کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
سلام دوستان
من مصاحبه ام روز ٥ جولاي است. براي تعيين تاريخ برگشت از انكارا مشكل دارم. به نظر شما امكان داره كه همون روز ويزا بگيرم؟ دوستاني كه نوشته اند يك ضرب ويزا گرفتند منظورشون همون روز بوده؟
من نوع بليطم طوريه كه از الان بايد تاريخ برگشت رو تعيين كنم.
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo
خیر. 1 ضرب گرفتن قطعی نیست. شما یه جوری بلیط بگیرین که بتونین تاریخ برگشت رو در صورت 1 ضرب گرفتن عوض کنین.
اگر 1 ضرب بگیرین تا حداکثر 3 روز بعد از مصاحبه باید در آنکارا بمونین. در صورت آبی گرفتن همون عصرش میتونین برگردین.
تشکر کنندگان: daria ، arman_m ، ghorbat ، shkhmo ، كاميلا ، 3rip ، Shezem ، امیر مهاجر
(2012-06-24 ساعت 18:37)iloveshadow نوشته:  سلام
یه سوال داشتم:
کســــــی کــه کلیر میشه و شمارشو تو سایت میبینه وقتی بره سفارت گـــرفــتـــن ویــزاش 100% اگـــــــــه نـــقـــص مـــدرک نداشته باشه ؟؟؟
در کل گرفتن ویزا واسه برگه آبی ها 100 % و فقط باید منتظر باشن که کلیر شن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا حالا که هرچی شنیدم همینجوری بوده،‌یعنی هرکس کلیر شده و نقص مدرک نداشته ( و یا داشته و با خودش برده) خیلی راحت ویزاشو گرفته. ولی اینکه هرکی آبی بگیره کلیر میشه، متأسفانه سالهای پیش بودن کسایی که کلیرنسشون تا آخر سپتامبر نیامده و نتونستن ویزا بگیرن. البته با کلی انرژی مثبت معتقدم که این اتفاق امسال که ماه های آخر مصاحبه خیلی کمه و عمده مصاحبه ها تا آخر جولای به پایان میرسه پیش نمیاد. حتی برای معدود دوستانی که تو آگوست یا سپتامبر مصاحبه دارن، چون وقتی سرشون خلوت باشه کلیرنس هم سریعتر انجام میشه.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
سلام به همه
یه سئوال داشتم اگه کسی میدونه بگه
می خواستم بدونم شماره کیس ترکها هم با 2012as شروع میشه یا نه؟؟
با تشکر
2012AS0056XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:2011 ,16 Jul
ارسال فرمها: 2011 , August 7
کنسولگری: آنكارا
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ دریافت نامه دوم:april,23
تاریخ مصاحبه:june,6
تاریخ دریافت کلیرنس:
تاریخ دریافت ویزا:
هزینه ها: 60000 عكس + ترجمه 280000 + 102000 TNTو ارامکس +
هتل و بلیط 2100000
تشکر کنندگان: shkhmo ، صبا راد ، ghorbat
(2012-06-23 ساعت 19:38)nilaaa نوشته:  
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ویزا رو گرفتیم Big Grin خدایا ممنووووووووووووونم , از همه بچه های گل مهاجر سرا هم ممنون Big Grin امیدوارم زود رود زود همه کلیر بشنBig Grin
راستی 3trip عزیز یه شیرینی بت بدهکارم مراحل همون بود که گفته بودیTongue

همین که شما ویزاتونو گرفتید کام ما هم شیرین شد . بهتون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید Rolleyes
تشکر کنندگان: shkhmo ، Shezem ، ghorbat ، daria ، nilaaa ، honey62 ، امیر مهاجر ، mehdiii
(2012-06-25 ساعت 07:20)fm5206 نوشته:  سلام به همه
یه سئوال داشتم اگه کسی میدونه بگه
می خواستم بدونم شماره کیس ترکها هم با 2012as شروع میشه یا نه؟؟
با تشکر

اون ها اگر با لاتاری 2012 انتخاب شده باشن، از اروپا می یان و قاعدتاً باید با 2012ٍEU شروع بشه.... من اینطوری فکر می کنم.
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، ghorbat ، Shezem ، امیر مهاجر
سلام به همه دوستان گل
یک سئوال این تاریخ اکسپایر که در سایت آنکارا جلوی شماره کیسها خورده چیه؟
1-یعنی اینکه تا این مدت فرصت دارید برید سفارت که ویزا بزنند توی پاسپورت؟
2-یا تااین تاریخ فرصت داری بری آمریکا؟
بعضی از دوستان درتاپیکهای مختلف گفتند اززمان مدیکال شش ماه زمان میدهند برای رفتن به آمریکا.درصورتی که دوست عزیزمان nilaaa 9می مصاحبه داشتند 13 جون کلیر شدند وتاریخ ویزاشون 21جون خورده و شش ماه فرصت دارن
لطفا یکی منوروشن کنه بدجوری قاط زدم
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 3rip ، ghorbat ، كاميلا ، امیر مهاجر ، mehdiii ، vm1974
(2012-06-25 ساعت 10:17)shkhmo نوشته:  سلام به همه دوستان گل
یک سئوال این تاریخ اکسپایر که در سایت آنکارا جلوی شماره کیسها خورده چیه؟
1-یعنی اینکه تا این مدت فرصت دارید برید سفارت که ویزا بزنند توی پاسپورت؟
2-یا تااین تاریخ فرصت داری بری آمریکا؟
بعضی از دوستان درتاپیکهای مختلف گفتند اززمان مدیکال شش ماه زمان میدهند برای رفتن به آمریکا.درصورتی که دوست عزیزمان nilaaa 9می مصاحبه داشتند 13 جون کلیر شدند وتاریخ ویزاشون 21جون خورده و شش ماه فرصت دارن
لطفا یکی منوروشن کنه بدجوری قاط زدم
1-این تاریخ مربوط به آخرین زمانی هست که میتونین برای گرفتن ویزا برید آنکارا.
2-خود سفارت در جاهای مختلف نوشته که با اینکه ویزا شش ماهه است ولی مدیکال محدود کننده است و تا شش ماه بیشتر اعتبار نداره.پس اگه کسی کلیرنس خورده مثلا 2 ماه،و حالا ویزا گرفته با اینکه ویزا شش ماهه است ولی چون 4 ماهه دیگه مدیکالش اعتبار داره یا باید تا 4 ماهه دیگه بره ،و یا مدیکال رو دوباره انجام بده.

