موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2012-07-23 ساعت 06:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-23 ساعت 06:14 توسط yami.)
قسمت دوم/آخر!
امروز هم صبح ساعت شش و نیم صبح تو حیاط مدرسه بودیم. مربی ها هم قبل از ما اومده بودن و موتورها آماده بودن. کمی دست گرمی بعد دوباره آموزش و آموزش و تمرین و تمرین. هوا امروز خوشبختانه ابری بود و کمی خنک تر ولی حدود دو ساعت بعدش شروع کرد به بارون باریدن و بعد تبدیل شد به تروپیکال استورم!! مربی ها گفتن که شما خیس شدین دیگه، نمیخواین ادامه بدین؟ همه (بلانسبت من!) گفتن آره. یعنی بیشتر منظورشون این بود که این دندون لق رو بکنن بندازن دور و در اسرع وقت کلاس تموم بشه.
زیر بارون عین موشهای آب کشیده کمی موتور سواری کردیم. کمی استراحت. بخاطر قد بلندم نتونسته بودم موتور معمولی شبه هارلی دیویدسون بردارم چون بهم کوچک میومد بنابرین بهم کاواساکی نیمه پرشی دارن که طبیعتا صندلیش مثل اونیکی ها عین زین اسب نبود و باریکتر بود. این دور روزه تمام رانهای پاهام از شدت آفتاب و سابیده شدن با شلوار جین و امروز هم خیس شدن دیگه داشتن تاول میزدن.
خلاصه چه سرتون رو در بیارم. حوالی ساعت یک ظهر امتحان رو گرفتن و با سلام صلوات قبول شدیم. بعدم یک دو ساعتی معطل شدیم تا کارتهامون آماده بشه و توصیه های آقای ایمنی و بعدم جنازه مو انداختم خونه.
اگه زنده بمونم دو روز بعد کارت دوره MSF رو باید ببرم به DMV تا برام یک گواهینامه جدید با Endorsement موتورسیکلت صادر کنن. 55 دولار رایج هم دوباره باید تو DMV پیاده بشم.
نکته مهم هم اینه با کل چیزهایی هم که تو دوره یاد گرفتم و فیلمهایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که اساسا در این شرایط موتورسواری آنچنان که به نظر میاد امنیت نداره!
یعنی کل زحمات و هزینه و وقت و غیره ، کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــشک!! همون اتوبوس رو باید بچسبم.
تنها نکته قوت قلب دهنده اینه که ایران زمان بچگی چند بار امتحان موتور رد شدم چون موتور نداشتم و داغش به دلم موند!
دلم به این خوشه که این دفعه برم ایران افسر جلومو بگیره با موتور، همین گواهینامه رو شتلق میزنم تو چشش!! البته ترجمه بین المللی شده شو چون فکر کنم تا سه ماه میشه در ایران استفاده اش کرد اگه محل اقامت آدم ایران نباشه.
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-24 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-24 ساعت 02:05 توسط wushu kung fu.)
نقل قول:نکته مهم هم اینه با کل چیزهایی هم که تو دوره یاد گرفتم و فیلمهایی که دیدم به این نتیجه رسیدم که اساسا در این شرایط موتورسواری آنچنان که به نظر میاد امنیت نداره!
یامی عزیز من قصد داشتم اگه خدا خواست و آمدم آمریکا به جای ماشین موتور بگیریم که خوب 1- هم ارزون تره 2- دلیل علاقه ی که به موتور دارم
در این باره با یکی از دوستان امریکاییم صحبت کردم و فهمیدم که با 5000 تا میشه یه چیز خوب خرید ولی همون رفیق گفت که خریدن موتور خریت تمامه !
یعنی خیلی خطر داره و میشه با همون پول یه ماشین دست دوم هم خرید !
البته شما شهرتون خوب حمل و نقل داره برا ما لس آنجلسیا ماشین نداشتن یعنی هیچ حالا واقعا کدوم بهتره ؟؟ ماشین بگیریم با این پول خوبه ؟؟
خودتم عاشق موتوری میدونم چه حالی میشی وقتی این لینکا رو میبین
related to motorcycle
related to motorcycle
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
yami جان
براي كلاس و امتحان چقدر هزينه كرديد؟
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
پس کلا با این وضعیت فکر کنم همون اوایل رسیدن به خاک آمریکا باید فکر یه چیزی باشیم حالا ماشین یا موتوری
فکر کنم جای که هستی طرف اقیانوس باشه اگه اره که موتور داشتن توی این منطقه ها یعنی عشق
این ژاکتام که تهش اخه ! چرا بدت میاد البته دو نوع موتورسوار داریم یکی مثل من بیشتر با موتور اسپرت اینا یکیم مثل تو با تریپ موتورسواریای هارلی دیویژن با یه سیگار برگ و خال کوبی و یه گردنبد اندازه قفل
این لینک وسطیت خرابه اما معلومه که طرفدار کلاسیکی خوب فکر کنم 1980 Honda Gold Wing خوب باشه البته خیلی ارزونه اشغال نباشه با این قیمیت ! ؟
من خودم عاشق سوزوکی و یاماها و کوازاکی اینام یعنی موتوری که صداش ادم و حال میده !
نگو داداش بابا چند وقت پیش یه موتوری توی پارکینگ ما پارک کرده بود از این مدل هارلی دیویژن ها منم مثل ندیدها رفتم یه ربع سوارش شدم همین طور الکی روش نشستم از طرفیم مراقب بودم یکی نیاد پایین فکر کنه که این طرف چقدر شاس میزنه ! ولی همون موتورم تو ایران بخوای بخری حدقل 4 5 میلیون باید بدی و اینقدر پلیس کنار میزنت که خسته میشی من رفیقم یه کوازاکی داشت 6 میلیون خرید بودش یعنی گاز میداد صداش دو خیابون رو ور میداشت ما با هم اومدیم هر 4 راهی ما رو نگه داشتن !
آمریکا هم به موتور خیلی گیر میدن ؟ من یه جا خوندن آمریکایی ها به موتور سوار ها دید خوبی ندارن !
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
کامیلا پست اولم رو اصلا خوندی؟؟؟
آدم وقتی دولا میشه رو باک موتور ریس، احساس بدی میکنه! مردم فکر میکنن پشت سر آدم خبریه، اونا نمی بینن!!!!!!!!
تازه پیاده هم شدی تا نیم ساعت همونجور دولایی تا یواش یواش تا ئت باز شه!!!
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
پست اول رو يك روز قبل خونده بودم.خوب من چيكار كنم.از بس ناله كردي سطر اول يادم رفت ديگه.
ولي منم عاشق موتور هستم اونم از نوع هارلي .
ميدوني قتي موتور سواري ميكني و باد ميزنه به سر وصورتت ادم فكر ميكنه موتوره ميخواد از زمين كنده بشه بره هوا.خيلي دوستش دارم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من سه سال پیش یک موتور چینی شبیه وسپا 150 سی سی از اینترنت خریدم که خیلی از آن راضی هستم. البته نمی توانم با آن وارد اتوبان شوم ولی بیشتر وقت هایی که هوا خوب است برای رفت و برگشت به کارم از آن استفاده می کنم. آن را 900 دلار خریدم و صد دلار هم هزینه حمل آن شد. حدود یک هفته هم طول کشید تا آن را سرهم بندی کنم چون کاملا مونتاژ نشده بود و درون یک جعبه بزرگ به در خانه ما رسید. ولی اگر کسی بخواهد با موتور وارد اتوبان شود حداقل باید یک اسکوتر 250 سی سی داشته باشد تا لااقل تا 65 یا 70 مایل در ساعت راه برود. موتور من در بهترین حالت 55 مایل در ساعت بیشتر نمی رود و اصلا مجاز به ورود به اتوبان نیست. نکته جالب این است که من نه تنها گواهینامه موتور نگرفتم بلکه حتی موتورم پلاک هم ندارد و پلیس هم اصلا کاری به کار من ندارد چون اولا وارد اتوبان نمی شوم و دوما قیافه موتورم طوری است که بیشتر شبیه اسباب بازی است تا یک موتور درست و حسابی. ولی در مجموع همان طوری که یامی گفت موتور یک وسیله جانبی است و نمی تواند جای ماشین را بگیرد و دیگر اینکه بهتر است گواهینامه بگیرید و موتورتان را هم ثبت کنید تا احیانا دچار مشکل نشوید.
با آرزوی موفقیت برای شما