موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز. توی فرم قسمت اول باید امضا بشه و قسمت دوم باید حتما توی سفارت و جلوی آفیسر امضا بشه. توی خود فرم کاملا توضیح داده اینو.
فقط حواستون باشه هر کدوم از افراد خانوادتون باید جداگانه این فرمو پر و امضا کنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان فرم همینه که بچه ها گفتن ، چیز خاص دیگه نداره که من بخوام اضافه کنم، نگران نباش، می تونی اصلا امضا نکنی ، بزار تو سفارت افسر بهت بگه که خیالت اند راحت باشه !
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
درود به شما...آقا سعید مثلا تو شماره 10 و 11 آدرس یکیه ... 10 رو نوشتیم اما مثلا 11 رو نوشتیم same ...یعنی مثل اون ... تو قسمت 16 هم که میگه اگر خانومتون در جای دیگه زندگی میکنه بنویسید آدرسشو خود پدرم نوشتن same ...اشکالی نداره ؟ یا n/a بذاریم ... از امضا هم خیالم راحت شد مرسی ...تو قسمت 20 25 تاریخ تولد پدر بزرگم رو میخواد با مادربزرگم خب اینا خیلی قدیمی هستن فقط سال دارن اگر به فرمت mm/dd/yyyy نخوره فقط سال رو بنویسیم مشکلی نداره ؟؟؟
[/quote]
قسمت ۱۰ ، آدرس محلی است که قرار شما بعد از رفتن به آمریکا اونجا زندگی کنید ، و قسمت ۱۱ آدرس محلی است که قرار گرین کارد شما به اون آدرس بیاد حالا اگر هردو این آدرسها یکی است ، قسمت ۱۱ رو نمیخواد پر کنی .
آدرسها رو هم تا جای ممکن بنویسید ، کار زمانبری که نیست ، پس بهتره که تو فرم نوشته بشن .
در باره تاریخ تولت پدر بزرگ و مادر بزرگتان ، از روی شناسنامه اونها و تبدیل به تاریخ میلادی اقدام کنید ، بهر حال حتما شناسنامه دارند
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب
[/en]
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-10 ساعت 13:09)alisarvareharchiabi نوشته: واییییییییییییییییییی خدا بچه ها دوسال پیش ds-230 پر شده تاریخ خدمت پدرم رو اشتباه وارد کردن پدر گرامی اما الان من درستشو دارم و نوشتم بچه ها قبلیا رو تو پرونده نگاه نمیکنه بگه چرا این با این فرق داره ؟؟ الان ترجمه به انگلیسی پایان خدمت هم با اینی که جدید پر کردم هم هست درست هست اما نگرانیم اینه که قبلی رو یه وقت نگه این چرا با این فرق داره ..
علی جان مشکلی نیستش. تاریخ درستو وارد کنید و به پدرتون بگید روز مصاحبه قبل از اینکه آفیسر شروع به سوال بکنه، بگن که این تاریخ قبلا اشتباه وارد شده و حالا تصحیحش کردیم.
تازی پدرتون خیلی وقت پیش سربازی رفتن. پس واسه اونا این شبهه پیش نمیاد که نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه. حالا یکی میبینی جوونه و تازه سربازی بوده و سربازیش هم توس س.پ.ا.ه بوده، یک درصد ممکنه فکر کنن عمدی بوده. ولی مطمئن باشید مشکلی نیستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ولی به نظر من بگید بهتره ها
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
حتما بگید قبل از قسم خوردن ، همون اول کار بگین اشتباه تبدیل شده همین
مشکلی نیست
اما اگر نگید ممکنه به مشکلی بر بخورید و هی نگرانید . این موضوع هیچ اشکالی نداره علی جان، شما که داستان بچه های لاتاری رو دنبال می کنی اونجا هم رفتن عده ای و گفتن که اشتباه پر کردن این فرمو و هیچچچ اشکالی نبوده ،
خیالت تخت راحت، این موضوع از واضحات هست و پنهان کردنش به نظر من اشتباه مسلم.
همون اول کار بگین که اشتباه تبدیل کردیم و خیالت راحت.
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-10 ساعت 20:07)Blaze نوشته: حتما بگید قبل از قسم خوردن ، همون اول کار بگین اشتباه تبدیل شده همین
مشکلی نیست
اما اگر نگید ممکنه به مشکلی بر بخورید و هی نگرانید . این موضوع هیچ اشکالی نداره علی جان، شما که داستان بچه های لاتاری رو دنبال می کنی اونجا هم رفتن عده ای و گفتن که اشتباه پر کردن این فرمو و هیچچچ اشکالی نبوده ،
خیالت تخت راحت، این موضوع از واضحات هست و پنهان کردنش به نظر من اشتباه مسلم.
همون اول کار بگین که اشتباه تبدیل کردیم و خیالت راحت.
من هم مثل شما اشتباه هایی در فرم DS-230داشتم که وقت مصاحبه (قبل از قسم خوردن) به افیسر گفتم وهر کدوم رو که گفتم همونجا تصحیح کرد. بازم میگم استرس و دلهره این چیزها رو نداشته باشید.
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آقا سعید منتظریم ، گرفتی ان شاء ا... ویزارو تو دستت ؟ لطفا به ما بگو اعتبارش دقیقا تا کی هستش ؟ دقیق دقیق !!!
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2012-08-10 ساعت 13:09)alisarvareharchiabi نوشته: واییییییییییییییییییی خدا بچه ها دوسال پیش ds-230 پر شده تاریخ خدمت پدرم رو اشتباه وارد کردن
علی جان، همون طور که دوستان گفتن، لازم نیست اینقدر نگران باشی. قبل از شروع مصاحبه قضیه رو با آفیسر در میون بذارین. همین.
حتا احتیاطا یک فرم ۲۳۰ جدید پرکنین و با خودتون داشته باشین تا اگر آفیسر صلاح دونست با قبلی عوض کنه.
بعضی از اشتباهات مهم هستن ولی بعضیها کم اهمیت. مورد شما از نوع دوم هستش.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-17 ساعت 21:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-18 ساعت 00:05 توسط battosai.)
سلام سلام درود به همه بچه های مهاجرسرا من برگشتم از ارمنستان .... منتظر سفرنامه من هم باشین .... همون جور که سعید جان گفتن اعتبار ویزا 6 ماه است ....گفتنیها زیاده ......خبرو بدم ... برگه صورتی گرفتیم ...
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-18 ساعت 02:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-18 ساعت 02:32 توسط Blaze.)
مبارکه علی جان یا نه ؟! ما نفهمیدیم
حالا چرا صورتی شده ؟ توی برگه صورتی شما چی نوشته ؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
علی بالاخره قضیه خودت چی شد؟ قرار شد ترجمه شناسنامتو ببری واسشون؟ اونوقت نگفتن کی جواب میدن که شما شامل ویزا میشی یا نه؟