کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۲
(2012-06-25 ساعت 16:07)صبا راد نوشته:  
(2012-06-25 ساعت 15:59)payan نوشته:  
(2012-06-25 ساعت 14:43)صبا راد نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااا
من کلیر شدم

من کلیر شدم

خیلی خیلی بهتون تبریک میگم امیدوارم دست راستتون رو سر همه ما باشه .Shy
ممنون ایشالا که همه بچه ها زود تر زودتر کلیر بشن......

تبریک میگم.دوستان کسی با اتوبوس رفته انکارا؟
تشکر کنندگان: صبا راد ، 3rip ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo
راستش ما با اتوبوس برگشتيم ولي رفتن با هواپيما بود.سوالي بود در خدمتم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: 3rip ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-25 ساعت 16:39)كاميلا نوشته:  راستش ما با اتوبوس برگشتيم ولي رفتن با هواپيما بود.سوالي بود در خدمتم.

درود
با اتوبوس اذیت نشدید؟میترسم به ویزا تو مرز گیر بدهند با این اوضاع اشفته.یعنی برای رفتن بیلط یکطرفه گرفتید؟اژانس میگه که باید دو طرفه باشه.
البته برای مصاحبه ما با پرواز رفتیم.اما الان خودم باید برم.
تشکر کنندگان: كاميلا ، 3rip ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo
(2012-06-25 ساعت 16:41)نخجیر نوشته:  
(2012-06-25 ساعت 16:39)كاميلا نوشته:  راستش ما با اتوبوس برگشتيم ولي رفتن با هواپيما بود.سوالي بود در خدمتم.

درود
با اتوبوس اذیت نشدید؟میترسم به ویزا تو مرز گیر بدهند با این اوضاع اشفته.یعنی برای رفتن بیلط یکطرفه گرفتید؟اژانس میگه که باید دو طرفه باشه.

ما كليرنس خورديم و ويزا نداشتيم.ولي در سه راهي خوي به خودم ثابت شد كه اگه ويزا رو بگيريم بايد با هواپيما يا قطار برگرديم. در سه راهي خوي كه مامور اطلاعات هست به راننده دستور ميده همه پاسپورتهاي مسافران رو جمع كنه و بعد از مدتي چند نفر رو صدا ميكنن كه برن پائين و به مامور اطلاعات جواب پس بدن.به حرف من گو ش كنين و برگشت رو اصلا زميني نياين.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

(2012-06-25 ساعت 16:52)dvlottory نوشته:  چیزی که من یاد گرفتم اینه که اغلب کسانی که تو مهاجر سرا هستند ناپاک نیستن....
من شخصا چندان با این اصطلاح پاک شدن و شفاف شدن موافق نیستم.
کل این پروسه یا روند اداری (اف بی آی چک یا هر چیزی که به کلیرنس ختم میشه) ماهیتا توهین آمیزه چه برسه خودمون هم بخواهیم، ولو به شوخی، از این کلمات به عنوان معادل Clearance استفاده کنیم.

در فرهنگ لغات فرنگی به دنبال معنی clear بودم که به معادل approve رسیدم. شاید بهتر باشه بگیم پرونده ام تایید شد ...
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
[quote='payan' pid='185921' dateline='1340616304']
سایت آپدیت شد اما هیچ کیس جدیدی نیست عجب اوضاعی دیگه من یکی که دارم یواش یواش از این انتظار کشنده دیوانه میشم فکر کنم تا کامل دیونمون نکنند کیلیرمون نمیکنند اما امیدوارم همگی کیلیر بشیم بازم به دیونگیش میارزهTongue:

payan جان امیدت را ازدست نده دیگه مطمئن باش نوبت شماست که در این پروسه بیشترین زمان انتظار را کشیدید.
2012AS25XXX
مصاحبه:اپریل
نتیجه مصاحبه: برگه آبی + فرم 9 سوالی (63 روزه کلیر شدم)
ورود به آمریکا:sep2012
گرین کارت:15 روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: mehdiii ، payan ، ghorbat ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، capricorn ، shkhmo ، 3rip ، honey62
(2012-06-25 ساعت 16:52)dvlottory نوشته:  چیزی که من یاد گرفتم اینه که اغلب کسانی که تو مهاجر سرا هستند ناپاک نیستن.... ادامه ی این بحث را هم در شان این محفل دوستانه نمیبینم.

dvlottory جان
به احترام بچه های گل 2012 سکوت میکنم. قضاوت با خود بچه ها.
موفق باشی
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
من کلیر شدم

من کلیر شدم

مبارک باشه امضا تون را آپدیت کنید ببینم وضعیتتون چه جوری بوده Smile
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
یک ماه گذشت از اون روز مصاحبه که آفیسر بهم گفت مدارک شما مشکلی نداره (خیلی خوشحال بودم) اما بعدش ادامه داد که منتها یک سری کارای اداری داره که باید انجام بشه و فرمودند که از یک ماه آینده سایت رو چک کن و امروز من یک ماهه شدم و امیدوار به حرف آفیسر محترم (محترمه).
به امید کلیر شدن همه دوستانی که در همان روزی که من مصاحبه داشتم اونجا بودند
و فریاد زدن هورا به همراه همدیگر
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
صبر صبر صبر...
شماره کیس : 12.0004XXXX
دريافت نامه قبولي: 2011 ژولای
ارسال فرمها: 2011 آگوست
مصاحبه: ابوظبی//2012 First week of June
دريافت کليرنس: 2012 29th of July
دريافت ویزا: August 1st 2012
هزينه ها: ۵۳ تومان (پست)

