موضوعها: 0
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزانی که دارید میرید واسه مصاحبه لطفا با لبخند برید پیش آفیسر چون لبخند در فرهنگ امریکایی یه اصل مهم هست آفیسرم که امریکایی هستش
و نکته ی دیگه اینکه اصلا و به هیچ عنوان توضیح اضافی برای آفیسر ندین هر چیزی رو از شما پرسید در حد خیلی کوتاه و اگر شد با بله و خیر جواب بدین که کوتاهتر هست
توضیحات اضافی شما رو به سمت ap سوق میده
اصلا استرس نداشته باشین خیییییلی راحت تر از اون چیزی هست که فکرشو میکنین
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP
آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.
اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پیکاپ ویزا در ارمنستان چه جوری هست؟
از طریق پست یا مستقیم سفارت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-05-06 ساعت 23:29)alireza88 نوشته: (2016-05-06 ساعت 14:13)amir_khoramian نوشته: (2016-05-06 ساعت 04:40)ma_shahsavari2002 نوشته: سلام و خسته نباشيد و تشكر ويژه از تمامي اعضاي اين سايت من خيلي از اين سايت استفاده كردم و اميدوارم بعد از انجام مصاحبم كه ٢٠ خرداد هست من هم بتونم اينجا تجربياتم رو بزارم و كمكي براي دوستان باشم، يه مسئله ي حساس واسه ي كيس ما هست كه به هر دري زديم جواب درستي براش پيدا نكرديم و من خيلي استرسش رو دارم، عمه ي من سال ٢٠٠٣ براي ما تقاضا داده (كتگوري f4) ، و نامه ي اپرو هم سال ٢٠٠٩ براي ما اومد، يعني از سن الان من كه ٢٢ سال و ٢ ماه هست، طبق قانون cspa بايد ٦ سال كم بشه، تواه نامه هاي درهواست مدارك اسم من از پرونده حذف شده بود و اون فرم مشخصات هم كه توي نت بايد پر ميكرديم اسم من توش غير فعال بود و در واقع من نه مدركي به nvc دادم نه پولي واريز كردم. توي نامه ي دعوت به مصاحبه كه چند روز پيش به دستمون رسيد هم فقط اسم پدر و مادر و برادر كوچكم هست ولي منِ خوشحال هم دارم به اميد cspa باهاشون ميرم و حتي واكسن هام رو هم زدم ))
عمه ام با nvc مكاتبه داشته و فقط گفتن به احتمال زياد كار من درست ميشه هيچ حرفي از اينكه كي و كجا و چطوري اين اتفاق ميفته نزدن و من هر دفعه كه نامه اي مياد و اسم خودم رو توش نميبينم حالم دگرگون ميشه و اصلا هيچ ايده اي ندارم كه اونجا قراره چه اتفاقي در رابطه با پرونده ي من بيافته، كسي از دوستان هست كه از اين قانون استفاده كرده باشه وبتونه منو از اين سر در گمي در بياره؟ اصلا چه طوري هست؟ آيا من همون روز با خانواده ام مصاحبه ميشم و يا وقت ديگه اي به من ميدن؟ اصلا چي به چيه؟ تورو خدا اگر كسي ميتونه واسم توضيح بده ??
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط کسانی رو داخل سفارت راه میدن که اسمشون توی لیست باشه , ولی در مورد شما میتونین از این سایت برای حساب کردن اینکه شامل شما میشه یا نه استفاده کنید http://www.immihelp.com/immigrant-visa/cspa-calculator/
ولی از من به شما نصیحت دوست عزیز حتما با یه وکیل در اونجا صحبت کنین و ازشون بخواین در مورد این قانون در مورد شما استفاده کنن چون خیلی از وکیل ها ظاهرا تجربه زیادی ندارند در مورد این قانون
میشه بپرسم تاریخ مصاحبه شما کی است
اگر تاریخ مصاحبه مشخص شده با سفارت مربوطه مکاتبه کنید
(2016-05-13 ساعت 00:07)Amrika نوشته: سلام دوستان
پیکاپ ویزا در ارمنستان چه جوری هست؟
از طریق پست یا مستقیم سفارت؟
به صورت مستقیم
F4 عمه سيتيزن آمريكا، تقاضا براي پدرم
Priority date : July22,2003
Notice date : July27,2009
Welcome letter : October28,2015
October29,2015 : درخواست پول و مدارك براي پدر مادر و برادرم. من بالاي ٢١ سال بودم از من چيزي نخواستن
: February19,2016 تكميل مدارك و فرم ها براي همه به غير از من
Interview letter : April29,2016 براي همه ي اعضاي خانواده به غير از من
: May18,2016 ايميل از سفارت و درخواست 325$ و فرم Ds-260 از من (قانون cspa شامل حالم شد)
: June9,2016 مصاحبه (ايروان) و AP
آپدیت ها 13June2016, 14June2016, 17June2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کیس ما هم مثل مال شما بود اسم پسرم چند روز مونده به مصاحبه به لیست ما اضافه شد البته قبلش ما از nvcپرسیده بودیم که چکار باید بکنیم و گفتتند که بسته به نظر افیسره اون باید تصمیم بگیره ما هم همه کارهای لازم رو انجام دادیم و خوشبختانه اسمش هم اضافه شد شما هم نگران نباشید در ضمن نزدیک روز مصاحبه ما ایمیلی هم به سفارت زدیم و انها هم جواب دادند که پسر شما اسمش هست
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-18 ساعت 00:12)sina454 نوشته: (2016-06-17 ساعت 23:44)azb2003 نوشته: کیس ما هم مثل مال شما بود اسم پسرم چند روز مونده به مصاحبه به لیست ما اضافه شد البته قبلش ما از nvcپرسیده بودیم که چکار باید بکنیم و گفتتند که بسته به نظر افیسره اون باید تصمیم بگیره ما هم همه کارهای لازم رو انجام دادیم و خوشبختانه اسمش هم اضافه شد شما هم نگران نباشید در ضمن نزدیک روز مصاحبه ما ایمیلی هم به سفارت زدیم و انها هم جواب دادند که پسر شما اسمش هست
مبارکه دوست عزیز
با توجه به اینکه خیلی از دوستان برای فرزندانشان همین سوال رو دارن ممنون میشم اگه در این مورد ما رو راهنمایی کنید شما نوشتید اسم فرزندتان چند روز مانده به مصاحبه اضافه شد یعنی خودشون خود به خود اضافه کردن و دیگه ربطی به افیسر نداشت ،چه مدارکی از شما خواستند که براشون فرستادید ؟ و در چه مرحله ای در مورد این قانون شروع به اقدام کردید و با nvc تماس گرفتید؟ ببخشید که این همه سوال کردم.
موفق باشید
تشکر کیس ما وقتی کارنت شد اسمی از پسرم توش نبود فقط اسم دخترم بود من 2 پسر دارم 28 و 26 اول فکر کردم که حتما دیگه شامل حال انها نمیشه اما برای پسر کوچکتر که حساب کردم دیدم باید شامل حالش بشه من اصلا امید نداشتم با این حال به nvcایمیل زدیم البته بعد از اینکه نامه complite مدارک از nvc امدو انها گفتند بررسی میکنیم بعد از مدتی باز زنگ زدیم گفتند با شما بره روز مصاحبه وانجا اماده باشه اما تصمیم نهایی با افیسره که بخواد بپذیره و ما همه کاراشو کردیم حتی واکسن چند روز مونده به پروازمون به سفارت انکارا ایمیل زدیم وانها جواب دادند که بله اسمش هست و ما حتی دیدیم که فرم 260 dc براش فعال شده و در نهایت ناباوری روز مصاحبه توی لیست اسامی که دست اون خانم ایرانی معروف بود دیدم اسم پسر دیگرم هم بود اما ما جون فکر نمیکردیم شامل اون بشه و مشمول هم بود نتونستیم ببریمش و این خیلی عذابم میده و اینکه افیسر گفت چرا پسر دیگتون نیست به هر حال به نظر من در این جور موارد از ایمیل زدن و حتی تلفن زدن دریغ نکنید در ضمن ما هیچ مدرکی برای پسرم به nvcنفرستادیم چون نخواستن فقط روز مصاحبه به افیسر نشون دادیم کارت معافیشو با ترجمش همین البته با dc 260 .باز اگر سوالی داشتید خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم
f4
may 2003
ank2010
interview date march 2016
ankara
خودم (نفر اصلی)و بچه ها یکضرب
صدور ویزا 30جون
همسر ap
ورود 22 augest
green card 7 oct
دریافت ایمیل کلیری همسر 12 oct
صدور ویزا همسر 21 NOV