.. کسی اینجا هست که ویزا ب۱ گرفته باشه برای شرکت در کنفرانس رفته باشه آمریکا؟ نیاز به راهنمایی دارم... گواهی عدم سوئ پیشینه لازمه آیا برای این نوع ویزا؟ اصلا امکان گرفتن این ویزا کمه یا زیاد؟ و برای ثابت کردن اینکه بر میگردیم بعد کنفرانس چه مدرکی باید ارائه بدیم ؟ تو سایتش نوشته بود حسابِ بانکی و شغل.. اگر دانشجو باشی و شغل نداری چجوری باید قانع شون کرد که بر میگردیم؟ حساب بانکی چه مقدار باشه حدوداً؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدین شدیدا به راهنماییتون احتیاج دارم فرصتم کمه... با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسر و دخترم ویزای مهاجرتی کانادا رو بتازگی گرفتیم .....اما قبل رفتن به کانادا میخوایم به یکی از بستگان در امریکا سری بزنیم.... چقدر احتمال داره یکضرب به ما ویزا بدن ؟؟؟؟؟؟ چون ما قبلا حسابی چک شدیم برای کانادا .....
باید دعوتنامه هم داشته باشیم یا لازم نیست؟؟؟؟
ویزا b1 یا b2 ؟؟؟؟؟
منونممممممم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی یعنی نیست جواب سوال ما رو بده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من براي شركت در كنگره دندانپزشكي دعوت نامه دارم و پدرم در هم به عنوان guest به همراه خودم معرفي كردم و براي ايشون هم دعوت نامه فرستادن. مي خواستم بدونم الان ويزاي ايشون هم از نوع b1 طبقه بندي ميشه يا بايد b2 اقدام كنم ؟ در ضمن براي شركت در كنگره ها كدوم سفارت بهتر ويزا ميده؟ من شنيدم تركمنستان خيلي خوبه ! ممنون ميشم راهنماييم كنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برای شرکت در کنگره در فرم ds160 باید گزینه B1 رو انتخاب کنم یا B1/B2 ??? ممنون میشم زود جواب بدید زودتر این فرمو باید تکمیل کنم