کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان
از چه سایتی کلیرشدن چک میکنید من از روی آدرس برگ آبی که میروم سایت باز نمیشه میشه یکی از دوستان لینکش برام بزاره باتشکر
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat
(2012-06-16 ساعت 10:22)shkhmo نوشته:  سلام دوستان
از چه سایتی کلیرشدن چک میکنید من از روی آدرس برگ آبی که میروم سایت باز نمیشه میشه یکی از دوستان لینکش برام بزاره باتشکر
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
از آدرس برگه آبی استفاده نکنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: shkhmo ، daria ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، Hediyeh ، ghorbat ، h4di
(2012-06-16 ساعت 08:55)t.r نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 04:33)mirman نوشته:  [quote='nilaaa' pid='183168' dateline='1339793702']
سلام دوستای خوب ما دیروز یه ایمیل برامون اومد که کلیرنس شما تموم شده (البته در جواب ایمیل خودمون) بیاید ویزاتون رو بگیرید, ولی توی سایت هنوز کیسمون نیومده
سلام اگه در جواب ایمیل گفتن که کلیر شدید مطمئن باشید که شدید.چون تجربه بقیه دوستان هم بوده که در جواب اینیل گفتن که کلیر شدید اما تو وبسایت نبوده.برا گرفتن ویزا هم یک نفر از شما برا سفر به آنکارا کافیه اگه قصد تفریح ندارید البته اینجوری هزینتون نصف میشهShy

سلام بهتون تبریک می گم، دوتا سوال برام پیش اومده،
1-شما کی رفتید مصاحبه ؟
2- بعد از چند روز کلیر شدید؟
ممنون

سلام هنوز مطمئن نیستم کلیر شده باشیم ولی ممنون , ما بعد از 6 هفته این ایمیل رو گرفتیم ماه می رفتیم مصاحبه
شماره کیس: 2012AS00030xxx
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 28
تاریخ کارنت شدن کیس:may 2012
تاریخ مصاحبه: 9 may
تاریخ دریافت کلیرنس:Rolleyes 13 jun
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد نفرات همراه این کیس: 2 نفر
تشکر کنندگان: t.r ، daria ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-16 ساعت 11:06)nilaaa نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 08:55)t.r نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 04:33)mirman نوشته:  [quote='nilaaa' pid='183168' dateline='1339793702']
سلام دوستای خوب ما دیروز یه ایمیل برامون اومد که کلیرنس شما تموم شده (البته در جواب ایمیل خودمون) بیاید ویزاتون رو بگیرید, ولی توی سایت هنوز کیسمون نیومده
سلام اگه در جواب ایمیل گفتن که کلیر شدید مطمئن باشید که شدید.چون تجربه بقیه دوستان هم بوده که در جواب اینیل گفتن که کلیر شدید اما تو وبسایت نبوده.برا گرفتن ویزا هم یک نفر از شما برا سفر به آنکارا کافیه اگه قصد تفریح ندارید البته اینجوری هزینتون نصف میشهShy

سلام بهتون تبریک می گم، دوتا سوال برام پیش اومده،
1-شما کی رفتید مصاحبه ؟
2- بعد از چند روز کلیر شدید؟
ممنون

سلام هنوز مطمئن نیستم کلیر شده باشیم ولی ممنون , ما بعد از 6 هفته این ایمیل رو گرفتیم ماه می رفتیم مصاحبه

دوست عزيز ، در صورت دريافت ايميل كلير از طرف سفارت ، خيالتون راحت باشه ... چون اونها سايت رو با 10 تا 12 روز تاخير آپديت مي كنن Smile
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، bakhshandehgy ، ASALI ، daria ، Omidooo ، nilaaa ، ghorbat ، shkhmo ، dvlottory
سلام دوستان. اينطور كه من تو سايت خوندم پرسه كليرنس از همون موقع كه فرمها رو ميفرستيم شروع ميشه. حالا ما يه اشتباه ترجمه در كارت پايان خدمت همسرم داشتيم. به نظرتون اين باعث ميشه از اول در مورد ما تحقيق كنند و پرسه طولاني تر بشه؟ ما كيس بالايي ها زياد وقت نداريم آخه :cry
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، payan ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo ، 3rip
دوستان عزیز
یه سوال دارم. الان 23 روز(حدود 3 هفته) از مصاحبه ما میگذره. میخوام به سفارت ایمیل بزنم و وضعیت پروندمونو بپرسم. دوستانی که انگلیسیشون خوبه میشه لطف کنن و یه متن برام بذارن؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-06-16 ساعت 15:49)honey62 نوشته:  سلام دوستان. اينطور كه من تو سايت خوندم پرسه كليرنس از همون موقع كه فرمها رو ميفرستيم شروع ميشه. حالا ما يه اشتباه ترجمه در كارت پايان خدمت همسرم داشتيم. به نظرتون اين باعث ميشه از اول در مورد ما تحقيق كنند و پرسه طولاني تر بشه؟ ما كيس بالايي ها زياد وقت نداريم آخه :cry

بيشتر به اينه كه چه اشتباهي باشه. اشتباهات عددي و تاريخي و ترجمه دقيق كلمه درجه و رسته و .... رو تصحيح ميكنن ولي يه وقت هست شما يه دروغي گفتي خب ضايست ديگه.... Wink
نگران نباشيد++ اشتباه رو همه دارن
since 2012
تشکر کنندگان: ASALI ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo ، hamedhamed ، 3rip
(2012-06-15 ساعت 18:05)adambarfi نوشته:  دوستانی که فرم 9 سئوالی رو ارسال کردند و حدود 1 ماه از تاریخ ارسال جواب میگذره حتما یه ایمیل بزنند و مطمئن بشند جوابها دستشون رسیده حتما ختما جوابه رو از طریق سایت آنکارا ارسال کنید.
ما چند بار از طریق ایمیل فرستادیم و هر دفعه می گفتند چیزی نرسیده.دفعه آخر از توی سایت آنکارا ارسال کردیم همون روز کانفرم کردند و بعد دو هفته کلیر شدیم.

مي‌شه دقيق بنويسيد چطوري از سايت ارسال كردين من هرچي مي‌گردم پيدا نمي كنم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-16 ساعت 23:52)capricorn نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 18:05)adambarfi نوشته:  دوستانی که فرم 9 سئوالی رو ارسال کردند و حدود 1 ماه از تاریخ ارسال جواب میگذره حتما یه ایمیل بزنند و مطمئن بشند جوابها دستشون رسیده حتما ختما جوابه رو از طریق سایت آنکارا ارسال کنید.
ما چند بار از طریق ایمیل فرستادیم و هر دفعه می گفتند چیزی نرسیده.دفعه آخر از توی سایت آنکارا ارسال کردیم همون روز کانفرم کردند و بعد دو هفته کلیر شدیم.

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
since 2012
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، daria ، capricorn ، SH1A2R3 ، ghorbat ، shkhmo
سلام به همه بزرگواران
ما هم بالاخره به جمع شما پیوستیم. امروز هم تازه فرم 9 سوالی رو آپلود کردیم و منتظریم ببینیم کی به دستشون می رسه. ولی به هر حال به ما گفتن بعد 1 تا 2 ماه سایت رو چک کنیم!!
شماره کیس :2012AS0004XXXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: April
تاریخ مصاحبه:اوایل June، برگه آبی
تاریخ کلیرنس: August
تاریخ دریافت ویزا: ؟
تاریخ ورود به آمریکا :؟
تاریخ دریافت گرین کارت :؟
تعداد نفرات همراه با این کیس: 1
تشکر کنندگان: daria ، SH1A2R3 ، kopol ، امیر مهاجر ، ghorbat ، كاميلا ، shkhmo ، alexander
(2012-06-17 ساعت 00:04)maka2 نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 23:52)capricorn نوشته:  

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

خيلي ممنون. مي‌شه بپرسم بخش subject رو چي زدين و دو تا فايل رو چطور مي‌شه attach كرد؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، ghorbat ، shkhmo

خيلي ممنون. مي‌شه بپرسم بخش subject رو چي زدين و دو تا فايل رو چطور مي‌شه attach كرد؟
[/quote]

دوست عزیز فایل هاتو zip کن و ارسال کن
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: capricorn ، daria ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، shkhmo ، honey62
من حتي نميتونستم رزومه ام رو attach‌كنم. اخرش رفتم به يه كافي نت پرسرعت و اولش زيپ كرديم و بعدش در عرض 30 ثانيه attach شد.
البته اينم بگم اينترنت خودم سرعتش كم نبود 512 بود. ولي بازم نميشد.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: shkhmo ، امیر مهاجر ، ghorbat ، SH1A2R3
سلام دوستان این فرم 9 سوالی هم داستانی داره واسه خودش ما بعد مصاحبه 10 تا میل زدم که جون مادرتون فرمو بفرستید بعد دقیقا 2 هفته فرستادن اون هم فقط برا یکیمون گفتن پر کنیم ما فرداش جوابها یعنی 4 روز پیش فرستادیم حالا هر چی میل میزنیم که رسیده جواب نمی دن تا حالا 3 تا میل زدم ولی بازم فردا میل میزنم من هم میل زدم و attach کردم
شماره کیس : 2012AS00039XXX
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
[/size]تاریخ مصاحبه: 29می و دریافت برگ ابی و فرم 9 سوالی
تاریخ کلیر:16 jul با ستاره 20 jul بدون ستاره
تاریخ ورود به آمریکا :
هزینه ها : تا حالا با همه چی 2000 دلار برا ی 2 نفرBig Grin
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، كاميلا ، alexander ، shkhmo ، ghorbat ، daria ، SH1A2R3
سلام دوستان سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدید.
بعد از مصاحبه افسر گفت از طریق آدرسی که توی برگه ابی هست یک تا دو ماه دیگه اسمت رو چک کن . دیگه هیچی در مورد فرم 9 سوالی و از اینجور چیزها نگفت. این برگه چیه آیا همه دارند؟ آیا ما هم باید تماس بگیریم که چرا به ما ندادید. کسی هست که از این برگه ها نداشته باشه؟ ممنون اگه راهنمایی کنید.
کیس :2012AS63xxx
تاریخ مصاحبه: 7june
تاریخ کلیر: july 16
تاریخ ورود به آمریکا:به امید خدا 2آذر ماه1391
افراد کیس: 3نفر (همسر و دختر1 ساله)

تشکر کنندگان: shkhmo ، ghorbat ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان