موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تاریخ مصاحبه رو میتونم تغییر بدم و هر تاریخی که بخوام بذارم اصلا کسی تا حالا این کار رو کرده وشدنی هست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با فرض این که سیستم هنوز مثل سابق باشه، من برای عقب انداختن زمان مصاحبه ام تو آنکارا باید به چه آدرسی ایمیل بزنم؟ باید دلیل خاصی بیارم آیا؟ اگه صرفا بگم به خاطر مسائل کاری مشکلی پیش میاد؟ می خوام دیرترین زمان ممکن بشه مصاحبه ام. نامه دومم هم اومده . اواسط فوریه وقت مصاحبه مونه
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهشن یکی من رو راهنمایی کنه چون من وقتی ندارم و نمیتونم تاریخ مصاحبه برم آنکارا آیا کسی هست که تازه تاریخ مصاحبه اش رو تغییر داده باشه و مراحل آن رو بگه.تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-24 ساعت 21:20)mgolchin13 نوشته: (2012-12-24 ساعت 01:26)mandana12 نوشته: با فرض این که سیستم هنوز مثل سابق باشه، من برای عقب انداختن زمان مصاحبه ام تو آنکارا باید به چه آدرسی ایمیل بزنم؟ باید دلیل خاصی بیارم آیا؟ اگه صرفا بگم به خاطر مسائل کاری مشکلی پیش میاد؟ می خوام دیرترین زمان ممکن بشه مصاحبه ام. نامه دومم هم اومده . اواسط فوریه وقت مصاحبه مونه
شما هم باید با سفارت مکاتبه کنید. البته جدیدا csc وقت رو تعیین میکنه ولی بعید میدونم هر وقتی رو که خودتون بخواهید بهتون بدن ولی ممکنه توی یک بازه زمانی خاص که شما مشخص کردید مصاحبه تون رو بذارن.
خیلی ممنون. من csc و kcc ایمیل زدم. دو روز پیش. هنوز هیچ کدوم جواب ندادند. یعنی برم تو سایت سفارت تو انکارا و ادرس ایمیل اونارو پیدا کنم برای ایمیل؟
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
مشغله کاری می تونه دلیل توجیح پذیری برای تغییر تاریخ مصاحبه باشه؟
پرواز كن آنگونه كه مي خواهي،وگرنه پروازت مي دهند آنگونه كه مي خواهند.
شماره کیس:2013AS2XXX
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-26 ساعت 00:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-26 ساعت 01:36 توسط Saeedv13.)
(2012-12-25 ساعت 23:53)Saeedv13 نوشته: (2012-12-25 ساعت 23:35)3pideh نوشته: مشغله کاری می تونه دلیل توجیح پذیری برای تغییر تاریخ مصاحبه باشه؟
شما هر دلیلی می تونید برای عقب انداختن مصاحبه بیارید. اصلاً فکر نکنم لازم به قید دلیل خاصی هم باشه. تا جایی که من در جریانم قبلاً یه ایمیل ساده می زدن که مثلاً به دلایل شخصی نمی تونن تو اون تاریخ مراجعه کنن. الان که باید از طریق وبسایت مربوط به ثبت نام در CSC مصاحبه ی جدید رو معلوم کنید گویا. من خیلی دوست داشتم به جای آنکارا برم ایروان. ولی دیدم نزدیک کارنت شدنم هستم. ترسیدم مصاحبه ام عقب بیفته. اینه که از خیرش گذشتم. اینی هم که گفتم دلیل موجه از دید خودتون بود. نه از لحاظ KCC و سفارت. یه توصیه دوستانه: هر چی زودتر برین مصاحبه و ویزاتون رو بگیرین به نفعتونه. فقط و فقط وقتی عقب بندازین که واقعاً دیگه هیچ راهی نباشه. به چند دلیل واضح که یکیشو بالا گفتم.
عمو سعید شما که در جریان هستین به خاطر نامزدم می خوام تاریخو عقب بندازم بلکه بتونیم ازدواج کنم.حالا اینکه از اون ایمیل صرف نظر کردم واسه این بود که شاید تا اون موقع هم نشه ازدواج کرد.گفتم بهونه کاری بیارم تا کیسم ریجکت نشه.
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-26 ساعت 00:15)Saeedv13 نوشته: (2012-12-26 ساعت 00:09)3pideh نوشته: عمو سعید شما که در جریان هستین به خاطر نامزدم می خوام تاریخو عقب بندازم بلکه بتونیم ازدواج کنم.حالا اینکه از اون ایمیل صرف نظر کردم واسه این بود که شاید تا اون موقع هم نشه ازدواج کرد.گفتم بهونه کاری بیارم تا کیسم ریجکت نشه.
ببین مهندس. من تو زندگی شما نیستم و نباید اظهار نظر کنم در این مورد. ولی من اگه جای شما بودم تکلیفمو هر چی زودتر مشخص می کردم. با عرض معذرت یه وقت خدای نکرده یه جوری نشه "از اینجا مونده از اونجا رونده". البته این یک ضرب المثل هست. انشاءالله هم ازدواج می کنید هم با هم میرین مصاحبه و اونور آب.
عمو جان اگه دست خودمون بود 7 روز و 7 شب عروسی گرفته بودیمو رفته بودیم پی زندگیمون.این بزرگترا ...
تنها دلخوشیم اینه که کارمون خصوصی هست و سربازی هم معافه احتمال 1 ضرب بیشتر میدم.میگم حداقل یه فرصت به زندگیمون بدم.