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: shkhmo ، 3rip ، ghorbat ، كاميلا ، امیر مهاجر ، mehdiii
تاریخ انقضای ویزا رو تو خودش میزنه . من حساب کردم دیدم دقیقا از روز مدیکال حساب کردن.

-------------

چرا دیگه خبری از MAHDI2012 نیست ؟ آقا مهدی نکنه نا امید شده باشیا . غیبتت شدیدا احساس میشه . دیر و زود داره سوخت و سوز نداره . من خیلی منتظر هووورای شمام Rolleyes
تشکر کنندگان: frozen mind ، ghorbat ، daria ، صبا راد ، كاميلا ، shkhmo ، امیر مهاجر ، odiseh ، mehdiii
سلام دوستان ميببينم كه خدارا شكر بازار هورا ها گرم است. اميدوارم موفق باشيد همگي. براي ما هم امروز ابوظبي بالاخره جواب داد ولي چه جوابي! گفت كه بايد دوباره مديكال بديم . نفهميدم چرا؟ بهرحال براشون يك ايميل زدم و جند تا سوال پرسيدم تا ببينم چي جواب مي دهند.
كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: 3rip ، frozen mind ، Shezem ، ghorbat ، daria ، كاميلا ، payan ، shkhmo ، امیر مهاجر ، mehdiii ، alexander
دوستان محترم
احساس مي كنم مقداري انر‍ژي مثبت كم شده ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: daria ، كاميلا ، صبا راد ، 3rip ، shkhmo ، honey62 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat
آخه اين چه كاريه؟يه مدت منتظر نتايج قبولي باش.يه مدت منتظر كارنت شدن باش.يه مدت منتظر نامه دوم باش.يه مدت منتظر روز مصاحبه باش(و خدا خدا كن كه يكضرب بگيري و راهت به اين تاپيك نيفته) حالا بدتر از همه منتظر اپديت شدن صفحه كليرنس باش.
بچه ها ديدم اگه حرف دلم رو نزنم ديگه نميشه.فكر كنم فقط اونايي كه ابي گرفتن احساس من رو درك كنن.
انتظار انتظار انتظار......
بچه هاي كل ايران كه اينجه عضو هستن بابا بفرستين اين انرژي مثبتتون رو.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

سايت اپديت شد امروز 25 جوئن ولي من هرچه نگاه مي كنم شماره اي جديد در ان جدول مشاهده نكردم
شماره کیس :2012AS00056XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:28Aug
تاریخ مصاحبه:2012-june-12
تاریخ دریافت ویزا: بزودي
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:4
جمع هزینه ها: T180000 +هزينه انكارا 10000000تومان+ترجمه 230000+پزشكي ايران200000تومان+Smile
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، كاميلا ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat
سایت آپدیت شد اما هیچ کیس جدیدی نیست عجب اوضاعی دیگه من یکی که دارم یواش یواش از این انتظار کشنده دیوانه میشم فکر کنم تا کامل دیونمون نکنند کیلیرمون نمیکنند اما امیدوارم همگی کیلیر بشیم بازم به دیونگیش میارزهTongueSad+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: 3rip ، shkhmo ، كاميلا ، kopol ، امیر مهاجر ، mehdiii ، ghorbat
دوستان كمك كنيد براي ما امروز ابوظبي زد كه new Medical Exam is required من دز جواب يك كپي از مديكالمون فرستادم و گفتم لازمه بازم مديكال بديم يا نه و ايا همه بايد مديكال بديم يا فقط Aplicant حالا آنها در جواب من اين متن را فرستدند كه من هيچي نفهميدم نه اينكهه انگليسي ام خود نباشد ولي كلا چيزي نگرفتن. لطفا اگه كسي چيزي ميدونه كمك كنه
Actually for your case, every applicant is required to have a medical exam, but yours should still be valid. medical exams from our UAE hospitals are valid for 1 year, so yours and your family’s should be ok. You can submit your passports and working Sunday or Tuesday at 1:30

كيس نامبر 2012AS00031***
مصاحبه :ابوظبي
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، alexander ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان