کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
[quote='Alireza.a' pid='182243' dateline='1339527138']
سلام دوستان
من ابوظبی مصاحبه شدم ...

سلام دوست عزیز
بله به آدرسی که توی برگه آبی هست میرید, گزینه chek visa statue رو در سمت چپ صفحه انتخاب میکنید و کیس نامبرتون رو وارد میکنید. انشالله بزودی کلیر میشید.

کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس

تشکر کنندگان: 3rip ، arman_m ، امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3 ، kopol ، shkhmo ، **USA**
(2012-06-12 ساعت 23:22)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان به همه تبریک می گم .
من ابوظبی مصاحبه شدم و الان 26 روز از مصاحبه من و همسرم گذشته و ما هر روز چک می کنیم.
و شماره کیس ما ***36 هستش . برای ابوظبی باید خودمون شماره رو وارد کنیم ؟

عليرضا عزيز با سلام انشالا كه بزودي درست ميشه به من و همسرم هم گفتند 6 هفته شماره ما 31000 است و الان 9 هفته شده . زياد نگران نباش . فقط در ادرس روي برگه قسمت check visa status شماره كيستو وارد كن
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، mohajersara12 ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Omidooo ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 12:44)3rip نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 11:54)فرهاد256 نوشته:  با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان
من از برندگان سال 2013 هستم وآخرین مدرک تحصیلیم دیپلم دبیرستان هستش می خواستم بپرسم باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشته باشم درسته که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین جواب را شما دوستانی که در حال مصاحبه هستید می توانید جواب دهیدممنون می شم جواب منو بدید

سلام دوست من
ای کاش سوالتون رو توی بحث دیگه ای به جز این بحث می پرسیدید. این بحث یه کم شرایط خاصی داره.
بگذریم. بله دوست من حتما باید 12 سال تحصیل کرده باشید، حداقلش اینه که باید پیش دانشگاهی داشته باشید . یا اگر هنرستانی/کار ودانشی باشید و پیش دانشگاهی ندارید باید فوق دیپلم داشته باشید.

البته بعضی اوقات استثناهایی هم وجود داره، مثل یکی از دوستان که توی بحث سفرنامه نوشته شده با داشتن دیپلم دبیرستان و بدون پیش دانشگاهی و فقط با برگه ثبت نام در مقطع پیش دانشگاهی ویزا گرفتند. البته شما اصلا نباید روی این استثناء ها حساب باز کنید. چون هر کیس با کیس دیگه فرق میکنه. بهتره برید یه آموزشگاه آزاد ثبت نام کنید و به فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید
واقعا سپاسگزارم تطف کردید

(2012-06-13 ساعت 11:20)فرهاد256 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 12:44)3rip نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 11:54)فرهاد256 نوشته:  با سلام وعرض تبریک خدمت دوستان
من از برندگان سال 2013 هستم وآخرین مدرک تحصیلیم دیپلم دبیرستان هستش می خواستم بپرسم باید حتما مدرک پیش دانشگاهی داشته باشم درسته که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین جواب را شما دوستانی که در حال مصاحبه هستید می توانید جواب دهیدممنون می شم جواب منو بدید

سلام دوست من
ای کاش سوالتون رو توی بحث دیگه ای به جز این بحث می پرسیدید. این بحث یه کم شرایط خاصی داره.
بگذریم. بله دوست من حتما باید 12 سال تحصیل کرده باشید، حداقلش اینه که باید پیش دانشگاهی داشته باشید . یا اگر هنرستانی/کار ودانشی باشید و پیش دانشگاهی ندارید باید فوق دیپلم داشته باشید.

البته بعضی اوقات استثناهایی هم وجود داره، مثل یکی از دوستان که توی بحث سفرنامه نوشته شده با داشتن دیپلم دبیرستان و بدون پیش دانشگاهی و فقط با برگه ثبت نام در مقطع پیش دانشگاهی ویزا گرفتند. البته شما اصلا نباید روی این استثناء ها حساب باز کنید. چون هر کیس با کیس دیگه فرق میکنه. بهتره برید یه آموزشگاه آزاد ثبت نام کنید و به فکر گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باشید
واقعا سپاسگزارم لطف کردید

شماره کیس نامبر: 1xx
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، SH1A2R3 ، shkhmo
سلام. تبریک به اونایی که کلیر شدن.
من یه سوال داشتم ممنون می شم که نظرتتون رو بدونم.
من فرم 10 سوالی رو که سفارت بهم ایمیل کرده بود رو براشون با جواب ایمیل کردم. الان حدود یه هفتس. اما ایمیل نزدن که به دستشون رسید و این حرفا ...
به نظرتون باید ایمیل بزنم بپرسم ازشون یا اینکه نه؟
تشکر از شما .
تشکر کنندگان: ghorbat ، امیر مهاجر ، 3rip ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-13 ساعت 12:47)ali8077 نوشته:  سلام. تبریک به اونایی که کلیر شدن.
من فرم 10 سوالی رو که سفارت بهم ایمیل کرده بود رو براشون با جواب ایمیل کردم. الان حدود یه هفتس. اما ایمیل نزدن که به دستشون رسید و این حرفا ...
تشکر از شما .

بله دوست عزیز حتما ایمیل بزنید و پیگیری کنید.Shy
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ghorbat ، 3rip ، امیر مهاجر ، daria ، SH1A2R3 ، shkhmo
سلام دوستان
يه خبر خيلي مهم سايت سفارت امريكا همين الان دوباره آپديت نشد........
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: reza-91 ، 3rip ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-06-13 ساعت 09:36)t.r نوشته:  مبارک باشه. میشه لطفا امضاتون کامل کنید یا بگید که بعد از چند روز کلیر شدین. ممنون

(2012-06-13 ساعت 01:23)green2012 نوشته:  دوستان , بالاخره هوررررررررررررررراااااااااااااااااااااا................
امیدوارم که همه دوستان طعم شیرین کلیر شدن را بزودی بچشندTongue

دقیقا سر 2 ماه که افیسر گفته بود
Big Grin
(2012-06-13 ساعت 14:56)paymanva نوشته:  سلام دوستان
يه خبر خيلي مهم سايت سفارت امريكا همين الان دوباره آپديت نشد........
شما نمیدونی قلب ما خیلی ضعیفه؟ Tongue
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر ، ghorbat ، daria ، صبا راد ، SH1A2R3 ، Omidooo ، bakhshandehgy ، sayeh_m ، ASALI ، shkhmo
(2012-06-13 ساعت 12:47)ali8077 نوشته:  سلام. تبریک به اونایی که کلیر شدن.
تشکر از شما .

سلام دوست عزیز
حتما ایمیل بزن و مطمئن شو.
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ali8077 ، 3rip ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، amir0_0amir ، shkhmo
(2012-06-13 ساعت 11:10)مريم361 نوشته:  
(2012-06-12 ساعت 23:22)Alireza.a نوشته:  سلام دوستان به همه تبریک می گم .
من ابوظبی مصاحبه شدم و الان 26 روز از مصاحبه من و همسرم گذشته و ما هر روز چک می کنیم.
و شماره کیس ما ***36 هستش . برای ابوظبی باید خودمون شماره رو وارد کنیم ؟

عليرضا عزيز با سلام انشالا كه بزودي درست ميشه به من و همسرم هم گفتند 6 هفته شماره ما 31000 است و الان 9 هفته شده . زياد نگران نباش . فقط در ادرس روي برگه قسمت check visa status شماره كيستو وارد كن

سلام ، ممنون از جواب شما امیدوارم شما و همسرتون هم کلیر بشید ، لطفاً به محض اینکه کلیر شدید ، اطلاع بدید تا همه اوناییکه ابوظبی مصاحبه شدن روحیه بگیرن
تاریخ مصاحبه : ۱۵ می
محل مصاحبه : ابوظبی
تاریخ کلیرنس :
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، behrooz ramezani ، SH1A2R3 ، ghorbat ، daria ، sayeh_m ، amir0_0amir ، shkhmo
(2012-06-12 ساعت 19:12)payan نوشته:  دوستان عزیز یک راهنمائی لازم دارم
من برگه آبی گرفتم و به من گفتند که همه مدارکت کامله فقط فرم 9 سوالی دادن و گفتند که باید یک پروسه اداری طی بشه. الان از ارسال فرم 9 سوالی 4 ماه مگذره و ما هنوز کلیر نشدیم. چیزی که برای من سوال هست اینکه با توجه به اینکه من بیش از یکسال در خارج از کشور در چند نوبت زندگی کرده ام و موقعه مصاحبه فقط سوء پیشینه ایران را تحویل دادم و سفارت هم چیز دیگری از ما نخواست. حالا من جدیداً برگه سوء پیشینه خارج از کشور را دریافت کرده ام لطفا راهنمائی کنید که با توجه به اینکه سفارت مدارک دیگری از من نخواسته آیا برگه سوء پیشینه خارج از کشور را برای سفارت پست یا ایمیل کنم یا چکار کنم؟
سلام به نظر من یه تلفن به سفارت بزنید و ازشون پرس و جو کنید
موفق باشید
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، payan ، ghorbat ، 3rip ، daria ، sayeh_m ، amir0_0amir ، shkhmo
ُمیخوام یه فلش بک بزنم به 9 ماه پیش تاریخ 29 سپتامبر 2011، زمانی که فقط فرم های اولیه رو ارسال کرده بودم به KCC و هیچ کدوممون پیش بینی نمیکردیم چی انتظارمونو میکشه، اومدم توی صفحه 3 تاپیک کلیرنس برندگان 2012 یه پست گذاشتم. شاید اون زمان خیلی ها تو دلشون گفتن این بابا خوشاله و چه دل خجسته ای داره و ...
ولـــــی خودم به حرفی که زده بودم ایــــــمـــــان داشتم، امروزم جواب ایمانم رو گرفتم. توی فیلم راز حتما دیدید که میگه شاید خیلیامون توی روزمرگی زندگی یادمون بره چیزی که الان هستیم آینده ایه که دیروز آرزوشو داشتیم. و وقتی به خودمون نگاه میکنیم متوجه میشیم یه روزی این زندگی رو آرزو داشتیم و برای خودمون تجسمش میکردیم و حالا اون تجسم به واقعیت تبدیل شده. من امروز برای بار چندم توی زندگیم جواب اعتماد به قانون "راز" رو گرفتم.

[عکس: 86e8d03fe992.jpg]

ممنونم از saher عزیز که این پست قدیمیم رو به من یادآوری کرد و رفتم خوندمش و دیدم چیزی که آرزوشو داشتم شب و روز ملکه ذهنم میکردمش به حقیقت پیوست.

نه فقط توی لاتاری، توی همه مراحل زندگی هر آرزویی که دارید رو اول از خدا بخواین و بعد با تمام وجود خواستنشو ملکه ذهنتون کنید، نه هر خواستنی، فقط "خواستن شدید"
هوووووووووووووووووررررررررررررااااااااااااااااااا

من از حالا این هورای قرمز رو میکشم چون میدونم کمتر از 2 هفته دیگه این هورا تجدید میشه.3ریپ جان منم بارها قانون راز رو در زندگیم تجربه کردم اگه پستهای منو بخونی میبینی که منم از طرفداران پروپا قرص رازم.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
(2012-06-14 ساعت 04:08)3rip نوشته:  ...
ولـــــی خودم به حرفی که زده بودم ایــــــمـــــان داشتم، امروزم جواب ایمانم رو گرفتم. توی فیلم راز حتما دیدید که میگه شاید خیلیامون توی روزمرگی زندگی یادمون بره چیزی که الان هستیم آینده ایه که دیروز آرزوشو داشتیم. و وقتی به خودمون نگاه میکنیم متوجه میشیم یه روزی این زندگی رو آرزو داشتیم و برای خودمون تجسمش میکردیم و حالا اون تجسم به واقعیت تبدیل شده. من امروز برای بار چندم توی زندگیم جواب اعتماد به قانون "راز" رو گرفتم.
...
3rip جان از صمیم قبل برات خوشحالم، منم تا پستتو خوندم یه هوراااااا کشیدم! Big Grin
من که حس میکردم قلبم دیگه نمیزنه! با خودم میگفتم تو دیگه حتما چه حالی داری!!! نمیدونم خودم این دوران پیش رو رو چطور سپری کنم؟!!!

تشکر کنندگان: vroom ، 3rip ، bakhshandehgy ، SH1A2R3 ، t.r ، ghorbat ، کیانا ، sayeh_m ، daria ، amir0_0amir ، ASALI ، Omidooo ، shkhmo ، amairmonre
سلام خدمت دوستانی که برگه ابی گرفتن
بنده هم به جمع منتظران پیوستم. مصاحبه ام 12 جون بود .
امیدوارم همگی به زودی کلیر بشیم.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، امیر مهاجر ، armanbala ، الهه سابق ، frz61 ، daria ، payan ، Omidooo ، ASALI ، kopol ، h4di ، tartar ، 3rip

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان