2012-07-26 ساعت 13:35
(2012-07-23 ساعت 06:11)yami نوشته: قسمت دوم/آخر!
امروز هم صبح ساعت شش و نیم صبح تو حیاط مدرسه بودیم. مربی ها هم قبل از ما اومده بودن و موتورها آماده بودن. کمی دست گرمی بعد دوباره آموزش و آموزش و تمرین و تمرین. هوا امروز خوشبختانه ابری بود و کمی خنک تر ولی حدود دو ساعت بعدش شروع کرد به بارون باریدن و بعد تبدیل شد به تروپیکال استورم!! مربی ها گفتن که شما خیس شدین دیگه، نمیخواین ادامه بدین؟ همه (بلانسبت من!) گفتن آره. یعنی بیشتر منظورشون این بود که این دندون لق رو بکنن بندازن دور و در اسرع وقت کلاس تموم بشه.
زیر بارون عین موشهای آب کشیده کمی موتور سواری کردیم. کمی استراحت. بخاطر قد بلندم نتونسته بودم موتور معمولی شبه هارلی دیویدسون بردارم چون بهم کوچک میومد بنابرین بهم کاواساکی نیمه پرشی دارن که طبیعتا صندلیش مثل اونیکی ها عین زین اسب نبود و باریکتر بود. این دور روزه تمام رانهای پاهام از شدت آفتاب و سابیده شدن با شلوار جین و امروز هم خیس شدن دیگه داشتن تاول میزدن.
خلاصه چه سرتون رو در بیارم. حوالی ساعت یک ظهر امتحان رو گرفتن و با سلام صلوات قبول شدیم. بعدم یک دو ساعتی معطل شدیم تا کارتهامون آماده بشه و توصیه های آقای ایمنی و بعدم جنازه مو انداختم خونه.
اگه زنده بمونم دو روز بعد کارت دوره MSF رو باید ببرم به DMV تا برام یک گواهینامه جدید با Endorsement موتورسیکلت صادر کنن. 55 دولار رایج هم دوباره باید تو DMV پیاده بشم.
نکته مهم هم اینه با کل چیزهایی هم که تو دوره یاد گرفتم و فیلمهایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که اساسا در این شرایط موتورسواری آنچنان که به نظر میاد امنیت نداره!
یعنی کل زحمات و هزینه و وقت و غیره ، کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشک!! همون اتوبوس رو باید بچسبم.
تنها نکته قوت قلب دهنده اینه که ایران زمان بچگی چند بار امتحان موتور رد شدم چون موتور نداشتم و داغش به دلم موند!
دلم به این خوشه که این دفعه برم ایران افسر جلومو بگیره با موتور، همین گواهینامه رو شتلق میزنم تو چشش!! البته ترجمه بین المللی شده شو چون فکر کنم تا سه ماه میشه در ایران استفاده اش کرد اگه محل اقامت آدم ایران نباشه.
ای آقا ! ما رو منصرف کردی از موتور خریدن.دفعه قبل با توجه به تعریفات شما ، از وکیل شدن پشیمون شدم ، ایندفعه هم از موتور خریدن.
ویزا: CR1/ ارسال مدارک : جون۲۰۱۱ /مصاحبه،آنکارا : ۱۸ جون ۲۰۱۲ /کلیرنس: ۳۱ جولای 2012 /دریافت ویزا : ۱۵ آگوست تاریخ ورود به آمریکا :۱۳ سپتامبر ۲۰۱۲