چه کسی می خواهد من و تو ما نشویم
خانه اش ویران باد
تشکر کنندگان: shkhmo ، كاميلا ، صبا راد ، امیر مهاجر ، mehdiii ، arman_m ، 3rip ، ghorbat
(2012-06-25 ساعت 20:09)shawn نوشته:  
من کلیر شدم

من کلیر شدم

مبارک باشه امضا تون را آپدیت کنید ببینم وضعیتتون چه جوری بوده Smile

چشم... اطاعت شد... من اطلاعات کامل رو هم برای احسان جان ارسال کردم.... هر سوال دیگری که دوستان داشته باشند، من در خدمتم
شماره کیس :2012AS00029XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:Aug
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه: اول می
تاریخ دریافت کلیرنس: 25 ژوئن
تاریخ دریافت ویزا: جولای
تاریخ ورود به آمریکا : 6 نوامبر
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:1
جمع هزینه ها: بلیط ترکیش هر نفر 408000 ، پزشکی 200 دلار
تشکر کنندگان: shawn ، امیر مهاجر ، payan ، behrooz ramezani ، mehdiii ، shkhmo ، arman_m ، 3rip ، honey62 ، Emad_L ، ghorbat ، vm1974 ، odiseh
من مطمنم که قبولی ما یه هدیه از طرف خداوند بوده وهیچ کس هدیه رو پس نمیگره پس بیاین ایمان و امید داشته باشیم. اینهم کلی انرژی مثبت+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
خداوندا از اين كه مرا در حد ايوب به حساب مياوري سپاسگزارم
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: mrhj50 ، امیر مهاجر ، honey62 ، 3rip ، صبا راد ، daria ، alexander ، كاميلا ، payan ، mehdiii ، shawn ، reza-91 ، ghorbat ، mirman ، shkhmo ، SH1A2R3 ، vm1974
درود بر دوستان
ما رفتیم مصاحبه. از اول برگه آبی پیدا بود. به نظر من تصمیمشون رو از قبل گرفتن و ما رو فقط میخان رویت بفرمایند!! البته همه ترکها با شلوارک و لباس خواب آمدن و ویزای یک ضرب گرفتن. از اون روز به بعد دیگه اعصابم به هم ریخته!!
حالا یک میل شامل 9 سوال فرستادن که جواب بدم. ولی بعضی سوالها واقعا برام مجهوله! اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم:
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);
من تازه بعد از دریافت ویزا میخام دنبال کار بگردم. از الان که چیزی معلوم نبیت!!

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;
من نامه تمکن مالی از بانک برای خودم و خانمم پست کرده ام که ایرادی هم نگرفتن. پس این چیه!!
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
در این مورد ایده ای ندارم.
سپاس
===================
2012AS50xxx
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، 3rip ، mehdiii ، ghorbat ، mirman ، shkhmo ، SH1A2R3
(2012-06-26 ساعت 16:37)jahan_roone نوشته:  درود بر دوستان
ما رفتیم مصاحبه. از اول برگه آبی پیدا بود. به نظر من تصمیمشون رو از قبل گرفتن و ما رو فقط میخان رویت بفرمایند!! البته همه ترکها با شلوارک و لباس خواب آمدن و ویزای یک ضرب گرفتن. از اون روز به بعد دیگه اعصابم به هم ریخته!!
حالا یک میل شامل 9 سوال فرستادن که جواب بدم. ولی بعضی سوالها واقعا برام مجهوله! اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم:
2. State whether you plan to permanently live in the United States or travel back and forth between your country of origin and the U.S. Please provide the name of the port of entry at which you plan to enter the U.S. with your immigrant visa.
3. List your research and/or business interests and whether you intend to continue this line of research or business in the U.S. If you do plan to continue, state how and where.(The street address(es), Web site address(es), phone numbers of, and points of contact at, the organizations, institutes, and/or companies the applicant intends to visit in the United States (applicants going to academic institutions or conferences should give the name of an academic contact, not the name of the foreign student advisor);
من تازه بعد از دریافت ویزا میخام دنبال کار بگردم. از الان که چیزی معلوم نبیت!!

8. Name who or which organization will be funding your travel to the United States. Please provide
-Letters of invitation from the United States sponsor;
-Letters of recommendation from a United States source or from abroad;
-Letters of support from the financial sponsor;
من نامه تمکن مالی از بانک برای خودم و خانمم پست کرده ام که ایرادی هم نگرفتن. پس این چیه!!
9. Export license number (or, if pending, an export license application number) covering the activity in the United States (if relevant and available)
در این مورد ایده ای ندارم.
سپاس

این تاپیک رو مطالعه کنید:
فرم 9 سوالی و نحوه پاسخ دادن به آن
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، jahan_roone ، 3rip ، behrooz ramezani ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان